Почивка в Ривиера Мая 2020 Полети от Юли до Октомври/7 нощ - Ранни записвания         Почивка в Малта през Oктомври 01.10 - 24.10.2020/3, 4 и 7 нощ         Почивка в Хавана и Варадеро - от Юли до Октомври 2020 Полети от Юли до Октомври/7 нощ - Ранни записвания         

Ексклузивно Мароко 2020 – олекотен UNESCO тур на имперските столици

Оферта номер: П63635
Вид транспорт: Самолет Самолет
8 дни/ 7 нощи
7 нощ/ 8 дни
Екскурзия Мароко
Цена от: 1456.00 лв
РЕЗЕРВИРАЙ


Програма
 


ПРОГРАМА с кацане в Маракеш

ДЕН-1

Маракеш
Среща на Летище София за директен чартърен полет до Мароко.
Кацане на летището в Маракеш. Продължителност на трансфер до хотела – около 20 минути.
Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН-2
Маракеш
Закуска. Обзорен тур на Маракеш включващ: джамията Кутубия – отвън, най- голямата джамия в Мароко. Посещение на площад „Джема Ел Фна“, където шоуто никога не спира – хора, гълтащи огън, разказвачи на приказки, дресьори на маймуни, змиеукротители и всякакъв вид артисти.
Възможност за допълнителни екскурзии:Посещение на градините Мажорел
Историята на градината започва през далечната 1920 година, когато колониалната епоха е в разгара си. Именно тогава Мароко е окупиран от Франция. През същата тази година в Маракеш се заселва виден френски художник – Жак Мажорел.
Посещение на най-известният хотел в Маракеш В “Ла Мамуния”, бивш султански дворец, който носи името на арабски принц. V.I.P. мястото, което мароканското кралско семейство отваря за гости през 1923 г. Вечеря. Нощувка.

ДЕН-3
Маракеш
Закуска. Свободно време или допълнителни екскурзии по желание:Допълнителна екскурзия до Ессауира. Един красив град с невероятнаархитектура, който съчетава в себе си стилове от много цивилизации. / около 191 км 02:39 часа .
Посетителите остават очаровани от оживеното пристанище на градаМедината (ЮНЕСКО) с нейните улици, обградени от бели къщички и заразно – сладкия начин на живот или Допълнителна екскурзия до Водопадите Узуд / около 157 км 02:36 часа. – Едно от природните чудеса на Мароко или Допълнителна екскурзия до долината Урика / около 40.4 км 00:48 часа. – да надникнем в света на берберите.Вечеря. Възможност за Мароканска вечер „Фантазия“ с шоу програма.Нощувка.

ДЕН-4
Маракеш –Казабланка / около 244 км 02:43 часа
Закуска. Освобождаване на хотела. Свободно време до обяд или възможност за допълнителна екскурзия:
Камилски керван – където ще яздим камила, наричана „Кораба на пустинята“ в
местност Palmeraie предрешени като бербери. Хилядолетната легенда разказва, че когато Султан Мехмед Бен Тачефин минал с армията си към Фес, гората била съвсем малка, но стъпките на конницата оставила дупки по земята, от където започнали да изникват нови и нови палми.След обяд отпътуване за Казабланка. Настаняване в хотела. Вечеря. Свободно
време. Нощувка.

ДЕН-5
Казабланка- Рабат- Фес / от Казабланка до Рабат- около 86.9 км 01:03 часа ; от Рабат до Фес- около 207 км- 02:13 часа
Закуска. Освобождаване на хотела.
Разглеждане на Казабланка- туптящото сърце на Мароко. Ще имаме възможност
да се насладим на очарованието на тази космополитна крайбрежна столица, разхождайте се по Булевард де ла Корниш, на брега на Атлантическият океан, посещение на величествената джамия на Hassan II, преминаване с автобус през луксозния квартал Анфа. Посещение на площада на Обединените нации и най-големия парк „Арабска лига“ със своите палмови дървета.Отпътуване за Рабат. След пристигане в Рабат, панорамна обиколка на града,
включваща: Кулата Хасан, незавършеното минаре, което наблюдава отвисоко града от повече от 800 години и мавзолеят на мароканския султан, а по-късно крал Мохамед V – изяществото на арабско- африканското изкуство, изразено чрез оникс, мрамор и фина дърворезба Кралския дворец – разглеждане отвън.
След обяд тръгване за Фес. Настаняване в хотела. Вечеря. Свободно време. Нощувка.

ДЕН-6
Фес – Волубилис – Мекнес- Фес / от Фес до Волубилис- около 95.70 км 01:25 часа ; от Волубилис до Мекнес- около 32.1 км- 00:43 часа
Закуска.Разглеждане на очарователния Фес – музей на открито, покана за откривателите
и най-стария от четирите имперски града. С повече от 12 века история, медина от 9500 улици, оградени от древни крепостни стени, която е част от световното културно наследство на ЮНЕСКО. Най-стария религиозен университет се намира тук. Град Фес е известен с многообразието си и добре запазените си занаятчийски квартали. Mинаване покрай фонтана Nejjarine, който се намира в традиционния дърводелски квартал, където ароматът на кедровото дърво се носи из въздуха.
Отпътуване за древноримския град Волубилис / ЮНЕСКО /, сгушен в
подножието на планината Зерхун и заобиколен от маслинови горички. Ще видим какъв е бил животът на богатите римляни, обитавали Волубилис сред грижливо съхранените руини на жилища с цветни и изящни мозайкибазиликата, термите, арката на Калакала, Капитолийския храм, запазени и до днес на мястото, на което са открити.
Отпътуване към приказния Мекнес/ ЮНЕСКО /, създаден от султан Мулай
Исмаил и наричан Мароканския Версай. Там се намира най-голямата порта в Мароко и Северна Африка създадена по времето на Мулай Исмаил – Баб МансурПлощада Ел Хедим, където ще срещнем разказвачи на приказки, лечители, търговци, акробати, танцьори, които създават атмосферата на този загадъчен и интересен за всички нас свят, пълен с мистерии.Връщане във Фес. Вечеря. Свободно време. Нощувка.

ДЕН-7
Фес – Шафшауен-Танжер / от Фес до Шефшауен- около 214 км 03:35 часа ; от Шефшауен до Танжер- около 113 км- 02:13 часа
Закуска. Освобождаване на хотела.Отпътуване за Шафшауен- синият град на Мароко. Казват, че не си заслужава да
отидеш в Мароко, ако не видиш Шефшауен. Градчето е сгушено в склоновете на планинската верига Риф (районът е известен с отглеждането на хашиш). По-интересно е, че вскичко наоколо е синьо. Облечете нещо подходящо, за да изпъквате на приказния фон.Отпътуване за Танжер. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.
Танжер- София
Закуска. Освобождаване на хотела.
Панорамна обиколка на Танжер- Наричан Тингис в миналото, градът е играл важна историческа роля в обединението на днешно Мароко. Обзорна обиколка на града с автобус. Преминаване покрай крепостните стени на медината и крайбрежния булеврад, възможност за снимки на панорамната площадка, от която се разкрива невероятна гледка- гледка към два свята.
Свободно време.Трансфер до летището за директен чартърен полет в направление Танжер – София. Продължителност на трансфер – около 30 минути


ПРОГРАМА с кацане в Танжер
ДЕН-1
Танжер
Среща на Летище София за директен чартърен полет до Мароко.
Кацане на летището в Танжер. Продължителност на трансфер – около 30 минути.
Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН-2
Танжер – Шафшауен – Фес / от Танжер до Шефшауен – около 113 км- 02:13 часа ; от Шефшауен до Фес – около 214 км 03:35 часа
Закуска. Освобождаване на хотела.Панорамна обиколка на Танжер- Наричан Тингис в миналото, градът е играл
важна историческа роля в обединението на днешно Мароко.Обзорна обиколка на града с автобус. Преминаване покрай крепостните стени на медината и крайбрежния булеврад, възможност за снимки на панорамната площадка, от която се разкрива невероятна гледка- гледка към два свята.Отпътуване за Шафшауен- синият град на Мароко. Казват, че не си заслужава да отидеш в Мароко, ако не видиш Шефшауен. Градчето е сгушено в склоновете на планинската верига Риф (районът е известен с отглеждането на хашиш). По-интересно е, че вскичко наоколо е синьо. Облечете нещо подходящо за да изпъквате на приказния фон.Отпътуване за Фес. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН-3
Фес – Волубилис – Мекнес- Фес / от Фес до Волубилис- около 95.70 км 01:25 часа ; от Волубилис до Мекнес- около 32.1 км- 00:43 часа
Закуска.Разглеждане на очарователния Фес – музей на открито, покана за откривателите
и най-стария от четирите имперски града. С повече от 12 века история, медина от 9500 улици, оградени от древни крепостни стени, която е част от световното културно наследство на ЮНЕСКО. Най-стария религиозен университет се намира тук. Град Фес е известен с мноогобразието си и добре запазените си занаятчийски квартали. Mинаване покрай фонтана Nejjarine, който се намира в традиционния дърводелски квартал, където ароматът на кедровото дърво се носи из въздуха.
Отпътуване за древноримския град Волубилис /ЮНЕСКО/, сгушен в подножието на планината Зерхун и заобиколен от маслинови горички. Ще видим какъв е бил животът на богатите римляни, обитавали Волубилис сред грижливо съхранените руини на жилища с цветни и изящни мозайкибазиликата, термите, арката на Калакала, Капитолийския храм, запазени и до днес на мястото, на което са открити.Отпътуване към приказния Мекнес/ЮНЕСКО/, създаден от султан Мулай
Исмаил и наричан Мароканския Версай. Там се намира най-голямата порта в Мароко и Северна Африка създадена по времето на Мулай Исмаил – Баб МансурПлощада Ел Хедим, където ще срещнем разказвачи на приказки, лечители, търговци, акробати, танцьори, които създават атмосферата на този загадъчен и интересен за всички нас свят, пълен с мистерии.Връщане във Фес. Вечеря. Свободно време. Нощувка.

ДЕН-4
Фес – Рабат – Казабланка / Фес до Рабат- около 207 км- 02:13 часа; от Рабат до Казабланка- около 86.9 км 01:03 часа ;
Закуска. Освобождаване на хотела.
Отпътуване за Рабат. След пристигане в Рабат, панорамна обиколка на града,
включваща: Кулата Хасан, незавършеното минаре, което наблюдава отвисоко града от повече от 800 години и мавзолеят на мароканския султан, по-късно крал Мохамед V – изяществото на арабско- африканското изкуство, изразено чрез оникс, мрамор и фина дърворезба Кралския дворец – разглеждане отвън.
Късния следобяд отпътуване за Казабланка. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН-5
Казабланка – Маракеш / около 244 км 02:43 часа
Закуска. Освобождаване на хотела.Разглеждане на Казабланка- туптящото сърце на Мароко. Ще имаме възможност
да се насладим на очарованието на тази космополитна крайбрежна столица, разходка по Булевард де ла Корниш, на брега на Атлантическият океан, посещение на величествената джамия на Hassan II, преминаване с автобу през луксозния квартал Анфа. Посещение на площада на Обединените нации и най-големия парк „Арабска лига“ със своите палмови дървета.
Следобяд отпътуване за Маракеш. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН-6
Маракеш
Закуска. Обзорен тур на Маракеш включващ: джамията Кутубия – отвън, най- голямата джамия в Мароко. Посещение на площад „Джема Ел Фна“, където шоуто никога не спира – хора, гълтащи огън, разказвачи на приказки, дресьори на маймуни, змиеукротители и всякакъв вид артисти.Възможност за допълнителни екскурзии:Посещение на градините Мажорел
Историята на градината започва през далечната 1920 година, когато колониалната епоха е в разгара си. Именно тогава Мароко е окупиран от Франция. През същата тази година в Маракеш се заселва виден френски художник – Жак Мажорел.
Посещение на най-известният хотел в Маракеш В “Ла Мамуния”, бивш
султански дворец, който носи името на арабски принц. V.I.P. мястото, което мароканското кралско семейство отваря за гости през 1923 г.Вечеря. Нощувка.

ДЕН-7
Маракеш
Закуска. Свободно време или допълнителни екскурзии по желание:Допълнителна екскурзия до Ессауира. Един красив град с невероятна архитектура, който съчетава в себе си стилове от много цивилизации. / около 191 км 02:39 часа .
Посетителите остават очаровани от оживеното пристанище на градаМедината (ЮНЕСКО) с нейните улици, обградени от бели къщички и заразно – сладкия начин на живот или Допълнителна екскурзия до Водопадите Узуд – около 157 км 02:36 часа Едно от природните чудеса на Мароко или Допълнителна екскурзия до долината Урика - да надникнем в света на берберите. / около 40.4 км 00:48 часа. Вечеря. Възможност за Мароканска вечер „Фантазия“ с шоу програма
Нощувка.

ДЕН-8
Маракеш - София
Закуска. Свободно време до обяд или възможност за допълнителна екскурзия:
Камилски керван – където ще яздим камила, наричана „Кораба на пустинята“ в
местност Palmeraie предрешени като бербери. Хилядолетната легенда разказва, че когато Султан Мехмед Бен Тачефин минал с армията си към Фес, гората била съвсем малка, но стъпките на конницата оставила дупки по земята, от където започнали да изникват нови и нови палми.
Трансфер до летището за директен чартърен полет в направление Маракеш – София. Продължителност на трансфер – около 20 минути.
 
Категорично най-оптимизираният вариант за разглеждане на всички забележителности на Мароко. Повече време, по-малко път. Единствена и Уникална програма за България с 3 нощувки в невероятния розов град-Маракеш, за да се насладите напълно на истинските багри на Мароко + Синия град Шефшауен + Танжер, Рабат, Мекнез и Казабланка.

ВАЖНО: Основна силна страна на програмата е, че полетите са София – Танжер/Маракеш и Маракеш/Танжер – София като по този начин няма обратен преход и има повече свободно време.

 

Цената включва:
-Самолетен билет София – Маракеш с Bulgaria Air и Танжер – София с авиокомпания Bulgarian air charter (или обратния вариант ) с директни полети.
-Летищни такси;
-Трансфер летище – хотел – летище;
-Регистриран багаж 20 кг. и ръчен багаж 10 кг с размери до 60x40x30 cm.
-1 нощувка със закуска и вечеря в Казабланка в хотел Hotel Suisse Casablanca 4* или подобен;//www.hotelsuisse.ma/ 
-3 нощувки със закуски и вечери в Маракеш в хотел Hotel Farah Marrakech 4*; //apps7470.nonamenbm26.live/?utm_campaign=bKMuT7EMVXU5Z6UvvSHONGlfu-yV43iC8T8uYixAFxs1&t=main9_2c4f0412ad0c82fe6bd712fd&f=1 Hotel Wassim 4* https://nassimhotel.morocco-ma.website/ или подобен;
-2 нощувки със закуски и вечери във Фес в Golden Tulip Tghat 4*https://www.goldentulip.com/en-us/hotels-morocco Menzeh Zalagh 4* https://zalagh-fes.com/ или подобен;
-1 нощувки със закуски и вечери в Танжер в Ramada Encore 4https://www.wyndhamhotels.com/ramada/tangier-morocco/ramada-encore-tangier/overview?CID=LC:RA::GGL:RIO:National:41090&iata=00093796 или подобен;
-Посещение и разглеждане на Танжер;
-Посещение и разглеждане на Шефшауен – синия град;
-Посещение и разглеждане на Рабат;
Посещение и обиколка на Казабланка;
Посещение на руините на Волубилис;
Посещение и обиколка на Фес;
Посещение и обиколка на Маракеш;
Медицинска застраховка “Асистънс“ с покритие 10 000 евро в ДЗИ;
Представител на туроператора с български език за целия престой.


Цената не включва:
  -Допълнителните екскурзии на място, услуги упоменати срещу доплащане и разходите от личен характер;
-Входна такса на джамията „Хасан ІІ“ – 12 евро на човек – заплаща се на място;
-Посещение най-известният и модерен хотел в Маракеш- Mamounia с включена напитка ( чай или сок) в – 15 евро- заплаща се на място при желание;
-Входна такса за Дворецът Бахия в Маракеш- 8 евро на човек – заплаща се на място при желание;
-Допълнителна екскурзия до Ессауира – 57 евро за възрастен/ 29 евро дете до 11,99 г.;
-Допълнителна полудневна екскурзия – Посещение на градините Мажорел – 19 евро с включена входна такса;
-Допълнителна сутрешна екскурзия “Камилски Керван“ – На гърба на камила в палмова гора – 32 евро за възрастен/ 20 за дете до 11,99 г.;
-Традиционна мароканска вечер “Фантазия“, с включена напитка и шоу програма–танци и езда на коне – 36 евро на човек;
-Екскурзия до Водопадите Узуд – 55 евро/ 45 за дете до 11,99 г.;
-Екскурзия до Долината Урика - с включен берберски обяд – 38 евро/ 28 за дете до 11,99 г.;
-Бакшиш от 10 евро на човек за целия престой, които се заплащат на място;
-Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета;
-Цените са калкулирани с параметри 650 $/ тон и 1 евро = 1.17 долара;
-В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.

Резервации
-Първоначална вноска: 350 лв. при подписване на договор.
-Краен срок за пълно плащане: 31 дни преди датата на пътуване.

 

Полетно разписание (подлежи на препотвърждение):

За дати 17.04; 01.05; 25.09; 09.10:

17.04 и 01.05 отиване с Bulgaria Air (Т2) и връщане с Bulgarian Air Charter;

25.09 и 09.10 отиване и връщане с Bulgarian Air Charter (T1);

София – Маракеш: излита: 17:00 / каца: 19:30 ч.

Танжер – София: излита: 20:25 / каца: 02:00+1 ч.

За дати 24.04; 08.05; 02.10; 16.10:

24.04 и 08.05 отиване с Bulgarian Air Charter (T1) и връщане с Bulgaria Air;

02.10 и 16.10 отиване и връщане с Bulgaria Air (T2);

София – Танжер: излита: 17:00 / каца: 19:30 ч.

Маракеш – София излита: 20:25 / каца: 02:00+1 ч.

Трансфер летище – хотел:
Продължителност ( Маракеш): около 20 минути в посока с 3/4* автобус.
Продължителност ( Танжер): около 30 минути в посока с 3/4* автобус.


ВАЖНО:
-Минимален брой туристи: 120 души. При неосъществен минимален брой туристи туроператорът е длъжен да уведоми 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
-Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
-Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
-Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт, минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата, авиокомпанията и полетното разписание.


Условия за прекратяване на договор
-ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
-Когато ПЪТУВАЩИЯТ прекрати договора по горната точка, той е длъжен да заплати на ТУРОПЕРАТОРА такса за прекратяване на договора
-.ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристиеския пакет, без да заплаща никаква такса за прекратяване в случай на неопределими и извънредни обстоятелства, настъпили или случващи се в мястото на дестинацията или в непосредствена близост до него, които засягат значително изпълнението на туристическия пакет или превоза на пътници до дестинацията.
-При прекратяване на договора за туристически пакет съгласно предходната точка, ПЪТУВАЩИЯТ има право на пълно възстановяване на всички направени плащания за туристическия пакет, но няма право на допълнително обезщетение.
-ПЪТУВАЩИЯТ може да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати стандартните разходи за прекратяване на договора.
-ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на първоначалната вноска, ако прекрати договора до 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет.
-ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на пълната стойност по договора, ако прекрати договора в периода между 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет и датата на започване изпълнението на туристическия пакет включителн о.

 

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
-Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт със срок на валидност минимум 6 месеца към планираната дата на напускане на страната

32/11/01


Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
самолетни почивки мароко , хотел hotel labranda idrisside4* , pochivki ot sofia 2020 , oferti za ranni zapisvania maroko , хотел prince de paris 4*, zenith 3* , oferti za ekskurzii 2020 , fes , ekskurzii ot sofia 2020 top travels , оферти от софия 2020 топ травелс , ekskurzii 2020 , ranni zapisvania za maroko 2020 , ranni zapisvania ekskurzii 2020 top travels , оферти за ранни записвания мароко , мекнес , rabat , oferti ot sofia 2020 , kazablanka , samoletni pochivki 2020 top travels , оферти за марокo 2020 топ травелс , булевард де ла корниш , maroko top travels , shefshauen , оферти от софия 2020 , pochivki 2020 top travels , класически тур мароко , екскурзия маракеш , ranni zapisvania samoeltni ekskurzii 2020 , oferti za ranni zapisvania 2020 , oferti za ekskurzii 2020 top travels , почивки от софия 2020 , шоу програма , мароканска вечер „фантазия“ , oferti za pochivki 2020 , top travels 2020 , ранни записвания самолетни почивки 2020 топ травелс , klasicheski tur maroko , почивки 2020 , ekskurzii top travels 2020 , оферти за марокo 2020 , ranni zapisvania 2020 , танжер , obikolni ekskurzii maroko , ranni zapisvania 2020 top travels , местност palmeraie , ранни записвания почивки 2020 топ травелс , oferti 2020 , оферти за ранни записвания мароко 2020 топ травелс , крепостните стени на медината , marakesh , почивки 2020 топ травелс , обиколни екскурзии мароко , почивки топ травелс 2020 , базиликата, термите , оферти за ранни записвания мароко 2020 , оферти за почивки 2020 , oferti za ranni zapisvania 2020 top travels , ранни записвания почивки 2020 , oferti za maroko 2020 top travels , планинската верига риф , ranni zapisvania самолетни екскурзии 2020 , екскурзия до водопадите узуд , руини на жилища с цветни и изящни мозайки , ескурзии от софия 2020 топ травелс , мароко топ травелс , maroko , ranni zapisvania za maroko 2020 top travels , самолетни екскурзии 2020 , оферти за почивки 2020 топ травелс , мароко , bulgaria air charter , хотел в маракеш в “ла мамуния” , pochivki top travels 2020 , топ травелс 2020 , samoletni ekskurzii 2020 , ранни записвания 2020 , оферти за ранни записвания 2020 , лощада на обединените нации , ekskurzia marakesh , арката на калакала , ranni zapisvania maroko , екскурзии 2020 , oferti za pochivki 2020 top travels , самолетни почивки 2020 , samoletni pochivki maroko , волубилис; , кралския дворец , медина от 9500 улици, , samoletni ekskurzii maroko , оферти 2020 топ травелс , ескурзии от софия 2020 , оферти топ травелс 2020 , pochivki ot sofia 2020 top travels , оферти 2020 , ранни записвания екскурзии 2020 , oferti top travels 2020 , volubilis , onbiklka maroko , площад джема ел фна , самолетни екскурзии мароко , джамията кутубия , джамия на hassan ii, , екскурзии 2020 топ травелс , оферти за ранни записвания 2020 топ травелс , екскурзия до ессауира , ranni zapisvania самолетни екскурзии 2020 топ травелс , samoletni ekskurzii 2020 top travels , българия ер чартър , oferti ot sofia 2020 top travels , шефшауен , oferti za maroko 2020 , мароканския версай , maroko ot sofia , ранни записвания за мароко 2020 top travels , фес , крайбрежния булеврад , samoletni pochivki 2020 , капитолийския храм , ранни записвания самолетни екскурзии 2020 топ травелс , ekskurzii top travels 2020 , баб мансур , ранни записвания самолетни почивки 2020 , камилски керван , oferti 2020 top travels , самолетни екскурзии 2020 топ травелс , ранни записвания самолетни екскурзии 2020 , най-голямата порта в мароко , ranni zapisvania samoeltni ekskurzii 2020 top travels , оферти за екскурзии 2020 топ травелс , самолетни почивки 2020 топ травелс , ранни записвания екскурзии 2020 топ травелс , хотел ramada encore 4* , мароко от софия , чартър мароко , фонтана nejjarine , oferti za ranni zapisvania maroko 2020 top travels , „кораба на пустинята“ , ranni zapisvania pochviki 2020 , оферти за екскурзии 2020 , рабат , почивки от софия 2020 топ травелс , площада ел хедим , ранни записвания за мароко 2020 , oferti za ranni zapisvania maroko 2020 , imperski gradove marokо , имперски градове мароко , chartyr maroko , казабланка , маракеш , ekskurzii 2020 top travels , ekskurzii ot sofia 2020 , ranni zapisvania pochviki 2020 top travels , tanzher , парк „арабска лига“ , обиколка мароко , кулата хасан , градините мажорел , ранни записвания 2020 топ травелс , pochivki 2020 , хотел menzeh zallagh 4* , marocco , ранни записвания мароко , ranni zapisvania ekskurzii 2020
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах