Бад Гащайн

Бад Гащайн
Почивки и хотели в Бад Гащайн
Ски пакети ДОЛИНАТА ГАЩАЙН - Австрия

Ски курортът Бад Гащайн е живописно селище, разположено в национален парк Хое Тауерн (Hohe Tauern) на 95 км южно от Залцбург. Известно с прекрасните си сгради от епохата Бел Епок, в пълна хармония със заобикалящата го природа. Курортът се радва на свеж планински въздух и много слънце. Тук ще намерите дълъг списък от забавления за семейството или приятелите Ви, колкото и различни интереси да имате.

На 200 км склонове, изкачвайки се на 2700 м н. в. всеки ще намири своето място – било като скиьор, сноубордист или просто любител на зимните приключения. Районът предлага отлично поддържани писти с различна степен на трудност: 60 км за начинаещи, 117 км – за напреднали, 24 км – за опитни скиори.

Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах