Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         

Барселона и почивка на Портокаловия бряг 2018

Оферта номер: П62756
Вид транспорт: Самолет Самолет
8 дни/ 7 нощи
08.09.2018 - 15.09.2018 /7 нощ. - Ограничени места!
Почивка в Испания, Коста Аззар 55+ и приятели
Цена от: 599.00
ЗАПИТВАНЕ


Програма
Барселона и Почивка на Портокаловия бряг 2018
Барселона - Валенсия - Пенискола
Програма със съдействието на Провинция Кастейон
08-15 септември 2018
                           
 
Програма: 
1-ви ден / 8 септември 2018
Отпътуване от София за Барселона с редовен полет на а/к България еър. Пристигане в Барселона. Отпътуване за курорта Винарос, разположен на Коста Валенсия - Портокаловият бряг /240 км/. Настаняване. Вечеря. Нощувка.
 
2-ри ден / 9 септември 2018
Закуска. Пешеходна екскурзия с екскурзовод на български език във Винарос. /Необходимо е ползване на градски транспорт./ Винарос е едно прекрасно крайбрежно градче с широка крараежна панорамна зона за разходки и широки и дълги градска плажове. Гордее се със своите свежи морски продукти и е известен като столицата на скаридите, на които е посветен  цял  паметник. Намира се в най-северната част на област Валенсия, на границата с Каталуния и е  едно от най-големите и най-важни пристанища в средновековна Валенсия. По време на обиколката ще видим: крабрежната алея, Централния пазар, църквата Сан Аугустин, която днес  е и  зала за културни мероприятия, църквата Възнесение Богородично от 16 в., която от едната страна е църква, а от другата - крепостна стена. Ще минем покрай останките от Старото готическо кметство и ще видим Новото кметство, наслаждавайки се на модернистичните сгради на богатите търговци, живели тук в началото на 20ти век. Обяд. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
 
3-ти ден / 10 септември 2018 
Закуска. Свободен ден. Обяд. Вечеря. Нощувка. По желание: целодневна екскурзия до Валенсия. Цена - 40 евро на турист при мин 20 записани туристи. Цената включва: транспорт и екскурзовод на български език, не вкл.входни такси за посещавените обекти по желание: Катедралата - 7 евро,Копринената борса - 2 евро, Биопарк - 24 евро, Град на изкуствата и науките - от 8 евро. Валенсия е третият по големина град в Испания с най-големият запазен исторически център. Ще се разходим из историята й от времето на римляните, през рицарите до ден днешен. В катедралата на Валенсия се пази Свещения Граал, а самият град е бил последна спирка по пътя на коприната. Ще видим  копринената борса, централния пазар, базиликата и катедралата, за да стигнем до  Града на изкуствата и науките - едно парченце от близкото бъдеще. В свободното си време ще можете да се посети най-големият аквариум в Европа или Биопарк - една от най-хубавите зоологически градини в света.
 
4-ти ден / 11 септември 2018
Закуска. Свободен ден. Обяд. Вечеря. Нощувка. По желание: целодневна екскурзия ”Плажовете на Портокаловия бряг”: Алкосебре, Оропеса, Беникасим. Продължителност - 7 часа.Цена - 35 евро при минимум 20 записани туристи. Провинция Кастейон е известна с едни от най-красивите плажове в Испания и при това всички удостоени със син флаг за качество по европейските стандарти. Ще посетим Алкосебре, известен със сладководните си извори, извиращи от пясъка до морския бряг – любимо място за почивка и морски спортове на испанците. След това ще се отправим към Оропеса, град на пирати, в който е единствения по рода си в Испания музей на картите за игра. В края на обиколката ще се насладим на Валенсианския Биариц на 20-те години - Беникасим, с обиколка през Алеята на вилите. Ще завършим деня с дегустация на едни от най-известните ликьори в областта - кармелитските.
 
5-ти ден / 12 септември 2018
Закуска. Свободен ден. Обяд. Вечеря. Нощувка. Целодневна екскурзия до Морея, Сан Матео и Пенискола. Продължителност - 9 часа. Цена - 35 евро на човек при мин. 20 записани туристи. Цената включва транспорт и екскурзовод на български език; не включва вход папски дворец 5 евро, вход църква Морея 3 евро, вход крепост Морея 3.50евро). Морея е  паметник под егидата на ЮНЕСКО, селището е запазило очарованието си от преди 10 века В Морея  се намира една от най-красивите и богато украсени  готически църкви на област Валенсия. По време на обиколката ще минем през главния вход на града – кулите Сан Мигел, по малките средновековни улички край Кметството, ще видим  и красивите аристократични къщи и ще  се изкачим до върха на хълма, където е Базиликата на Богородица. Тя е построена в скалите и е едно изключително произведение на изкуството. Свободно време за посещение на църквата и крепостта и/или музеи по избор. Свободно време за обяд. Отпътуване за Сан Матео /40 км/. Кратка обиколка на историческия център на Сан Матео и дегустация на местни продукти с възможност за закупуване. Продължаване за Пенискола. Пенискола е полуостров, свързан чрез тясна пясъчна ивица с континента. Древно селище, създадено от финикииски, картагенски и гръцки колонизатори. Славата си получава през Средните векове, когато се превръща в третият папски град /след Ватикана и Авиньон / в християнския католически свят. В него е живял, издавал були и писал трудове обичаният папа Луна. Тук се намира и една от най-големите темплиерски крепости в Испания Легендата разказва, че от тази крепост монасите-войни са се качили на кораб и са изчезнали от лицето на света, за да се превърнат в мит, който продължава да вълнува писатели, режисъори и историци. Ще се разходим в историческия център, за да се насладим на панорамни гледки и темплиерската  архитектура.
 
6-ти ден / 13 септември 2018
Закуска.Свободен ден. Обяд. Вечеря. Нощувка. По желание: целодневна екскурзия в Сегорбе и Кастейон де ла Плана, цена 38 евро на записан турист при минимум 20 записани туристи. Цената включва транспорт, екскурзовод на български; не включва билет за музей на зехтина 3 евро, музей на коне и бикове 2 евро и вход в катедралата 3 евро) Продължителност около 8 часа. Отпътуване за  Сегорбе /около 1 ч и 30 минути/. Сегорбе е основано от финикийци и картагенци древно селище, което достига апогея си през Средновековието,по времето на Кралство Арагон. В Сегорбе е първата в Испания барокова катедрала с ценни стенописи и творби на художници от Валенсианската художествена школа от XVI-XVIIвек. В Сегорбе може да се видят също крепостните стени,  средновековните  кули, Градския исторически музей и Музея на зехтина. Обиколката минава по крепостната стена, за да разкаже за историята на средновековното градче Разглежда се Ангелския площад, известен местен  пазар в миналото. Продължава се  към Катедралата, Музей на зехтина, смятан за един от най-добрите в областта. Посещение на Катедралата и свободно време за разглеждане на музей на зехтина и Музея на бикове и коне - емоционално изживяване, свързано с местните традиции, обичаи и занаяти. Свободно време за обяд. Отпътуване за Кастейон. Сегорбе - Кастейон: 65 км. Кастейон де ла Плана е столицата на третата провинция в област Валенсия. Емблема на града е  готическата катедрала Дева Мария, построена през XIIIвек и разрушена в началото на ХХ век, за да бъде възстановена в навечерието ХХI век. Часовниковата кула Ел Фадри, ренесансовата сграда на Кметството и дворците, превърнати в художествени галерии. Тук  е и сградата на Конопената борса - явен пример за поминъка на населението в близкото минало. Пешеходна разохдка  из историческия център: централния пазар, Театъра и казиното. Свободно време за шопинг.
 
7 - ми ден / 14 септември 2018
Закуска. Свободен ден. Обяд. Вечеря. Нощувка. По желание: Полудневна екскурзия до Беникарло и Градините на Папагала. Продължителност - 5 часа.Цена - 25 евро на турист при минимум 20 записани туристи. Цената не вкл. вход за Градините на папагала - 16 евро. Беникарло е симпатично градче на брега на морето, известно с висококачествените си рибни ястия и най-вече с производството на артишок. Ще направим кратка обиколка на историческия център, ще видим църквата Кристо дел Мар, разположена на морето, средновековния площад Сан Бартоломе, след което ще посетим Градините на Папагала.
 
8- ми ден /15 септември 2018
Закуска. Обяд - сух пакет. Отпътуване за Барселона. Панорамна обиколка на Барселона с местен екскурзовод на български език /4 часа/: Пасео Грация, площад Каталуния, площад Испания, както и знаменитите архитектурни шедьоври на Антонио Гауди: Саграда Фамилия, къщата на Мило и Батийо/,улицата на артистите Рамбла, паметника на Колумб, Пристанището. Свободно време. Трансфер до летище. Излитане за София.
 

Промо цена от 599 евро на турист !!! - Валидна до изчерпаване на местата!
Цена на човек в евро  за настаняване на база пълен пансион с напитки и 2 екскурзии на български език:
Дата Брой нощувки Възрастен в двойна стая Трети възрастен Дете от 2 – до 12 г. Единична стая
08.09.2018 -
15.09.2018
7 629 евро
599 евро 
569 евро  539 евро  755 евро 
 

Пакетната цена включва:
- самолетен билет на а/к Уиз Еър София - Валенсия, самолетен билет на а/к България еър Барселона - София
- багаж до 20 кг и голям салонен багаж до 10 кг
- 7 нощувки на пълен пансион с включени напитки вода и вино в хотел 4* в Пенискола
- пешеходна екскурзия във Валенсия на български език
- пешеходна екскурзия в Пенискола с екскурзовод на български език
- панорамна обиколка на Барселона с лицензиран екскурзовод на български език
- медицинска застраховка с покритие 10 000 евро от ЗК Мондиал

Пакетната цена не включва:
- допълнителни екскурзии на български език. Екскурзиите са валидни при минимум 15 записани туристи. Цените на екскурзиите са гарантирани само при записване от България. Отстъпка от цената на екскурзиите за дете под 12 г - 50% от цената на  всяка екскурзия. По време на целодневните екскурзии се осигурява обяд - сух пакет.
- застраховка „Отмяна на пътуване”

Условия за анулация:
- До 60 работни дни от датата на заминаване - без неустойка
- От 59 работни дни до 21 дни - 250 евро / 500 лева
- От 20 работни дни до деня на отпътуване - 100% от стойността на пътуването
 
Полетно разписание - ден събота:
София - Барселона 18:00 - 19:55
Барселона - София 20:45 - 00:35 /на 16 септември/
 
Начин на плащане:
- Депозит 250 евро или 500 лева при записване
- доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване.
 
Програмата се провежда при минимум 30 записани туристи. В случай, че необходимият брой туристи не е събран и програмата няма да се осъществи, платилите туристи ще бъдат информирани 20 дни преди датата на отпътуване.
 
 



Хотел по програмата: 
Vinaros Playa 4* - https://www.hotelrhvinarosplaya.com

Местоположение: Хотелът е в непосредствена близост до плаж Clot beach, на 10 минути от историческия център и крайбрежната алея на курорта Винарос.
 
В хотела: 24 часа рецепция, безплатен безжичен интернет в целия хотел
бюфет ресторант с show cooking, chill out тераса на 6 етаж с гледка към морето с бар
джакузи, басейн, външен басейн, детски басейн с пързалка, тераса безплатни чадъри и шезлонзи
фитнес, дневна и вечерна анимация за възрастни, рент а кар, стая с игри
 
Стаи: LCD телевизор, климатик, сейф, мини бар, тераса, сешоар
Спа и уелнес: Спа център: сауна, джакузи, контрастни душове, масажи
 
Допълнителна информация:
Курортът Винарос предлага дълги пясъчни плажове, интересен исторически център с голяма пешеходна търговска зона и неповторими кулинарни изкушения, тъй като градчето е известно с висококачествените си морски дарове и най-вече със своите скариди.
 
GPS Координати:
LAT: 40.465270273608
LON: 0.46800255775452



НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
- Лична карта или задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на заминаване
- За лица под 18 год. пътуващи с единия или без двамата родители, нотариално заверена декларация от липсващия родител/и

48/08 /03

Етикети
ekskurzii costa azzar , почивки испания , испания за всички възрасти , почивка в испания , кастейон , почивка в коста аззар , златна възраст през пролетта на 2018 , pochivki v ispania , екскурзии испания , коста аззар 2018 , почивки испания , почивки златна възраст 55+ , почивки 55+ , почивки испания , златна испания , коста азаар за всички възрасти , коста азаар , почивка коста аззар , почивка в испания , почивка в испания , златна възраст испания , ранни записвания 2018 , оферти коста аззар , оферти испания , почивка коста аззар , почивка коста аззар , почивка в испания коста аззар , ниски цени , pochivki costa azzar , златна възраст 55+ 2018 , почивка в испания - коста аззар 2018 , почивки испания , оферти 55+ 2018 , екскурзия до испания , 55+ , коста азаар , екскурзия до испания , pochivki kosta azzar , портокаловия бряг - коста аззар, испания 2018 , почивка през септември , златна възраст и не само , портокаловия бряг коста аззар , ниски цени , морея , валенсия , почивка в коста аззар , екскурзии испания , почивка в испания , екскурзия до испания , златна испания 55+ , почивка в коста аззар , пещерите сан хосе , екскурзии до испания коста аззар , 55+ коста аззар , почивки испания , почивка в коста аззар , барселона , оферти коста аззар испания , почивки портокаловия бряг , златна възраст коста аззар , почивка в испания , почивка коста аззар , екскурзии испания , екскурзии испания , почивка в испания , тарагона , почивки златна възраст , 55+ испания , септемврийска почивка , златна възраст испания , екскурзия до испания , почивка в коста аззар 2018 , ekskurzii v ispania , септември коста азар
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах