Почивка в Канкун, Мексико 2021 Полети всеки понеделник от Януари до Април/7 нощ - Ранни записвания         Почивка в Хавана и Варадеро от Януари до Април 2021 Полети всяка Сряда и Неделя от 03.01 до 21.04.2021/7 нощ - Ранни записвания         Свети Валентин 2021 в Малта 13 - 16.02.2021/3 нощ         

Почивки на Халкидики, Ситония

Оферта номер: П62169
Вид транспорт: Автобус Автобус
8 дни/ 7 нощи
Лято 2020/7 нощ - Ранни записвания
Почивка в Ситония, Халкидики
Цена от: 381.00 лв
РЕЗЕРВИРАЙ


Програма
Програма
Совалката стартира от дата 23.05.2020 /събота – събота / до дата 26.09.2020 – последен курс. Тръгване от София в 6:00 часа от паркинга пред „Стадион Васил Левски”. От другите населени места – по описание посочено в таблицата по долу. Винаги се предоставя телефон на водача, който да бъде предаден на клиентите за обратна връзка. Обратното връщане става в определен и предварително обявен в транспортното средство ориентировъчен час, освен ако последното не закъснее значително поради причини, независещи от фирмата организатор. Дори и при пристигане на превозното средство по-рано - този час се спазва и туристите изчакват. Пътуването се осъществява при минимум 10 пълноплащащи туриста. Ако няма необходимия минимум туроператорът предлага: 1. Друга дата; 2. Друг ръкав на Халкидически п-ов или 3. Връщане на сумата. Срокът за информиране на туристите е 7 дни преди датата на отпътуване.
Туроператорът има представител на всеки един от ръкавите, който обслужва туристите на място. На туристите винаги се предоставя телефон за връзка с него.
 1. Срокове на анулации по договор или по упоменати от хотела условия.
 2. При резервация е необходимо да ни подадете следните данни: Три имена, ЕГН / за деца родени след 2000 година + дата на раждане / и номер на документа, с който ще пътуват /лична карта или международен паспорт/. Задължително ни се предоставя копие от договора за организирано пътуване ! Деца под 18 години задължително пътуват с международен паспорт или с лични карти, ако имат такива. Когато дете под 18 години пътува само с 1 родител е задължително представянето на нотариално заверена декларация от не пътуващия родител - оригинал + 1 копие.  За деца, чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители. Задължително  е да разполагаме с телефон за връзка с туристите. За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания.
 3. Туроператорът застрахова задължително всички свои клиенти, пътуващи организирано зад граница с медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” към  “Застрахователно дружество ЕВРОИНС“ АД. Туристите, които имат сключена дългосрочна застраховка „медицински разходи при болест и злополука“, чиито период на валидност обхваща и периода на договореното пътуване задължително прилагат копие от застрахователната полица към договора.
 4. Доплащане за застраховки:
 • Лица до 5 год. и от 64 до 74 год. имат доплащане за медицинска застраховка от 8 лева за престоя. 
 • Лица от 75 до 80 год. имат доплащане за медицинска застраховка от 16 лева за престоя.
Застрахователната компания не застрахова лица над 85 год. Туристите от 80 до 84 год. могат да бъдат застраховани за 2000 € покритие, срещу сумата от 16 лева.
 • Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване" по чл.80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите при анулиране на пътуването, при съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване в агенцията, където се извършва записването. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
 1. Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на България, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !
 2. В хотелите отстъпките за деца важат само при настаняването им с двама възрастни.
 3. Резервацията се счита за валидна при внесен депозит от минимум 30% от размера на пакета за всеки турист и подписан Договор с клиента.
 4. На желаещите да пътуват със собствен транспорт от сумата им се приспадат 69 лв. Туристи, пътуващи самостоятелно, не ползват застраховка.
 5. ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност за действия или бездействия на трети лица, които не са пряко свързани с изпълнението на програмата, но имат косвено отношение.
 6. ПРИ ДРАСТИЧНО ПОСКЪПВАНЕ НА ГОРИВОТО, СИ ЗАПАЗВАМЕ ПРАВОТО ЗА АКТУАЛИЗАЦИЯ ЦЕНАТА НА ТРАНСПОРТА, ЗА ПРЕДСТОЯЩИ ПЪТУВАНИЯ, НЕЗАВИСИМО КОГА СА РЕЗЕРВИРАНИ И ЗАПЛАТЕНИ, НО НЕ ПО КЪСНО ОТ 20 ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ.
 7. Считано от 01/01/2018 в Гърция се въвежда задължителна туристическа такса, която е в размер от 0,50 до 4 евро на стая на вечер. Заплаща се само на място в хотела, при настаняването:
 • за 5* хотели - 4 евро /стая/ нощувка
 • за 4* хотели - 3 евро /стая/ нощувка
 • за 3* хотели - 1.50 евро /стая/ нощувка
 • 2*, 1* хотели - 0.50 евро /стая/ нощувка

   
 1. Трансферът до и от Халкидики се извършва на совалков принцип, т.е. транспортното средство минава през няколко хотела и на отиване, и на връщане и следователно се налага изчакване от страна на туристите. Това не е индивидуален трансфер.
 2. Деца до 12 години, заплатили само цената на транспорта и застраховката, ползват седалка, но по закон не сме длъжни да подсигуряваме детски столчета.
 3. Големината на превозните средства зависи от броя на хората. Информация за вида, марката и номера на превозното средство се дават в четвъртък. Транспортните средства на отиване и на връщане не винаги са едни и същи, ето защо местата са фиксирани само на отиване! Водачът настанява туристите на връщане, в зависимост от маршрута.
 4. Настаняването по всички хотели става след 14:00 часа.
 5. Освобождаването на стаите става до 12:00 часа най-късно /освен, ако не е упоменато друго от хотела /. При неспазване – на място хотелът може да изиска заплащане на допълнителен престой по цени на  рецепция.
 6. Връщането става по предварително дадена от водача информация – приблизителен час. Туристите изчакват във фоайето. Ако превозното средство закъснее малко, най-учтиво молим за търпение. Туристите винаги разполагат с телефон за връзка.
 7. По програма на отиване се прави 1 спирка на територията на България – крайпътно заведение около Сандански. На връщане на бензиностаниция Shell / преди Серес / и на бензиностанция OMV на Благоевград. ТРАНСПОРТНОТО СРЕДСТВО НЕ СПИРА НА СУПЕР МАРКЕТИ !
 8. Ако има туристи от градове по маршрута – се взимат и оставят на уречените предварително места, а туристите, които тръгват от София се вземат и оставят само на Стадион Васил Левски. Междинни спирки в София град НЕ СЕ ПРАВЯТ !
 9. Консумацията на храна и пушенето в превозните средства са забранени!
 10. МОЛИМ НАЙ-УЧТИВО ДА ЗАПОЗНАЕТЕ СВОИТЕ КЛИЕНТИ СЪС ВСИЧКИ ИЗБРОЕНИ ПО-ГОРЕ УСЛОВИЯ, КОИТО ДА СЕ ПРИЛОЖАТ КЪМ ДОГОВОРА ЗА ТУРИСТИЧЕСКИ ПАКЕТ, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ ПОДПИШАТ  И ДА НИ ИЗПРАТИТЕ КОПИЕ И НА ДВAТА ДОКУМЕНТА !!!

ТРАНСФЕРИ  ИЗВЪН СОФИЯ
 
Град Място на тръгване Час на тръгване Цена за доплащане
Пловдив OMV – до х-л Санкт Петербург 3:30 часа 10.00 лв.
Пазарджик SHELL – на магистралата 3:50 – 4:00часа 10.00 лв.
 
 • Тръгването е всяка събота и целта е: Организираните почивки на Халкидики – Касандра и Ситония и на Олимпийска ривира.
 • Няма минимум на туристи – гарантиран трансфер !
 • Първата дата е 23/05/2020; последната дата на отпътуване 26/09/2020 – НЯМА ПРЕКЪСВАНИЯ ПРЕЗ СЕЗОНА;
 • Цената на доплащане е на човек, двупосочно;
 • Прибирането след почивката става по обратния ред на градовете;
 • При записани 6 и над 6 туриста от Пазарджик – превозното средство ще влезе в града, ако са по-малко остава обявената спирка на магистралата! 


Цената не включва:
 • Лица до 5 год. и от 64 до 74 год. имат доплащане за медицинска застраховка от 8 лева за престоя. 
 • Лица от 75 до 80 год. имат доплащане за медицинска застраховка от 16 лева за престоя.
 • Трансфер от Пловдив - 10 лв. на човек (двупосочно);
 • Трансфер от Пазарджик - 10 лв. на човек (двупосочно);


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

- Валиден документ за самоличност - лична карта или задграничен паспорт.
- За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + 1 копие + паспорт на детето.

17/03Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
letni ekskurzii gyrcia 2020 , oferti s avtobus sitonia , ранни записвания ситония , oferti za lqto 2020 gyrcia , oferti za ranni zapisvania gyrcia , avtobusni ekskurzii sitonia , лято в халкидики 2020 , летни оферти , екскурзии халкдики 2020 , avtobusni pochivki , екскурзия в гърция 2020 , letni ekskurzii gyrcia , gyrcia s avtobus 2020 , oferti s avtobus , gyrcia 2020 , летни почивки гърция , pochivka v gyrcia 2020 , oferti za ranni zapisvania lqto 2020 sitonia , ранни записвания гърция , oferti za gyrcia 2020 , автобусни почивки , letni oferti , oferti za ranni zapisvania ekskurzii gyrcia , letni ekskurzii , оферти за лято 2020 , liato v gyrcia , оферти за ранни записвания екскурзии ситония , halkidiki 2020 , ранни записвания , летни екскурзии , oferti za lqto 2020 sitonia , лято 2020 ситония , екскурзия в гърция , oferti za halkidiki 2020 , екскурзии ситония 2020 , автобусни екскурзии , оферти за лято 2020 ситония , ekskurzii gyrcia , оферти гърция , оферти за ранни записвания ситония , oferti za ekskurzii sitonia , pochivki gyrcia , автобусни почивки ситония , гърция , letni oferti 2020 , оферти с автобус гърция , ekskurzii halkidiki 2020 , ranni zapisvania halkidiki 2020 , почивки халкидики 2020 , оферти за ранни записвания гърция , oferti gyrcia , топ травелс , oferti za ranni zapisvania sitonia , avtobusni eskurzii 2020 , екскурзии , екскурзии гърция , гърция , хотел village mare hotel 4* , oferti za ranni zapisvania pochivki , ranni zapisvania sitonia 2020 , pochivki sitonia , avtobusni eskurzii , оферти с автобус ситония , хотел simeon hotel 3* , оферти за екскурзии , гърция с автобус 2020 , avtobusni pochivki ranni zapisvania , oferti za ekskurzii , лято 2020 , оферти за халкидики 2020 , почивки , letni pochivki gyrcia , хотел philoxenia hotel 4* , avtobusni pochivki , почивки ситония , автобусни почивки гърция , oferti za pochivki sitonia , letni oferti gyrcia 2020 , оферти за ситония 2020 , оферти за екскурзии ситония , ranni zapisvania za lqto 2020 , oferti za ranni zapisvania pochivki sitonia , летни екскурзии гърция 2020 , ranni zapisvania za lqto 2020 sitonia , почивки ситония 2020 , pochivka v gyrcia , ранни записвания за лято 2020 гърциа , оферти за ранни записвания , liato 2020 , летни оферти гърция , оферти за гърция 2020 , top travels niski ceni , letni pochivki gyrcia 2020 , халкидики 2020 , ранни записвания за гърция 2020 , oferti za lqto 2020 , top travels oferti za ranni zapisvania , оферти за ранни записвания лято 2020 , oferti za ranni zapisvania ekskurzii sitonia , почивки гърция , автобусни почивки 2020 , летни почивки , летни почивки 2020 , ранни записвания за гърция , лято 2020 гърция , oferti za ranni zapisvania ekskurzii , гърция 2020 , ранни записвания халкдики 2020 , gyrcia , хотел lagomandra beach hotel 4* , топ травелс оферти , автобусни почивки , ranni zapisvania , летни оферти гърция 2020 , oferti sitonia , ranni zapisvania za lqto 2020 gyrcia , lqto 2020 , почивка в гърция , лято в гърция , топ травелс оферти за ранни записвания , оферти за почивки , оферти за ранни записвания лято 2020 ситония , хотел melissa gold coast hotel 2*+ , letni ekskurzii 2020 , avtobusni ekskurzii , хотел bianco olympico 3* , екскурзии ситония , oferti za ranni zapisvania pochivki gyrcia , автобусни екскурзии ранни записвания , ranni zapisvania sitonia , оферти за ранни записвания екскурзии гърция , top travels oferti , oferti za ranni zapisvania lqto 2020 , sitonia 2020 , ranni zapisvania za gyrcia , ekskurzia v gyrcia 2020 , оферти за почивки гърция , oferti za pochivki gyrcia , oferti za ranni zapisvania lqto 2020 gyrcia , liato v gyrcia 2020 , лято , летни почивки гърция 2020 , автобусни екскурзии гърция , автобусни почивки ранни записвания , ekskurzii , оферти за лято 2020 гърция , lqto v halkidiki 2020 , ranni zapisvania gyrcia , lqto 2019 gyrcia , автобусни екскурзии ситония , оферти за почивки гърция , avtobusni pochivki gyrcia , oferti s avtobus gyrcia , oferti za ranni zapisvania , хотел porto matina 2* , ekskurzii sitonia , топ травелс ниски цени , лято в гърция 2020 , оферти за ранни записвания екскурзии , ранни записвания за лято 2020 ситония , летни екскурзии 2020 , pochivki , летни екскурзии гърция , лято в ситония 2020 , lqto v sitonia 2020 , letni oferti gyrcia , oferti za sitonia 2020 , gyrcia , ситония 2020 , ekskurzia v gyrcia , лято 2020 , lqto 2020 sitonia , оферти ситония , оферти за почивки , оферти за екскурзии гърция , gyrcia s avtobus , оферти за ранни записвания , автобусни екскурзии , почивка в гърция 2020 , ranni zapisvania za gyrcia 2020 , ранни записвания ситония 2020 , avtobusni ekskurzii gyrcia , гърция с автобус , avtobusni pochivki 2020 , автобусни екскурзии 2020 , оферти за гърция , sitonia , оферти за почивки ситония , avtobusni ekskurzii ranni zapisvania , top travels , летни оферти 2020 , оферти за почивки ситония , letni pochivki 2020 , ранни записвания за лято 2020 , оферти с автобус , оферти с автобус ранни записвания , ситония , лято 2019 гърция , avtobusni pochivki sitonia , ekskurzii sitonia 2020 , oferti za ekskurzii gyrcia , letni pochivki , хотел blue dolphin hotel 4* , oferti za gyrcia , oferti za pochivki , oferti s avtobus ranni zapisvania
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах