Почивка в Хавана и Варадеро - от Май до Октомври 2020 Всяка сряда, петък и неделя/7 нощ - Ранни записвания         Почивка в Доминикана 2020 от Януари до Април всеки понеделник и събота/7 нощ - Ранни записвания          Почивка в Малта през Юли 01 - 31.07.2020/3 и 7 нощ         

Почивка в Хургада - есен 2019

Оферта номер: П61846
Вид транспорт: Самолет Самолет
8 дни/ 7 нощи
Есен 2019 / 8 дни / 7 нощувки
Екскурзия до Египет 2019


Програма
 
С изобилието си от бели плажове и кристални води Хургада е отлична целогодишна плажна дестинация. Зашеметяващите коралови рифове и идеалните за уиндсърфинг, гмуркане и шнорхелинг тюркоазени води на Червено море са превърнали Хургада от малко рибарско селище в най-посещавания и най-известния курорт на Египет. С лесния си достъп до прекрасни островчета и Източната Арабска пустиня, Хургада всяка година примамва хиляди европейски туристи. Посетителите се влюбват в спокойната и лежерна атмосфера, топлото слънце, отличителните цветове на планинския пейзаж, храната, хората, оживените сергии на местните пазари, залезите и най-вече, бистрата вода гъмжаща от живот.
 
ДЕН 1 / Сряда
Среща на Летище София, Терминал 1 за директен чартърен полет до Хургада изпълняван от BH Air с номер на полета BGH 2009 в 15:00 ч. Кацане на летището в Хургада в 16:50 ч. и посрещане от фирмата партньор на място.
Трансфер от летището до хотела и настаняване. Вечеря и нощувка.

ДЕН 2 / Четвъртък
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Обяд. Информационна среща с представителя на туроператора. Панорамна екскурзия в Хургада.Вечеря и нощувка.

ДЕН 3 / Петък
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Обяд.
Опция: Giftun Island и шнорхелинг (EUR 30) 
Морска разходка с лодка, изследвайки красотата на един от прекрасните острови и съкровищата на кораловия риф. В цената са включени трансфер, обяд, безалкохолни напитки, екипировка за шнорхелинг.  Вечеря и нощувка. 

ДЕН 4 / Събота
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Обяд.
Опция: Целодневна екскурзия до Луксор (EUR 90)
Луксор- древната столица на египетските фараони. Посещение на Карнак - най-големият религиозен комплекс в света, който заема площ от 840 декара. Той е бил известен на древните египтяни като Ипет-Исут (най-святото място) и представлява град от храмове. Обособени са 3 зони, в най-голямата от които е разположен храмът на Амон Ра; храма на царица Хатшепсут - комплекс от древноегипетски гробници, който е истински архитектурен шедьовър, построен в Деир ел-Бахри (Северен манастир); Долината на царете - пустинна равнина, заобиколена от стръмни хълмове. Разположена е на западния бряг на Нил, близо до град Тива. Тук е мястото, където се намира прочутата гробница на фараона Тутанкамон (една от 62-те открити гробници досега); Колосите на Мемнон - две масивни каменни статуи-близнаци, които представят Аменхотеп III в седнало положение, с ръце, положени на коленете и поглед, насочен на изток, към реката и изгряващото слънце; Алеята на сфинксовете, която е била разположена между храмовете, началото и краят на която са разкрити сега. По алеята се извършвало шествието на фараоните до карнакския храм; Фабрика за алабастър и Музей на папируса. Екскурзията е целодневна с включен обяд в местен ресторант. (В цената не са включени напитките, консумирани по време на обяда).
Вечеря и нощувка. 

ДЕН 5 / Неделя
Закуска.  Свободно време за плаж и почивка. Обяд.
Опция: Дайвинг (гмуркане) в Червено море (EUR 50)
Подводният свят е очарователен, пълен с живот и цветове, непроучен и загадъчен, и затова още по-привлекателен. Дайвингът е начин да се опознае този свят, удивително съчетаващ в себе си нови впечатления, естетическа наслада, романтика от пътешествията, себеопознаване и разбира се – безкрайно удоволствие. В цената е включена задължителната застраховка за дайвинг, обяд и напитки.
Вечеря и нощувка. 

ДЕН 6 / Понеделник
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Обяд.
Опция: Сахара Парк сафари (EUR 50)
Запознанството ви с Египет няма да е пълно, ако пропуснете сафари в пустинята. Ще се впечатлите от скоростното спускане с джипове из дюните, екстремното шофиране на квадроцикли и двуместни бъгита. Предстои ви яздене на камила и възможност да се запознаете отблизо с живота на бедуините в пустинята. Ще посетите мини зоопарк и терариум и ще надблюдавате мултикултурално шоу (йога, дервиши, ориенталски танци), а вечерта ще наблюдавате звездите с телескоп — всичко това в една екскурзия с включена вечеря!
Опция: Giftun Island и шнорхелинг (EUR 30) 
Морска разходка с лодка, изследвайки красотата на един от прекрасните острови и съкровищата на кораловия риф. В цената са включени трансфер, обяд, безалкохолни напитки, екипировка за шнорхелинг.
Опция: Дайвинг (гмуркане) в Червено море (EUR 50)
Подводният свят е очарователен, пълен с живот и цветове, непроучен и загадъчен, и затова още по-привлекателен. Дайвингът е начин да се опознае този свят, удивително съчетаващ в себе си нови впечатления, естетическа наслада, романтика от пътешествията, себеопознаване и разбира се – безкрайно удоволствие. В цената е включена задължителната застраховка за дайвинг, обяд и напитки.
Вечеря и нощувка. 

ДЕН 7 / Вторник
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Обяд.
Опция: Еднодневна екскурзия до Кайро с включен обяд (EUR 90)
Отпътуване от хотела много рано сутринта. Екскурзията включва посещение на едно от най-забележителните чудеса на света – Египетските пирамиди, които пленяват с величието и мистериозността си. От площадката в Гиза ще се насладите на гледка към мегаполиса Кайро. Няма да пропуснете и срещата с внушителната статуя на Сфинкса, а по-късно ще посетите и Исторически музей в Кайро, който съхранява множество скъпоценни експонати от епохата на древната египетска цивилизация. Там се намира и залата с мумиите на някои от най-известните фараони. В музеят са изложени повече от 12 000 артефакта от всеки период на египетската история. Цената включва: двупосочен трансфер, екскурзоводско обслужване и обяд.(В цената не са включени напитките, консумирани по време на обяда.)   Вечеря и нощувка.

ДЕН 8 / Сряда
Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Обяд. Трансфер до летището в Хургада за директен чартърен полет за София  изпълняван от авиокомпания BH Air с номер на полета BGH 2010 в 17:50 ч. Кацане на летището в София в 21:50 ч.

*Важна информация: За пътуване до Египет се изисква валиден международен паспорт. Не се изискват допълнителни ваксини. Необходими документи: международен паспорт, валиден поне 6 месеца след датата на завръщане в страната, няма визови, санитарни или други специфични изисквания.

ВАЖНО: Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи (гориво), летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи. Обменният курс използван за изчисляване на програмата е 1.65 BGN/USD.

Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което туроператора ще информира своевременно потребителите. 

Забележка: Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.


Цената включва:
- Самолетен билет с директен чартърен полет в двете посоки;
- Един салонен багаж до 7 кг. и  чекиран багаж 20 кг.
- Летищни такси;
- Wi-Fi в общите части на хотела
- 7 нощувки на All Inclusive
- Трансферите от летището до хотела и обратно;
- Посрещане и обслужване на български език от представителите на фирмата.
- Медицинска застраховка за 10 000 € с асистанс;

Цената не включва:
- Допълнителните екскурзии на място и разходите от личен характер.
  Графикът на допълнителните екскурзии е ориентировъчен в програмата и зависи от записванията.
- Бакшиши – в Египет е прието да се дава бакшиш. По време на почивка се дава задължително бакшиш за         египетския представител на туроператора, в размер на 5 $.
- Входна виза за Египет –$ 25 , заплаща се на летището в Хургада. При смяна на цената, туристите ще бъдат     уведомени свовременно. 

Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което туроператора ще информира своевременно потребителите. 


Допълнителна информация: 

Условия - по програмата
Срокове и Условия
- Анулация без неустойка до 60 дни преди датата на тръгване
- Промени без неустойка до 60 дни преди датата на тръгване

Плащания :
- до 2 дни след Резервация 50%
- до 31 дни преди Тръгване 100%

Неустойки
- за Анулация до 30 дни преди Тръгване 100%
- за Анулация до 31 дни преди Тръгване 50%
 


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

- Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на заминаване.
- За лица под 18 год. пътуващи с единия или без двамата родители, нотариално заверена декларация от липсващия родител/и

10/03/03 Етикети
ekskurzii hurgada , почивки хургада , хургада , почивки в хургада , шнорхелинг в червено море , ekskurzii hurgada , почивки хургада , toptravels , египет , екскурзии хургада , почивки египет , ekskurzii egipet , хургада , шнорхелинг и дайвинг , екскурзии 2019 египет , ekskurzii egipet , почивка египет , почивки 2019 египет , екскурзии хургада , top travel , екскурзии хургада , есенна почивка в хургаза , египет , пролет в египет , екскурзии хургада , pochivki egipet , екскурзии египет , ekskurzii egipet , pochivka hurgada egipt , hurgada , почивка египет , почивки хургада , pochivki hurgada , дайвинг в египет , почивки египет , шнорхелинг , почивки египет , екскурзии египет , хургада , екскурзия до кайро , почивка хургада египет , хургада почивки , египет , хургада 2019 , egipet , hurgada , дайвинг в червено море , egipet , egipet , почивки египет , почивка хургада египет , pochivki egipet , египет , екскурзии египет , екскурзии египет , пролет в египет , пролет в египет , екскурзия до луксор , екскурзии египет , pochivki egipet , дайвинг в египет , hurgada , пролет в египет , pochivka hurgada egipt , почивки 2019 египет , почивки египет , почивки хургада , ekskurzii egipet , египет почивки , египет почивки , почивки египет , египет почивки , почивки египет 2019 , екскурзии египет , почивки египет , pochivki hurgada , екскурзии 2019 египет , почивка хургада египет , почивка египет , египет почивки , почивки хургада , pochivka hurgada egipt , pochivki egipet , хургада с луксор и кайро , почивка египет , египет почивки , хургада шнорхелинг , екскурзии хургада , египетските пирамиди , екскурзии египет , шнорхелинг в египет , египет екскурзии 2019 , египет почивки , pochivki hurgada , хургада почивки , египет почивки , egipet , ниски цени , ekskurzii hurgada
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах