Нова година 2021 в Малта с полет на Wizz Air 29.12.2020 - 02.01.2021/4 нощ - Ранни записвания до 15.11         Почивка в Хавана и Варадеро от Януари до Април 2021 Полети всяка Сряда и Неделя от 03.01 до 21.04.2021/7 нощ - Ранни записвания         Почивка във Варадеро, Куба през Декември Промо оферта с право на анулация до 7 дни преди заминаване/7 нощ         

Нова година в Кушадасъ от София

Оферта номер: П64180
Вид транспорт: Автобус Автобус
6 дни/ 5 нощи
28.12.2020/Нова година

Цена от: 474.00 лв
РЕЗЕРВИРАЙ


Програма
Описание

Автобусна програма с 5 нощувки, нощен преход, с включена гала вечеря.

Резервирай без да плащаш!

Заплати или анулирай до 30 дни преди датата на отпътуване. Направи застраховка "Отмяна на пътуването" до 7 дни след заплащане на сумата по договора.

Цени с включени отстъпки за записване до 30.10.2020.


Описание / Транспорт

Условия за пътуване по програмата за Кушадасъ с 5 нощувки:

От София, Пазарджик, Пловдив и Димитровград.

С възможност за тръгване от В.Търново при минимум 12 човека и доплащане от 30 лв на човек.

Програма
Ден 1

Отпътуване от София в 20.00 ч. на 28.12.2020 г.

Ден 2

Настаняване в хотела след 14.00ч. Свободен ден и възможност за включване в допълнителни екскурзии. Нощувка

Ден 3

Свободен ден и възможност за включване в допълнителни екскурзии. Нощувка

Ден 4

Свободен ден и възможност за включване в допълнителни екскурзии. Нощувка

Ден 5

Свободен ден и възможност за включване в допълнителни екскурзии. Нощувка

Ден 6

Свободен ден и възможност за включване в допълнителни екскурзии. Нощувка

Ден 7

Закуска. Отпътуване за България в 10.00 ч.


Цената включва
*Транспорт с автобус по описания маршрут с включени пътни и магистрални такси.
*5 нощувки в хотел по избор.
*Новогодишна гала вечеря.
*Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.).
*Багаж до 30 кг. на човек, разпределен в максимум 2 куфара.
*Представител на ТО по време на пътуването.
*Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина).

Цената не включва
*Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв.
*Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
*Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу).
*Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси
*Разходи от личен характер и бакшиши.

Информация за туристическия пакет

Условия за записване и плащане при стандартни цени:

 • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване, с изключение на текущиге кампании..
 • Доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
 • Плащането се извършва в лева, в брой или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута:

 • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените дати, срокове и условия.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.

Минимален брой участници за провеждане на допълнителните екскурзии: 15 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

 • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
 • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
 • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Място, дата и часове на отпътуване:

 • Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
 • Тръгване от София в 20:00 ч.
 • Връщането от Кушадасъ в 10.00.
 • Продължителността на пътуването е около 16-18 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
 • Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатения депозит.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: [email protected] и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотела.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане на децата, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.


05/10/02
Етикети
нова година кушадасъ , нова година в кушадасъ , почивка в турция , почивки кушадасъ , нова година в турция , нова година в кушадасъ , почивка в турция , топ оферти топ травелс , нова година в турция , почивки турция , pochivki kusadasi , po4ivki , хубав изглед море , новогодишна нощ , top travels , нова година в турция , почивка турция , новогодишна вечеря , почивка турция , кушадасъ , top travels , почивки кушадасъ , нова година в кушадасъ турция , почивка в кушадасъ , новогодишни оферти , почивка в турция , кушадасъ самолет , нова година в кушадасъ , нова година в кушадасъ , почивки турция , nova godina turcia , информация от топ травелс , почивка кушадасъ , екскурзии кушадасъ , новогодишна оферта , екскурзия до кушадасъ , pochivka v turcia , pochivka v turcia , нова година в кушадасъ , pochivki turcia , нова година турция , pochivka kusadasi , pochivka v turcia , niski ceni , почивка турция , нова година в кушадасъ турция , нова година в турция , pochivka v turcia , nova godina kusadasi , курорти в турция с аква парк , нова година в кушадасъ турция , pochivki kusadasi , резервирайте при нас , ekskurzii do turci , pochivki , нова година , почивка в кушадасъ , нова година турция , pochivka v turcia , почивки турция , top travels.bg , почивка в турция , nova godina turcia , почивки кушадасъ , top travel , почивка в кушадасъ , 2020 в кушадасъ , нова година турция , почивка в кушадасъ турция , pochivki kushadasi , нова година в кушадасъ , ekskurzii kusadasi , ниски цени почивки , седалки 2020 , nova godina turcia , нова година кушадасъ , нова година в кушадасъ , нова година в кушадасъ , pochivka v turcia , toptravels , почивка в турция , нова година турция , pochivka kusadasi , нова година в кушадасъ , pochivki turcia , екскурзии , нова година в турция , nova godina , nova godina kusadasi , почивки турция , pochivka , турция , хит цени , pochivki kushadasi , почивки кушадасъ , нова година в кушадасъ , toptravels , автобусна програма 2020 , почивки кушадасъ , ниски цени , pochivka kusadasi , почивки кушадасъ , почивка турция , екскурзии кушадасъ , нова година в кушадасъ турция , нова година кушадасъ , почивка в турция , почивка в турция , pochivka , екскурзия до кушадасъ , нова година кушадасъ , почивка кушадасъ , pochivka kusadasi , почивка кушадасъ , nova godina kusadasi , нова година в кушадасъ турция , новогодишна екскурзия , nova godina turcia , pochivki turcia , най-хубавите хотели в турция , почивка в кушадасъ , турски курорти , екскурзия до кушадасъ , pochivki kushadasi , pochivka kusadasi , екскурзии в кушадасъ лято , новогодишна почивка , почивка турция , pochivka v turcia , na pochivka , почивка в кушадасъ , почивка в кушадасъ , екскурзии турция , pochivka v turcia , екскурзии кушадасъ , нова година в турция , почивки турция , нова година в кушадасъ , nova godina kusadasi , нова година в турция , нова година кушадасъ , нова година в турция , нова година в турция , почивка в кушадасъ , pochivka v turcia , почивка кушадасъ , новогодишна програма , новогодишни празници , почивка в кушадасъ , nova godina kusadasi , nova godina kusadasi , почивка турция , hoteli , почивка в кушадасъ , почивка в кушадасъ , pochivki kushadasi , екскурзии и почивки , pochivki turcia , новогодишна почивка , nova godina , ниски цени , нова година в кушадасъ , почивка в турция , pochivki kushadasi , нова година в турция , почивка в турция , почивка в турция , новогодишна нощ , нова година в кушадасъ , почивка кушадасъ , pochivka v turcia , нова година в турция , почивка за нова година , почивка в турция , нова година в турция , екскурзии до турция , новогодишна екскурзия , почивка в турция , нова година в кушадасъ , pochivka , ниски цени , нова година в турция , нова година в турция , nova godina turcia , top travel , информация от топ травелс , почивка в кушадасъ , pochivki kushadasi , почивка кушадасъ , почивки турция , top travels.bg , нова година в турция , почивки кушадасъ , нова година в кушадасъ турция , най-предпочитаното място за почивка в турция , почивки кушадасъ , резервирайте при нас , почивка в кушадасъ , нова година турция , нова година в кушадасъ , pochivki , pochivki turcia , резервации за турция със самолет , почивки турция , почивки кушадасъ , нова година в кушадасъ , почивка в кушадасъ , почивка в кушадасъ , нова година кушадасъ , pochivki turcia , нова година в турция , pochivka v turcia , pochivka kusadasi , nova godina turcia , нова година в кушадасъ турция , pochivka v turcia , почивка в кушадасъ , ekskurzii kusadasi , почивки в турция , нова година турция
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах