Почивка на о-в Закинтос

Оферта номер: П63176
Вид транспорт: Самолет Самолет
8 дни/ 7 нощи
Всяка събота от 25.08.2018/7 нощ.
Представител на български език/допълнителни екскурзии на български език
Цена от: 785.00 лв
ЗАПИТВАНЕ


Програма
Почивка на  о-в Закинтос/ Всяка събота от 25.08.2018 /8 дни 7 нощувки-Обслужване на Български език
 
1 ДЕН
СЪБОТА: Директен полет София – о-в Закинтос. Посрещане на летището от представител на фирмата ни / на български език /. Трансфер до избрания хотел. Настаняване. Нощувка.

2 ДЕН
НЕДЕЛЯ: Свободен ден за плаж. Среща с представителя на място по предварително определен график.

3 ДЕН
ПОНЕДЕЛНИК Този ден се предлага допълнителна екскурзия по желание* Обиколен тур на о-в Закинтос и  круиз до Сините пещери и Навагио. Сутринта отпътуване от хотела. Първата ни спирка ще бъде  в селището Махирадо – тук ще посетим църквата Агия Мавра от 14 век. Почивка за кафе в селището Ексо Хори и снимка пред най-старото маслиново дърво на о-ва – над 2000 г. Пътят продължава до селището Св. Никола, от където групата се качва на малки лодки за круиз в северната и северозападна част на о-ва. Разглеждат се Сините пещери и известния в цял свят залив Навагио. Обратно в автобуса. На връщане в селището Калипадо ще посетим местна винария и ще направим дегустация на вино / посещението на винарната подлежи на пре-потвърждение/.  Обратно в хотела. Вечеря. Нощувка.

4 ДЕН:
ВТОРНИК Туристическа обиколка на столицата – Закинтос. Тя включва:  площад Св. Марк и единствената католическа катедрала, музеят на Дионисос Соломос – известен гръцки поет, роден на о-ва и едноименният площад пред него, Византийският музей, градската библиотека и храмът на Св. Дионисиос – покровител на о-ва. За да се придобие по-добра представа за красотата ще се качим на хълма Бохали, от където се разкрива прекрасна панорама / в зависимост от големината на превозното средство и проходимостта на пътя /. По пътя обратно към хотела посещение на най-известната и голяма фабрика за зехтин на о-ва Aristeon Olive Press & Museum.

5 ДЕН:
СРЯДА Свободен ден за плаж.

6 ДЕН:
ЧЕТВЪРТЪК Свободен ден. Вечерта по желание посещение на гръцка вечер с музика и програма в Кемпи – най-добрата гръцка вечер, с най-прекрасния залез на Закинтос.

7 ДЕН:
ПЕТЪК: Свободен ден или по желание целодневна екскурзия до о-в Кефалония – най-големият от Йонийските о-ви. Посещение на езерото Мелисани и разходка с лодка в езерото / 7 € вход /, манастирът Св. Герасим – покровител на острова,  столицата Аргостоли / време за обяд / и др. Тръгването е сутринта в 8:00 ч. с автобус.  От Св. Никола се взема ферибот до о-в Кефалония / с. Песада / и връщането е вечерта.  Обратно на Закинтос / в хотела около 20:30 ч./.

8 ДЕН
СЪБОТА: Трансфер до летището. Обратен полет до София.


Информация за налични места по програмата: 
25/08 - STOP SALE
01/09 - STOP SALE

08/09 - ИМА СВОБОДНИ МЕСТА
15/09 - ИМА СВОБОДНИ МЕСТА
22/09 - ИМА СВОБОДНИ МЕСТА


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
  • Самолетен билет София – Закинтос – София с включени летищни такси в размер на 90 евро;
  • 7 нощувки в избрания хотел, на съответната база изхранване;
  • Трансфер летище – хотел – летище;
  • Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие  10 000 евро към ЗД Евроинс АД, гр. София / лица до 5 год. и над 64 г. имат доплащане /;
  • Български представител на място;
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
  • Екскурзия – круиз до Сините пещери и залива Навагио – 35 €- възрастен и 25 €  деца до 11.99 г.
  • Еднодневна екскурзия до о-в Кефалоня с включени фериботни билети: 50 €- възрастен и 35 €  деца до 11.99 г. Цената не включва входа за Мелисани –7 €  ;
  • Гръцка вечер с програма - 25 € възрастен и 20 € - деца до 11.99 г.
  • Плаж в друго населено място -  5 €.
  • Туристическа обиколка на град Закинтос – 10 € възрастен и 5 € деца до 11.99 г.
  • Горивна такса - поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса. В този случай цената на пътуването ще се промени съгласно горивната такса.
    Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени.Информация за стойността на горивната такса ще бъде публикувана до 21 дена преди датата на съответния полет, за което клиентите ще бъдат уведомени и ще могат да заплатят горивнато такса до 7 дни преди пътуването /за записвания по-малко от 21 дена преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава/.
Важно:За осъществяването на екскурзиите е необходим минимум от 20 пълноплащащи  туриста.
Заявяват се и се заплащат в България. Записаните на място може да получат по-високи цени за тези екскурзии.
Осъществяването на някои от екскурзиите зависи само от капитана на кораба – подходящи метерологични условия!!! Туроператорът си запазва правото да променя дните на провеждане на екскурзиите в зависимост от местните колеги и метерологични условия!



ВАЖНО: От 01/01/2018 в Гърция се въвежда задължителна туристическа такса, която е в размер на: 5* - 4 евро на стая, на вечер; 4* - 3 евро на стая, на вечер; 3* - 1.50 евро на стая, на вечер; 2* и 1* - 0.50 евро на стая, на вечер. Заплаща се само на място в хотела, преди настаняването и е задължителна. Хотелът има право да откаже настаняване, в случай, че туристите не си заплатят тази такса.
 
  • МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ:  60
  • СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ при недостигнат минимален брой туристи: 20 дни преди датата на отпътуване.
  • НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: депозит – 50% от пакетната цена; доплащане – 20 дни преди датата на отпътуване /ако се ползват цени ранни записвания – се вземат предвид условията на плащане по тях /.
  •  Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване" по чл.80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите при анулиране на пътуването, при съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване в агенцията, където се извършва записването. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
  •  Лица до 5 год. и от 64 до 74 год. имат доплащане за мед. застраховка в размер на 1.00 лв. на човек, на ден / не на нощувка /.
  • Лица от 75 до 80 год. имат доплащане за мед.застраховка 2.00 лева на човек, на ден.
  • Застрахователната компания не застрахова лица над 85 год. Туристите от 80 до 84 год. Могат да бъдат застраховани за 2000 € срещу сумата от 2.00 лева на ден.
  • Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !
ЗАБЕЛЕЖКА: Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии, в зависимост от предлагането на гръцките колеги.


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
 Валиден документ за самоличност - лична карта или задграничен паспорт.
За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + 1 копие + паспорт на детето.  За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания.

17/02/02

Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
maiski praznici v zakintos , екскурзия в закинтос , почивка в закинтос , майски празници 2018 , почивка в закинтос за майските празници , септемврийски празници , почивка в закинтос , чартърна екскурзия в закинтос , майски празници закинтос , екскурзия в закинтос , екскурзия в закинтос , екскурзия в закинтос , почивка в закинтос , майски празници закинтос , изгодна оферта , минипочивка , оферти майски празници 2018 , екскурзия в закинтос , майски празници 2018 , екскурзия в закинтос , top travel , maiski praznici v zakintos , maiski praznici v zakintos , maiski praznici w zakintos , майски празници закинтос , екскурзия в закинтос , майски празници 2018 закинтос , maiski praznici v zakintos , почивка закинтос , гръцки острови , остров закинтос почивки , evtina pochivka v zakintos , почивка в закинтос за майските празници , maiski praznici v zakintos , почивка в закинтос за майските празници , майски празници 2018 , чартърен полет , остров закинтос почивки , toptravels , почивка в закинтос за майските празници , почивка в закинтос за майските празници , екскурзия в закинтос , екскурзия в закинтос , почивка в закинтос , остров закинтос почивки , maiski praznici v zakintos , йонийски острови , maiski praznici v zakintos , почивка в закинтос , почивка закинтос , навагио , майски празници 2018 закинтос , гърция , закинтос , почивка в закинтос , почивка закинтос , майски празници 2018 закинтос , екскурзия в закинтос , почивка в закинтос , почивка в закинтос , почивка в закинтос
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах