Почивка в Канкун 2019 Ноември и Декември всеки понеделник и петък/7 нощ - Ранни записвания         Нова година 2020 в Ривиера Мая, Мексико 27.12.2019 и 30.12.2019/7 нощ - Ранни записвания         Почивка в Хавана и Варадеро - от Януари до Април 2020 Всяка сряда, четвъртък, петък и неделя/7 нощ - Ранни записвания         

Самолетна почивка в Кушадасъ с 5 нощувки

Оферта номер: П63169
Вид транспорт: Самолет Самолет
6 дни/ 5 нощи
Полети от 30.04 до 10.05.2019 / Ранни записвания до 30.04.2019
Самолетна почивка в Кушадасъ с 5 нощ.
Цена от: 639.56 лв
РЕЗЕРВИРАЙ


Програма
 
 
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ
Самолетна програма с чартърен полет от София с 5 нощувки
 
В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид база изхранване,
от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон.

ПОЛЕТНА ИНФОРМАЦИЯ
Заминаване FB8793                            08:00 София - 09:20 Милас (Бодрум)
Връщане      FB8793                            10:10 София - 11:40 Милас (Бодрум)
Авиокомпания:                                    Bulgaria Air
Адрес на авиокомпанията:              гр. София,  бул. "Брюксел"  № 1
Тип самолет:                                          A319

Пакетните цени включват:
-  Чартърен полет София - Милас (Бодрум) – София.
- 5 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване.
- Летищни такси.
-  Багаж до 20 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен.
- Tрансфери: летище - хотел – летище.
-  Медицинска застраховка на ЗАД "Алианц България" с покритие 5000 евро (за лица до 65 г.)
-  Изпращане от представител на TA на летище София.
-  Обслужване на място от представител на местната фирма партньор.

Пакетните цени не включват:
- Такса гориво - начислява се при промяна на цените на горивата (виж забележката най- долу).
- Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 г. - доплащане 10 лв.
- Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 20 лв.
- Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 31 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста.
- Допълнителни екскурзии и посещения на туристически и др. обекти.

Условия за записване и плащане при стандартни цени:
- 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване.
- Доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
- Плащането се извършва в лева, в брой или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута:
- Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.
Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
а) 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
б) 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
в) 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.
Визов режим: няма изисквания за визи.
 
Такса гориво:
Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите.  Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – София – 600 долара на тон, Измир – 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София – Измир, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Измир - София.

Права на потребителите:
- Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
- При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия,  смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
- Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
- При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
- Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
- Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗАД „Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: [email protected] и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените такива и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
- Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
- При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
- При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
- Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
- Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
- Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
- Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
- Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
- Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
- Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
- Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
- При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
  • валиден международен паспорт
  • Децата, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители.
  • При несъвпадащи фамилии на децата и пътуващите родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
05/12/03 

Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
почивка в кушадасъ , почивка турция , лято 2018 , почивка кушадасъ 2019 , mersin 4* , почивка в турция , почивка турция , ранни записвания , niski ceni , pochivka v kusadasi , кушадасъ почивки , ephesia holiday beach club 5* , екскурзии до турция , ayma hotel 3* , екскурзии до турция , imbat 4* , екскурзии турция , pochivka v turcia , почивка в кушадасъ , 2019 турция , пролет 2019 , onyria claros 5* , ekskurzia do turcia , arora hotel 4* , atlantique 3* , почивка турция , почивка в турция , ekskurzia do turcia , турция почивки , екскурзии до турция , почивка турция , егеиско море , почивка в кушадасъ , автобусни програма , pigale beach resort 3* , почивка кушадасъ , pochivka v turcia , кушадасъ лято 2019 , santur hotel 3* , почивка в турция , екскурзии и почивки , kustur club , почивка в турция , ранни записвания , екскурзии турция , почивка в кушадасъ , alish hotel 3* , почивка в кушадасъ , почивки 2018 , екскурзии кушадасъ , екскурзии кушадасъ , почивка кушадасъ , почивка в кушадасъ , ku6adasa , почивка в турция , почивка в кушадасъ , почивка в кушадасъ , екскурзии турция , почивка кушадасъ , toptravels , почивка в турция , pochivka v turcia , почивка в турция , почивка турция , екскурзии с топ травелс , екскурзии турция , почивка кушадасъ 2019 , top travels.bg , 2019 , почивка кушадасъ , седем нощувки , 2019 , екскурзии до кушадасъ , ниски цени , surtel 3* , почивка в кушадасъ , grand belish 5* , лукс в кушадасъ , екскурзии до кушадасъ , лукс в мармарис , автобусни почивки , почивка кушадасъ , почивка в турция , ekskurzia do turcia , екскурзии до турция , ekskurzia v turcia , екскурзии до турция , цени 2019 , екскурзии кушадасъ , melike 2* , omer holiday resort 4* , лято 2019 турция , noa kusadasy beach club 5* , top travel , egeisko more , екскурзии кушадасъ , coastlight hotel 4* , ephesia hotel 4* , na more w turcia , top travels , топ хотели , турция екскурзии , ранни записвания турция , na more , 2019 ниски цени , почивка в турция , na more na egeisko more , ниски цени , екскурзии до кушадасъ , charisma hotel 5* , кушадасъ екскурзии , хотели с автобусна програма , почивка турция , почивка турция , sentinus 4* , почивка в кушадасъ , asena 3* , почивка кушадасъ , хотели кушадасъ , kayhanbey hotel 4* , tusan 4* , 7 нощувки , aqua fantasy 5* , pochivka v turcia , ранни записвания турция , екскурзии до кушадасъ , кушадасъ , ниски цени екскурзии , kusadasi golf & spa club la costa 5* , grand efe 4* , бодрум мармарис , екскурзии кушадасъ , ранни записвания 2019 , екскурзии турция , altinsaray boutique hotel , почивка през май , лято в мармарис , niski ceni , ранни записнивая 2019 , почивка турция , pochivka v kushadasi , почивка кушадасъ , minay 3* , blue sky hotel 4* , почивка кушадасъ , pine bay 5* , екскурзии до кушадасъ , почивка в кушадасъ , pochivka v turcia , екскурзии , ekskurzia do turcia , почивка кушадасъ , ephesus princess hotel 5* , lqto 2019 , fantasia deluxe 5* , почивка турция , лято в турция , почивка в турция , bella pino hotel 3* , ekskurzia do turcia , surmeli 5* , самолетни почивки , flora suites 3* , турция 2019
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах