ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         

Нова Година в Шри Ланка

Оферта номер: П63259
Вид транспорт: Самолет Самолет
8 дни/ 5 нощи

Новогодишна почивка в Шри Ланка


Програма
Програма по дни

Ден 1
1-ви ден/ 28.12.2018 София – Дубай Отпътуване от летище София, Терминал 2 с полет на Fly Dubai в 14:10 ч. за Коломбо през Дубай.

Ден 2
2-ри ден/ 29.12.2018 Дубай - Коломбо – Ахунгала вечеря Кацане в Коломбо в 05:25 ч. Посрещане от представител на партньора на туроператора в Шри Ланка. Трансфер до хотел RIU Sri Lanka 5*. Настаняване след 14:00 ч. (при наличие на свободни стаи – настаняване веднага). Свободно време. Вечеря. Нощувка.

Ден 3
3-ти ден/ 30.12.2018 Ахунгала 24 ALL INCLUSIVE Ден за плаж и почивка или целодневна допълнителна екскурзия до Канди и Пинавала. Нощувка.

Ден 4
4-ти ден/ 31.12.2018 Ахунгала 24 ALL INCLUSIVE Ден за плаж и почивка или полудневна допълнителна екскурзия Речно сафари. Нощувка. Посрещане на Новата 2019 година!

Ден 5
5-ти ден/ 01.01.2019 Ахунгала 24 ALL INCLUSIVE Ден за плаж и почивка или допълнителни екскурзии. Нощувка.

Ден 6
6-ти ден/ 02.01.2019 Ахунгала 24 ALL INCLUSIVE Ден за плаж и почивка или целодневна допълнителна екскурзия до Сигирия и Дамбула. Вечеря. Нощувка.

Ден 7
7-ми ден/ 03.01.2019 Ахунгала - Коломбо закуска Закуска. Освобождаване на хотела до 12:00 ч. Трансфер до Коломбо. Обзорен тур на Коломбо с автобус, включен в пакетната цена. Свободно време за пазаруване в някои от известните търговски центрове в Коломбо. Вечеря в луксозен местен ресторант, включена в пакетната цена. Късен трансфер до летището в Коломбо.

Ден 8
8-ми ден/ 04.01.2019 Коломбо - Дубай - София Обратен полет до София през Дубай в 01:50 ч. Пристигане в София в 13:25 ч.


Шри Ланка - добре дошли в тропическия рай! Шри Ланка е райски остров, пълен с неочаквани изненади и невероятно разнообразие. Тук ви очакват самобитни местни традиции, древни храмове, красива дива природа и плажове с палми, облени от топлите води на Индийския океан. 

 

НОВА ГОДИНА В ШРИ ЛАНКА –

почивка в плажен хотел на Западното крайбрежие
 

София – Дубай – Коломбо – Дубай - София

   28.12.2018 – 04.01.2019

 

                                8 дни / 5 нощувки

 

   Крайна цена на човек с включени самолетни билети и Новогодишна вечеря
в хотел RIU Sri Lanka 5* 24 часа ALL INCLUSIVE: 3526 лв

                                                                                                 

Полетно разписание:
28.12.2018 София - Дубай      1410 2055
28.12.2018 Дубай – Коломбо  2325 0525+1
04.01.2019 Коломбо - Дубай  0150 0515
04.01.2019 Дубай – София     0940 1325

 
Важно:
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите - до 12:00 ч.
Цените са формирани при следния валутен курс: 1 USD = 1.6 BGN към 03.04.2018 г. При увеличение на валутния курс на щ. долар към лева с повече от 5% Посейдон Холидейс ООД си запазва правото да промени цената към момента на доплащане на пакета. 

Визов режим:
Виза за Шри Ланка – 35 USD. Подаването на документите за виза за Шри Ланка се извършва от туроператора четири седмици преди отпътуване и се полага в паспорта при кацане на летище Коломбо.

Минимален брой туристи за осъществяване на програмата: 16 души. Срок за уведомление 20 дни преди началото на екскурзията.

Начин на плащане:  Цените са платими в брой лева или по банков път 
Депозит в размер на 50% от пакетната цена при приемане на офертата и записване (или повече - според условията на офертата).
Доплащане 40 дни преди датата на заминаване. Цените се заплащат в ЛЕВА по фиксинга на БНБ.


Допълнителни екскурзии:
Допълнителните екскурзии по програмата се заявяват и заплащат в България.


Необходими документи:
• Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане
• За деца под 18 години – нотариално заверена родителска декларация за съгласие
• За пътуване в Шри Ланка не се прилагат задължителни имунизации и ваксинации. Няма задължителни медицински и здравни изисквания.

Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните суми:

Условия за анулация и неустойки:
До 60 дни преди датата на пътуването –  размера на внесения депозит при резервиране на пакета 
От 59 до 31 дни преди датата на пътуването 70 % от общата сума или загуба на внесения депозит (в зависимост кое е повече)
От 30 дни преди датата на пътуването 100 % от цената на пътуването. 
В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни и вътрешни полети до датата на доплащане на туристическата услуга, като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите;
Пътуване на лица с ограничена подвижност:  Пътуването като цяло НЕ Е  подходящо за лица с ограничена подвижност.


Цената включва:
Самолетен билет с Fly Dubai София – Дубай - Коломбо – Дубай - София с включени летищни такси и багаж; 5 нощувки на база 24 часа ALL INCLUSIVE в плажен хотел RIU Sri Lanka 5*; Новогодишна вечеря; Панорамна обиколка на Коломбо; Вечеря в луксозен местен ресторант в Коломбо; Трансфери летище – хотел – летище; Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро на човек със ЗАД ‘‘Армеец‘‘


Цената не включва:
Виза за Шри Ланка - 35 щатски долара Допълнителни екскурзии с екскурзоводско обслужване на английски език – заявяват се и се заплащат в България. Има възможност за екскурзоводско обслужване на руски език срещу допълнително заплащане. Редът и последователността на екскурзиите се определят от туроператора. По желание: Напитки по време на хранене и лични разходи; Застраховка ‘‘Отмяна на пътуване‘‘ и прекъсване на пътуването по неотложни независещи от клиента причини – по желание и при записване


Необходими документи:

Цените са валидни при минимум 2 души, английски език/

1. Целодневна екскурзия до слонския приют Пинавала и древната столица Канди с включен обяд - 170 евро на човек 
Ранно отпътуване (около 05:30 ч сутринта) от вашия хотел към известния приют за слонове Пинавала. Тук ще станете свидетели на грижите към тези екзотични животни, приютени в сиропиталището от дивата природа. Продължавате пътя си към Канди – древната столица на острова, известна с това, че и до днес съхранява най-ценната реликва на острова – Свещеният зъб на Буда. По пътя ще посетите градина за екзотични подправки и чаена фабрика в Гирагама. Пристигане в Канди. Обиколка на град на Канди, включително посещение на Храма на зъба и Кралската ботаническа градина. По време на тура ще имате възможност да посетите и музей за скъпоценни камъни. Завръщане във Вашия ваканционен хотел около 18:30 ч. 

2. Целодневна екскурзия до скалната крепост Сигирия и пещерните храмове в Дамбула с включен обяд - 185 евро

Ранно отпътуване (около 05:00 ч ) за Сигирия - една от най-интересните природни и исторически забележителности на Шри Ланка, обект на Световното културно наследство. Сигирия или Лъвската скала се издига живописно на височина от 180 метра над тропическата джунгла. На върха на платото Сигирия се намират загадъчните руини на древен град-крепост. Някои смятат, че крепостта е била великолепен дворец на крал Кашиапа, владял тези земи през 5-ти век. Предстои ни изкачване до древните руини. От върха на платото се разкриват чудени гледки, а старинните останки ще предизвикат въображението ви. ЗАБЕЛЕЖКА: Пълният маршрут включва изкачване на значителен брой стъпала. Ако имате затруднения, можете да се изкачите само до някои от по-долните нива на комплекса, които включват световноизвестните стенописи.

Обяд в Сигирия/ Дамбула.
Следва посещение на едно от най-впечатляващите места в Шри Ланка - Дамбула. Градът е известен с будисткия пещерен храм със същото име. Това е най-голямата открита досега в света изрисувана площ. Тук ще видите над 150 изображения на Буда. Някои от древните статуи в Дамбула са на възраст над 2000 години. На връщане към хотела ще посетите градина за подправки. Ще бъдете отново във вашия хотел около 19:30 ч.

3. Полудневна екскурзия Речно сафари – 70 евро

Отпътуване от вашия хотел около 08:30 ч сутринта за круиз по величествената река Мадху. Насладете се на ден, изпълнен с приключения сред природата. Сред буйната речна растителност ще видите десетки видове птици. Река Мадху е дълга няколко километра. Между реката и езерото, в което тя се влива, са разположени повече от 60 острова, някои от които са обитавани от малки рибарски общности. Ще надникнете в ежедневието на островните жители и може би да успеете да зърнете техните древни техники за риболов. Десетки видове екзотични птици обитават тази влажна зона - корморани, чапли и рибарчета, както и други животни като гущери и маймуни. Завръщане в вашия хотел около 12:30 ч.




НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
​- Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане
- За деца под 18 години – нотариално заверена родителска декларация за съгласие
-За пътуване в Шри Ланка не се прилагат задължителни имунизации и ваксинации. Няма задължителни медицински и здравни изисквания.

76/07/03


Етикети
екскурзия за нова година в шри ланка 2018 , ekskurziq v sri lanka za nova godina , екскурзия за нова година в шри ланка , евтини екскурзии за нова година , екскурзии шри ланка , почивка в шри ланка , нова година в шри ланка 2019 , нова година в шри ланка , нова година в шри ланка , екскурзия за нова година в шри ланка , нова година 2019 в шри ланка , почивка в шри ланка , ekskurziq v sri lanka za nova godina , почивка в шри ланка , ekskurziq v sri lanka za nova godina , evtini ekskurzii za nova godina , почивка в шри ланка , evtini ekskurzii za nova godina , екскурзия за нова година в шри ланка 2019 , екскурзия до шри ланка 2019 , evwtini ekskurzii za nova godina , ekskurziq v sri lanka za nova godina , pochivka v sri lanka , ekzotichni ekskurzii za nova godina , шри ланка 2018 , почивка в шри ланка 2019 , ekzotichni ekskurzii za nova godina , нова година в шри ланка , почивка в шри ланка 2018 , pochivka v sri lanka , почивка в шри ланка , нова година в шри ланка 2018 , pochivka v sri lanka , ekzotichni ekskurzii za nova godina , почивка в шри ланка , екскурзия за нова година в шри ланка , evtini ekskurzii za nova godina , evtini ekskurzii za nova godina , ekskurziq v sri lanka , ekzotichni ekskurzii za nova godina
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах