Колоритният Банкок и очарователният Пукет 2020

Оферта номер: П63569
Вид транспорт: Самолет Самолет
9 дни/ 7 нощи
7 нощ /9 дни
Почивка в Тайланд
Прикачен файл:
63569ekskurzii_bankok2020.doc
Цена от: 2470.00 лв
ЗАПИТВАНЕ


Програма

ПРОГРАМА 

ДЕН-1 – СОФИЯ – ИСТАНБУЛ – БАНКОК

Среща на летище София. Полет за Банкок през Истанбул в 21:20 ч. с Turkish Airlines. Полет от Истанбул за Банкок в 01:50 ч.

ДЕН – 2 – БАНКОК
Пристигане на Международното летище в Банкок около 14:50 ч. Трансфер до хотела. Продължителност на трансфер – около 50 минути. Свободно време през остатъка от деня. Колкото и неустоим да е зовът на многобройните търговски мравуняци, колкото и примамлив да е еуфоричният ритъм на модерния град, колкото и дълги да са сенките на небостъргачите, отвъд тях кротко лежи старият градски център, носещ очарованието на добрите стари времена – малки дюкянчета и магазинчета неусетно те залутват по уличките, докато разбереш, че Банкок може да е голям, но е и по своему уютен. И че яхналите пърпорещи мотопедчета столичани изпитват истинска привързаност към своя домашен лабиринт, прострял се ехеей – чак до Чао Прая – реката, отвъд чиито бронзови талази извисява кули Ват Арун, Храмът на зората – още една свещена територия, където Банкок заравя своите тайни скрижали, на които е записана рецептата му за дълголетие.Възможностите са неограничени. Нощувка в хотел Royal Bangkok Chinatown 4* или подобен в Банкок.

ДЕН – 3 – БАНКОК
Закуска. Свободно време или допълнителна екскурзия по желание: Величието на Кралския Дворец и храмовете-гордост на Банкок с включен обяд по река Чао Прая. Вечерта по желание: Вечеря в Baiyoke Sky ресторант на блок маса. Прибиране в хотела. Нощувка.

ДЕН – 4 – БАНКОК
Закуска. Свободно време или допълнителна екскурзия по желание: Посещение на Плаващият пазар в Damnoen Saduak. Следобед – свободно време. Нощувка.

ДЕН – 5 – БАНКОК – ПУКЕТ
Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до летищещо за полет Банкок-Пукет (билет включен в цената). Пристигане, посрещане и настаняване в хотел Deevana Plaza Phuket Resort 4* или подобен. Свободно време за плаж и забавления. Нощувка.

ДЕН – 6 – ПУКЕТ
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителна целодневна екскурзия по желание до островите Phi Phi с бърза моторна лодка. Връщане в хотела. Нощувка.

ДЕН – 7 – ПУКЕТ
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителна целодневна екскурзия по желание до залива Phang Nga и острова на Джеймс Бонд. Връщане в хотела. Свободно време. Нощувка.Остров Пукет, тропическият рай на Тайланд, удивлява с природната си красота, съчетание между хълмове, покрити с буйна тропична растителност, скалисти заливи, белоснежни плажове и лазурно чистите води на Андаманско море. Най-големият тайландски остров Ви кани с традиционното си гостоприемство да откриете богатата му история и култура, да усетите забързания ритъм на нощния живот или да се насладите на спиращи дъха тропически залези и традиционен тайландски масаж на брега на морето, под сянката на палмите и плясъка на вълните…

ДЕН – 8 – ПУКЕТ
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или целодневна допълнителна екскурзия – Най-доброто от о-в Пукет. Връщане в хотела. Свободно време. Нощувка.

ДЕН – 9 – ПУКЕТ – ОТПЪТУВАНЕ
Ранна Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летището за полет Пукет-Истанбул. Продължителност на трансфер – около 1 час и 30 минути. Прекачване за полет до София. Пристигане в София в 15:05 ч.
 

Пътешествието до Тайланд се превръща в любов от пръв поглед,наситена с екзотика спираща дъха невероятна красота, вдъхновяващи храмове, популярна гостоприемност, отлична кухня и руини от приказни древни кралства. Почтителни и дружелюбни жители ще Ви посрещнат и въведат във вълшебството на xсвоите култура и бит и усмивките ще са само малка част от преживяването Ви. Тук можете да изпитате преклонение пред сътвореното от човека и  природата, да се забавлявате, да опитвате непознатото, да почувствате емоцията на Азия!
 
Цените в таблицата по-долу са в ЛЕВА на човек, в стандартна стая, на база нощувка и закуска, с включени летищни такси


ДАТА Брой нощувки Човек в двойна стая Единична стая Трети възрастен Дете от 2 – 11,99 г. настанено с 2-ма възрастни
2020          
20.02 – 04.03 11 2470 2890 2470 2170
 

 

Цената включва:
-Самолетен билет София– Истанбул – Банкок – Истанбул – София с Turkish Airlines;
-Самолетен билет Банкок – Пукет с Air Asia;
-Летищни такси;
-Регистриран багаж до 30 кг авиокомпания Turkish Airlines и 20 кг. с авиокомпания Air Asia.
-3 нощувки със закуски в хотел Royal Hotel Chinatown 4* в Банкок или подобен;
-4 нощувки със закуски в хотел Deevana Plaza Patong 4* в Пукет или подобен;
-Трансфер летище – хотел – летище с лицензиран автобус;
-Представител на туроператора с български език за целия престой.
-Екскурзоводско обслужване на място с превод на български език;
-Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс с ДЗИ;


Цената не включва:
-Целодневна екскурзия до Кралския Дворец и храмовете –гордост на Банкок с включен обяд по Чао Прая – 150 лева за възрастен – 90 лева за дете 02 – 11,99 г.;
-Посещение на Плаващият пазар в Damnoen Saduak – 110 лева за възрастен – 60 лева за дете 02 – 11,99 г.;
-Вечеря в небостъргача Baiyoke Sky на бюфет – 100 лева за възрастен – 70 лева за дете 02 – 05,99 г.;
-Посещение на островите Phi Phi с бърза моторна лодка и включен обяд -180 лева за възрастен – 120 лева за дете 02 – 11,99 г.;
-Посещение на залива Phang Nga и островът на Джейсм Бонд с бърза моторна лодка и включен обяд -180 лева за възрастен – 120 лева за дете 02 – 11,99 г.;
-Най-доброто от о-в Пукет – 130 лева за възрастен – 90 лева за дете 02 – 11,99 г.;
-Max trip пакет Всичко от Банкок (Плаващият пазар в Damnoen Saduak, Кралският дворец и вечеря в Baiyoke Sky);
-Max trip пакет Красотата на Пукет (Посещение на о-вите Phi Phi, залива Phang Nga, о-ва на Джеймс Бонд и Най-доброто от Пукет);
-Тайландски масаж;
-Входна виза за Кралство Тайланд на стойност 30 евро+ 25 евро такса обработка, в случай, че ТО Абакс ще изважда виза. -Таксата не подлежи на връщане независимо от решението по заявлението;
-Задължителен минимален бакшиш за екскурзовод и шофьори – около 35 EUR на човек за цялата програма;
-Разходи от личен характер;
-Храна, напитки и услуги, неупоменати в програмата;
-Застраховка Отмяна на пътуване 

Резервации:
Първоначална вноска: 350 лв. при подписване на договор.
Краен срок за плащане: 45 дни преди датата на пътуване.

Полезна информация за визов режим
Важно! Моля, да имате предвид, че е необходимо всички клиенти да задвижат издаването на входна виза самостоятелно. На следният сайт можете да намерите подробна информация: //www.thaiconsulate.bg/l-bg/visa/p1-2-0.html
За притежателите на обикновен паспорт е необходима виза за влизане на територията на Кралство Тайланд. Виза може да бъде заявена в посолството на Кралство Тайланд в София.
Работното време на Почетното Консулство за кандидатстване и получаване на визи е всеки работен ден – от 10.00 до 12.30 часа и от 14.00 до 16.30 часа.
Издаването на входна виза за Тайланд отнема между три и пет дни в зависимост от натоварването.
Настоятелно молим, кандидатстващите за визи да посещават офиса на Консулството не-придружени от бебета и малки деца до 12 години.Адресът на Почетното Консулство е: гр. София 1000, ул. П. Парчевич № 42. (сградата е на ъгъла с бул. Витоша, телефон 02 960 0933).

Видове визи:
Туристическа Виза : Туристическата виза се издава за посещение в Кралството с цел туризъм. Визата е със срок за влизане в страната до 3 месеца след издаването. Валидността и е 60 дни от датата на влизане в Кралство Тайланд.
Видове туристическа виза:Еднократна туристическа виза с право на престой до 60 дни; Многократна туристическа виза за период от шест месеца и с право на непрекъснат престой до 60 дни.
Транзитна Виза и NON-IMMIGRANT VISA.
Пътуващите за Кралство Тайланд следва да имат паспорт с валидност от минимум 6 месеца, считано от датата на влизане в страната.

Необходими документи за Туристическа виза:
-Попълнен формуляр за кандидатстване за виза;
-Копие на самолетните или други билети;
-Такса;
-Паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на излизане от Кралството;
-Една актуална снимка


Полетно разписание:

Превозвач: Turkish Airlines

София – Истанбул – 21:20 ч. – 23:40 ч.

Истанбул – Банкок – 01:50 ч. – 14:50 ч.

Пукет – Истанбул – 05:55 ч. – 13:05 ч.

Истанбул – София – 14:55 ч. – 15:05 ч.

Трансфер летище – хотел – летище:

Пукет – Продължителност – около 1 час 30 минути в посока с 3/4* автобус. 
 


Информация за хотелите

Hotel Royal Bangkok Chinatown 4*, Банкок  https://www.hotelroyalbangkok.com/
Яоуарат е най-известната улица в Китайския квартал в Банкок. Това е малка, но скъпоценна общност, по-стара дори от самия град, която е създадена във времето от китайските занаятчии и търговци, живеещи тук в града. Банкок е златната столица на Тайланд. Рай за пазаруването, където всичко, което е изработено на ръка, може да бъде намерено тук.

Местоположение: В сърцето на тази оживена среда се намира хотел Royal Bangkok Chinatown 4*. Този модерен хотел е разпознаваем със своя комфортен дизайн. Royal Bangkok Chinatown 4* е удобно разположен – на 15 минути с кола от ЖП гарата Hua Lumpong и метростанция Hua Lumpong.

Хотел: Хотелът е луксозен, с модерен интериор и пресъздаващ нова същност, която да отговаря на изискванията както на бизнес гостите, така и на туристите.

Стаите: Royal Bangkok @ Chinatown 4* разполага с 3 вида стаи и 2 вида апартаменти. Супериор стая с въображаем прозорец – стаите са климатизирани, с площ от 28м² и максимален капацитет за настаняване до 2-ма възрастни и разполагат с: 1 спалня; Телевизор с плосък екран; Работно бюро; Малък хладилник; Електрическа кана; Баня с принадлежности.

Делукс стая – стаите са с площ от 30м² и са с максимален капацитет за настаняване до 2-ма възрастни. Те разполагат с:Телевизор с плосък екран;Баня с душ и принадлежности; Гледка към града или реката; 1 спалня.

Премиум делукс стая – стаите са с площ от 38м² и максимален капацитет за настаняване до 2-ма възрастни. Те разполагат с:Телевизор с плосък екран;Работно бюро;Баня с душ, вана и принадлежности;Гледка към града или реката;1 спалня.

Фамилен апартамент – този тип стаи са климатизирани, с площ от 60м² и максимален капацитет за настаняване до 4-ма възрастни. Те разполагат с: Работно бюро;Зареден минибар в хладилника;Дневна стая с плоскоекранен телевизор и кабелна телевизия;Диван;Маса за хранене;Баня с душ, хавлии и принадлежности;1 спалня и 1 диван.

Апартамент – просторният апартамент има допълнителна дневна стая и обща площ от 60м². Максималният капацитет за настаняване е до 4-ма възрастни. Апартаментът е оборудван с:Телевизор и кабелна телевизия; ДВД плеър;1 спалня и 1 диван;Маса за хранене;Хладилник и минибар; Баня с душ, хавлии и принадлежности.

Ресторанти и барове: Rooftop Pool Bar & Terrace – тук можете да се насладите на различни видове леки закуски и напитки, докато релаксирате до басейна под слънчевите лъчи. Вечерта можете да гледате залеза на фона на река Чао Прая, докато опитвате от някой от коктейлите. Барът работи ежедневно от 11:00 – 24:00 ч.
Golden Café с международна кухня – тук можете да се насладите на едно от храненията за закуска, обяд или вечеря с международна кухня на блок-маса или а-ла-карт меню. Ежедневно а-ла-карт меню от 06:00 – 23:00 ч. Ежедневна закуска от 06:00 – 10:00 ч., обяд от 11:30 – 14:30 ч. или вечеря от 17:30 – 22:30ч.
Royal Sky Lounge & Bar – барът се намира на 14-ти етаж. Тук се предлагат специално кафе, традиционен чай, различни видове бира, безалкохолни и алкохолни коктейли. Това е идеалното място, за да завършите деня. Място, където да се отпуснете. Барът работи ежедневно от 15:00 – 22:00 ч


Deevana Plaza Phuket Patong 4*, Пукет//www.deevanaplazaphuket.com/

Патонг е един от най-известните курорти в Тайлнад. Той примамва със своя колорит, несравними плажове и нощен живот.Плажът е полегат, което прави Патонг идеалната дестинация за почивка с деца.
Местоположение: Хотелът се намира на много комуникативно място, пред него има множество магазини и заведения, а плажът е само на 5 минути пеша. Една разходка дели клиентите на хотела от Бангла Роуд – най-известната улица в цял Патонг
Хотел: Deevana Plaza Phuket Resort 4* впечатлява със своя модерен стил. Както всеки хотел от веригата Deevana, луксът и обслужването са гарантирани. С всички удобства, които един 4-звезден резорт може да предлага, обстановаката предразполага за активна почивка както за семейства, така и за двойки или индивидуални гости.
Стаи: Делукс стая с гледка към града – както всички видове, този тип стая е климатизиран, уютен и светъл. Гледката е към забързания градкси живот, затова и пейзажът винаги се мени. Стаята е оборудвана с всичко необходимо за една заслужена почивка:LCD телевизор с кабелна телевизия; Безплатен Wi-Fi по стаите; Мини бар; Консумативи за кафе и чай; Сейф; Сешоар; Вана и душ-кабина

Ресторанти и барове: Phuket Café – намира се на приземния етаж. Работи от 06:00 – 23:00 ч. Сервират се местни и интернационални ястия, коктейли и напитки; The Lounge – Точно до лобито, The Lounge е специално за приятелски компании, които след дългия ден искат да отпуснат на по бира и билярд. Тук можете да намерите и вносен алкохол, както и уникални коктейли. Работи от 10:00 1до полунощ.Sun Bar – този бар се намира в басейна на хотела. Ще можете да се поглезите със студени напитки, коктейли и закуски. Релаксирайте на шезлонг или се гмурнете в басейна да потушите жегата – Sun Bar ще работи за вас от 10:00 – 20:00ч.
Rooftop Terrace – След дълъг ден няма нищо-по-добро от това да се качим на 6-тия етаж и да гледаме залеза над Патонг. Романтичната обстановка много се харесва на довйите, които чакат да гледат звездите, коитосе показват над о-в Пукет.

ВАЖНО:

Минимален брой туристи: 21 души. При неосъществен минимален брой туристи туроператорът е длъжен да уведоми 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет.

Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.

Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт, минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.

Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата, авиокомпанията и полетното разписание.
 

Условия за прекратяване на договор
ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
Когато ПЪТУВАЩИЯТ прекрати договора по горната точка, той е длъжен да заплати на ТУРОПЕРАТОРА такса за прекратяване на договора
ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристиеския пакет, без да заплаща никаква такса за прекратяване в случай на неопределими и извънредни обстоятелства, настъпили или случващи се в мястото на дестинацията или в непосредствена близост до него, които засягат значително изпълнението на туристическия пакет или превоза на пътници до дестинацията.
При прекратяване на договора за туристически пакет съгласно предходната точка, ПЪТУВАЩИЯТ има право на пълно възстановяване на всички направени плащания за туристическия пакет, но няма право на допълнително обезщетение.
ПЪТУВАЩИЯТ може да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати стандартните разходи за прекратяване на договора.
ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на първоначалната вноска, ако прекрати договора до 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет
ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на пълната стойност по договора, ако прекрати договора в периода между 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет и датата на започване изпълнението на туристическия пакет включително

 

 



Етикети
оферти за почивки ранни записвания , екзотични екскурзии банкок , deevana plaza phuket patong 4* , ekzotichni ekskurzii bankok s vodach , oferti za pochivki , екскурзии , ekzotichni ekskurzii puket , оферти за самолетни екскурзии , ранни записвания , оферти за ранни записвания , oferti za samoletni pochivki , puket , ekzotichni ekskurzii , банкок , ekzotichni ekskurzii puket , oferti , pochivki , ekzotichni ekskurzii puket s vodach , hotel royal bangkok chinatown 4* , оферти , тайланд , оферти за почивки , tailand , екзотични екскурзии пуект , ekzotichni ekskurzii tailand s vodach , oferti za ranni zapisvania , екзотични екскурзии тайланд с водач , ekskurzii , oferti za ekskurzii , oferti za ekskurzii ranni zapisvania , почивки , ranni zapisvania , оферти за екскурзии ранни записвания , пукет , ekzotichni ekskurzii tailand , ekzotichni ekskurzii pukets vodach , ekzotichni ekskurzii bankok , екзотични екскурзии банкок с водач , bankok , оферти за екскурзии , екзотични екскурзии пукет с водач , oferti za pochivki ranni zapisvania , oferti za samoletni ekskurzii , екзотични екскурзии тайланд , оферти за самолетни почивки , екзотични екскурзии пукет с водач , екзотични екскурзии , екзотични екскурзии пукет
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах