Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         Априлска ваканция в Дубай 2024 с включена обзорна обиколка и посещение на Рамката 02.04 - 07.04.2024/5 нощ         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         

Нова година на Малдивите

Оферта номер: П63485
Вид транспорт: Самолет Самолет
10 дни/ 7 нощи
10 дни -7 нощувки
Празниците в Малдиви


Програма
Програма

ДЕН 1

София – Мале
Излитане от София за Мале в 22:00 ч. с чартърен полет. Презареждане в Шаржа около 40 мин.

ДЕН 2

Мале
Кацане в Мале в 09.50 ч. Посрещане от представител на фирмата партньор и трансфер до избрания хотел. Настаняване.
Нощувка.

ДЕН 3

Малдиви
След закуска свободно време за почивка, плаж и екскурзии. 
Малдивите са едно от най-популярните места за гмуркане на земята и ако искате да го направите – това е мястото.  Ако пък гмуркането не е вашето нещо, шнорхелингът също е чудесен избор. Ще се почувствате сякаш се намирате в гигантски аквариум. Ще видите отблизо морски костенурки, цветни риби и корали. 
Нощувка.

ДЕН 4

Малдиви
Може да излете с лодка в търсене на делфини. Няма да чакате дълго, за да станете свидетели на  невероятното им шоу. Ще плуват успоредно с лодката и ще станете част от тяхната игра. 
Отделете  време и да се поглезите ...релаксиращ масаж в СПА центъра или  романтична вечеря на брега на океана само за вас.
Нощувка.

ДЕН 5

Малдиви
Насладете се на риболов по изгрев или залез. Ще плавате с лодка навътре в океана с опитен екипаж, който ще подготви такъмите за ловене на риба и ще ви даде пълни инструкции. Ще се впуснете в една неспирна риболовна фиеста.
Нощувка.

ДЕН 6

Малдиви
Не пропускайте да направите екскурзия до остров, където да се запознаете с живота на местните. Ще усетите пулса на живота на местните, надниквайки в малките криви улички и изключително тесните им дворове. Усмихнати и приветливи общуват по улиците до късно, а децата играят на малки кръгли площадки, изпълнени с пясък.
Нощувка.

ДЕН 7

Малдиви
Резервирайте живописен полет над многото атоли. Има нещо вълшебно, когато виждате различните нюанси на водата, докато летите над тях. От въздуха ще получите истинско усещане за това, колко изолирани и красиви са Малдивските острови. 
Нощувка.

ДЕН 8

Малдиви
Свободно време за плаж, почивка и развлечения. Последен ден да се насладим на топлото малдивско слънце.
Нощувка.

ДЕН 9

Мале - София
Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летището в Мале. Излитане от Мале за Софияв 21:00. Презареждане в Шаржа за около 40 мин. 

ДЕН 10

София
Кацане на летище София в 06:10 ч заредени с прекрасни емоции и романтични спомени.

Цената включва:

  • Самолетен билет за чартърен полет на Bulgaria Air с включени летищни такси
  • Чекиран багаж 20 кг и ръчен багаж 8 кг
  • 7 нощувки на съответния пансион в избрания от вас хотел
  • Трансфер летище - хотел - летище
  • Новогодишна вечеря
  • Green Tax – 6 USD на човек на ден
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (включва Covid-19)

Цената не включва:
  • Допълнителни екскурзии - заявяват се на място в хотела.
  • PCR тест при заминаване за Малдиви(преференциална цена - 60 лв в лаб. Рамус)
  • PCR тест / антигенен тест при завръщане в България(ако се изисква такъв)
  • Лични разходи и бакшиши на място.
  • Застраховка „Отмяна на пътуване“.

 

Допълнителни екскурзии
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:

​Пътуването е без медицински изисквания за имунизации.
Задграничен паспорт валиден 6 месеца след датата на пътуването.
Всички пътуващи трябва 24 часа преди отпътуване до Малдиви и 24 часа преди връщане в България да попълнят QR код на следния сайт - https://imuga.immigration.gov.mv/ethd/create

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

  • Депозит при резервация – 300 евро на човек след потвърждение на резервацията.
  • Втори депозит – 500 евро – 60 дни преди датата на отпътуване
  • Доплащане – 30 дни преди датата на отпътуване

Анулационни условия:
  • до 60 дни преди датата на заминаване се дължи неустойка на ТУРОПЕРАТОРА в размер на депозита;
  • от 59 до 31 дни преди датата на заминаване се дължи неустойка на ТУРОПЕРАТОРА в размер на 700 евро;
  • от 30 дни до датата на пътуването се дължи неустойка на ТУРОПЕРАТОТА в размер на 100% от общата стойност на пътуването;
  • При невъзможност от пътуване, поради забрана или ограничения в следствие на епидемиологична обстановка свързана с COVID 19, заплатената сума се възстановява в пълен размер в рамките на 14 дни от датата на отпътуването.


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
- Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане
- За деца под 18 г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от не пътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

10/10

Етикети
нова година на малдивите , почивка малдивите , nova godina na maldivite , нова година малдиви , toptravels , нова година 2021 , почивка на малдиви , toptravels , почивка малдивите , малдиви , nova godina 2021 , почивка на малдиви , почивка на малдивите , нова година на малдивите , pochivka na maldivite , почивка на малдивите 2021 , хотели малдиви , ниски цени , нова година на малдивите , почивка в малдиви , почивка в малдиви , малдиви , nova godina na maldivite , почивка малдивите , нова година 2021 , почивка малдиви , нова година 2021 , pochivka maldivi , почивка малдивите , pochivka maldivi , екзотика малдиви , нова година 2021 на малдивите , почивка на малдивите , почивка малдивите , maldivi 2021 , нова година 2022 , нова година на малдивите , нова година 2021 на малдивите , екзотика малдиви , почивка на малдивите 2022 , новогодишна почивка на малдивите , хотели малдиви , почивка на малдивите , maldivi , почивка на малдивите , почивка на малдивите , нова година 2021 на малдивите , почивка на малдивите , ниски цени , нова година малдиви , maldivi , почивка на малдивите , почивка малдиви , почивка малдивите , нова година малдиви , нова година 2021 на малдивите , почивка на малдивите , нова година малдиви , почивка малдивите , новогодишна почивка на малдивите , нова година 2022 на малдивите , нова година 2022 на малдивите , малдиви 2021 , малдиви 2021 , почивка на малдивите , pochivka na maldivite , почивка на малдивите , почивка малдивите , maldivi 2021 , нова година малдиви , nova godina 2021 , новогодишна почивка на малдивите , новогодишна почивка на малдивите , нова година малдиви
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах