Априлска ваканция в Дубай 2024 с включени 5 вечери и 3 екскурзии 02.04 - 07.04.2024/5 нощ         Априлска ваканция в Дубай 2024 с включена обзорна обиколка и посещение на Рамката 02.04 - 07.04.2024/5 нощ         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         

Почивка на остров Корфу 2019

Оферта номер: П63390
Вид транспорт: Самолет и автобус Самолет и автобус
5 дни/ 4 нощи
08.06.2019 / 4 нощ, 5дни ; отиване с автобус и връщане със самолет - Ранни записвания до 28.02.2019г
Почивка на Корфу 2019
Цена от: 499.00 лв
ЗАПИТВАНЕ


Програма
ПРОГРАМА 

ДЕН 1 /София – Корфу- 665 km/
Отпътуване от София в 6.30 ч. от ул. "Оборище" (в участъка между пл. „Александър Невски“ и бул. „Васил Левски“), 7.00 ч. - Автогара „Сердика”, в 7.30 ч. от Студена - бензиностанция "Shell/Mc Donald's", Дупница - 8.00 ч., Благоевград - 8.30 ч., Сандански - 9.30 ч. по маршрут Кулата - Игуменица. Трансфер с ферибот до Корфу - най-посещаваният гръцки остров в Йонийско море, известен с пясъчните си плажове, византийски храмове и екзотична растителност. Пристигане вечерта. Настаняване. Вечеря. Нощувка.
 
ДЕН 2 /Корфу/
Закуска. Свободно време за плаж или по желание и предварителна заявка - полудневна екскурзия на остров Корфу с местен екскурзовод: посещение на двореца "Ахилион" - лятната резиденция на императрица Елизабет, построена през 1890 г. в чест на Ахил - любимият герой на императрицата. Пешеходна разходка в столицата Керкира с местен екскурзовод: площад "Еспланада" - сърцето на града и най-големият площад на Балканите; галерията с арките "Листон" - едно от най-романтичните кътчета на града, копие на парижката улица "Риволи"; Старата крепост свързана с венецианската окупация; дворецът "Св. Св. Георги и Михаил", където днес се помещава Музеят на азиатското изкуство; църквата "Св. Спиридон" - закрилник на града, спасявал го от чума, глад и турско нашествие. Свободно време. Прибиране в хотела следобед. Вечеря. Нощувка.

ДЕН 3 /Корфу/
Закуска. Свободно време за плаж. По желание и предварителна заявка - целодневна екскурзия: Палеокастрица - един от най-оживените и красиви курорти на острова, за който легендата разказва, че на негово място се намирал древният град Алкинос. На този бряг бродил Одисей, запленен от приказния остров. Посещение на манастира "Палеокастрица" - великолепен пример за гръцка религиозна архитектура. Според легендата Богородица спасила светата обител и местните жителите от нашествието на пирати, като вкаменила кораба им. Свободно време за плаж. Отпътуване за Сидари. Фотопауза при Канала на любовта. Свободно време в Сидари. Прибиране в хотела привечер. Вечеря. Нощувка.
 
ДЕН 4 / Корфу
Закуска. Свободен ден за плаж или по желание и предварителна заявка трансфер до пристанище Лефкими за (може да се избере само 1 от екскурзиите):
 
1. целодневна екскурзия с корабче (около 8 ч.; провежда се при подходящи метеорологични условия): остров Антипаксос с възможност за плуване в топлите и чисти води на Йонийско море; Сините пещери, известни с причудливите си форми, образувани през годините от морските води; остров Паксос с посещение на столицата Гайос и свободно време за разходка и обяд в някоя от местните рибни таверни.

Или

2. целодневна екскурзия с корабче до Сивота и Синята лагуна (около 8 ч., с включен обяд и напитка на кораба; провежда се при подходящи метеорологични условия): Сивота  - приятен курорт с красиви острови в близост до него; Синята лагуна - известен залив с изумрудена вода, в която ще имате възможност за плуване.  Прибиране в хотела привечер. Вечеря. Нощувка.
 
ДЕН 5 /Корфу – София/
Закуска. Напускане на стаите до 11:00 ч. Свободно време. Трансфер до летището на остров Корфу. Отпътуване за България с директен чартърен полет в 18:20 ч. Кацане на летище София в 19:25 ч. (полетното разписание е примерно, окончателното ще получите с финалните документи преди отпътуването).


 Ранни записвания до 28.02.2019г 


Цената включва:
-Транспорт с комфортен туристически автобус по маршрут София - остров Корфу (климатик, видеосистема, минибар);
-Трансфер: хотел - летище;
-Самолетен билет остров Корфу - София за директен чартърен полет с авиокомпания "Bulgaria Air" с включени летищни такси;
-Ръчен багаж до 10 кг и чекиран багаж до 20 кг; 
-4 нощувки със закуски и вечери на блок маса (без включени напитки) в хотел "Potamaki Beach" 3* 
//www.potamakibeachhotel.com/ на о-в Корфу;
-Анимация - вечерни шоу програми; гръцка вечер; музика на живо в хотел "Potamaki Beach" 3*;
-Фериботни такси и билети;
-Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на застрахователна компания "Армеец" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR;
-Водач от България.


Цената не включва:
-Такса престой в Гърция (заплаща се задължително и индивидуално на рецепцията на всеки хотел!): 0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5*;
-Ползване на чадър и шезлонг на плажа пред хотел "Potamaki Beach" 3* (3 EUR на турист на ден)
-Полудневна екскурзия до столицата Керкира и двореца "Ахилион" с местен екскурзовод;
-Входни такси за двореца "Ахилион" (5 EUR), Старата крепост (6 EUR), комбиниран билет за Aрхеологическия музей, -Старата крепост и Mузея на азиатското изкуство (около 12 EUR);
-Целодневна екскурзия до Палеокастрица и Сидари с Канала на любовта;
-Целодневна екскурзия с корабче до островите Паксос и Антипаксос;
-Целодневна екскурзия с корабче до Сивота и Синята лагуна (с включен обяд и напитка на кораба);
-Входни такси за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание;
-Градски транспорт;
-Разходи от личен характер;
-Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!);
-За лица над 69 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия.


Резервации: депозит при резервация - 35% от стойността на ексурзията плюс стойността на допълнителното заявените услуги, доплащане - до 30 дни преди датата на отпътуване.

Намаления и доплащания по програмата 
Допълнително легло в двойна стая за 1-во дете от 2 до 5,99 г.  -намаление -299 лв.
Допълнително легло в двойна стая за 1-во дете от 6 до 11,99 г. - намаление -150 лв.
Допълнително легло в двойна стая за 2-ро дете от 2 до 5,99 г.  -намаление -299 лв.
Допълнително легло в двойна стая за 2-ро дете от 6 до 11,99 г. намаление  -150 лв.
Допълнително легло в двойна стая за 3-ти възрастен намаление  -65 лв.
Единична стая-  доплащане +140 лв.

Допълнителни услуги:
-Полудневна екскурзия до столицата Керкира и двореца "Ахилион" с местен екскурзовод (без включена входна такса за двореца "Ахилион") - при минимум 10 туристи - от 12 г. - 50 лв. , от 1 г. до  11 г. - 25 лв.
-Целодневна екскурзия до Палеокастрица и Сидари с Канала на любовта - при минимум 14 туристи- от 12 г. - 50 лв; от 1 г. до 11 г. - 25 лв.
-Целодневна екскурзия с корабче до островите Паксос и Антипаксос (около 8 ч.) - при минимум 10 туристи -  от 12 г. -60 лв. , от 1 г. до 11 г. - 30 лв.
-Целодневна екскурзия с корабче до Сивота и Синята лагуна (около 8 ч.) - с включен обяд и напитка на кораба - при минимум 10 туристи - от 12 г. - 66 лв. , от 1 г. до 11 г. - 33 лв.

Информация за хотела 

Хотел "Potamaki Beach" 3*  //www.potamakibeachhotel.com/en/ 
 Хотел "Potamaki beach" 3* е разположен в курорта Беницес, на остров Корфу. Хотелът се намира в непосредствена близост до морския бряг (ситни камъчета) и предлага комбинация от море и планина. Състои се от модерна сграда на четири етажа и разполага с 165 стаи, всяка от които е оборудвана с баня, хладилник, телевизия, климатик. Гостите на хотела могат да използват басейна на хотела, чадърите и шезлонзите. Разполага и с басейн за деца.

Полезна информация:
-Пакетните цени са с калкулирана в цената отстъпка за ранни записвания до 28.02.2019 г.!
-Примерно полетно разписание: Корфу - София 18:20 19:25
-Авиокомпанията си запазва правото на промяна на часовете на полетите!
-Организаторът си запазва правото да променя маршрути и часове или да премества екскурзиите за друг ден, когато климатичните условия налагат това, за да се гарантира сигурността и качеството на услугата.
-Промени в маршрута и програмата по време на екскурзиите поради форс мажорни обстоятелства или метеорологични условия не дават право на възстановяване на сумите за екскурзията.

Анулации: от деня, следващ деня на записването до 31 ден преди датата на заминаване - 35% от основната цена на екскурзията; от 30 ден до деня на заминаване - 100% от общата цена на екскурзията.
За плащане на екскурзиите на място не се приемат кредитни карти.
При анулиране на екскурзия под 24 ч. или неявяване се предвижда 100 % парична глоба.
При посещение на църкви не се позволява влизане с голи рамене и колене.

За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с достигане на минимален брой туристи и с предварителни резервации. В Гърция са валидни следните отстъпки от входните такси при посещение на музеи и археологически обекти: деца до 18 г. – безплатно (след показване на документ за самоличност); лица над 65 г. – 50 % намаление от стойността на входната такса (след показване на документ за самоличност); студенти, притежаващи международни студентски карти ISIC – безплатно (след показване на картата).
Часово време: България 12 ч.; Гърция 12 ч.
Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!

МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната

 13/11/01

 


Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
ranni zapisvania 2019 , samoletni i avtobusni pochivki корфу , почивки 2019 , гърция 2019 , гърция със самолет и автобус , ранни записвания за самолетни и автобусни почивки 2019 , парижката улица "риволи" , poludnevna ekskurzia na ostrov korfu , летни почивки 2019 , полудневна екскурзия на остров корфу , църквата "св. спиридон" , почивка корфу , pochivki korfu ranni zapisvania , самолетни екскурзии 2019 , oferti za korfu 2019 , оферти за ранни записвания 2019 , ekskurzii 2019 , oferti za ranni zapisvani korfu 2019 , stolicata kerkira , pochivka gyrcia , ранни записвания за самолетни и автобусни екскурзии 2019 , korfu 2019 , oferti za ranni zapisvania 2019 , ranni zapisvania za samoletni i avtobusni ekskurzii 2019 , екскурзии гърция ранни записвания , оферти за корфу 2019 , самолетни почивки 2019 , pochivki 2019 , avtobusni ekskurzii 2019 , самолетни и автобусни екскурзии гърция , екскурзии корфу ранни записвания , топ травелс , ранни записвания за почивки 2019 , целодневна екскурзия: палеокастрица , samoletni ekskurzii 2019 , samolеtni i avtobusni ekskurzii korfu , pochivka korfu , екскурзии от софия 2019 , остров корфу , лято 2019 , samoletni pochivki i ekskurzii gyrcia , ранни записвания 2019 , корфу 2019 , ранни записвания за екскурзии 2019 , хотел "potamaki beach" 3* , самолетни и автобусни почивки гърция , liato 2019 , оферти за гърция от софия , ostrov korfu , korfu ranni zapisvania , екскурзия гърция , pochivki gyrcia ranni zapisvania , оферти за ранни записвания 2019 , самолетни и автобусни екскурзии корфу , самолетни и автобусни почивки корфу , оферти 2019 , oferti pochivki 2019 , оферти екскурзии 2019 , ranni zapisvania za ekskurzii 2019 , площад "еспланада" , оферти за ранни записвания гърция 2019 , top travels , oferti za gyrcia 2019 , ekskurzii korfu ranni zapisvania , gyrcia sys samolet i avtobus , дворецът "св. св. георги и михаил" , ranni zapisvania za pochivki 2019 , ekskurzia korfu , гърция ранни записвания , почивки със самолет и с автобус , oferti ekskurzii 2019 , оферти за ранни записвания корфу 2019 , pochivki ot sofia 2019 , оферти за гърция 2019 , столицата керкира , почивки от софия 2019 , оферти za korfu ot sofia , samolеtni i avtobusni ekskurzii gyrcia , канала на любовта , екскурзия корфу , oferti za gyrcia ot sofia , ranni zapisvania za samoletni i i avtobusni pochivki 2019 , avtobusni pochivki 2019 , samoletni pochivki 2019 , ekskurzia gyrcia , letni pochivki 2019 , почивки гърция ранни записвания , двореца "ахилион" - лятната резиденция на императрица елизабет , сивота и синята лагун , ekskurzii ot sofia 2019 , korfu ранни записвания , екскурзии 2019 , автобусни екскурзии 2019 , korfu sys samolet i s avtobus , gyrcia 2019 , hotel хотел "potamaki beach" 3* , pochivki sys samolet i s avtobus , корфу ранни записвания , ekskurzii gyrcia ranni zapisvania , гърция ранни записвания , старата крепост свързана , пристанище лефкими , оферти почивки 2019 , oferti 2019 , gyrcia ranni zapisvania , автобусни почивки 2019 , gyrcia ranni zapisvania , oferti za ranni zapisvania 2019 , екскурзия с корабче , корфу ranni zaoisvania , корфу със самолет и с автобус , oferti za ranni zapisvania gyrcia 2019 , почивки корфу ранни записвания , почивка гърция
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах