Почивка в Хавана и Варадеро - от Май до Октомври 2020 Всяка сряда, петък и неделя/7 нощ - Ранни записвания         Почивка в Малта през Март 01.03 - 31.03.2020/3, 4 и 7 нощ         Почивка в Хавана и Варадеро - от Януари до Април 2020 Всяка сряда, четвъртък, петък и неделя/7 нощ - Ранни записвания         

Очарователният о-в Пукет със 7 нощувки

Оферта номер: П63680
Вид транспорт: Самолет Самолет
9 дни/ 7 нощи
7 нощ , 9 дни / Потвърдени полети
Почивка в Тайланд
Прикачен файл:
63680dopeksk_phuket.dot


Програма

ПРОГРАМА 

ДЕН – 1 – СОФИЯ – ИСТАНБУЛ – ПУКЕТ
Среща на летище София. Полет за о-в Пукет през Истанбул с авиокомпания Turkish Airlines. Полет от Истанбул за о-в Пукет.

ДЕН – 2 – ПУКЕТ
Пристигане на летище Пукет в 04:25 ч. сутринта. Трансфер до хотела. Продължителност на трансфер – около 1 час и 30 минути. Свободно време през остатъка от деня. По желание и самостоятелно може да се разходите по улиците на о-в Пукет и да разгледате продуктите, които са ръчно изработени, дело на местните занаятчии, да опитате от вкусната тайландска храна или да видите нощните забавления. Нощувка в Deevana Plaza Phuket Patong 4* или подобен.

ДЕН – 3 – ПУКЕТ
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителна екскурзия по желание до залива Пханг Нга и острова на Джеймс Бонд . Deevana Plaza Phuket Patong 4* или подобен.
Остров Пукет, тропическият рай на Тайланд, удивлява с природната си красота, съчетание между хълмове, покрити с буйна тропична растителност, скалисти заливи, белоснежни плажове и лазурно чистите води на Андаманско море. Най-големият тайландски остров Ви кани с традиционното си гостоприемство да откриете богатата му история и култура, да усетите забързания ритъм на нощния живот или да се насладите на спиращи дъха тропически залези и традиционен тайландски масаж на брега на морето, под сянката на палмите и плясъка на вълните…

ДЕН – 4 – ПУКЕТ
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителна екскурзия по желание Най-доброто от остров Пукет. Нощувка в Deevana Plaza Phuket Patong 4* или подобен.
Плажната ивица на острова е толкова дълга, че изглежда безкрайна. Крайбрежието му е осеяно с палми, заведения, живописни плажове, красиви алеи,луксозни хотели – и всичко това се съчетава по перфектен начин с неподправения чар на природата и нейната недокосната прелест. Ако жадувате за блажена и пълноценна почивка, но на далечно и екзотично място, това е идеалното решение за вас! Спокойствие, тишина и релакс или забавления до зори – каквото си помислите, ще го откриете тук!

ДЕН – 5 – ПУКЕТ
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителна екскрузия по желание до островите Phi Phi с бърза моторна лодка и включен обяд . Нощувка в Deevana Plaza Phuket Patong 4* или подобен.

ДЕН – 6 – ПУКЕТ
Закуска. Свободно време за плаж и забавления. Нощувка в Deevana Plaza Phuket Patong 4* или подобен.

ДЕН – 7 – ПУКЕТ
Закуска. Свободно време за плаж и забавления. Нощувка Deevana Plaza Phuket Patong 4* или подобен.

ДЕН – 8 – ПУКЕТ
Закуска. Свободно време за плаж и забавления. Нощувка в Deevana Plaza Phuket Patong 4*или подобен.

ДЕН – 9 – ПУКЕТ – ОТПЪТУВАНЕ
Ранна закуска в хотела. Трансфер до летище Пукет за полет до Истанбул. Продължителност на трансфер – около 1 час и 30 минути. Прекачване за полет до София. Пристигане в София.  

Цената включва:

-Самолетен билет София – Истанбул – Пукет/ Пукет – Истанбул – София с Turkish Airlines;

-Летищни такси;

-Регистриран багаж до 30 кг;

-7 нощувки със закуски в Deevana Plaza Phuket Patong 4* или подобен;

-Трансфер летище – хотел – летище с лицензиран автобус;

-Представител на туроператора с български език за целия престой.

-Екскурзоводско обслужване на място с превод на български език;

-Медицинска застраховка с покритие 10 000 EUR асистанс с ДЗИ;Цената не включва:

-Лични разходи;

-Входна виза за Кралство Тайланд на стойност 35 EUR + 25 EUR такса обработка, в случай, че туроператорът ще изважда виза. Таксата не подлежи на връщане независимо от решението по заявлението;

-Задължителен минимален бакшиш за екскурзовод и шофьори – около 35 EUR на човек за цялата програма;

-Разходи от личен характер;

-Храна, напитки и услуги, неупоменати в програмата;

-Застраховка 'Отмяна на пътуване
 

Резервации:

Първоначална вноска: 350 лв. при подписване на договор.

Краен срок за плащане: 31 дни преди датата на пътуване.
 

 Полетно разписание:

(полетите са в местни времена и подлежат на препотвърждение):

Превозвач: Turkish Airlines
София – Истанбул – 16:00 ч. – 18:20 ч.
Истанбул – Пукет – 20:30 ч. – 10:05 ч.
Пукет – Истанбул – 11:35 ч. – 18:45 ч.
Истанбул – София – 20:10 ч. – 20:25 ч.
Трансфер летище – хотел – летище:
Продължителност: около 1 час и 30 минути в посока с 3/4* автобус.


ВАЖНО:

Минимален брой туристи: 20 души. При неосъществен минимален брой туристи туроператорът е длъжен да уведоми 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет.

Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.

Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт, минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.

Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата, авиокомпанията и полетното разписание.

Информация за условията за сключване на договор за доброволна застраховка за покриване на разходите за прекратяване на договора за туристически пакет от страна на ПЪТУВАЩИЯ, можете да намерите на следните адреси: https://www.allianz-assistance.bg/turisticheski-zastrahovki/zastrahovka-otmqna-putuvane/ , предлагана от „АВП П&С С.А., клон България“ с ЕИК 202091075, тел. + 359 2 995 1843, представителство на Алианц Уърлдуайд Партнерс САС; https://armeec.bg/bg/insurances/otmqna-na-pytuvane , предлагана от ЗАД „Армеец“ АД; https://www.euroins.bg/trip-cancellation--718.html , предлагана от „Застрахователно дружество Евроинс“ АД и др.

Туроператорът е със сключена застраховка „Отговорност на туроператора“ чрез застрахователен договор 13061810000253 при ЗД ЛЕВ ИНС АД със седалище гр. София, улица Цар Борис III, 136 В. Застрахователният договор е със срок от 08.09.2019 г. до 07.09.2020 г. Договорът е с лимит на отговорност 1 400 000 (един милион и четиристотин хиляди лева).

Условия за прекратяване на договор

ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
Когато ПЪТУВАЩИЯт прекрати договора по горната точка, той е длъжен да заплати на ТУРОПЕРАТОРА такса за прекратяване на договора.
ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристиеския пакет, без да заплаща никаква такса за прекратяване в случай на неопределими и извънредни обстоятелства, настъпили или случващи се в мястото на дестинацията или в непосредствена близост до него, които засягат значително изпълнението на туристическия пакет или превоза на пътници до дестинацията.
При прекратяване на договора за туристически пакет съгласно предходната точка, ПЪТУВАЩИЯТ има право на пълно възстановяване на всички направени плащания за туристическия пакет, но няма право на допълнително обезщетение.
ПЪТУВАЩИЯТ може да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати стандартните разходи за прекратяване на договора.
ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на първоначалната вноска, ако прекрати договора до 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет.
ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на пълната стойност по договора, ако прекрати договора в периода между 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет и датата на започване изпълнението на туристическия пакет включително.


Полезна Информация за Визов Режим
Важно! Моля, да имате предвид, че е необходимо всички клиенти да задвижат издаването на входна виза самостоятелно. На следният сайт можете да намерите подробна информация: //www.thaiconsulate.bg/l-bg/visa/p1-2-0.html
За притежателите на обикновен паспорт е необходима виза за влизане на територията на Кралство Тайланд. Виза може да бъде заявена в посолството на Кралство Тайланд в София.
Работното време на Почетното Консулство за кандидатстване и получаване на визи е всеки работен ден – от 10.00 до 12.30 часа и от 14.00 до 16.30 часа.
Издаването на входна виза за Тайланд отнема между три и пет дни в зависимост от натоварването.
Настоятелно молим, кандидастващите за визи да посещават офиса на Консулството не предружени от бебета и малки деца до 12 години.
Адресът на Почетното Консулство е: гр. София 1000, ул. П. Парчевич № 42. (сградата е на ъгъла с бул. Витоша, телефон 02 960 0933).
Видове визи:
Туристическа Виза
Туристическата виза се издава за посещение в Кралството с цел туризъм. Визата е със срок за влизане в страната  до 3 месеца след издаването. Валидноста и е 60 дни от датата на влизане в Кралство Тайланд.
Видове туристическа виза:
Еднократна туристическа виза с право на престой до 60 дни.
Многократна туристическа виза за период от шест месеца и с право на непрекъснат престой до 60 дни.
Транзитна Виза и NON-IMMIGRANT VISA.
Пътуващите за Кралство Тайланд следва да имат паспорт с валидност от минимум 6 месеца, считано от датата на влизане в страната.
Необходими документи за Туристическа виза:
Попълнен формуляр за кандидатстване за виза;
Копие на самолетните или други билети;
Такса;
Паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на влизане в Кралството;
Една актуална снимка.

 НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
-Международен паспорт с валидност не по-малка от 6 месеца след датата на завръщане;
-Актуална снимка;
-Попълнен формуляр за виза.

32/12/01


Етикети
екзотични екскурзии ранни записвания пукет , samoletni ekskurzii tailand , еkzotichni pochivki s vodach puket , почивки оферти , puket , tailand pochivki , екзотични екскурзии ранни записвания тайланд , о-вите phi phi , pochivki ranni zapisvania , самолетни екскурзии тайланд , посещение на островите phi phi , tailand oferti , samoletni ekskurzii , samoletni pochivki tailand , почивки ранни записвания , еkzotichni pochivki s vodach tailand , почивки , екзотични почивки с водач тайланд , samoletni pochivki , пукет оферти , самолетни почивки тайланд , puket ekskurzii , екзотични почивки с водач пукет , оферти , самолетни екскурзии тайланд , екскурзии ранни записвания пукет , ekzotichni ekskurzii ranni zapisvania puket , тайланд почивки , най-доброто от о-в пукет , пукет почивки , ekzotichni ekskurzii , samoletni ekskurzii puket , посещение на залива phang nga , samoletni pochivki puket , pochivki ranni zapisvania tailand , тайланд оферти , най-доброто от пукет , екскурзии оферти , екзотични почивки ранни записвания пукет , о-ва на джеймс бонд , ekzotichni ekskurzii ranni zapisvania , tailand ekskurzii , екскурзии ранни записвания , samoletni ekskurzii puket , еkzotichni pochivki s vodach , екзотични почивки ранни записвания тайланд , ekzotichni ekskurzii s vodach puket , екзотични почивки ранни записвания , екзотични екскурзии с водач пукет , еkzotichni pochivki , oferti , самолетни почивки , екзотични екскурзии ранни записвания , pochivki ranni zapisvania puket , samoletni ekskurzii , екзотични почивки , хотел deevana plaza phuket patong 4* , ekskurzii ranni zapisvania tailand , самолетни екскурзии , почивки ранни записвания пукет , ranni zapisvania , пукет екскурзии , pochivki , tailand , еkzotichni pochivki ranni zapisvania , почивки ранни записвания тайланд , еkzotichni pochivki ranni zapisvania puket , екзотични почивки с водач , ekskurzii ranni zapisvania , екзотични екскурзии , puket oferti , pochivki oferti , екзотични екскурзии с водач тайланд , oferti za ranni zapisvania , самолетни почивки пукет , оферти за ранни записвания , екскурзии ранни записвания тайланд , самолетни екскурзии т пукет , екскурзии , залива phang nga , ekzotichni ekskurzii ranni zapisvania tailand , пукет , самолетни почивки , ekskurzii ranni zapisvania puket , ekzotichni ekskurzii s vodach tailand , тайланд екскурзии , ekskurzii oferti , самолетни екскурзии , samoletni ekskurzii tailand , самолетни екскурзии пукет , puket pochivki , samoletni pochivki , екзотични екскурзии с водач , тайланд , ekskurzii , еkzotichni pochivki ranni zapisvania tailand , max trip пакет красотата на пукет , ранни записвания , ekzotichni ekskurzii s vodach
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах