Почивка в Доминикана 2020 от Януари до Април всеки понеделник и събота/7 нощ - Ранни записвания          Почивка в Хавана и Варадеро - от Май до Октомври 2019! 3 нощ. в Хавана и 4 нощ. във Варадеро         Нова Година 2020 в Доминикана 28.12.2019 и 30.12.2019/7 нощ - Ранни записвания         

Палитрите на Мароко от А до Я 2019

Оферта номер: П63403
Вид транспорт: Самолет Самолет
8 дни/ 7 нощи
Пролет - Есен 2019/7 нощ - Ранни записвания
Екскурзия до Мароко от А до Я 2019
Прикачен файл:
63403Dopulnitelni ekskurzii.doc
Цена от: 943.00 лв
РЕЗЕРВИРАЙ


Програма
Самолетна екскурзия Палитрите на Мароко 2019

Една програма с безброй цветове и лек пустинен привкус- Единствена и Уникална програма за България с 2 нощувки в невероятния розов град-Маракеш - за да се насладите напълно на истинските багри на Мароко. Повече време, по-малко път.
 
ПРОГРАМА с кацане в Маракеш

ДЕН-1 / Маракеш
Среща на Летище София за директен чартърен полет до Мароко. Кацане на летището в Маракеш. Продължителност на трансфер до хотела – около 20 минути. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН-2 / Маракеш
Закуска. Tур на Маракеш включващ: джамията Кутубия – отвън, най- голямата джамия в Мароко. Посещение на площад „Джема Ел Фна“, където шоуто никога не спира – хора, гълтащи огън, разказвачи на приказки, дресьори на маймуни, змиеукротители и всякакъв вид артисти. Възможност за допълнителни екскурзии:
- Посещение на градините Мажорел- Тази градина, наричана прозаично ботаническа, е всъщност магическа и съчетава вижданията на френския художник Жак Мажорел за цветове и светлосенки, любовта му към ислямското изкуство и растенията. Целта му била да създаде, както самият той казвал, “импресионистична градина”, “катедрала от форми и цветове”. Тя е като парче пъзел от някаква друга реалност, сложен погрешно сред розовия колорит на Маракеш.
- Посещение на най-известният хотел в Маракеш В “Ла Мамуния”, бивш султански дворец, който носи името на арабски принц. V.I.P. мястото, което мароканското кралско семейство отваря за гости през 1923 г.
- Възможност за Мароканска вечер „Фантазия“ с шоу програма.
Вечеря. Нощувка.

ДЕН-3 / Маракеш –Бен Хаду – Уарзазат
Закуска. Освобождаване на хотела. След закуска напускане на хотела и потегляне към Уарзазат през каньона на река Тичка и високите Атласи. Спиране в Бен Хаду, село известно с архитектурата си, която е типично берберска. - един от най-добре запазените укрепени берберски крепости в цяло ​​Южно Мароко, обект на ЮНЕСКО за световно наследство. Лабиринт от колоритни улички и живописни пасажи се преплитат между крехките кални къщи и създават неповторима атмосфера.Тук в Atlas Studio са заснети части от филми любими на милиони хора, като: „Мумията“, „Гладиатор“, „Принцът на Персия“ и още, и още …Време за снимки.
Отпътуване за Уарзазат- малък марокански град, един карамелен оазис под ярко синьото африканско небе. До него ще стигнем по „Пътя на 1000-та казби”, осеян с още от тези красиви укрепления, които можем да определим като берберски замъци, направени от кирпич.
Настаняване. Вечеря. Нощувка.

ДЕН-4 / Уарзазат – Каньонът Тодра и Тинхир –- Ел Джорф - Мерзуга – Ерфуд
Закуска. Освобождаване на хотела. Уарзазат - Разположен в Атласките планини, Уарзазат е известен със своите килими “Ouazguita” с геометричен дизайн и червено-оранжеви шарки на черен фон. Ще се насладим на удивително запазения Ксар с укрепени къщи Ait-Benhadd, включен в списъка на световното културно наследство на ЮНЕСКО.
Дълго време Уарзазат е пресечна точка за африканските търговци по пътя им към северната част на Мароко и Европа. По време на френското господство градът се разраства и се превръща в административен център. Отпътуване за каньона на Река Тодра и град Танхир. Пътят преминава през оазиса “Ел Джорф“.Проломът е издълбан от двете реки Тодра и Даде и става най-впечатляващ край Тинерхир, където в продължение на 600 метра, стените на каньона са на разстояние 10 метра една от друга, като се извисяват на 160 метра височина и сменят цветовете си с напредването на деня, според легендата…
Възможност за полуднева допълнителна екскурзия в дюните Мерзуги. Ще стигнем до градчето Мерзуга, на 50 километра от алжирската граница, с джиповепо пътя на ралито Париж-Дакар,за да попаднем в плен на мистериозния изоставен свят сред безкрайните пясъчни дюни-Шеби, където живеят берберски племена. Ще имате възможност да яздите камили и да наблюдавате уникалния изгрев в пустинята.
Отпътуване за Ерфуд- наречен още „Портата на пустинята“. В древни времена малкият град Ерфуд, намиращ се близо до границата с Алжир, е служил като добре укрепен пост на френските колониални войски в Мароко.
Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН-5 / Ерфуд – Миделт- Азру – Ифран Долината на река Зиз- Фес
Закуска. Освобождаване на хотела. Потегляне към пустинята Сахара през средните Атласи. Кратка почивка и продължаване за Азру и Миделт. Старото берберско селище Азру е разположено на вулканичен скален хребет, откъдето идва и името му, „зру“-скала. Селцето омагьосва с чист въздух, зеленина и най-красивата кедрова гора на Мароко наоколо. Пътя минава през долината на река Зиз. Великата пустиня започва да преобразува пейзажите обръщайки всичко в пясък. Свободно време за обяд. Спирка в Ифран- европейсия ски курорт на Мароко - град, който не прилича на никой друг в страната. Той се намира на 1664 метра и с къщите си с червени покриви, цветни лехи, езерни паркове и заснежени върхове,често е наричан “Мароканската Швейцария”. Отпътуване за Фес. Настаняване в хотела. Вечеря. Свободно време. Нощувка.

ДЕН-6 / Фес – Волубилис – Мекнес- Фес
Закуска. Разглеждане на очарователния Фес – музей на открито, покана за откривателите и най-стария от четирите имперски града. С повече от 12 века история, медина от 9500 улици, оградени от древни крепостни стени, която е част от световното културно наследство на ЮНЕСКО. Най-стария религиозен университет се намира тук. Град Фес е известен с многообразието си и добре запазените си занаятчийски квартали. Mинаване покрай фонтана Nejjarine, който се намира в традиционния дърводелски квартал, където ароматът на кедровото дърво се носи из въздуха. Отпътуване за древноримския град Волубилис / ЮНЕСКО /, сгушен в подножието на планината Зерхун и заобиколен от маслинови горички. Ще видим какъв е бил животът на богатите римляни, обитавали Волубилис сред грижливо съхранените руини на жилища с цветни и изящни мозайкибазиликата, термите, арката на Калакала, Капитолийския храм, запазени и до днес на мястото, на което са открити.
ВАЖНО: входна такса за руините на Волубилис– 8 евро на човек.
Отпътуване към приказния Мекнес/ ЮНЕСКО /, създаден от султан Мулай Исмаил и наричан Мароканския Версай. Там се намира най-голямата порта в Мароко и Северна Африка създадена по времето на Мулай Исмаил – Баб МансурПлощада Ел Хедим, където ще срещнем разказвачи на приказки, лечители, търговци, акробати, танцьори, които създават атмосферата на този загадъчен и интересен за всички нас свят, пълен с мистерии.
Връщане във Фес. Вечеря. Свободно време.Нощувка.

ДЕН-7 / Фес – Шефшауен-Танжер
Закуска. Освобождаване на хотела. Отпътуване за Шефшауен- синият град на Мароко. Казват, че не си заслужава да отидеш в Мароко, ако не видиш Шефшауен. Градчето е сгушено в склоновете на планинската верига Риф (районът е известен с отглеждането на хашиш). По-интересно е, че вскичко наоколо е синьо. Облечете нещо подходящо за да изпъквате на приказния фон. Отпътуване за Танжер. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН-8 / Танжер- София
Закуска. Освобождаване на хотела. Панорамна обиколка на Танжер- Наричан Тингис в миналото, градът е играл важна историческа роля в обединението на днешно Мароко. Обзорна обиколка на града с автобус. Преминаване покрай крепостните стени на медината и крайбрежния булеврад, възможност за снимки на панорамната площадка, от която се разкрива невероятна гледка- гледка към два свята. Свободно време. Трансфер до летището за директен чартърен полет в направление Танжер- София. Продължителност на трансфер – около 30 минути.

ПРОГРАМА с кацане в Танжер

ДЕН-1 / Танжер
Среща на Летище София за директен чартърен полет до Мароко. Кацане на летището в Танжер. Продължителност на трансфер – около 30 минути. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН-2 / Танжер – Шефшауен – Фес
Закуска. Освобождаване на хотела. Панорамна обиколка на Танжер- Наричан Тингис в миналото, градът е играл важна историческа роля в обединението на днешно Мароко. Обзорна обиколка на града с автобус. Преминаване покрай крепостните стени на медината и крайбрежния булеврад, възможност за снимки на панорамната площадка, от която се разкрива невероятна гледка- гледка към два свята. Отпътуване за Шефшауен- синият град на Мароко. Казват, че не си заслужава да отидеш в Мароко, ако не видиш Шефшауен. Градчето е сгушено в склоновете на планинската верига Риф (районът е известен с отглеждането на хашиш). По-интересно е, че вскичко наоколо е синьо. Облечете нещо подходящо за да изпъквате на приказния фон. Отпътуване за Фес. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН-3 / Фес – Волубилис – Мекнес- Фес
Закуска. Разглеждане на очарователния Фес – музей на открито, покана за откривателите и най-стария от четирите имперски града. С повече от 12 века история, медина от 9500 улици, оградени от древни крепостни стени, която е част от световното културно наследство на ЮНЕСКО. Най-стария религиозен университет се намира тук. Град Фес е известен с мноогобразието си и добре запазените си занаятчийски квартали. Mинаване покрай фонтана Nejjarine, който се намира в традиционния дърводелски квартал, където ароматът на кедровото дърво се носи из въздуха.
Отпътуване към приказния Мекнес /ЮНЕСКО/, създаден от султан Мулай Исмаил и наричан Мароканския Версай. Там се намира най-голямата порта в Мароко и Северна Африка създадена по времето на Мулай Исмаил – Баб МансурПлощада Ел Хедим, където ще срещнем разказвачи на приказки, лечители, търговци, акробати, танцьори, които създават атмосферата на този загадъчен и интересен за всички нас свят, пълен с мистерии.
Отпътуване за древноримския град Волубилис /ЮНЕСКО/, сгушен в подножието на планината Зерхун и заобиколен от маслинови горички. Ще видим какъв е бил животът на богатите римляни, обитавали Волубилис сред грижливо съхранените руини на жилища с цветни и изящни мозайки , базиликата, термите, арката на Калакала, Капитолийския храм, запазени и до днес на мястото, на което са открити.
ВАЖНО: входна такса за руините на Волубилис– 8 евро на човек.
Връщане във Фес. Вечеря. Свободно време. Нощувка.

ДЕН-4 / Фес – Ифран  Азру – Миделт – Долината на река Зиз - Ерфуд
Закуска. Освобождаване на хотела. Потегляне към пустинята Сахара през средните Атласи. Спирка в Ифран- европейсия ски курорт на Мароко - град, който не прилича на никой друг в страната. Той се намира на 1664 метра и с къщите си с червени покриви, цветни лехи, езерни паркове и заснежени върхове,често е наричан “Мароканската Швейцария”. Кратка почивка и продължаване за Азру и Миделт. Старото берберско селище Азру е разположено на вулканичен скален хребет, откъдето идва и името му, „зру“-скала. Селцето омагьосва с чист въздух, зеленина и най-красивата кедрова гора на Мароко наоколо. Свободно време за обяд. Пътя минава през долината на река Зиз. Великата пустиня започва да преобразува пейзажите обръщайки всичко в пясък. Отпътуване за Ерфуд. Настаняване в хотела. Вечеря. Свободно време. Нощувка.

ДЕН-5 / Ерфуд - Мерзуга – Ел Джорф – Каньонът Тодра и Тинхир –- Уарзазат
Закуска. Освобождаване на хотела. Тур на Ерфуд - наречен още „Портата на пустинята“. В древни времена малкият град Ерфуд, намиращ се близо до границата с Алжир, е служил като добре укрепен пост на френските колониални войски в Мароко. Възможност за полуднева допълнителна екскурзия в дюните Мерзуги. Ще стигнем до градчето Мерзуга, на 50 километра от алжирската граница, с джиповепо пътя на ралито Париж-Дакар ,за да попаднем в плен на мистериозния изоставен свят сред безкрайните пясъчни дюни- Шеби, където живеят берберски племена. Ще имате възможност да яздите камили и да наблюдавате уникалния изгрев в пустинята. Отпътуване за каньона на Река Тодра и град Танхир. Пътят преминава през оазиса “Ел Джорф“.Проломът е издълбан от двете реки Тодра и Даде и става най-впечатляващ край Тинерхир, където в продължение на 600 метра, стените на каньона са на разстояние 10 метра една от друга, като се извисяват на 160 метра височина и сменят цветовете си с напредването на деня, според легендата…
Отпътуване за Уарзазат - малък марокански град, един карамелен оазис под ярко синьото африканско небе. До него ще стигнем по „Пътя на 1000-та казби”, осеян с още от тези красиви укрепления, които можем да определим като берберски замъци, направени от кирпич. Разположен в Атласките планини, Уарзазат е известен със своите килими “Ouazguita” с геометричен дизайн и червено-оранжеви шарки на черен фон. Ще се насладим на удивително запазения Ксар с укрепени къщи Ait-Benhadd, включен в списъка на световното културно наследство на ЮНЕСКО. Дълго време Уарзазат е пресечна точка за африканските търговци по пътя им към северната част на Мароко и Европа. По време на френското господство градът се разраства и се превръща в административен център.
Настаняване в хотела в Уарзазат. Вечеря. Нощувка.

ДЕН-6 / Уарзазат – Бен Хаду – Маракеш
Закуска. Освобождаване на хотела. След закуска напускане на хотела и потегляне към Маракеш през каньона на река Тичка и високите Атласи. Спиране в Бен Хаду, село известно с архитектурата си, която е типично берберска- един от най-добре запазените укрепени берберски крепости в цяло ​​Южно Мароко, обект на ЮНЕСКО за световно наследство. Лабиринт от колоритни улички и живописни пасажи се преплитат между крехките кални къщи и създават неповторима атмосфера.Тук в Atlas Studio са заснети части от филми любими на милиони хора, като: „Мумията“, „Гладиатор“, „Принцът на Персия“ и още, и още …Време за снимки. Отпътуване за Маракеш. Настаняване. Вечеря. Нощувка.

ДЕН-7 / Маракеш
Закуска. Тур на Маракеш включващ: джамията Кутубия – отвън, най- голямата джамия в Мароко. Посещение на площад „Джема Ел Фна“, където шоуто никога не спира – хора, гълтащи огън, разказвачи на приказки, дресьори на маймуни, змиеукротители и всякакъв вид артисти. Възможност за допълнителни екскурзии:
- Посещение на градините Мажорел- Тази градина, наричана прозаично ботаническа, е всъщност магическа и съчетава вижданията на френския художник Жак Мажорел за цветове и светлосенки, любовта му към ислямското изкуство и растенията. Целта му била да създаде, както самият той казвал, “импресионистична градина”, “катедрала от форми и цветове”. Тя е като парче пъзел от някаква друга реалност, сложен погрешно сред розовия колорит на Маракеш.
- Възможност за Мароканска вечер „Фантазия“ с шоу програма.
Вечеря. Нощувка.

ДЕН-8 / Маракеш -София
Закуска. Освобождаване на хотела. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия: Посещение на най-известният хотел в Маракеш В “Ла Мамуния”, бивш султански дворец, който носи името на арабски принц. V.I.P. мястото, което мароканското кралско семейство отваря за гости през 1923г. Трансфер до летището за директен чартърен полет в направление Маракеш- София. Продължителност на трансфер – около 20 минути.

*Офертата е валидна САМО за нови резервации направени от 30.08 до 05.09 или до изчерпване на промо местата.

 

ЛЕВА Човек в двойна стая Единична стая 3-ти възрастен Дете 2 – 11,99 г.
ЕСЕН        
20.09 – 27.09 1629/ 1014 1729/ 1366 1589/ 986 1568 / 986
27.09 – 04.10 1629/ 1014 1729/ 1366 1589/ 989 1568 / 986
04.10 – 11.10 1598 1729 1589 1568
11.10 – 18.10 1598 1729 1589 1568
 
 

 

Цената включва:
- Самолетен билет София – Маракеш с Bulgaria Air и Танжер – София с авиокомпания Bulgarian air charter (или обратния вариант ) с директни полети.
- Летищни такси;
- Трансфер летище – хотел – летище;
- Регистриран багаж 20 кг и ръчен багаж 10 кг с размери до 60x40x30 cm.
- 2 нощувки със закуски и вечери в Маракеш в хотел Hotel Labranda Idrisside 4* или подобен;
- 2 нощувки със закуски и вечери във Фес в Menzeh Zallagh 4* или подобен;
- 1 нощувки със закуски и вечери в Танжер в Ramada Encore 4* или подобен;
- 1 нощувка със закуска и вечеря в Уарзазат в хотел Kenzi Azghor 4* или подобен;
- 1 нощувка със закуска и вечеря в Ерфуд в хотел Belere 4* или подобен
- Посещение и разглеждане на Танжер;
-
Посещение и разглеждане на Шефшауен – синия град;
- Посещение и разглеждане на Ерфуд;
-
Посещение и обиколка на Уарзазат и Бен- Хаду-спирка за снимки;
-
Посещение на Тинхир и каньона на р. Тодра;
-
Посещение и обиколка на Моула Идрис- Зерхун;
-
Обиколка на Фес;
-
Обиколка на Волубилис;
-
Посещение и обиколка на Мекнес;
-
Посещение и обиколка на Маракеш;
- Медицинска застраховка “Асистънс“ с покритие 10 000 евро в ДЗИ;
- Представител на туроператора с български език за целия престой.

Цената не включва:
-
Допълнителните екскурзии на място, услуги упоменати срещу доплащане и разходите от личен характер;
- Посещение най-известният и модерен хотел в Маракеш- Mamounia с включена напитка (чай или сок) в – 15 евро- заплаща се на място при желание;
- Входна такса за Дворецът Бахия в Маракеш- 8 евро на човек – заплаща се на място при желание;
- Допълнителна полудневна екскурзия – Посещение на градините Мажорел – 19 евро с включена входна такса;
- Традиционна мароканска вечер “Фантазия“, с включена напитка и шоу програма–танци и езда на коне – 36 евро на човек;
- Посрещане на изгрева в Сахара и дюните Мерзуги на гърба на камила- 45 евро;
- Входна такса за руините във Волубилис – 8 евро на човек- заплаща се на място при желание
- Бакшиш от 10 евро на човек за целия престой, които се заплащат на място;
- В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.

Полетно разписание (подлежи на препотвърждение):

За дати 25.04; 20.09; 04.10:
София- Маракеш: излита: 17:00 / каца: 19:30 ч.
Танжер- София: излита: 18:25/ каца: 00:30 ч.

За дати: 02.05; 27.09; 11.10:
София- Танжер: излита: 17:00 / каца: 19:30 ч.
Маракеш- София излита: 18:25/ каца: 00:30 ч.

Трансфер летище – хотел:
-
Продължителност ( Маракеш): около 20 минути в посока с 3/4* автобус.
- Продължителност (Танжер): около 30 минути в посока с 3/4* автобус.

Условия за резервации:
- Първоначална вноска: 350 лв. на човек при подписване на договор.
- Краен срок за пълно плащане: 31 дни преди датата на пътуване.

ВАЖНО:
1. Минимален брой туристи: 120 души. При неосъществен минимален брой туристи туроператорът е длъжен да уведоми 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
2. Минимален брой за провеждане на допълнителните екскурзии- 25 пълно плащащи
3. Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
4. Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
5. Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
6. Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата.
7. Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма. ТО предлага Застраховка Отмяна на пътуване при ЗАД Армеец – Общи условия

Хотели по програмата:
HOTEL La Branda Idrisside 4* , Маракеш //labranda-les-idrissides.hotels-marrakesh.com/en/
MENZEH ZALLAGH 4* Luxe , Фес //zalagh-fes.com/en/index.html
HOTEL Ramada Encore 4* , Танжер //www.ramadaencoretanger.com/
HOTEL Belere 4* , Ерфуд
Kenzi Azghor 4* , Уарзазат //kenzi-azghor-ouarzazate.h-rez.com/


32/11/03

Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
atlantic agal rabat 4* , екскурзия мароко от а до я , посещение и обиколка на казабланка , екскурзия до мароко 2019 , мароко 2019 топ травелс , величието на имперските градове с директен полет 2019 топ травелс , посещение и обиколка на мекнес , почивка в мароко 2019 топ травелс , maroko 2019 top travels , посещение на тинрир и каньона на р. тодра , ekskurzia do maroko 2019 , le fint 4* , ranni zapisvania 2019 , оферта за мароко с директен полет 2019 , забележителности мароко , екскурзия до мароко 2019 топ травелс , ранни записвания 2019 , oferta za maroko 2019 top travels , екскурзия мароко от а до я , palm club 4* , екскурзия до мароко , ekskurzia do maroko 2019 top travels , hotel kasbah zallagh 4* , посещение и обиколка на фес , оферта за мароко 2018 топ травелс , мароко от а до я 2019 , екскурзии мароко , посещение и обиколка на уарзазат и бен- хаду , ranni zapisvania , мароко 2019 , почивка в мароко с директен полет 2019 топ травелс , посещение и обиколка на моула идрис- зерхун , ranni zapisvania 2019 top travels , посещение и обиколка на волубилис , pochivka v maroko direkten polet 2019 top travels , посещение и разглеждане на маракеш , величието на имперските градове с директен полет 2019 , мароканска храна , екскурзия до мароко , maroko direkten polet 2018 2019 , ранни записвания с директен полет 2019 топ травелс , oferta za maroko с директен полет 2019 s direkten polet top travels , pochivka v maroko 2019 , палитрите на мароко , maroko s direkten polet 2019 top travels , velichieto na imperskite gradove s direkten polet 2019 top travels , maroko 2019 , палитрите на мароко , ranni zapisvania s direkten polet 2019 top travels , мароко от а до я , ранни записвания 2019 топ травелс , посещение на ифран и азру , menzeh zallagh 4* , ekskurzia do maroko s direkten polet 2019 , палитрите на мароко 2019 , velichieto na imperskite gradove 2019 top travels , посещение и обиколка на ерфуд , мароко от а до я , оферти мароко 2019 , мароко 2019 , мароко с директен полет 2019 топ травелс , pochivka v maroko 2019 top travels , посещение на руините на рабат , мароко от а до я , ранни записвания , почивка в мароко 2019 , величието на имперските градове 2019 , мароко от а до я 2019 , екскурзия до мароко с директен полет 2019 топ травелс , оферта за мароко 2019 , velichieto na imperskite gradove 2019 top travels , мароко от а до я , maroko ot a do q , pochivka v maroko s direkten polet 2019 , екскурзии мароко , величието на имперските градове 2019 топ травелс , оферта за мароко с директен полет 2019 топ травелс , палитрите на мароко , почивка в мароко с директен полет 2019 , ekskurzia do maroko s direkten polet 2019 top travels , мароко с директен полет 2019 , екскурзия до мароко с директен полет 2019 , velichieto na imperskite gradove top travels s direkten polet 2019
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах