Почивка в Канкун, Мексико 2021 Полети всеки понеделник от Януари до Април/7 нощ - Ранни записвания         Почивка в Малта през Февруари 2021 02 - 27.02.2021/3, 4, 5 или 7 нощ         Нова година 2021 в Малта с полет на Wizz Air 29.12.2020 - 02.01.2021/4 нощ - Ранни записвания до 15.11         

Почивка на море - Олимпийска ривиера 2021

Оферта номер: П63753
Вид транспорт: Автобус Автобус
8 дни/ 7 нощи
Всяка събота от 22.05 до 25.09.2021/7 нощ - Ранни записвания
Лято 2021 в Гърция, Олимпийска ривиера
Цена от: 417.00 лв
РЕЗЕРВИРАЙ


Програма

Почивка на море Олимпийска Ривиера, Гърция Лято 2021
(Паралия Катерини, Олимпик Бийч, Платамонас, Неи Пори)

Автобусна почивка от София
Дати на отпътуване: Всяка събота от 22.05.21 до 25.09.21 (включително)


Гърция отново Ви очаква със синьото море, горещото слънце и страхотни плажове! Програмата ни с автобус за Лято 2021 на Олимпийска Ривиера предлага голям избор от хотели и база на изхранване. Цените са пакетни за 7 нощувки в лева на помещение. Транспортът е по маршрут София - Олимпийска Ривиера - София.

Описание на почивката:

Първи ден (събота): Отпътуване от София в 06:00 ч. от стадион "Васил Левски". Пристигане на Олимпийска ривиера в ранния следобяд. Настаняване. Вечеря (за хотелите на база полупансион и All inclusive). Нощувка.
Втори ден (неделя) - Седми ден (петък): Закуска. Обяд (за хотелите на база All inclusive). Свободно време. Възможност за допълнителна екскурзия.* Вечеря (за хотелите на база полупансион и All inclusive). Нощувка.
Осми ден (събота): Закуска. Отпътуване за България и пристигане в София вечерта. Обратното връщане става в определен и предварително обявен час, освен ако автобусът не закъснее значително поради причини, независещи от фирмата.

Възможност за отпътуване от град Пловдив / Пазарджик - 10 лв. на човек на посока.

Град Място на тръгване Час на тръгване Цена за доплащане
Пловдив OMV – до х-л Санкт Петербург 3:30 часа 10.00 лв.
Пазарджик SHELL – на магистралата 3:50 – 4:00часа 10.00 лв.
  • При записани 4 и над 4 туриста от Пазарджик – превозното средство ще влезе в града, ако са по-малко остава обявената спирка на магистралата.


ВАЖНО: В Гърция е въведена задължителна общинска такса, която се заплаща от туристите на място, в хотела (в сила от 01.01.18г.). Таксата е между 0,50 и 4 евро на вечер на стая.

Важно: Посочените възрастови граници за деца са за НЕНАВЪРШЕНИ съответни години.

Необходими данни за резервация: Три имена, ЕГН и номер на документа, с който ще пътуват (лична карта или международен паспорт);                                 

Необходими документи за пътуване: Валидна лична карта или международен паспорт.

Начин на плащане: В брой или по банка.

Условия за плащане: При резервация се заплаща 5% от пакетната цена до 5 работни дни. Доплащане до 50% - до 31 дни преди датата на заминаване и до 100% - до 15 дни от датата на заминаване. 

Програмата се провежда при минимум 40 записани туристи. В случай, че необходимият брой туристи не е събран и програмата няма да се осъществи, платилите туристи ще бъдат информирани 10 дни преди датата на отпътуване.

Условия за анулации:
- до 31 дена преди датата на настаняване - без неустойка.
- от 30-15 ден преди датата на настаняване - 50% неустойка.
- от 14 до 0 дни преди датата на настаняване - 100% неустойка от общата цена.                

Изключенията /ако има такива/ са обозначени под всеки един хотел.

Цената включва:
- трансфер по маршрута София - Олимпийска ривиера - София
- 7 нощувки в избрания хотел със съответната база изхранване
- медицинска застраховка "Помощ при пътуване" с асистанс с покритие 10000 евро /вкл. и COVID-19/
- PCR тест или всякакъв друг вид тест в случай, че към датата на пътуването гръцките власти изискват задължителен такъв и попълване на онлайн декларация с QR код! Важи за резервации до 31.12.20.

Всички посочени цени са в лева, освен в случаите, когато друго изрично не е посочено!

Цената не включва:
- разходи от личен характер
- задължителна общинска такса, която се заплаща от туристите на място, в хотела (в сила от 01.01.18г.). Таксата е между 0,50 и 4 евро на вечер на стая.

Обща информация за пътуването:                                   
- Трансферът до и от Олимпийска ривиера се извършва на совалков принцип, т.е. автобусът минава през няколко хотела и на отиване и на връщане, следователно се налага изчакване от страна на туристите.
- Деца от 02 до 12 години ползват седалка, но по закон превозвачът и туристическата агенция не са длъжни да подсигурят детско столче.
- Големината на транспортното средство зависи от броя на туристите. Информация за вида, марката и номера на автобуса се дава в четвъртък след обяд или най-късно в петък преди обяд. Местата се научават в момента на тръгване на автобуса. Не винаги автобусите на отиване и на връщане са еднакви и за това местата са определени само на отиване. При връщането водачът на автобуса настанява туристите според маршрута на автобуса. Връщането става в приблизително определен час даден от водача на автобуса или от представителя на място. (В случай, че автобусът закъснее, молим за търпение и разбиране от страна на туристите).
- Автобусът не спира на супермаркети!
- Туристите, които тръгват от София се взимат и оставят само на стадион "Васил Левски", междинни спирки в София НЕ СЕ ПРАВЯТ.
- Автобусът има възможност да качи клиенти и на следните места: 06,45 ч. - Перник - ШЕЛ Студена, 07,00 ч. Дупница - ОМВ, 07,30 ч. Благоевград - автогарата, 08,30 ч. Сандански - Happy.                                               
- На връщане се правят 2 почивки - ШЕЛ преди Серес и ОМВ Благоевград.
- Настаняването в хотелите става след 14.00 ч. Освобождаването на стаите става до 12.00 ч. най-късно.
- При настаняване в хотела или при отпътуване към България понякога се налага автобусът да спре на известно разстояние от хотела, поради тесните улици и тяхната трудна достъпност през оживения летен сезон. Това може да наложи туристите да пренесат багажа си самостоятелно до/ от хотела.
- Винаги се предоставя телефон на водача / български за територията на България и гръцки за територията на Гърция /. Обратното връщане става в определен и предварително обявен в превозното средство ориентировъчен час, освен ако последното не закъснее значително поради причини, независещи от фирмата организатор. Дори и при пристигане на транспортното средство по-рано - този час се спазва и туристите изчакват. Пътуването се осъществява при минимум 10 пълноплащащи туриста. Ако няма необходимия минимум туроператорът предлага: 1. Друга дата; 2. Друга програма или 3. Връщане на сумата. Срокът за информиране на туристите е 7 дни преди датата на отпътуване.
- Консумацията на храна и пушенето в превозните средства са забранени! 

ЗА САМОТО ПЪТУВАНЕ !!!

Във връзка с организираното пътуване Ви информираме за следното:
1. Трансферът до и от Паралия Катерини, Oлимпик Бийч и Платамонас се извършва на совалков принцип, т.е. транспортното средство минава през няколко хотела и на отиване и на връщане и следователно се налага изчакване от страна на туристите. Това не е индивидуален трансфер.
2. Деца до 12 години заплатили само цената на транспорта и застраховката ползват седалка, но по закон не сме длъжни да подсигуряваме детски столчета.
3. Големината на превозните средства зависи от броя на хората. Информация за вида, марката и номера на превозното средство се дават в четвъртък. Транспортните средства на отиване и на връщане не винаги са едни и същи, ето защо местата са фиксирани само на отиване! Водачът настанява туристите на връщане, в зависимост от маршрута.
4. Настаняването по всички хотели става след 14:00 часа.
5. Освобождаването на стаите става до 12:00 часа най-късно /освен, ако не е упоменато друго от хотела /. При неспазване – на място хотелът може да изиска заплащане на допълнителен престой по цени на рецепция.
6. Връщането става по предварително дадена от водача информация – приблизителен час. Туристите изчакват във фоайето. Ако превозното средство закъснее малко, най-учтиво молим за търпение. Туристите винаги разполагат с телефон за връзка.
7. По програма на отиване се прави 1 спирка на територията на България - Сандански – Happy Bar & Grill. На връщане на бензиностанция Shell / на територията на Гърция/ и на бензиностанция OMV на Благоевград. ТРАНСПОРТНОТО СРЕДСТВО НЕ СПИРА НА СУПЕР МАРКЕТИ !
8. Ако има туристи от градове по маршрута – се взимат и оставят на уречените предварително места, а туристите, които тръгват от София се вземат и оставят само на стадион „Васил Левски“. Междинни спирки в София град НЕ СЕ ПРАВЯТ !
9. Консумацията на храна и пушенето в превозните средства са забранени!

Условия за пътуване на деца: Деца под 18 години задължително пътуват с международен паспорт или лична карта, ако имат такава. Ако децата пътуват само с 1 родител е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО представянето на нотариално заверена декларация от непътуващият родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
- Валидна лична карта или задграничен паспорт
- За лица под 18 год. пътуващи с единия или без двамата родители, нотариално заверена декларация от липсващия родител/и

48/10

Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
почивка в гърция 2021 , паралия , почивка 2021 , почивки на олимпийска ривиера 2021 , екскурзия , почивки на олимпийска ривиера , ексурзия на олимписка ревиера , хотел “mediterranean resort hotel” 4**** , паралия , катерини , почивка на море , хотел “kronos” 3*** , хотел “mediterranean princess” 4**** , летни почивки олимпийска ривиера 2021 , почивка в гърция , хотел “mediterranean village hotel & spa” 5***** , хотел “danai spa hotel” 4**** , топ травелс , гъция с хубав плаж , на море в гърция , хотел “porto del sol” 3*** , екскурзия на паралия катерини , екскурзия 2021 , ексурзия на олимписка ревиера , ниски цени , екскурзия до морето , почивка на паралия катерини , почивка на олимписка ривиера , автобусни почивки в гърция , лято на море , хотел “ioni” 3*** , паралия катерини , 2021 гърция , olimpiiska riviera , почивка на паралия катерини , почивка на море , топ травелс , летни почивки в гърция 2021 , олимписка ривиера , паралия катерини , 2021 почивка , катерини , почивка , ниски цени , топ травелс , хотел “sun beach platamonas” 3*** , гърция паралия катерини , лято 2021 , олимписка ревиера , всяка седмица , олимпийска ривиера почивки , почивка в гърция, паралия катерини 2021 , почивка на олимпийска ревиера , гърция 2021 , почивка , автобусна екскурзия , гърция паралия катерини , почивка гърция , екскурзия , хотел “kymata hotel” 3*** – паралия катерини , хотел “regina mare” 3*** , паралия , olimpiska reviera , почивки на олимпийска ривиера , почивки на олимпийска ривиера - лято 2021 , летни почивки паралия катерини 2021 , хотел “grand platon” 4**** , паралия катерини 2021 , хотел “olympus thea” 4**** , екскурзия на паралия катерини , паралия , олимпийска ривиера почивки , олимпийска ривиера 2021 , почивка паралия катерини , почивка паралия катерини , хотел “yakinthos” 1* , хотел “gold stern” 3*** , лято 2021 в гърция , екскурзия 2021 , почивка гърция
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах