Почивка в Малта през Oктомври 01.10 - 24.10.2020/3, 4 и 7 нощ         Почивка в Малта през Август 01.08 - 31.08.2020/3,4,5 и 7 нощ         Почивка в Хавана и Варадеро - от Юли до Октомври 2020 Полети от Юли до Октомври/7 нощ - Ранни записвания         

Ранни записвания Кушадасъ - Лято 2020 Самолетна програма с 5 нощувки за дата 15.05.2020

Оферта номер: П63169
Вид транспорт: Самолет Самолет
6 дни/ 5 нощи
ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 29.02.2020
Самолетна почивка в Кушадасъ с 5 нощ.


Програма
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ
 
Самолетна програма с чартърен полет от София с 5 нощувки
 
В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид база изхранване, от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон.

ПОЛЕТНА ИНФОРМАЦИЯ:

 

Заминаване VBB 5001                         09:30 София - 10:30 Милас (Бодрум)
Връщане      VBB 3002                         10:45  Измир - 12:00 София
Авиокомпания:                                      ALK Airlines
Адрес на авиокомпанията:              гр. София,  бул. "Шипченски проход" 63
Тип самолет:                                          MD 82

Пакетните цени включват:
 •     Чартърен полет София - Милас (Бодрум)/Измир – София.
 •     5 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване.
 •     Летищни такси.
 •     Багаж до 20 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен.
 •     Tрансфери: летище - хотел – летище.
 •     Медицинска застраховка на ЗАД "Алианц България" с покритие 5000 евро (за лица до 65 г.)
 •     Изпращане от представител на TA на летище София.
 •     Обслужване на място от представител на местната фирма партньор.

Пакетните цени не включват:
 • Такса гориво  (виж забележката най- долу). 
 • Такса сигурност – 6 евро на човек в две посоки / заплаща се задължително/ * Виж приложението по-долу.
 • Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 г. - доплащане 10 лв.
 • Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“ с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 20 лв.
 • Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 31 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста.
 • Допълнителни екскурзии и посещения на туристически и др. обекти.

Условия за записване и плащане при стандартни цени:
 • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване.
 • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.
 • Плащането се извършва в лева, в брой или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута:
 • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.
 

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
а) 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
б) 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
в) 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.
 

Визов режим: няма изисквания за визи.
 

Такса гориво:
Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите.  Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – София – 600 долара на тон, Измир – 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София – Измир, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Измир - София.
*От 01.01.2019 за всички летища на територията на Република Турция е въведена държавна такса - сигурност, която се заплаща от пътуващите със самолет туристи. За летищата в Анталия, Бодрум, Измир и Даламан, размерът на таксата е 6 евро на човек в две посоки.

Общи условия:
 • Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗАД „Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: [email protected] и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените такива и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
 • Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
 • При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
 • При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
 • Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
 • Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
 • Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
 • Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
 • Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
 • Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
 • Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
 • Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
 • При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
 


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
 • валиден международен паспорт
 • Децата, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители.
 • При несъвпадащи фамилии на децата и пътуващите родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
05/02/02

Етикети
цени 2020 , турция 2020 , екскурзии до турция , кушадасъ почивки , лято в турция , почивка в кушадасъ , почивка турция , екскурзии до турция , почивка в кушадасъ , екскурзии до кушадасъ , ku6adasa , почивка кушадасъ , почивка кушадасъ , arora hotel 4* , екскурзии с топ травелс , лято в мармарис , na more w turcia , alish hotel 3* , почивки 2020 , noa kusadasy beach club 5* , почивка в турция , лято 2020 турция , pigale beach resort 3* , почивка кушадасъ , pochivka v turcia , почивка в кушадасъ , toptravels , почивка кушадасъ , ниски цени екскурзии , почивка в кушадасъ , kayhanbey hotel 4* , pochivka v turcia , surmeli 5* , почивка в кушадасъ , екскурзии до кушадасъ , почивка кушадасъ 2020 , почивка в турция , почивка турция , 2020 , minay 3* , niski ceni , na more na egeisko more , ниски цени , почивка в турция , екскурзии турция , sentinus 4* , кушадасъ , ayma hotel 3* , екскурзии до кушадасъ , пролет 2020 , niski ceni , charisma hotel 5* , imbat 4* , altinsaray boutique hotel , pochivka v kushadasi , top travel , grand efe 4* , ekskurzia do turcia , бодрум мармарис , bella pino hotel 3* , 2020 , почивка в турция , pine bay 5* , atlantique 3* , melike 2* , surtel 3* , ephesus princess hotel 5* , pochivka v turcia , екскурзии до кушадасъ , хотели кушадасъ , fantasia deluxe 5* , ekskurzia do turcia , почивка кушадасъ , egeisko more , егеиско море , pochivka v turcia , onyria claros 5* , grand belish 5* , автобусни програма , ephesia hotel 4* , coastlight hotel 4* , ekskurzia v turcia , почивка турция , самолетни почивки , 7 нощувки , ekskurzia do turcia , ekskurzia do turcia , top travels.bg , почивка през май , mersin 4* , почивка в кушадасъ , tusan 4* , почивка турция , 2020 турция , omer holiday resort 4* , хотели с автобусна програма , екскурзии кушадасъ , екскурзии кушадасъ , почивка турция , почивка в кушадасъ , екскурзии , лукс в мармарис , топ хотели , екскурзии турция , почивка в кушадасъ , flora suites 3* , лукс в кушадасъ , pochivka v kusadasi , екскурзии кушадасъ , aqua fantasy 5* , почивка кушадасъ 2020 , кушадасъ лято 2020 , ранни записвания 2020 , почивка в кушадасъ , kusadasi golf & spa club la costa 5* , кушадасъ екскурзии , почивка в кушадасъ , почивка в турция , lqto 2020 , santur hotel 3* , турция почивки , ekskurzia do turcia , почивка в турция , екскурзии и почивки , екскурзии турция , почивка в кушадасъ , екскурзии кушадасъ , ephesia holiday beach club 5* , почивка кушадасъ , почивка турция , почивка в турция , ранни записнивая 2020 , почивка турция , ранни записвания турция , седем нощувки , 2020 ниски цени , почивка в турция , екскурзии до турция , автобусни почивки , екскурзии до турция , екскурзии турция , ранни записвания , top travels , na more , екскурзии кушадасъ , почивка кушадасъ , лято 2020 , почивка турция , ранни записвания , почивка в турция , ранни записвания турция , турция екскурзии , pochivka v turcia , екскурзии до кушадасъ , blue sky hotel 4* , почивка кушадасъ , почивка кушадасъ , екскурзии до турция , asena 3* , kustur club , екскурзии турция , почивка в турция , ниски цени , почивка турция
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах