ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         Априлска ваканция в Дубай 2024 с включена обзорна обиколка и посещение на Рамката 03.04 - 10.04.2024/7 нощ         

Почивка на остров Пукет, Тайланд 2024

Оферта номер: П64003
Вид транспорт: Самолет Самолет
10 дни/ 7 нощи
10 дни-7 нощувки/Страната на усмивките!
Почивка в Тайланд
Цена от: 2489.77 лв
ЗАПИТВАНЕ


Програма
1-ви ден: СОФИЯ – ИСТАНБУЛ                                                   
Заминаване от София в 21:30 часа за Пукет през Истанбул. Кацане на летището в Истанбул в 23:55 часа и излитане от Истанбул в 02:00 часа след полунощ.
 
2-ри ден: ПУКЕТ
Пристигане на международното летище в Пукет в 15:40 часа. Посрещане от представител на фирмата-партньор и трансфер до избрания хотел. Настаняване в хотелите. Нощувка.
 
3-ти ден: ПУКЕТ/ Закуска
Закуска в хотела.
Информационна среща за запознаване с допълнителните екскурзии.
Свободно време за плаж, почивка и забавления на един от най-красивите острови в Андаманско море. Насладете се на безкрайните бели плажове, кристалното море, многобройните магазини, уютните заведения предлагащи голям избор от морска, интернационална и тайландска кухня, и винаги усмихнатите местни жители. Не пропускайте и енергичния и изпълнен с изненади нощен живот на най-известния плаж на острова - Патонг. Нощувка.

4-ти ден:  ПУКЕТ/ Закуска
Закуска в хотела.
Свободно време или възможност за целодневна екскурзия до островите Пи-Пи с включен обяд (срещу допълнително заплащане от 86 евро на човек, продължителност около 8 часа).
Ще се качим от марината на бърза лодка, където директно ще се отправим към Maya Bay, където е сниман филма „Плажът”. Ще видим залива и ще имаме възможност да направим снимки от палубата на лодката, след което ще имаме време да се потопим в кристалните води на Loh Samah и пещерата Pileh, ще преминем близо до пещерата Виникг – дом на лястовици, които гнездят там и да видим „Плажа на маймуните“. Ще се насладим на красивия подводен свят на големия коралов риф Хин Кланг и ще обядваме в ресторант на Phi Phi Natural Resort.
След обяд ще имаме свободно време за плуване и шнорхелинг на „Bamboo Island”.  А за почитателите на подводния свят, наблизо има и коралов риф.
Връщане в хотела около 18 ч. Нощувка.
 
5-ти ден: ПУКЕТ/ Закуска
Закуска в хотела.
Свободно време за плаж и развлечения. Вечерта възможност за посещение на „Шоу Фантазия”, с включена вечеря (срещу допълнително заплащане от 68 евро / 133 лева на човек).
Най-грандиозното и пищно шоу, което някога сте виждали, е на остров Пукет в Тайланд. Казва се Phuket FantaSea и съчетава красота, елегантност, музика, огромни декори, стотици артисти и живи животни. Това е най-големият увеселителен парк на острова, който ежедневно събира хиляди туристи, които са готови да се потопят в света на магията и фантазията. Разположен е на площ от 57 хектара и включва атракции, детски площадки, зоологическа градина, има редки албиноси животни и влечуги. 
 
6-ти ден: ПУКЕТ/ Закуска
Закуска в хотела.
Свободно време за пълноценна почивка и разходки из острова. Нощувка.
 
7-ми ден: ПУКЕТ/ Закуска
Закуска.
Свободно време на о-в Пукет или възможност за допълнителна екскурзия до залива Панг-Нга и острова на Джеймс Бонд с включен обяд (срещу допълнително заплащане от 86 евро на човек, продължителност около 9 часа).
Трансфер от хотела до марината, от където ще се качим на бърза лодка и ще се отправим към залива Панг-Нга преминавайки през остров Панак. Ще посетим острова Кох Тапу популярен като острова на Джеймс Бонд (където е снимана една от частите на филма). Ще се возим на кану в залива Ко Хонг и ще преминем през мангровите гори. Обяд в мюсюлманското селище Кох Пани изградено върху дървени колони (включен в цената на екскурзията). Свободно време за плаж и шнорхелинг на острова Кох Кай Най. Връщане в хотела около 18ч. Нощувка.
 
8-ми ден: ПУКЕТ/ Закуска
Закуска в хотела. Свободно време за пълноценна почивка и разходки из острова. Нощувка.
 

09-ти ден: ПУКЕТ – ИСТАНБУЛ/ Закуска
Закуска. Свободно време. Освобождаване на стаите към обяд. Свободно време. Трансфер до летището за полет на Turkish Airlines в 22:45 часа за Истанбул.
 
10-ти ден: ИСТАНБУЛ - СОФИЯ
Пристигане в Истанбул в 05:40 часа. Свързващ полет за София в 08:45 часа. Кацане в София в 09:05 часа.

Цената е на човек и включва:
  • Самолетен билет София – Истанбул – Пукет - Истанбул – София с Turkish Airlines с включен 23 кг. багаж на лента и 8 кг. ръчен;
  • Летищни такси;
  • Трансфери летище – хотел – летище;
  • 7 нощувки със закуски на о-в Пукет в избраният хотел;
  • Медицинска застраховка – 10 000 евро със ЗД „ДЖЕНЕРАЛИ” (за лица до 70 години);
 
Цената не включва:
  • Виза за Тайланд – 2000 бата около 52 евро на летище Пукет.
  • Хранения извън посочените в програмата;
  • Разходи от личен характер;
  • Допълнителна екскурзия до островите Пи-Пи на о-в Пукет– 86 евро на човек с включен обяд;
  • Допълнителна екскурзия до залива Панг-Нга и о-ва на Джеймс Бонд на о-в Пукет– 86 евро на човек с включен обяд;
  • Шоу Фантазия с вечеря – 68 евро на човек;


Полетно разписание с АК Turkish Airlines :
 TK1030  София 21:30 Истанбул 23:55
 TK 172   Истанбул 02:00 Пукет 15:40
 TK 173   Пукет 22:45 Истанбул 05:40
 TK1027  Истанбул 08:45 София 09:05

Условия на резервация:
  • При записване се внася депозит от 500 евро.
  • Пълно плащане до 30 дни преди заминаването;
  • Офертата важи при минимум 15 туриста;
  • Пътуването е без медицински изисквания за имунизации;
  • Срок за уведомление за несъбран минимум – 30 дни, преди заминаване;
  • Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата.
Срокове за анулации и неустойки:
  • От деня, следващ подписването на договора, до 45 дни преди датата на отпътуване – няма.
  • От 44 до 30 дни до датата на заминаване, пълния размер на депозита от 500 евро.
  • При анулация по-малко от 29 дни преди заминаване – пълната сума по договора
 Анулации без неустойки и връщане на суми:
  • При анулация на пътуването от страна на ТО, сумата се възстановява в рамките на 7 дни от деня на анулацията;
  • При невъзможност от пътуване, поради забрана или ограничения в следствие на епидемиологична обстановка свързана с COVID 19, заплатената сума се възстановява в пълен размер в рамките на 14 дни от датата на отпътуването.
Изискванията, свързани с Ковид-19 подлежат на препотвърждение, тъй като е възможна промяна.
При пристигане на о-в Пукет се изисква Сертификат за ваксинация или отрицателен резултат от PCR тест за COVID-19, преведен на английски език, направен 72 часа преди пристигане.

Допълнително за Ваша сигурност може да бъде сключена застраховка „ Отмяна на пътуване“ срещу допълнително заплащане.
 
Общи условия при застраховка „Отмяна на пътуване“, включваща и отмяна на пътуването поради COVID-19:
  • Възстановяване на възникналите разходи при анулиране на резервирано пътуване;
  • Ако застрахованото лице се разболее от COVID-19 или е поставено под карантина поради съмнение за заболяване и следователно трябва да отмени планирано пътуване, застраховката покрива възстановяването на разходите за анулиране на пътуването.
  • Заболяването на съпруг/а или близък роднина, който не пътува, също се счита за причина за анулиране на пътуването, при условие че лицето има живото застрашаващо състояние поради COVID-19 и се нуждае от интензивни грижи в болница.  
Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на съответните суми според условията за анулации и неустойки.
 
В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни полети и не по-късно от 7 дни преди датата на отпътуване при чартърни полети, като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалната смяна на имена в хотела.
 
Условията за пътуване по време на пандемията от Covid-19 са променливи и финалните такива ще бъдат оповестени от туроператора при наближаване на датата на заминаване.
В случай на извънредно положение или епидемична обстановка, клиентите са напълно информирани, че условията на пътуване могат да бъдат променяни и динамични, съобразявайки се с актуалната обстановка преди осъществяване на пътуването. Туроператорът ще уведомява клиентите си своевременно при всяка промяна на условията на пътуване.
Необходими при пътуване тестове за Covid-19 са за сметка на клиента. Туроператорът предоставя възможност на клиентите си да направят тестовете в някоя от прартньорските лаборатории на туроператора, възползвайки се от специална отстъпка.
 
Пътуване на лица с ограничена подвижност: Пътуването е подходящо за лица с ограничена подвижност.
 

Необходими документи:
  • Международен паспорт с валидност не по-малка от 6 месеца след датата на завръщане;
  • Актуална снимка - 1 брой;
  • Попълнен формуляр за виза.






НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
  • Международен паспорт с валидност не по-малка от 6 месеца след датата на завръщане;
  • Актуална снимка - 2 броя;
  • Попълнен формуляр за виза.

16/1


Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
hotel burasari 4* , почивки , tailand s vodach , ranni zapisvania , ekzotichn ekskurzii s vodach , puket oferti , ранни записвания , pochivki oferti , тайланд екскурзии , tailand pochivki , екзотични екскурзии с водач , ekzotichn ekskurzii , puket , hotel duangjitt 4* , екзотични почивки с водач , пукет , tailand ekskurzii , pochivki s vodach , ashlee hub patong 3* , тайланд ранни записвания , почивки с водач , екскурзии , ниски цени , ekzotichni pochivki , тайланд с водач , pochivki ranni zapisvania , екзотични екскурзии от софия , екзотични почивки от софи, , екзотични екскурзии със самолет , puket ekskurzii , ekskurzii s vodach , топ травелс , ekzotichn ekskurzii ot sofia , оферти за ранни записвания , ekzotichni pochivki sys samolet , puket pochivki , ekskurzii oferti , почивки оферти , ekzotichni pochivki s vodach , andaman seaview 4* , пукет екскурзии , ekskurzii ranni zapisvania , почивки ранни записвания , tailand , пукет оферти , top travels , hotel deevana plaza patong 4* , niski ceni , екзотични почивки със самолет , puket ranni zapisvania , tailand ranni zapisvania , пукет с водач , екзотични екскурзии , ekzotichni pochivki ot sofia , puket s vodach , пукет почивки , оферти , екзотични почивки , oferti , the old phuket karon 4* , тайланд , oferti za ranni zapisvania , екскурзии с водач , ekzotichn ekskurzii sys samolet , пукет ранни записвания , екскурзии оферти , екскурзии ранни записвания , pochivki , tailand oferti , тайланд оферти , тайланд почивки , ekskurzii
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах