Уикенд в Дубай 2021 4 нощувки с включени 3 екскурзии и 2 вечери         Екскурзия Дубай – 8 дни + 4 екскурзии и 4 вечери включени в цената Целогодишно 2021/7 нощ         Уикенд в Малта 2021 Дати на заминаване всяка събота от 13.02 до 27.03.2021 и всеки петък от 02.04 до 17.12.2021/3 нощ         

Септемврийски празници в Черна гора полет от София

Оферта номер: П63835
Вид транспорт: Самолет Самолет
4 дни/ 3 нощи
3 нощ / 4 дни - Ранни записвания
Почивка в Черна гора
Цена от: 657.16 лв
РЕЗЕРВИРАЙ


Програма
В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид база изхранване, от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон.

 

Пакетните цени включват:
-Чартърен полет София - Дубровник - София с включени летищни такси и багаж до 13 кг. чекиран и до 5 кг. ръчен
-Tрансфери: летище - хотел - летище
-3 нощувки в хотел по избор
-Мед. застраховка на ЗАД "Алианц България" с покритие 5000 евро (за лица до 65 г.)
-Туристическа програма в Стария град на Дубровник с екскурзовод на български език
-Изпращане на летището от представител на TO
Пакетните цени не включват:
-Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
-Такса гориво (виж забележката по- долу)
-Мед. застраховка с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 г. - доплащане 10 лв
-Мед. застраховка с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 20 лв
-Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически и обекти и входни таксиУсловия за записване и плащане при стандартни цени:
 -30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване.
-Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.
Плащането се извършва в лева, в брой или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута:Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия. 
Допълнителни услуги
-Туристическа програма в Будва стария град - възрастен - 15 евро; дете до 11.99 г. - 12 евро;
-Целоднeвна екскурзия до залива Бока Которска с включен транспорт и екскурзоводско обслужване - - възрастен - 25 евро; дете до 11.99 г. - 15 евро;
Важна информация за организацията на допълнителните екскурзии:
-Минимален брой участници за провеждането на допълнителните екскурзии и посещения на туристическите обекти: 25 човека. 
-Допълнителните екскурзии се провежда с екскурзовод на български или руски език.
-Последователността на екскурзиите обявени в програмата не се гарантира и може да бъде променена в зависимост от работното време на историческите обекти и трафика в посещаваните населени места.
-Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат предварително от България, не покъсно от 25 дни преди датата на отпътуване.
-При заявяване на място цената на допълнителните екскурзии е по-висока.
-Агенцията си запазва правото, при необходимост, да прави промени в обявената програма.


Полетно разписание 

Заминаване VBB5335     София 11:00 – Дубровник 11:10
Връщане       VBB5336   Дубровник 13:00 – София 15:15
Тип самолет:    B733
Адрес на авиокомпанията:    гр. София 1574, бул. Шипченски проход №63
Авиокомпания:    ALK Airlines
Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.
Tрансферът е с продължителност около 1 час в посока, в зависимост от хотела.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.


Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
 -20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
-7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
4-8 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт или лична карта

Визов режим: няма изисквания за визи.
 
Туристическа градска такса: 1-2 евро на човек, на вечер. Заплаща се предварително от България или на рецепция, в замисимост от политиката на хотела.
 
Такса гориво: Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите.  Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – София – 600 долара на тон, Дубровник – 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София – Дубровник, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Дубровник - София.
 
Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за организирано пътуване, при условие, че е извършено първо плащане по договора. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.


Права на потребителите:
-Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
-При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до -Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия,  смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
-Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
-При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
-Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.
 
Общи условия:
-Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗАД „Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: [email protected] и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените такива и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
-Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
-При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
-При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
-Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
-Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
-Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
-Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
-Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
-Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
-Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
-Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
-При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
 
ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора", с полица № 13160193100000005 / 20.06.2019 г. на ЗАД "Алианц България" - гр. София, бул. Княз Ал. Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55. НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
-валиден паспорт или лична карта

05/06/01


Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
pochivki niski ceni cherna gora , почивки ниски цени черна гора , летни екскурзии , cherna gora ranni zapisvania , budva , ekskurzii ot sofia cherna gora , черна гора ранни записвания , оферти за почивки черна гора , oferti za pochivki , samoletni pochivki cherna gora , оферти за ранни записвания , letni pochivki cherna gora , почивки от софия черна гора , pochivki niski ceni , hotel pima apartments 4 * , оферти за екскурзии черна гора , oferti , oferti za ekskurzii cherna gora , летни почивки , летни екскурзии черна гора , hotel slovenska plaza 3* , черна гора , самолетни екскурзии , екскурзии от софия черна гора , pochivki ranni zapisvania , оферти , ekskurzii niski ceni , оферти за почивки , екскурзии ниски цени черна гора , cherna gora , pochivki , екскурзии ранни записвания черна гора , letni ekskurzii , екскурзии от софия , samoletni ekskurzii , oferti za ranni zapisvania , почивки ниски цени , ранни записвания , letni ekskurzii cherna gora , ekskurzii ranni zapisvania cherna gora , екскурзии ниски цени , оферти черна гора , самолетни екскурзии черна гора , samoletni pochivki , летни почивки черна гора , hotel pansion more 2 * , letni pochivki , почивки ранни записвания , самолетни почивки черна гора , samoletni ekskurzii cherna gora , ekskurzii ot sofia , ekskurzii , хотел mediteran hotel 4 * , hotel fineso hotel 4 * , cherna gora , oferti za ekskurzii , хотел majestic 4 * , хотел slavija budva hotel 5 * , хотел admiral 3* , екскурзии ранни записвания , почивки , pochivki ranni zapisvania cherna gora , pochivki ot sofia cherna gora , oferti za pochivki cherna gora , ekskurzii niski ceni cherna gora , хотел tre cannе , хотел kadmo hotel 4 * , хотел bracera hotel 4 * , оферти за екскурзии , почивки от софия , oferti cherna gora , хотел grbalj hotel 3 * , zaliv boka kotorska , екскурзии , hotel slovenska plaza 4* , pochivki ot sofia , залив бока которска , ekskurzii ranni zapisvania , самолетни почивки , ranni zapisvania , почивки ранни записвания черна гора , будва
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах