ДУБАЙ И АБУ ДАБИ - 7 НОЩУВКИ С ВКЛЮЧЕНИ ВЕЧЕРИ И ПАКЕТ 4 ЕКСКУРЗИИ 8 дни-7 нощувки/Сезон 2023-2024         Малдиви 2024 – раят на земята 27.02 - 07.03.2024/10 дни - 7 нощувки         Нова година 2024 в Прага 29.12.2023 – 02.01.2024/4 нощ          

БДЖ пуска вагони за колела и ски по родопската теснолинейка през уикендите и при заявка!

02 Ноември 2023 г.
Два нови вагона за превоз на велосипеди и скиорски принадлежности ще се движат през уикендите от 4 ноември към композициите на бързите влакове "Родопи" по направлението Септември - Добринище - Септември, съобщават от БДЖ.

Вагоните са преустроени пощенски фургони, които са с изградени специални заключващи се поставки за велосипеди и скиорски принадлежности, с цел да бъдат застопорени неподвижно по време на тяхното транспортиране. Два са готовите за движение специализирани вагони към този момент, а в рамките на следващата година се очаква да бъде завършен и пригоден вагон за превоз на хора с намалена подвижност.

Специализираните вагони ще могат да бъдат включвани и към всички влакове по маршрута на теснолинейката след предварително заявен превоз на минимум четири велосипеда или скиорски принадлежности и не по-късно от седем дни преди датата на пътуване. Заявки за превоз се приемат на e-mail: bdz_passengers@bdz.bg или на билетните каси в гарите в страната. Цената за превоз на един велосипед е 2 лв., която се плаща на билетните каси при купуване на документите за пътуване.
БДЖ пуска вагони за колела и ски по родопската теснолинейка през уикендите и при заявка!

всички новини »

Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах