Почивка в Канкун 2019 Ноември и Декември всеки понеделник и петък/7 нощ - Ранни записвания         Почивка в Ривиера Мая, Мексико от Май до Октомври 2019 Май - Октомври 2019/7 нощ         Почивка в Малта през Ноември 01 - 30.11.2019/3, 4 и 7 нощ         

Почивка Сиде, Анталия - 7 нощувки от Варна и Бургас

Оферта номер: П63098
Вид транспорт: Автобус Автобус
9 дни/ 7 нощи
Лято 2019 / Ранни записвания до 30.04.2019
Почивка в Турция
Цена от: 358.00 лв
РЕЗЕРВИРАЙ


Програма
Програма по дни
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ

Автобусна програма от Варна със 7 нощувки.

В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид хранения,
от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон.


Условия за пътуване по програмата за Анталия (райони Алания, Белек, Кемер, Лара, Сиде) със 7 нощувки
- От Варна, Слънчев Бряг и Бургас за всички обявени дати

Пакетните цени включват:
- Транспорт с лицензиран автобус по съответния маршрут
- 7 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване.
- Медицинска застраховка на ЗАД "Алианц България", покритие 5000 евро (за лица до 65 г.)
- Представител на TА по време на пътуването
- Обслужване на място от представител на местната фирма партньор
- Всички пътни и магистрални такси.

Пакетните цени не включват:
- Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“, с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 г. - доплащане 10 лв.
- Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“, с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 20 лв.
- Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за организирано пътуване, -при условие, че е извършено първо плащане по договора. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.
- Допълнителни екскурзии и посещения на туристически и др. обекти.

Условия за записване и плащане при стандартни цени:
- 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване.
- Доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване.
- Плащането се извършва в лева, в брой или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането

Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута:
- Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
а) 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
б) 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
в) 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт
Визов режим: няма изисквания за визи.

Място, дата и часове на отпътуване:
- Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
- Тръгване от Варна в приблизителни часове от 09.00 до 13.00 ч.
- Връщане от Анталия е в приблизителни часове от 12.00 до 18.00 ч.
- Продължителността на пътуването е около 24 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
- Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Права на потребителите:
- Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция за същия с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
- При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия,  смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
- Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
- При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
- При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия,  смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
- Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
- Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД „Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: [email protected] и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените такива и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
- Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
- При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
- При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
- Стаи с изглед към морето, се гарантират само възможно само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
- Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена, различни от стандартните стаи. Те са с по-малък размер, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
- Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен вслучаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, ако хотелът е на all inclusive.
- Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
- Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
- Туроператорът и местните партньори могат да указват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
- Концепциите All inclusive; Ultra All incl; Hight class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
- Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители.
- При несъвпадащи фамилии на децата и пътуващите родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
- Валиден международен паспорт.
- Децата, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители.
- При несъвпадащи фамилии на децата и пътуващите родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
- Визов режим: няма изисквания за визи.

05/11/03


Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
serenis hotel 5* , armas bella sun hotel 4* , 7 нощувки в сиде , seher sun palace 5* , почивки анталия сиде лято 2019 от софия , holiday city hotel 4* , анталия сиде автобус 2019 супер цени , vonresort golden beach & aqua 5* , почивка лято 2019 в анталия сиде промоция , почивки сиде лято 2019 , почивка със 7 нощувки , ozlem garden hotel 3* , отстъпки за ранни записвания анталия сиде 2019 , po4ivka v turciq , lyra resort & spa 5* , почивка 7 нощ. , почивки турция 2019 , отстъпки лято 2019 анталия сиде , промоции сиде 2019 , ранни записвания лято 2019 в анталия сиде топ оферта , отстъпки анталия сиде 2019 , почивки анталия сиде 2019 от софия , alba royal hotel 5* , почивка в анталия , ранни записвания за турция 2019 , ранни записвания лято 2019 в турция промоции , 2019 лято , turcia , автобус анталия сиде 2019 , antalya side avtobus ot sofiq , самолетна екскурзия на сиде , turcia 2019 , ранни записвания за турция 2019 топ оферта , lqto 2019 turciq , villa side residence 5* , sun beach park hotel 4* , alegria hotel & spa side 4* , bosphorus sorgun 5* , 2019 niski ceni , ранни записвания лято 2019 турция , heaven beach resort & spa 5* , почивки анталия сиде 2019 промоция , анталия , почивки сиде , сиде ранни записвания 2019 , сиде , j'adore deluxe hotel & spa 5* , vonresort golden coast 5* , анталия сиде супер промоция 2019 от софия , slance , хит плажове , сиде лято 2019 , почивки анталия сиде лято 2019 , maritim hotel saray regency 5* , plaj more , ранни записвания лято 2019 турция , сиде анталия , почивки анталия сиде лятo 2019 , vonresort elite hotel 5* , programa 2019 , promociq antalya side 2019 , side la grande resort & spa 5* , анталия сиде автобус 2019 , 2019 ниски цени , ранни записвания лято 2019 в анталия сиде , почивки 2019 , otstapki za ranno zapisvane antalya side 2019 , ranni zasisavqniq 2019 antalya side , промоции анталия сиде 2019 , хит цени , antalya side turciq po4ivka 2019 , плаж , side sun club 4* , автобус анталия сиде от софия , анталия сиде лято 2019 самолет от варна , самолетни почивки , po4ivka v side , ранни записвания турция 2019 промоция , море , miami beach hotel 3* , antalya side super spo 2019 , комбинирани екскурзии , antalya side 2019 , antalya side last minute 2019 , почивки анталия сиде 2019 ранни записвания , ранни записвания лято 2019 анталия сиде , почивка седем нощувки , автобус анталия сиде от габрово , super oferta antalya side 2019 , 2019 ниски цени , алания , анталия сиде лято 2019 промоция , турция лято 2019 , grand seker 4* , antalya side avtobus ot varna , sun beach hotel 3* , турция лято 2019 , турция , автобус анталия сиде от велико търново , почивка с 7 нощувки , автобус анталия сиде от варна , super oferta antalya side avotobus 2019 , почивки лято 2019 турция , lqto v turcia , avtobusna programa , почивка лято 2019 в анталия сиде автобус , анталия сиде лято 2019 , sidekum hotel 4* , alba queen hotel 5* , seher sun beach 4* , анталия , ranni zapisvania turcia 2019 , ранни записвания турция 2019 от софия , ранни записвания лято 2019 анталия , ранни записвания лято 2019 в турция , ниски цени турция , почивка в сиде , лято в сиде , ранни записвания лято 2019 турция , ранни записвания лято 2019 турция , автобусна почивка в сиде , анталия сиде ранни записвания 2019 , aydinbey king's palace - 5* , автобус анталия сиде от стара загора , alba resort hotel 5*
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах