Остров Малта Лято 2023 5 дни-4 нощувки/Сезон 2023         Почивка в Доминикана 2023 с чартърен полет от Мадрид дати на заминаване до Октомври 2023/9 дни - 7 нощ         Нова година 2024 в Прага 29.12.2023 – 02.01.2024/4 нощ - Ранни записвания до 30.09         

Западно от бреговете на Танзания се намира приказния остров Занзибар. Известен като островът на подправките, той е една от перлите на Индийския Океан.

Тук ще срещнете прекрасна архиктектура, криволичещи улици, сочни тропически плодове, ароматни подправки и очарователно гостоприемни хора. Невероятната красота на плажовете му и великолепието на природата правят Занзибар една от най-привлекателните туристически дестинации.
Плажовете на Занзибар са райски кътчета. Има повече от 25 фантастични плажа, някои толкова отдалечени и осамотени, че единствения шум, който можете да чуете е океана.  До северната част на острова се достига по път осеян с бананови палми, мангрови и кокосови дървета. Тук е най-доброро място, където можете да се запознаете с изработка на традицинните лодки.

Едно от местата, които трябва да посетите е страия град Стоун Таун - градът е израснал като гъба и няма нито една права улица като излязъл от приказките за "Хиляда и една нощ" – загадъчно място и толкова разбъркано.

Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах