Почивка във Варадеро, Куба Полети от Юли до Октомври/7 нощ - Ранни записвания         Почивка в Хавана и Варадеро - от Юли до Октомври 2020 Полети от Юли до Октомври/7 нощ - Ранни записвания         Почивка в Малта през Юли 01 - 31.07.2020/3 и 7 нощ         

Палитрите на Израел и Йордания с 5 нощувки

Оферта номер: П63761
Вид транспорт: Самолет Самолет
6 дни/ 5 нощи
6 дни / 5 нощувки - Ранни записвания
Почивка в Израел и Йордания
Прикачен файл:
63761dopeks_izraeliiordania.doc
Цена от: 1628.00 лв
РЕЗЕРВИРАЙ


Програма
ПРОГРАМА

27.02.2020– 03.03.2020
16.03.2020– 21.03.2020


Ден 1
Тел Авив - Витлеем
Пристигане на летище Бен Гурион около 18:30 ч. местно време, посрещане от представител на фирмата партньор. Настаняване в хотел във Витлеем. Вечеря. Нощувка.


Ден 2
Витлееем -Аман
Започваме с разглеждането на Йерусалим. Първата ни спирка е на Маслиновата планина, от където се открива спираща дъха гледка на града. Ще видим стария Йерусалим с джамията на Омар, със златния купол и новия град, като фон.
След като се насладим на гледката и се ориентираме за местоположението на основните забележителности на Йерусалим, се спускаме от планината на маслините към на Гетсиманските градини и към Църквата на всички нации. Тук именно е дошъл Исус в нощта преди разпъването и тук е бил предаден и арестуван.
По пътя ще преминем и през руската църква Мария Магдалена.
Остатъкът от деня прекарваме из уличките на стария град Йерусалим, следвайки стъпките на Исус по Via Dolorosa до мястото на разпятието – Голгота и най- святото място за Християнският свят - храмовия комплекс на Гроба Господен.
Преминаваме през малките улички на християнския, арменския и еврейския квартал и достигаме до най-свещеното за евреите място – Западната стена популярна с наименованието Стената на Плача. Тук идват всички евреи да се молят и да оставят листчета с написани желания, вярвайки, че те достигат директно до юдейския бог. А усещането да стоиш до останките от храма на Цар Соломон е още едно незабравимо усещане.Над стената на плача се намират и двете красиви джамии – Джамията на Омар със златен купол и Джамията Ал-Акса със сребърен купол.Следобед - Отпътуваме за Аман – столицата на Йордания. Преминаване на границата Израел – Йордания. Смяна на автобус. Продължаваме към Аман. Настаняване в хотела. Нощувка.


Ден 3
Аман – Мъртво Море – Петра - Акаба
Закуска. Отпътуваме от Аман на юг към Акаба. Следва совбодно време на Мъртво море. Продължаваме към Кулминацията на пътуването – едно от седемте чудеса на света – Петра.


Ден 4
Акаба
Закуска.Изгубения Град Петра - целодневна екскурзия, за времето, на която ще се удивите на едно от чудесата на света, част от световното културно наследство на ЮНЕСКО. 


Ден 5
Акаба – Уади Рум - Акаба
Закуска. Свободно време или екскурзия по желание;Уади Рум – където изваяни от природните стихии, чудни каменни формирования и скални образувания, спират дъха на посетителя.Връщане 

Ден 6
Акаба - София
Закуска. Свободно време за плаж или по желание полудневно шнорхелно приключение на корабче, гмуркане в Червено море и неговите мистериозни дълбочини. 
Трансфер до летище Акаба. Директен полет София - Акаба.


ПРОГРАМА


21.11.2020– 26.11.2020
29.11.2020– 04.12.2020


Ден 1
София - Акаба
Пристигане на летище в Акаба около 12:00 ч. местно време, посрещане от представител на фирмата партньор. Настаняване в хотел в Акаба. Вечеря. Нощувка.

Ден 2
Акаба – Петра - Акаба
Закуска.
Изгубения Град Петра - целодневна екскурзия, за времето, на която ще се удивите на едно от чудесата на света, част от световното културно наследство на ЮНЕСКО. Връщане в хотела. Вечеря.

Ден 3
Акаба – Уади Рум - Акаба
Закуска. Свободно време или екскурзия по желание;
Уади Рум – където изваяни от природните стихии, чудни каменни формирования и скални образувания, спират дъха на посетителя.
Връщане в хотела. Вечеря.


Ден 4
Акаба – Мъртво Море – Аман
Закуска. Отпътуваме от Акаба на север към Аман. По пътя спираме на плаж на Мъртво море. Свободно време за плаж. След обяд отпътуваме към Аман. Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 5
Аман -Витлееем

Закуска. Отпътуване за Йерусалим.Преминаване на границата Йордания Израел. Смяна на автобус. Отправяме се на път към Йерусалим. Първата ни спирка е на Маслиновата планина, от където се открива спираща дъха гледка на града. Ще видим стария Йерусалим с джамията на Омар, със златния купол и новия град, като фон.
След като се насладим на гледката и се ориентираме за местоположението на основните забележителности на Йерусалим, се спускаме от планината на маслините към на Гетсиманските градини и към Църквата на всички нации. Тук именно е дошъл Исус в нощта преди разпъването и тук е бил предаден и арестуван.
По пътя ще преминем и през руската църква Мария Магдалена.
Остатъкът от деня прекарваме из уличките на стария град Йерусалим, следвайки стъпките на Исус по Via Dolorosa до мястото на разпятието – Голгота и най- святото място за Християнският свят - храмовия комплекс на Гроба Господен.
Преминаваме през малките улички на християнския, арменския и еврейския квартал и достигаме до най-свещеното за евреите място – Западната стена популярна с наименованието Стената на Плача. Тук идват всички евреи да се молят и да оставят листчета с написани желания, вярвайки, че те достигат директно до юдейския бог. А усещането да стоиш до останките от храма на Цар Соломон е още едно незабравимо усещане.
Над стената на плача се намират и двете красиви джамии – Джамията на Омар със златен купол и Джамията Ал-Акса със сребърен купол.Следобед - Отпътуваме за Витлеем.. Настаняване в хотела Вечеря.. Нощувка.

Ден 6
Витлееем -Тел Авив – София

Закуска. Напускане на хотела и трансфер до летище Бен Гурион в Тел Авив за дилректен полет Тел Авив – СофияЦената включва: 
-Самолетен билет до Тел Авив, с включени летищни такси;
-Самолетен билет от Акаба с включени летищни такси;
-Ръчен багаж с размери 40/30/20 и 20 кг чекиран багаж;
-5 нощувки на база закуска и вечеря;
-Екскурзия до Петра;
-Трансфери с комфортен климатизиран автобус по време на целият маршрут;
-Екскурзовод на български език по време на целият маршрут;
-Гранични такси – входни и изходни;
-Всички входни такси за посещаваните обекти по време на всички обиколки;
-Слушалки по време на провеждане на беседите;
-Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс на ДЗИ;
-Представител на туроператора с български език за целия престой.Цената не включва :
-Екскурзия Акаба - джип сафари в пустинята Уади Рум - цена: 75 евро;
-Екскурзия Акаба - шнорхелно приключение в сърцето на Червено море - цена: 45 евро;
-Бакшиши за шофьорите около 2 щ. долара на ден;
-Бакшиши за водачите около 3 щ.долара на ден;
-Напитки алкохолни и безалкохолни по време на храненията;
-Лични разходи;
-Застраховка 'Отмяна на пътуване'
-В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.


Резервации:
Авансово плащане: 350 лв./човек при подписване на договор.
Краен срок за пълно плащане: 31 дни преди датата на заминаване.


Полетно разписание
Позволен багаж: 20 кг чекиран и 1 брой ръчен багаж до 20 кг с размери 55x40x20

София – Тел Авив: 16:00 ч./ 18:30 ч.
Акаба – София: 14:00 ч./ 16:00 ч
 

Трансфер летище – хотел – летище:

Продължителност: около 1 час и 30 минути в посока с 3/4* автобус.

 
Условия за прекратяване на договор

-ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
-Когато ПЪТУВАЩИЯТ прекрати договора по горната точка, той е длъжен да заплати на ТУРОПЕРАТОРА такса за прекратяване на договора.
-ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет, без да заплаща никаква такса за прекратяване в случай на неопределими и извънредни обстоятелства, настъпили или случващи се в мястото на дестинацията или в непосредствена близост до него, които засягат значително изпълнението на туристическия пакет или превоза на пътници до дестинацията.
-При прекратяване на договора за туристически пакет съгласно предходната точка, ПЪТУВАЩИЯТ има право на пълно възстановяване на всички направени плащания за туристическия пакет, но няма право на допълнително обезщетение.
-ПЪТУВАЩИЯТ може да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати стандартните разходи за прекратяване на договора.
-ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на първоначалната вноска, ако прекрати договора до 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет.
-ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на пълната стойност по договора, ако прекрати договора в периода между 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет и датата на започване изпълнението на туристическия пакет включително.ВАЖНО:
-Минимален брой туристи: 50 души. При неосъществен минимален брой туристи туроператорът е длъжен да уведоми 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
-Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
-Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
-Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт, минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
-Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата, авиокомпанията и полетното разписание.
-Информация за условията за сключване на договор за доброволна застраховка за покриване на разходите за прекратяване на договора за туристически пакет от страна на ПЪТУВАЩИЯ, можете да намерите на следните адреси:
https://www.allianz-assistance.bg/turisticheski-zastrahovki/zastrahovka-otmqna-putuvane/ , предлагана от „АВП П&С С.А., клон България“ с ЕИК 202091075, тел. + 359 2 995 1843, представителство на Алианц Уърлдуайд Партнерс САС; https://armeec.bg/bg/insurances/otmqna-na-pytuvane , предлагана от ЗАД „Армеец“ АД; https://www.euroins.bg/trip-cancellation--718.html , предлагана от „Застрахователно дружество Евроинс“ АД и др.
-Туроператорът е със сключена застраховка „Отговорност на туроператора“ чрез застрахователен договор 13061810000253 при ЗД ЛЕВ ИНС АД със седалище гр. София, улица Цар Борис III, 136 В. Застрахователният договор е със срок от 08.09.2019 г. до 07.09.2020 г. Договорът е с лимит на отговорност 1 400 000 (един милион и четиристотин хиляди лева).
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
- Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на тръгване;
- За деца под 18 години - нотариално заверена родителска декларация за разрешение детето им да пътува в чужбина.

32/02/01


Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
петра , израел и йордания почивки , израел и йордания oferti za ranni zapisvania , екскурзии израел и йордания , pochivki ranni zapisvania , oferti , екскурзии ранни записвания израел и йордания , самолетни екскурзии , ekskurzii izrael i yordania , почивки ранни записвания , pochivki ot sofia , шнорхелно приключение в сърцето на червено море , оферти за екскурзии , samoletni pochivki , оферти , екскурзии ранни записвания , oferti za ranni zapisvania , ranni zapisvania , ираел и йордания оферти за ранни записвания , pochivki , samoletni ekskurzii , пустинята уади рум , petra , izrael i yordania pochivki , ekskurzii ranni zapisvania , самолетни екскурзии израел и йордания , израел и йордания оферти , ekskurzii ranni zapisvania izrael i yordania , ekskurzii , почивки от софия израел и йордания , оферти за почивки , екскурзии , samoletni ekskurzii , izrael i yordania ekskurzii , екскурзии , почивки от софия , oferti za pochivki izrael i yordania , ekskurzii ot sofia , pochivki ranni zapisvania izrael i yordania , pochivki ot sofia izrael i yordania , samoletni pochivki izrael i yordania , екскурзии от софия израел и йордания , ранни записвания , израел и йордания екскурзии , израел и йордания ранни записвания , самолетни почивки израел и йордания , оферти за ранни записвания , оферти за екскурзии израел и йордания , izrael i yordania oferti , ekskurzii , ekskurzii ot sofia izrael i yordania , самолетни почивки , почивки ранни записвания израел и йордания , джип сафари , оферти за почивки израел и йордания , izrael i yordaranni zapisvania , екскурзии от софия , oferti za ekskurzii , oferti za ekskurzii izrael i yordania , aкаба , екскурзия акаба , oferti za pochivki , почивки
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах