Почивка в Канкун, Мексико 2021 Полети всеки понеделник от Януари до Април/7 нощ - Ранни записвания         Свети Валентин 2021 в Малта 13 - 16.02.2021/3 нощ         Почивка в Хавана и Варадеро от Януари до Април 2021 Полети всяка Сряда и Неделя от 03.01 до 21.04.2021/7 нощ - Ранни записвания         

Почивка в Анталия, Турция 2021 - 4 нощувки в Сиде от София

Оферта номер: П64130
Вид транспорт: Самолет Самолет
5 дни/ 4 нощи
Всяка СРЯДА от 19.05.2021 до 23.06.2021
Сезон 2021
Цена от: 538.83 лв
РЕЗЕРВИРАЙ


Програма

Полети от София
Всяка СРЯДА от 19.05.2021 до 23.06.2021 вкл. и от 01.09.2021 до 13.10.2021 вкл.
Богато разнообразие от хотелско настаняване в
Алания, Белек, Лара, Сиде и Кемер!


 

ПРОГРАМА:


Ден 1:
Директен чартърен полет от София - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-4:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други:

Демре-Мира-Кекова
Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия.

Далян Краб тур
С тази екскурзия ще посетите реката Далиян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. Време за къпане също е предвидено при посещението на известния плаж Изтезе. За любителите има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние.

Кападокия за 2 дни
Ще се потопите в магията на долината на Кападокия и да посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Кония и грънчарска работилница, където може да се сдобиете с уникални сувенири. В цената на тази екскурзия са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет на балон над Кападокия се заплащат допълнително.

Аквариума Antalya Aquarium
Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер.

Памуккале
Ще имате уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. В обиколката има посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. В цената на екскурзията има включено изхранване - закуска, обяд и вечеря. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири.


Ден 5:
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за София.

*Програмата e примерна за настаняване с 4 нощувки.
*Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.


ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
•   Самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);
•   Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек към 22.04.2021);
•   Държавна такса сигурност за летищата в Турция;
•   20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;
•   Трансфери летище - хотел - летище;
•    4 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
•   Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistance).ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
•   Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
•   Задължително се заплаща евентуална горивна такса.**;
•   Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
•   Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ''Групама Застраховане'' ЕАД".

*Всички цени са с включени летищни такси.

*Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.


Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.


ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ В ДЕН СРЯДА:
09:20 София (SOF)  -  11:00 Анталия (AYT)
06:30 Анталия (AYT)  -  08:20 София (SOF)

*Полетното разписание подлежи на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания: SunExpress (www.sunexpress.com)
тип самолет: Boeing 737-800 или друг от предлаганите от АК SunExpress
адрес: TR-07230 Antalya, Türkiye, P.O Box 28, Yenigöl Mah. Nergiz Sok. No: 84 PK
Регистрационен номер: / Tic.Sic. No:12563ПРОМОЦИОНАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И АНУЛАЦИЯ ЗА ПРОГРАМИ ЗА 2021 САМО ЗА НОВИ РЕЗЕРВАЦИИ, направени в периода 20.07.2020 - 30.09.2020

Плащания:
- депозит при записване в размер на 25 евро на човек
- доплащане до 22 дни преди датата на пътуване
- за резервации направени от 8 и по-малко дни преди датата на отпътуване е необходимо 100 % плащане при резервация.

 Анулационни срокове:
1.ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
2. След този срок, ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да анулира договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати неустойка в размери, както следва:
  2.1 Ако анулацията е направена след изтичане на срока упоменат в т. 1. и до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 25 евро
  2.2. Ако направената анулация е от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 30 % от общата цена за бъдещата дата за пътуване.
  2.3. Ако направената анулация е 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване неустойката е в размер на 70 % от общата цена за бъдещата дата за пътуване.

3. В случай, че резервация е направена от 8 и по-малко дни преди датата на отпътуване, ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка, в срок до 24 часа от датата на записване.СТАНДАРТНИ УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

1. Плащания:
- депозит при записване в размер на 30 % на човек от общата цена на всички услуги, включени в договора за туристически пакет;
- доплащане до 22 дни преди датата на пътуване.

2.Необходими данни за всички пътуващи:
2.1. Три имена на латиница по международен паспорт.
2.2. Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин.
2.3. Номер на паспорт и дата на валидност.
2.4. Забележка, в случай че лицето не е български гражданин.

Пътническите листове се оптимизират в съгласие с новите изисквания за използването на Резервационни Данни за Пътниците (PNR) и Предварителна Пътническа Информация (API) за чартърните полети. В България тези промени се регулират от закона за ДАНС, обнародван в ДВ на 23.02.2016г – повече информация можете да намерите ТУК.

3. Анулационни срокове:
3.1.ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
 3.2. След този срок, ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да анулира договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати неустойка в размери, както следва:
 3.2.1 Ако анулацията е направена след изтичане на срока упоменат в т. 3.1. и до 50 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 25 евро
 3.2.2. Ако направената анулация е от 49 до 22 дни преди датата на отпътуване неустойката е в размер на 30 % от общата цена за бъдещата дата за пътуване.
 3.2.3. Ако направената анулация е от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70 % от общата цена за бъдещата дата за пътуване.
 3.2.4. Ако направената анулация е 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване неустойката е в размер на 100 % от общата цена за бъдещата дата за пътуване.
**УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 600 долара на тон; Анталия: 700 долара на тон. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса до 10 дни преди пътуването в агенцията, където са записани (за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава).ЗАБЕЛЕЖКИ:
•   Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
•   Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
•   Медицинската застраховка е сключена в ''Групама Застраховане'' ЕАД /асистираща компания: EUROCROSS ASSISTANCE/ или Мондиал Асистанс.
•   При настъпване за събитие, налагащо използването на услугата Асистанс към застраховка Помощ при пътуване, е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да уведомите асистиращата компания и да съгласувате разходите. Ако НЕ СЕ СВЪРЖЕТЕ с нея, ГУБИТЕ едно от основните предимства на застраховката – да бъдете насочени към най-удачното лечебно заведение, и да не заплащате нищо лично – разходите се уреждат директно от Застрахователя към лечебното заведение, със съдействието на асистиращата компания. Друг негатив при неуведомяване на Еврокрос е и фактът, че при липса на контакт между Вас с асистиращата компания, лимитът за разходи за лечение е само 200 евро! Директният номер за връзка с Еврокрос е: +359 2 850 89 89
•   В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в документите във Вашия травелпак - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователя не бъде своевременно уведомен, то същия има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
*Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.

09/09/02


Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
анталия , toptravels.bg , екскурзия , почивка в сиде , почивка в анталия , почивка сиде , почивка в сиде , pochivka v side ot sofia , почивка в турция , top travels 2020 , ekskurzii antalia , pochivka , почивка в сиде , ekskurzia do , почивки анталия , почивка сиде , екскурзии анталия , top travels , анталия , алания , турция , самолетна почивка в анталия , top oferti , резервирайте при нас , сиде 2021 , ранни записвания 2021 , промоция , pochivki antalia , самолетна почивка в анталия , почивка 2020 , препоръчайте ми хотел в сиде , турция 2021 , почивка сиде , екскурзии турция , почивки турция , алания , ниски цени , в. търново , топ , хубав хотел в анталия , ниски цени , почивки сиде , почивки анталия , pochivki side , почивка в анталия , почивка сиде , pochivki antalia , топ травелс , почивка сиде , ekskurzii side , екскурзии сиде , екскурзии анталия , почивка в сиде , ekskurzii i pochivki 2021 , сиде 2021 , all inclusive , ekskurzia , pochivki side , бургас , лято 2021 в турция , pochivka 2020 , турция , ekskurzii antalia , промоция , почивка в сиде , почивка на море , хотели , екскурзия 2021 , екскурзии турция , екскурзии анталия , pochivki side , оферти турция 2021 , почивка в анталия , хит цена , почивка сиде , почивка сиде , почивка в сиде , хотел в сиде , турция , почивки турция , почивка в сиде , турция , почивка на море , club aqua plaza , hotels , почивки сиде , варна , всяка сряда на почивка , още оферти от топ травелс , top oferti , казанлък , хотели в сиде , ekskurzii side , почивка сиде , 2021 почивка в турция , софия , ekskurzii i pochivki 2020 , още оферти от топ травелс , ekskurzii side , хотели в сиде , анталия , анталия , почивка на ниска цена , габрово , топ цени , хит цена , турция , на море , лято 2020 , почивка сиде , ekskurzii side , niski ceni , хотел в сиде , 2021 pochivka na egeisko more , ekskurzia 2020 , почивка сиде , top travel , манавгат , почивки турция , почивки в анталия , top travels , сиде 2021 , почивки сиде , екскурзии анталия , препоръчан хотел , почивка в турция , лято 2020 в сиде , хубав хотел в анталия , екскурзия до турция , pochivka v antaliya , 2021 почивка в туеция , екскурзии сиде , 2021 , toptravels , топ травелс , стара загора , pochivka v side ot sofia , почивки турция , самолетна екскурзия , самолетна почивка в анталия , toptravels , почивка в сиде, анталия 2021 , екскурзия на ниска цена , programi ot top travels , pochivka v antaliya , турция , пловдив , toptravels , 2021 почивка , ekskurzii antalia , екскурзии анталия , почивка в анталия , почивки в турция 2020 , toptravels , ekskurzia v turciq , почивка сиде , pochivka v turcia , габрово , резервирайте при нас , анталия , toptravels.bg , почивки анталия , pochivka v side ot sofia , екскурзия в сиде , почивки сиде , top , почивки турция , хасково , toptravels , all inclusive , софия , лятна почивка в турция 2021 , варна , почивка в сиде , ниски цени , почивки сиде , почивки сиде , pochivka na more , екскурзии сиде , почивка сиде , екскурзия в сиде , препоръчайте ми хотел в сиде , почивка в сиде, анталия , лято 2020 в турция , екскурзии сиде , топ оферти , бургас , ниски цени , hoteli , казанлък , niski ceni , 2020 , екскурзия на ниска цена , почивка на ниска цена , автобусна програма , препоръчан хотел , почивка в сиде, анталия 2021 , пловдив , почивки в анталия , ekskurzii antalia , програми , почивки анталия , екскурзии турция , pochivki side , ниски цени , ekskurzii antalia , почивка сиде , информация от топ травелс , почивка сиде , самолетна почивка в анталия , почивка сиде 2021 , почивка в сиде , оферти , top travel , почивка сиде , оферти , топ цени , pochivka v antaliya , почивки турция , анталия , в. търново , сиде , hoteli , почивка в сиде, анталия , алания , pochivki antalia , екскурзия 2020 , ниски цени , почивки в турция 2021 , лято , лято 2021 в сиде , турция 2021 , почивка в сиде, анталия 2021 , почивка сиде , pochivki side , сиде , полети всяка сряда , хотел , почивка в сиде, анталия , анталия , топ травелс , информация от топ травелс , pochivki antalia , ekskurzii antalia , стара загора , автобусна програма , екскурзии сиде , екскурзии турция , top travels , pochivka v antaliya , екскурзии сиде , ниски цени , екскурзия до турция , всяка стяда на море , ekskurzii side , програми , club aqua plaza , манавгат , pochivki antalia , pochivki side , почивки анталия , почивка в анталия , топ оферти , почивки анталия , 2021 pochivka na egeisko more , почивка в сиде , екскурзии анталия , анталия , сиде 2020 , екскурзии турция , top travels 2021 , top travels , почивка в сиде, анталия , pochivki antalia , хасково , сиде , hotels , ekskurzii side , травелс , pochivka v side ot sofia , сиде , 2021 почивка , programi ot top travels , почивка в анталия , ниски цени , манавгат , лято 2021 в турция , почивка 2021 , екскурзии турция , toptravels , почивки и екскурзии 2020
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах