Нова Година в Куба 2020 - Хавана и Варадеро 26.12.2019 и 29.12.2019/ 7 нощ         Нова година 2020 в Пролом баня 30.12.19 - 02.01.2020/3 нощ         Почивка в Хавана и Варадеро - от Януари до Април 2020 Всяка сряда, четвъртък, петък и неделя/7 нощ - Ранни записвания         
Мармарис (Marmaris) е важен пристанищен град на средиземноморското крайбрежие на Турция, вилает Муула. Поради местоположението си на Егейското крайбрежие, Мармарис се явява и основна туристическа дестинация за хиляди хора всяка година.Не е изяснено точно кога е създадено селището, но данните показват, че към 6-ти век пр.Хр. селището е било познато под името Фискос, част от Кария. Градът е бил част от Римската империя, по-късно Византия. В началото на 16 век се разгарят ожесточени сблъсъци между османците и рицарите кръстоносци за контрол над града и близкостоящите Додеканези.
 
 
Мармарис и околностите му са ‘благословени’ с доста хубави плажове, някои много посещевани, други все още по-изолирани. В Ичмелер са едни от по-хубавите и по-чисти море и пясък, а в близост има и евтини квартири. Ако пътувате индивидуално, добър избор ще направите, ако изберете да направите целодневна екскурзия до ‘Острова на Клеопатра’, или която и да е от всичките предлагани дестинации. Плажът в Мармарис е няколко мили дълъг, разпростира се около целият залив и стига чак до по-хубавият Ичмелер. Идеално място е, както за бира с картофки и футбол по сателитната телевизия 24 часа в денонощието, така и за гмуркане - плажът има награда PADI & BSAC за добра среда с предпоставки за развиване на подводно гмуркане.
 

Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах