УИКЕНД В МАЛТА 2024 - ГАРАНТИРАНО ЗАМИНАВАНЕ ВСЯКА СЕДМИЦА! 5 дни / 4 нощувки - самолетна почивка - гарантирано заминаване всяка седмица         ДУБАЙ И АБУ ДАБИ - 7 НОЩУВКИ С ВКЛЮЧЕНИ ВЕЧЕРИ И ПАКЕТ 4 ЕКСКУРЗИИ 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         

Подаръчните ваучери са един интересен и различен подарък независимо от повода, подходящ както за приятели, познати, колеги, така и за членове на семейството или роднини. Туристически подаръчен ваучер може да бъде заявен по електронен път или лично на място в офиса на Топ Травелс, като заплащането става в брой или по банков път.

При закупуване на ваучер за определена стойност, купувачът заплаща избрана от него сума, посочена във ваучера, а притежателят му има възможност сам да избере за каква туристическа услуга да го използва. След получаване на ваучера, притежателят му може да се информира за предлаганите оферти и налични места и да направи резервация за избрано от него пътуване, като предостави ваучера подарък и необходимите за резервация данни.

За закупуването на ваучер за подарък за конкретна туристическа услуга е необходимо да изберете дестинацията, вида на услугата, период на пътуването, както и да предоставите данни за пътуващите. В този случай ваучерът бива придружаван от договор за организирано пътуване и всички останали документи, свързани с пътуването.

Ваучерите могат да бъдат изготвени с послание по Ваш избор!

Общи правила и условия:
Подаръчният ваучер представлява официален документ, удостоверяващ правото на притежателя му да получи туристическа услуга в при следните условия:
• Туристическият подаръчен ваучер е личен за притежателя и не може да се преотстъпва, както и не подлежи на осребряване
• Подаръчният ваучер е с валидност 1 година от датата на издаване
• Наличните свободни места са предмет на изрично потвърждение от страна на Топ Травелс
• В случай, че стойността на ваучера е по-малка от цената на заявената услуга, разликата до пълния размер се доплаща от потребителя
• В случай, че стойността на ваучера е по-голяма от цената на заявената услуга, разлика НЕ се възстановява
. Подаръчният ваучер не подлежи на връщане или замяна за неговия паричен еквивалент. 
• В случай на кражба или загуба, подаръчният ваучер не може да се преиздава


 

Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах