Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Априлска ваканция в Дубай 2024 с включена обзорна обиколка и посещение на Рамката 02.04 - 07.04.2024/5 нощ         

Нова година 2021 в Тайланд - колоритния Банкок и очарователния о-в Пукет

Оферта номер: П63809
Вид транспорт: Самолет Самолет
10 дни/ 8 нощи
27.12.2020 – 05.01.2021/8 нощ - Ранни записвания
Екскурзия до Тайланд 2021 - Банкок и Пукет
Прикачен файл:
63809Thailand_Bangkok_Phuket.doc


Програма

Програма

Ден 1 / СОФИЯ – ИСТАНБУЛ – БАНКОК
Среща на летище София. Полет за Банкок през Истанбул в 21:20 ч. с Turkish Airlines. Полет от Истанбул за Банкок в 01:50 ч.

Ден 2 / БАНКОК
Пристигане на Международното летище в Банкок около 14:50 ч. Трансфер до хотела. Продължителност на трансфер – около 50 минути. Свободно време през остатъка от деня. Колкото и неустоим да е зовът на многобройните търговски мравуняци, колкото и примамлив да е еуфоричният ритъм на модерния град, колкото и дълги да са сенките на небостъргачите, отвъд тях кротко лежи старият градски център, носещ очарованието на добрите стари времена – малки дюкянчета и магазинчета неусетно те залутват по уличките, докато разбереш, че Банкок може да е голям, но е и по своему уютен. И че яхналите пърпорещи мотопедчета столичани изпитват истинска привързаност към своя домашен лабиринт, прострял се ехеей – чак до Чао Прая – реката, отвъд чиито бронзови талази извисява кули Ват Арун, Храмът на зората – още една свещена територия, където Банкок заравя своите тайни скрижали, на които е записана рецептата му за дълголетие.
Възможностите са неограничени. Нощувка в хотел Royal Hotel Chinatown 4* или подобен в Банкок.

Ден 3 / БАНКОК
Закуска. Свободно време или допълнителна екскурзия по желание: Посещение на Кралският дворец в Банкок. Вечерта по желание: Вечеря в Baiyoke Sky ресторант на блок маса. Прибиране в хотела. Нощувка.

Ден 4 / БАНКОК
Закуска. Свободно време или допълнителна екскурзия по желание: Посещение на Плаващият пазар в Damnoen Saduak. Следобед – свободно време. Нощувка.

Ден 5 / БАНКОК – ПУКЕТ
Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до летището за полет Банкок-Пукет (билет включен в цената). Пристигане, посрещане и настаняване в хотел Deevana Plaza Patong 4* или подобен. Свободно време за плаж и забавления. Нощувка.

Ден 6 / ПУКЕТ
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителна целодневна екскурзия по желание до островите Phi Phi с бърза моторна лодка. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 7 / ПУКЕТ
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или допълнителна целодневна екскурзия по желание до залива Phang Nga и острова на Джеймс Бонд. Връщане в хотела. Свободно време. Нощувка.

Ден 8 / ПУКЕТ
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или целодневна допълнителна екскурзия – Най-доброто от о-в Пукет. Връщане в хотела. Свободно време. Нощувка.

Ден 9 / ПУКЕТ
Закуска. Свободно време за плаж и забавления . Нощувка.

Ден 10 / ПУКЕТ – ОТПЪТУВАНЕ
Ранна Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летището за полет Пукет-Истанбул. Продължителност на трансфер – около 1 час и 30 минути. Прекачване за полет до София. Пристигане в София в 15:05 ч.

Цената включва:
- Самолетен билет София – Истанбул – Банкок – Истанбул – София с Turkish Airlines;
- Самолетен билет Банкок – Пукет с Air Asia;
- Летищни такси;
- Регистриран багаж до 30 кг авиокомпания Turkish Airlines и 20 кг. с авиокомпания Air Asia;
- 3 нощувки със закуски в Royal Hotel Chinatown 4* в Банкок или подобен;
- 5 нощувки със закуски в Deevana Plaza Patong 4* в Пукет или подобен;
- Трансфер летище – хотел – летище с лицензиран автобус;
- Представител на туроператора с български език за целия престой;
- Екскурзоводско обслужване на място с превод на български език;
- Медицинска застраховка с покритие 10 000 EUR и асистанс с ДЗИ;
- Включена застраховка ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ с покритие за първите 1000 лв. на човек от ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУЪРЪНС ГРУП“.

Цената не включва:
- Целодневна екскурзия до Кралския Дворец и храмовете – гордост на Банкок с включен обяд по Чао Прая – 190 лева за възрастен – 90 лева за дете 2 – 11,99 г.;
- Посещение на Плаващият пазар в Damnoen Saduak – 110 лева за възрастен – 60 лева за дете 2 – 11,99 г.;
- Вечеря в небостъргача Baiyoke Sky на бюфет – 100 лева за възрастен – 70 лева за дете 2 – 5,99 г.;
- Посещение на островите Phi Phi с бърза моторна лодка и включен обяд – 180 лева за възрастен – 120 лева за дете 2 – 11,99 г.;
- Посещение на залива Phang Nga и островът на Джейсм Бонд с бърза моторна лодка и включен обяд – 180 лева за възрастен – 120 лева за дете 2 – 11,99 г.;
- Най-доброто от о-в Пукет –140 лева за възрастен – 90 лева за дете 2 – 11,99 г.;
- MAX TRIP пакет Всичко от Банкок (Плаващият пазар в Damnoen Saduak, Кралският дворец и вечеря в Baiyoke Sky);
- MAX TRIP пакет Красотата на Пукет (Посещение на о-вите Phi Phi, залива Phang Nga, о-ва на Джеймс Бонд и Най-доброто от Пукет);
- Тайландски масаж;
- Входна виза за Кралство Тайланд на стойност 35 евро + 25 евро такса обработка, в случай, че туроператорът ще изважда виза. Таксата не подлежи на връщане независимо от решението по заявлението;
- Задължителен минимален бакшиш за екскурзовод и шофьори – около 35 евро на човек за цялата програма;
- Разходи от личен характер;
- Храна, напитки и услуги, неупоменати в програмата;
- Застрахователни суми и премии, и административни такси при доплащане за застраховка “Отмяна на пътуване” (по желание на клиента) за сумата на пакета над 1000 лв. е 8,00 лв. от страна на индивидуален клиент от ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУЪРЪНС ГРУП“.

Описание на допълнителните екскурзии можете да намерите в прикачения файл по горе!

Полетно разписание:

Превозвач: Turkish Airlines
София – Истанбул – 21:20 ч. – 23:40 ч.
Истанбул – Банкок – 01:50 ч. – 14:50 ч.
Пукет – Истанбул – 05:55 ч. – 13:05 ч.
Истанбул – София – 14:55 ч. – 15:05 ч.

Трансфер летище – хотел – летище:
Банкок – Продължителност – около 50 минути в посока с 3/4* автобус.
Пукет – Продължителност – около 1 час 30 минути в посока с 3/4* автобус.

Резервации:
-
Авансово плащане: 350 лв./ човек при подписване на договор.
- Краен срок за плащане: 45 дни преди датата на пътуване.

Условия за прекратяване на договор:
- ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
- Когато ПЪТУВАЩИЯТ прекрати договора по горната точка, той е длъжен да заплати на ТУРОПЕРАТОРА такса за прекратяване на договора.
- ПЪТУВАЩИЯТ има право да прекрати договора за туристически пакет преди започването на изпълнението на туристическия пакет, без да заплаща никаква такса за прекратяване в случай на непреодолими и извънредни обстоятелства, настъпили или случващи се в мястото на дестинацията или в непосредствена близост до него, които засягат значително изпълнението на туристическия пакет или превоза на пътници до дестинацията.
- При прекратяване на договора за туристически пакет съгласно предходната точка, ПЪТУВАЩИЯТ има право на пълно възстановяване на всички направени плащания за туристическия пакет, но няма право на допълнително обезщетение.
- ПЪТУВАЩИЯТ може да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати стандартните разходи за прекратяване на договора.
- ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на първоначалната вноска, ако прекрати договора до 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет.
- ПЪТУВАЩИЯТ дължи такса в размер на пълната стойност по договора, ако прекрати договора в периода между 30 дни преди започване изпълнението на туристическия пакет и датата на започване изпълнението на туристическия пакет включително.

ВАЖНО:
1. Минимален брой туристи: 16 души. При неосъществен минимален брой туристи туроператорът е длъжен да уведоми 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
2. Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
3. Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
4. Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт, минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
5. Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата, авиокомпанията и полетното разписание.



НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Полезна информация за визов режим:
Важно! Моля, да имате предвид, че е необходимо всички клиенти да задвижат издаването на входна виза самостоятелно. На следният сайт можете да намерите подробна информация: //www.thaiconsulate.bg/l-bg/visa/p1-2-0.html

За притежателите на обикновен паспорт е необходима виза за влизане на територията на Кралство Тайланд. Виза може да бъде заявена в посолството на Кралство Тайланд в София.

Работното време на Почетното Консулство за кандидатстване и получаване на визи е всеки работен ден – от 10.00 до 12.30 часа и от 14.00 до 16.30 часа.

Издаването на входна виза за Тайланд отнема между три и пет дни в зависимост от натоварването.
Настоятелно молим, кандидатстващите за визи да посещават офиса на Консулството не-придружени от бебета и малки деца до 12 години.
Адресът на Почетното Консулство е: гр. София 1000, ул. П. Парчевич № 42. (сградата е на ъгъла с бул. Витоша, телефон 02 960 0933).

Видове визи:
Туристическа Виза
Туристическата виза се издава за посещение в Кралството с цел туризъм. Визата е със срок за влизане в страната до 3 месеца след издаването. Валидността и е 60 дни от датата на влизане в Кралство Тайланд.

Видове туристическа виза:
- Еднократна туристическа виза с право на престой до 60 дни.
- Многократна туристическа виза за период от шест месеца и с право на непрекъснат престой до 60 дни.

Транзитна Виза и NON-IMMIGRANT VISA.
Пътуващите за Кралство Тайланд следва да имат паспорт с валидност от минимум 6 месеца, считано от датата на влизане в страната.

Необходими документи за Туристическа виза:
- Попълнен формуляр за кандидатстване за виза;
- Копие на самолетните или други билети;
- Такса;
- Паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на излизане от Кралството;
- Една актуална снимка.

32/04

Етикети
оферти тайланд , екскурзия до банкок , тайланд банкок , тайланд 2021 , екскурзии тайланд , тайланд банкок , екскурзии банкок , екзотични екскурзии 2021 , чанг май , тайланд , тайланд , екскурзии тайланд , екскурзия до банкок , ekskurzii bankok , ekskurzii bankok , нова година 2021 в тайланд - о-в пукет и бангкок , екскурзия до тайланд 2021 , екскурзии банкок , ekskurzii bankok , сукотай , нова година 2021 , екскурзия до тайланд , ekskurzia do tailand , тайланд 2021 , tailand , тайланд 2021 , новогодишни празници тайланд , тайланд банкок , банкок , екскурзия до пукет , нова година 2021 в тайланд - о-в пукет и бангкок , тайланд екскурзии , нова година 2021 , екскурзия до тайланд , ekskurzii tailand , ekskurzii tailand , тайланд забележителности , екскурзии банкок , ekskurzii tailand , екскурзия до банкок , екскурзия до банкок , банкок , новогодишни празници 2021 , тайланд оферти , древните столици на сиам - аютая, сукотай, чанг май , нова година 2021 в тайланд и бангкок , екскурзия до банкок , екскурзия до пукет , ekskurzia do tailand , нова година 2021 в тайланд и бангкок , екскурзия до банкок , сиам - аютая , ekskurzia do tailand , нова година 2021 в тайланд , екскурзии банкок , екскурзии тайланд , ekskurzia do bankok , tailand , банкок , нова година 2021 в тайланд и бангкок , екскурзии банкок , ekskurzia do bankok , екскурзии банкок , тайланд , екскурзии пукет , екскурзии пукет , екскурзии пукет , tailand , ekskurzia do bankok , екскурзия до пукет , екскурзия до тайланд , нова година тайланд 2021
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах