Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         

НОВА ГОДИНА В ДУБАЙ 2020

Оферта номер: П63480
Вид транспорт: Самолет Самолет
8 дни/ 7 нощи
28.12 – 04.01.2020/ 7 нощ -Ранни записвания до 25.11.2019
Почивка в Дубай
Прикачен файл:
63480dopekskdubai.dot
Цена от: 1900.00 лв
ЗАПИТВАНЕ


Програма
ПРОГРАМА
 

ДЕН-1 / 28.12.2019

Среща на Терминал 2 Летище София. Директен полет до Дубай. Кацане на Летище Дубай. Трансфер до хотела. Продължителност на трансфер - около 10 минути. Настаняване. Нощувка.

ДЕН-2 / 29.12.2019

Закуска. Информационна среща с Вашия представител.Целодневна екскурзия на Дубай и посещение на Малката Венеция на Дубай – Medinat Jumeirah и посещение на най-новата атракция на Дубай – The Frame “Рамката“ с вкл. входна такса и екскурзоводско обслужване на български език;Свободно време. Нощувка.

ДЕН-3 / 30.12.2019
Закуска. Свободно време за плаж или екскурзия по желание:Целодневна екскурзия: Бурдж Халифа и „Танцуващите фонтани“ и Дубай Мол, с включена входна такса за посещение на 124-ти и 125-ти етаж на Бурдж Халифа и еднопосочен трансфер.Полудневва екскурзия до Аквариума и подводният зоопарк в Дубай Мол 
*Двете екскурзии могат да бъдат заявявани едновременно.Свободно време. Нощувка.

ДЕН-4 / 31.12.2019
Закуска. Свободно време за плаж или екскурзии по целание: Градината на чудесата Miracle Graden + Градината на Пеперудите Butterfly Graden – Първият и единствен музей в света посветен на пеперудите.Вечерен круиз Dubai Marina - Арабски кораб галера. Връщане в хотела. Свободно време. Нощувка.

ДЕН-5 / 01.01.2020
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание:Сутринта – Вип Дубай с яхта;Следобедно-вечерна екскурзия: Сафари с джипове в пустинята на Дубай, яздене на камили, обяд или вечеря с ориенталска шоу програма.Свободно време. Нощувка.

ДЕН-6 / 02.01.2020
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзии по желание:Целодневна екскурзия до Абу Даби с включено посещение на Джамията Шейх Зайед и входен билет за музеят Лувър. Прибиране в хотела. Нощувка.

ДЕН-7 03.01.2020
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: Околосветско пътешествие до Global Village: разходка след най-прочутите световни забележителности. Нощувка.

ДЕН-8 / 04.01.2020
Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Дубай за полет до България. Кацане на летище София, Терминал 2. Продължителност на трансфер- около 10 минути.



+ НОВО: Включени 3 екскурзии в едно – Стария Дубай, Модерен Дубай и Арабските пазари:

Целодневна екскурзия на Дубай, разходка из красивият квартал Малката Венеция – Medinat Jumeirah и посещение на най-новата атракция на Дубай – The Frame “Рамката“ с включена входна такса и посещение на Арабските пазари

Избягайте от студените дни и се потопете в атрактивният и модернистичен свят на един от най-луксозните градове в света! Тук се намират най-големият мол в света, най-високата сградата в света, най-луксозният хотел в света и много други уникални атракции, които можете да посетите само в Дубай.

Мегаполисът се стреми да бъде „най“ във всичко и да впечатлява света с по-високи и по-скъпи сгради и определено
успява..



Цените в таблицата по-долу са В ЛЕВА на човек в стандартна стая на база нощувка със закуска, с включени летищни такси. Ранни записвания за есента до 25.11.2019

ДАТИ Човек в двойна Единична стая Дете с 2-ма възрастни до 11,99 г.
28.12 – 04.01 1900 2660 1800
 

Забележка: Моля, да имате предвид, че децата не използват редовно легло.
*Очаквайте предложениеята ни за Новогодишна вечеря

Цената е на човек в ЛЕВА и включва:
-Самолетен билет София – Дубай – София с директен полет с Fly Dubai;
-Летищни такси;
-Трансфер летище – хотел – летище
-Регистриран багаж 20 кг и 5 кг ръчен багаж;
-7 нощувки със закуски в хотел Flora Grand Hotel 4*;
https://flora-grand-hotel.hotels-in-dubai.org/en/ 
-Целодневна екскурзия на Стария Дубай, Модерен Дубай и Арабските пазари, посещение на Малката Венеция на Дубай – Medinat Jumeirah и посещение на най-новата атракция на града – The Frame “Рамката“ с вкл. входна такса и екскурзоводско обслужване на български език;
-Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс с ДЗИ;
-Представител на туроператора с български език за целия престой.

Цената не включва:
-Целодневна екскурзия – посещение на Бурдж Халифа, Танцуващите фонтани и Дубай Мол, с вкл. еднопосочен трансфер и билет за посещение на 124-ти и 125-ти етаж на Бурдж Халифа – 55 евро;
-Целодневна екскурзия до Абу Даби с включено посещение на музеят Лувър и фото пауза на музеят на Ферари – 65 евро за възрастни / 55 евро за деца до 11,99г.;
-Вечерен круиз Dubai Marina – арабска галера и вечеря с шоу програма – 65 евро / 55 евро за дете до 11,99г;
-Сафари с джипове, яздене на камили и ориенталско шоу в пустинята на Дубай – 60 евро / 50 евро за дете до 11,99г.;
-Посещение на Градината на чудесата Miracle Garden и Градината на пеперудите Butterfly Garden - 55 евро / 45 евро за дете до 11,99г;
-Полудневна екскурзия – Околосветско пътешествие до Global Village – 40 евро за възрастен / 35евро за дете до 11.99 г. *Пакра е отворен от 30.10.2018 – 06.04.2019 г.
-Вип Дубай с яхта – НОВО - 65 евро / 60 евро за дете до 11,99г;
-Посещение на Аквариума и подводният зоопарк в Дубай Мол – 45 евро за възрастен / 35 евро за дете до 11.99 г
-По желание доплащане за пакет вечери или обяди – 230 лева на човек. Клиентите могат за изберат между обяд и вечеря, съобразявайки със заявените от тях екскурзии. *Студена вечерята в деня на пристигане.
-Цените са калкулирани с параметри 650$/ тон и 1 евро = 1.17 долара;
-В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.
-Застраховка отмяна на пътуване със ЗАД „Алианц“.
 

Полетно разписание: подлежи на препотвърждение

Превозвач: FLY DUBAI

София – Дубай – 16:10 ч. – 22:05 ч.

Дубай – София – 09:55 ч. – 13:45 ч.

Трансфер летище – хотел – летище:

Продължителност – около 10 минути в посока с 3*/4* автобус.

Резервации:
Първоначална вноска: 350 лв. при резервация.
Краен срок за пълно плащане: 31 дни преди датата на пътуване.

ВАЖНО:
-Туроператорът си запазва правото да прави промени по реда на програмата.Необходим минимум за провеждане на програмата – 30 човека.
-Необходим минимум за провеждане на допълнителни екскурзии – 15 човека.
-Заплащането на градска такса на рецепцията на избраният хотел е задължително!
-Моля, да имате предвид, че препоръчваме предварителното заявяване на допълнителните екскурзии по програмата.
-Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
-Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
-ВАЖНО: Моля, да имате предвид, че за пътуването е необходим международен паспорт с валидност не по-малко от 6 месеца преди датата на отпътуване.
-Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” 

Новогодишна вечеря 

Sheraton Grand Hotel
Празник в ресторант(на закрито) от 21:00ч. до 02:00ч.
1. Бюфет+неограничен безалкохолни напитки-270 лева на човек.
2. Бюфет+неограничено пенливо вино, домашно вино, бира и безалкохолни напитки-340 лева на човек.
3. Бюфет+неограничено шампанско, домашно вино, бира и безалкохолни напитки-400 лева на човек.


Larimar by Dawn & Dusk
Празник в ресторант(на покрива) от 21:00ч. до 02:00ч.
1. Една напитка и неограничен брой хапки-170 лева на човек.
2. Неограничено количество домашно вино, бира, безалкохолни напитки и неограничен брой хапки-300 лева на човек.

 

Условия за прекратяване на договор:

ПЪТУВАЩИЯ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
Когато ПЪТУВАЩИЯ прекрати договора по горната точка, той е длъжен да заплати на ТУРОПЕРАТОРА такса за прекратяване на договора.
ПЪТУВАЩИЯ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристиеския пакет, без да заплаща никаква такса за прекратяване в случай на неопределими и извънредни обстоятелства, настъпили или случващи се в мястото на дестинацията или в непосредствена близост до него, които засягат значително изпълнението на туристическия пакет или превоза на пътници до дестинацията.
Припрекратяване на договора за туристически пакет съгласно предходната точка, ПЪТУВАЩИЯ има право на пълно възстановяване на всички направени плащания за туристическия пакет, но няма право на допълнително обезщетение.
ПЪТУВАЩИЯ може да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати стандартните разходи за прекратяване на договора.
ПЪТУВАЩИЯ дължи такса в размер на първоначалната вноска, ако прекрати договора до 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет.
ПЪТУВАЩИЯ дължи такса в размер на пълната стойност по договора, ако прекрати договора в периода между 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет и датата на започване изпълнението на туристическия пакет включително.

 


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
- Международен паспорт - трябва да бъде с валидност минимум шест месеца.
- За деца под 18 години, пътуващи непридружени от родители, се изисква нотариално заверено родителско разрешение детето да напусне страната, преведено на английски език. 

32/06/01


Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
посещение на the frame “рамката“ , pochivki ot sofia , samolerni pochivki dubai , новогодишни екскурзии дубай ранни записвания , ekskurzii dubai , nova godina , nova godina ranni zapisvania , novogodishni oferti , dubai , хотел flora grand hotel 4*;, аквариума , ekskurzii ot sofia , сафари с джипове в пустинята на дубай , екскурзии от софия , нова година , novogodishni pochivki dubai ranni zapisvania , novogodishni ekskurzii dubai , самолетни почивки от софия , oferti za nova godina , почивки дубай , nova godina dubai ranni zapisvania , samoletni ekskurzii dubai , новогодишни почивки дубай , саmoletni ekskurzii dubai , nova godina dubai , оферти , градината на пеперудите butterfly graden , оферти за самолетни екскурзии , ранни записвания , самолетни почивки дубай , новогодишни почивки дубай ранни записвания , oferti za dubai , подводният зоопарк в дубай мол , global village , новогодишни оферти , бурдж халифа , ранни записвания дубай , оферти за самолетни почивки , оферти за ранни записвания , oferti za saoletni pochivi , яздене на камили , нова година ранни записвания , новогодишни предложения , oferti , директен полет до дубай , включени 3 екскурзии , оферти за самолетни почивки от софия , дубай мол , екскурзии дубай , oferti za samoletni ekskurzii , ranni zapisvania dubai , ranni zapisvania , арабските пазари , дубай , новогодишни екскурзии дубай , разходка измалката венеция , нова година дубай , oferti za ranni zapisvania , нова година дубай ранни записвания , novogodishni ekskurzii dubai ranni zapisvania , oferti za saoletni pochivi ot sofia , оферти за самолетни екскурзии от софия , самолетни екскурзии нова година , самолетни екскурзии от софия , „танцуващите фонтани“ , nova godina dubai , ниски цени нова година , samoletni ekskurzii nova godina , оферти за дубай , модерен дубай , нова година дубай , абу даби , целодневна екскурзия на дубай , стария дубай , оферти за нова година , арабските пазари , miracle graden , pochivki dubai , джамията шейх зайед , почивки от софия , музеят лувър , niski ceni nova godina , novogodishni predlozhenia , dubai marina - арабски кораб галера , medinat jumeirah , самолетни екскурзии дубай , samoletni ekskurzii ot sofia , вип дубай с яхта , oferti za samoletni ekskurzii ot sofia , samoletni pochivki ot sofia , novogodishni pochivki dubai
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах