Почивка Коста Дорада 2019

Оферта номер: П61811
Вид транспорт: Самолет Самолет
8 дни/ 7 нощи
Пролет - Есен 2019
Почивка в Испания, Коста Дорада 2019
Прикачен файл:
61811Costa Dorada 2019.doc
Цена от: 853.00 лв
ЗАПИТВАНЕ


Програма

ПРОГРАМА

ДЕН 1

Среща на Летище София. Директен полет до Барселона.Обзорна обиколка на Барселона. (включена в цената) Трансфер до хотела. Продължителност на трансфер – около 1 час и 30 минути. Настаняване. Информационна среща с Вашия представител в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН 2

Свободно време за плаж и забавления или екскурзия по желание: Полудневна екскурзия до Пенискола. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.  или  Следобедно – вечерна екскурзия Светлинното шоу на Магичните фонтани на Барселона. Връщане в хотела. Студена вечеря. Нощувка

ДЕН 3

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзии по желание:
Целодневна екскурзия до Сарагоса. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН 4

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзия по желание: Целодневна екскурзия до Валенсия.
Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка

ДЕН 5

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: Полудневна екскурзия до Тарагона. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка

ДЕН 6

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание:
Целодневна екскурзия Шедьоврите на Гауди – световно наследство под протекцията на ЮНЕСКО. Връщане в хотела. Вечеря. Свободно време или по желание: Вечерна екскурзия – Фламенко Шоу. Нощувка.

ДЕН 7

Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание:  Полудневна екскурзия до Абатство Монсерат и „Черната Мадона“ – духовното място на Каталуния и една от най-големите ценности на манастира „Черната Мадона”.  Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН 8

Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до Барселона за полет към България. Продължителност на трансфер – около 1 час и 30 минути.
 

Директни полети от София
 
MEDPLAYA PIRAMIDE 4*, Superior
С отлична локация хотелът предлага удобства за семейства и двойки от всички възрасти. Идеален избор за Вашата лятна почивка – отлично обслужване и качество на предлаганите услуги.

Изчерпани места!
 


Цената е на човек в лева и включва:
- Самолетен билет София – Барселона – София с директен полет на България Ер;
- Летищни такси;
- Регистриран багаж 23 кг и 10 кг ръчен багаж;
- 7 нощувки на база закуска и вечеря с вино и вода в MEDPLAYA PIRAMIDE SALOU 4* Superior;
- Трансфер летище – хотел – летище;
- Обзорна обиколка на Барселона;
- Wi-Fi в общите части на хотела;
- Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс с ДЗИ;
- Представител на туроператора с български език за целия престой.


Цената не включва:
- Полудневна екскурзия – Тарагона – 62 лв./ 31 лв. за дете до 11,99 г.
- Целодневна екскурзия до Валенсия – 138 лв./ 69 лв. за дете до 11,99 г.
- Целодневна екскурзия до Сарагоса – 148 лв./ 74 лв. за дете до 11,99 г.
- Полудневна екскурзия до Пенискола – 76 лв./ 38 лв. за дете до 11,99 г.
- Целодневна екскурзия до Абатство Монсерат и „Черната Мадона“ – 118 лв./ 59 лв. за дете до 11,99 г.
- Следобедно – вечерна екскурзия до Магическите фонтани – 68 лв. за възрастен / 34 лв. за дете;
- Целодневна екскурзия Шедьоврите на Гауди, с включени входни такси за Саграда Фамилия, Парка Гюел и Къщата музей на Гауди в парк Гюел – 176 лв. за възрастен / 88 лв. за дете;
- Застраховка „Отмяна на пътуване“ със ЗАД „Алианц“;

В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.

Полетно разписание:  Превозвач: Bulgaria Air (часовете подлежат на препотвърждение)

София – Барселона: 08:00 – 09:40 ч.
Барселона – София: 10:40 – 14:15 ч.

Трансфер летище – хотел – летище:
Продължителност: около 1 час и 30 минути в посока с 3*/4*автобус.

Резервации:
Първоначална вноска: 350 лв. при подписване на договор.
- Краен срок за пълно плащане: 31 дни преди датата на пътуване.

Условия за прекратяване на договор:

ПЪТУВАЩИЯ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
- Когато ПЪТУВАЩИЯ прекрати договора по горната точка, той е длъжен да заплати на ТУРОПЕРАТОРА такса за прекратяване на договора.
- ПЪТУВАЩИЯ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристиеския пакет, без да заплаща никаква такса за прекратяване в случай на неопределими и извънредни обстоятелства, настъпили или случващи се в мястото на дестинацията или в непосредствена близост до него, които засягат значително изпълнението на туристическия пакет или превоза на пътници до дестинацията.
- Припрекратяване на договора за туристически пакет съгласно предходната точка, ПЪТУВАЩИЯ има право на пълно възстановяване на всички направени плащания за туристическия пакет, но няма право на допълнително обезщетение.
- ПЪТУВАЩИЯ може да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати стандартните разходи за прекратяване на договора.
- ПЪТУВАЩИЯ дължи такса в размер на първоначалната вноска, ако прекрати договора до 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет.
- ПЪТУВАЩИЯ дължи такса в размер на пълната стойност по договора, ако прекрати договора в периода между 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет и датата на започване изпълнението на туристическия пакет включително.

ВАЖНО:

  1. Минимален брой туристи: 40 души. При неосъществен минимален брой туристи туроператорът е длъжен да уведоми 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
  2. Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
  3. Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
  4. Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
  5. Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата.
  6. Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма.

 

 




НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

- Лична карта или задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на тръгване;
- За деца под 18 години - нотариално заверена родителска декларация за разрешение детето им да пътува в чужбина.

32/12/03



Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах