Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         

Почивка на остров Ибиса 2019

Оферта номер: П63419
Вид транспорт: Самолет Самолет
7 дни/ 6 нощи
самолетна програма с група -6 нощ/7 дни
Почивка в Испания
Цена от: 1660.00 лв
ЗАПИТВАНЕ


Програма
ПРОГРАМА 

ПЪРВИ ДЕН: 01.09.2019 СОФИЯ – ИБИСА

Излитане от София, Терминал 2 в 06:45ч. с АК Луфтханза за Франкфурт. Пристигане на летище Франкфурт в 08:10ч. Излитане от Франкфурт за Ибиса в 10:05ч. Пристигане в 12:20ч. Посрещане и трансфер до хотела. Настаняване. Вечеря. Нощувка.

ВТОРИ - ШЕСТИ ДЕН: 02.09 – 06.09.2019 – ИБИСА
Закуска. Свободно време за плаж и почивка.По желание, срещу допълнително заплащане от България: Целодневна екскурзия - обиколка на острова с посещение на най-интересните места с автобус и екскурзовод на български език.

СЕДМИ ДЕН: 07.09.2019 ИБИСА – СОФИЯ
Закуска. Освобождаване на стаите до 12ч. Трансфер до летище Ибиса. Отпътуване за България с АК Луфтханза в 15:40 ч. за Франкфурт. Кацане на летище Франкфурт в 18:00ч. Излитане от Франкфурт за София в 19.05ч. Пристигане в София в 22.15ч.




ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК В ЛЕВА ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 18 ДУШИ

НАСТАНЯВАНЕ ЦЕНА
Възрастен в двойна стая 1660 лв.
Трети възрастен на доп.легло в двойна стая 1475 лв.
Дете до 12г. на доп.легло с двама възрастни в двойна стая 1105 лв.
Единична стая 1875 лв.
 
ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:
-Самолетен билет София – Ибиса - София  с полет на Луфтханза, вкл. 1 бр чекиран багаж до 23 кг, 1 бр. ръчен багаж 8 кг (55х40х23) и 1 бр малък ръчен багаж;
-Летищни такси 393 лв към  05.12.2018г. (подлежат на потвърждение при издаване на самолетния билет);
-Трансфери с  туристически автобуси;
-6 нощувки със закуски и вечери на блок маса в хотел AzuLine Hotel Mar Amantis & Mar Amanti II 3* в  стандартни стаи или подобен хотел на остров Ибиса;
-Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 10 000 евро


ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА: 
-Туристическа такса – заплаща се от всеки туристи на място в хотела
-По желание сключване на застраховка „Отмяна на пътуване“ - Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване, както и от съкращаване, удължаване или прекъсване на пътуването поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката; Моля консултирайте се с наш представител
-По желание включване на покритие за „Допълнителни рискове“ към застраховка – Моля консултирайте се с наш представител
-Доплащане за медицинска застраховка за лица от 70 до 80 г. - 10 лв.
-Разходи за лични нужди.

УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ:
-Депозит - 30% на човек  при резервация
-Пълно плащане - 35 дни преди датата на пътуване

УСЛОВИЯ ЗА АНУЛАЦИИ:
Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните суми:
-до 65 дни преди датата на полета: без неустойка
-от 64 до 30 дни: 370 лв. на човек
-от 29 до 22 дни: 30% от стойността на пакета на човек
-от 21 до 15 дни: 50% от стойността на пакета на човек
-под 14 дни преди датата на пътуване: цялата дължима сума

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
-Лична карта с валидност до края на пътуването или международен паспорт с валидност мин. 6 месеца от датата на връщане.
-За деца под 18г., пътуващи без родител/и - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител/и (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
-Цените са платими в лева, в брой или по банков път.
-Необходим брой туристи за осъществяване на екскурзията - 24 души
-В случай, че този брой не бъде набран най–късно 30-35 дни преди дата на тръгване се уведомяват всички потребители и се възстановяват всички внесени депозити или се прекалкулира цената (при група от 18 до 23 туриста се доплаща - по 80 лв на човек).
-Смяната на посочения хотел с подобен от същата категория не се счита за значителна промяна на  програмата;
-Пътуване на лица с ограничена подвижност:  Пътуването е  подходящо и за лица с ограничена подвижност.
-Часовете на полетите са в местно време.
-Посочената категория на хотела е според местната категоризация за съответната дестинация.
-Няма допълнителни санитарни и медицински изисквания за български граждани за пътуване по програмата
-Часово време: България - 12ч., Испания - 11ч.



ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДЕСТИНАЦИЯТА: 
Балеарски острови
Архипелаг в западната част на Средиземно море, принадлежащи на Испания. Едно от най-слънчевите и прелестни места на света. Към архипелага принадлежат островите Майорка, Менорка, Ибиса, Форментера и Кабрера.Растителността е типична средиземноморска. Мекият климат през цялата година, прекрасните и екзотични пейзажи, съхранените традиции и култура са само част от атракциите на тези райски кътчета.Типични за населението на Балеарските острови са бързите и ритмични танци и пъстрите разнообразни носии, както и екзотичната, но много вкусна кухня. Тук можете да прекарате незабравима почивка, да релаксирате, да се забавлявате и да опознаете различна култура. Широката гама туристически услуги и необикновеното местоположение превръщат Балеарските острови в една от най-добрите средиземноморски туристически дестинации, включително и през зимата.
 Ибиса е остров от архипелага на БАЛЕАРСКИТЕ ОСТРОВИ, който е автономна област на Испания. Площта на острова е 573 кв.км. с ширина 40 км от север на юг и 15 км от изток на запад и брегова ивица около 170 км. Населението е 130000 души. Остров Ибиса е разположен на 90 км от източния бряг на Иберийския п-ов (Дениа) и на 140км от остров Майорка, на 30км от остров Форментера. 40 км ширина север-юг и 15 км изток-запад. Растителността на острова е един цветен рай, тъй като целогодишно може да се насладите на цветни килими, изпъстрени в жълто, зелено и червено. Плажовете извън столицата Ейвиса са по-чисти и красиви, но са по-трудно достъпни и съответно по-ненаселени.Исторически тук ще намерите смесица от различни култури – финикийска, римска, арабска… Намерен е голям финикийски некрополис. Арабското владение е оставило отпечатък в архитектурата, уиците, носиите. На острова ще видите и църкви и крепости, които са служели за защита от пиратските нашествия и затова те са с оръдия на покривите.
През 60-те години движението ХИПИ търсят място със силна енергия за медитация и избират Ибиса свой сборен център. В днешно време Ибиса се счита за един от най-модерните курорти в Европа, предлагащ 24 часово веселие. Всичко необходимо за почивка е налице – добра инфраструктура и благоустройство, нощни клубове, барове, ресторанти. На острова има множество голф-, тенис-, спа-центрове, луксозни вили и къщи - неотменни атрибути на благополучието. Тук е място за истински хедонисти - изкуството на наслаждението.През 70-те години се поставя началото на организирания нощен живот, с отварянето на няколко клуба, които все още работят – Pacha, Privilege, Amnesia и Es Paradis. През 80-те години отваря врати емблематичния клуб Space – който дава възможност на купонджиите да продължат, след като всички останали вече са затворили в  ранните часове на деня.
Популярността на Ибиса се дължи именно на легендарния бурен нощен живот, съсредоточен около градовете Ибиса и Сан Антонио. Сан Антонио предлага незабравими преживявания. Можете да направите екскурзии с лодка, да карате джет или парапланер, да посетите с лодка красивите близки плажове Cala Bassa и Cala Conta, да се присъедините към парти на лодка във водата и много, много други... В късния следобед може да се разходите по крайбрежната алея, за да се заредите с настроение. Café Del Mar и Café Mambo са идеалните места да се насладите на коктейл, да слушате най-новите летни хитове и да наблюдавате залеза, облян в яркооранжево, червено и розово. След залез слънце ви очакват партита в легендарните клубове Eden и Es Paradis, които се намират в курорта Сан Антонио и да станете част от живота на известните.Началото на септември е идеалното време за посещение на острова, тъй като средните температури на въздуха са около 25-26° C, а водата е с температура 25-27° C. Дневните температури на въздуха през този месец са около 29° C.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛСКОТО НАСТАНЯВАНЕ:
AzuLine Hotel Mar Amantis & Mar Amanti  II 3*   
https://www.azulinehotels.com/en/ibiza/san-antonio/bay/azuline-hotel-mar-amantis
Местоположение: AzuLine hotel Mar Amantis & Mar Amantis II са разположени в залива Сан Антонио – една от най-значителните туристически зони в Ибиса и само на 20км от столицата. В зоната има разнообразие от магазини, ресторанти и съоръжения за отдих, които са идеални  за семеен туризъм. Комплексът разполага с две сгради  - Mar Amantis & Mar Amanti  II.
Услуги: Mar Amantis I има плувен басейн с гледка към залива, където може да се насладите на спокойна почивка. Mar Amantis II разполага с басейн за деца и възрастни, площадка за игра и мини-клуб, които имат по-оживена атмосфера от Mar Amantis I. В сградата на Mar Amantis II на разположение на гостите има фитнес. В рамките на комплекса има два бара, мини-голф и тенис на маса.
Настаняване: Двойните стандартни стаи с квадратура 21 кв.м. се намират в сградата на Mar Amantis II. Налични са такива стаи с две отделни легла и възможност за допълнително легло за дете до 12 години. Стаите разполагат с тераса, сейф, плоскоекранен ТВ със сателитни канали. WI-FI срещу допълнително заплащане. Единичните стаи също са разположени в сградата на Mar Amantis II. Предлагат се същите удобства както в другите видове стаи.




НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
-Лична карта с валидност до края на пътуването или международен паспорт с валидност мин. 6 месеца от датата на връщане.
-За деца под 18г., пътуващи без родител/и - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител/и (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

02/01/01





Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
oferti ibisa , оферти , ekskurzii , оферти за ранни записвания , ranni zapisvania pochivki ibisa , pochivki , оферти за ранни записвания самолетни екскурзии , ranni zapisvania ibisa , балеарски острови , oferti , оферти за самолетни екскурзии ибиса , balearski ostrovi , самолетни екскурзии балеарски острови , ранни записвания почивки , oferti za ranni zapisvania samoletni ekskurzii ibisa , оферти ибиса , oferti za ranni zapisvania pochivki , самолетни екскурзии испания , oferti za ranni zapisvania ekskurzii ibisa , ranni zapisvania , оферти за почивки , samoletni ekskurzii ispania , oferti za ranni zapisvania pochivki ibisa , оферти за ранни записвания самолетни почивки ибиса , samoletni ekskurzii ibisa , samletni pochivki ispania , samoletni ekskurzii balearski ostrovi , екскурзии ибиса , почивки , оферти за самолетни почивки ибиса , oferti za ranni zapisvania samletni pochivki , оферти за самолетни екскурзии , оферти за ранни записвания почивки , оферти за екскурзии ибиса , samoletni ekskurzii , самолетни екскурзии ибиса , самолетни почивки испания , oferti za samletni pochivki ibisa , оферти за ранни записвания почивки ибиса , ранни записвания ибиса , samletni pochivki balearski ostrovi , samletni pochivki ibisa , oferti za samoletni ekskurzii ibisa , oferti za ekskurzii ibisa , oferti za ranni zapisvania , самолетни почивки , ranni zapisvania pochivki , оферти за екскурзии , самолетни почивки ибиса , оферти за ранни записвания самолетни екскурзии ибиса , oferti za ranni zapisvania ibisa , oferti za ranni zapisvania ekskurzii , оферти за почивки ибиса , оферти за ранни записвания самолетни почивки , луфтханза , оферти за ранни записвания екскурзии ибиса , оферти за ранни записвания ибиса , ранни записвания , оферти за ранни записвания екскурзии , oferti za samletni pochivki , оферти за самолетни почивки , samletni pochivki , oferti za ekskurzii , ранни записвания почивки ибиса , pochivki ibisa , самолетни почивки балеарски острови , хотел azuline hotel mar amantis & mar amanti ii 3* , почивки ибиса , oferti za ranni zapisvania samoletni ekskurzii , самолетни екскурзии , oferti za samoletni ekskurzii , ekskurzii ibisa , oferti za pochivki , oferti za ranni zapisvania samletni pochivki ibisa , франкфурт , oferti za pochivki ibisa , екскурзии
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах