Уикенд в Малта 2021 Дати на заминаване всяка събота от 04.06 до 24.12.2021/3 нощ         Екскурзия Дубай – 6 дни + 3 екскурзии и 5 вечери включени в цената Целогодишно заминаване – всеки понеделник, сряда, петък и неделя/          Почивка в Канкун от Май до Октомври 2021 Лято - Есен 2021/9 дни - 7 нощ         

Почивка в Анталия, Турция 2021 - 9 нощувки в Алания от София

Оферта номер: П64192
Вид транспорт: Самолет Самолет
10 дни/ 9 нощи
Полети всеки Петък и Сряда /10 дни-9 нощувки
Важно! Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.
Цена от: 633.69 лв
РЕЗЕРВИРАЙ


Програма

Полети от София

Всеки ПЕТЪК от 14.05.2021 до 25.06.2021 вкл. и от 20.08.2021 до 08.10.2021 вкл.
Всяка СРЯДА от 19.05.2021 до 23.06.2021 вкл. и от 01.09.2021 до 20.10.2021 вкл.


Богато разнообразие от хотелско настаняване в Алания, Белек, Лара, Сиде и Кемер!

ПРОГРАМА:

Ден 1:
Директен чартърен полет от София - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-9:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други:

Демре-Мира-Кекова
Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия.

Далян Краб тур
С тази екскурзия ще посетите реката Далиян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. Време за къпане също е предвидено при посещението на известния плаж Изтезе. За любителите има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние.

Кападокия за 2 дни
Ще се потопите в магията на долината на Кападокия и да посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Кония и грънчарска работилница, където може да се сдобиете с уникални сувенири. В цената на тази екскурзия са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет на балон над Кападокия се заплащат допълнително.

Аквариума Antalya Aquarium
Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер.

Памуккале
Ще имате уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. В обиколката има посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. В цената на екскурзията има включено изхранване - закуска, обяд и вечеря. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири.

Израел за 1 ден  със самолет
Това приключение започва с отпътуване от Анталия в 06:00 ч. Ще посетите Йерусалим, Витлеем, храма на Господния дом, планината Голгота, старинен град, Стената на плача и, разбира се, Мъртво море. В цената на тази екскурзия е включен полет, придружител от фирмата, обяд, вечеря (поръчка от хотела). Пристигането в Анталия е късно - около 01:00 часа през нощта.

Ден 10:
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за София.

*Програмата e примерна за настаняване с 9 нощувки.
*Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.


ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
•   Самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);
•   Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек към 22.04.2021);
•   Държавна такса сигурност за летищата в Турция;
•   20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;
•   Трансфери летище - хотел - летище;
•    9 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
•   Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistance).ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
•   Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
•   Задължително се заплаща евентуална горивна такса.**;
•   Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
•   Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора.


*Всички цени са с включени летищни такси.

*Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ В ДЕН ПЕТЪК:
15:00 София (SOF)  -  16:45 Анталия (AYT)
13:30 Анталия (AYT)  -  15:15 София (SOF)


ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ В ДЕН СРЯДА:
09:20 София (SOF)  -  11:00 Анталия (AYT)
06:30 Анталия (AYT)  -  08:20 София (SOF)

*Полетното разписание подлежи на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане.


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания: CORENDON AIRLINES
тип самолет: Boeing 737-800
адрес: Guzeloluk Mah. 1879 Sok. No: 148 07200, Antalya
Лиценз : TR-015

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания: SunExpress (www.sunexpress.com)
тип самолет: Boeing 737-800 или друг от предлаганите от АК SunExpress
адрес: TR-07230 Antalya, Türkiye, P.O Box 28, Yenigöl Mah. Nergiz Sok. No: 84 PK
Регистрационен номер: / Tic.Sic. No:12563УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И АНУЛАЦИЯ
/Само за нови резервации, направени след 01.10.2020 вкл./

Плащания:
1. Депозит при записване в размер на 25 евро на човек
2. Доплащане до 30 % от общата цена на пътуването до 22 дни преди датата на отпътуване
3. Доплащане до 100 % от общата цена на пътуването до 8 дни преди датата на отпътуване
- за резервации направени в описаните в т. 2 и 3 срокове се заплаща съответния депозит (22 - 8 дни до датата на отпътуване - 30 % и 8 и по-малко дни - 100 %).

 

Анулационни срокове:
1.ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
2. След този срок, ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да анулира договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати неустойка в размери, както следва:
2.1 При анулация след изтичане на срока упоменат в т. 1. и до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 25 евро на човек;
2.2.При анулация от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 30 % от общата пакетна цена;
2.3. При анулация от 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване неустойката е в размер на 70 % от общата пакетна цена;
3. В случай, че резервация е направена от 8 и по-малко дни преди датата на отпътуване, ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка, в срок до 24 часа от датата на записване.

За хотели от веригата MAXX HOTELS (MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT / MAXX ROYAL KEMER RESORT) и VOYAGE HOTELS (VOYAGE BELEK GOLF&SPA, VOYAGE BODRUM, VOYAGE SORGUN, VOYAGE TORBA, VOYAGE TURKBUKU) важат следните анулационни условия:

 

Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи такса за прекратяване на договора, е 31 или повече дни преди датата на пътуването, с изключение на посочените типове стаи, за които ще има неустойка в размер на 30% от цената на туристическия пакет: MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT - KING SUITE, OWNER VILLA, PRESIDENTIAL VILLA, MAXX ROYAL KEMER RESORT - PRESIDENTIAL VILLA. При анулация, направена от 30 дни до 0 дни преди датата на пътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на туристическия пакет.

 

**УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 600 долара на тон; Анталия: 700 долара на тон. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса до 10 дни преди пътуването в агенцията, където са записани (за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава).ЗАБЕЛЕЖКИ:
•   Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
•   Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
•    Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД /асистираща компания: "ЕВРО-ЦЕНТЪР"/.
При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД - "ЕВРО-ЦЕНТЪР", на дежурен телефонен номер, указан в полицата (00420 221 860 651)!
Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.

•   В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в документите във Вашия травелпак - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователя не бъде своевременно уведомен, то същия има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.

 НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
•    Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.

09/10/02


Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
long beach harmony hotel , ekskurzii antalia , ranni zapisvania , grand santana hotel 4 * , pochivki ot sofia , antalia pochivki , оферти за ранни записвания , pochivki oferti , pochivki s avtobus i samolet , justiniano club alanya , smartline numa konaktepe , kolibri hotel 4* , k house hotel , семейни почивки , litore resort hotel , kaila beach 4+*(ex. katya hotel) , алания от софия , alania pochivki , sunprime numa beach , ekskurzii , kleopatra aydin hotel 3* , почивки ранни записвания , екскурзии турция , екскурзии топ травелс , ekskurzii turcia , white city resort hotel , алания оферти , armas prestige hotel , pochivki ot sofia , oferti za ranni zapisvania , antalia ranni zapisvania , first class hotel alanya , club bayar beach hotel 3 * , club tess hotel 4 * , почивки със самолет , алания с автобус и самолет , sun star beach hotel 4* , анталия лято 2020 , mysea hotels incekum , antalia , alania , vikingen infinity , алания почивки , ekskurzii liato 2021 , antalia letni pochivki , лято 2021 , анталия , antique roman palace , mc arancia resort hotel 5 * , оферти , botanik platinum 5 * , оферти за почивки , saphir hotel 4 * , семейни екскурзии , анталия , land of paradise hotel 5* , турция ранни записвания , solis beach hotel , алания , hedef kleopatra golden sun 3 * , hedef beach resort & spa 5 * , pochivki turcia , semeijni pochivki , pochivki sys samolet , klas hotel dom 4* , екскурзии от софия , lonicera world hotel , oferti turcia , stella beach hotel , antalia ot sofia , club mermaid village , club paradiso 5 * , почивки ранни записвания , turcia ranni zapisvania , анталия лято 2020 , екскурзии от софия , antalia , kleopatra arsi hotel 4* , white city beach 4 * , почивки оферти , pochivki , aлания , почивки от софия , оферти топ травелс , bora bora butik hotel 3 * , алания , почивки с автобус и самолет , турция 2021 , alania pochivki , почивки анталия , royal garden beach , kleopatra micador 3 * , kleopatra sun light hotel 3* , ekskurzii , семейни почивки , kleopatra royal palm 4* , kleopatra ada hotel 4* , club titan hotel , топ травелс , grand atilla hotel 4* , grand sunlife 4 * , алания летни екскурзии , semeini ekskurzii , kleopatra ramira hotel 4* , noxinn deluxe hotel , оферти турция , caretta relax hotel 4 * , топ травелс , klas hotel , aiania letni pochivki , летни почивки , oferti za ranni zapisvania , ekskurzii ot sofia , oz incekum beach resort , sealife buket beach hotel 5 * , xeno hotels alpina 4 * , екскурзии със самолет , pochivki ranni zapisvania , letni pochivki , q premium resort 5 * , club insula resort&spa 5 * , letni ekskurzii , kleopatra miray hotel 3* , плаж , kleopatra fatih hotel3+* , artemis princess hotel 4 * , grand kaptan , mc arancia hotel , лвтни почивки , ранни записвания , semeini ekskurzii , asrin beach 4 * , antalia ranni zapisvania , justiniano deluxe resort , екскурзии , оферти , klas dom hotel , екскурзии оферти , alania oferti , почивки от софия , sun fire beach hotel 4 * , top travels , екскурзии анталия , oz hotels sui resort 5 * , алания почивки , klas more beach hotel 5 * , kleopatra azak beach hotel 3* , michell hotel & spa 5* , galaxy beach hotel , анталия ранни записвания , anjeliq house , pochivki , saphir hotel , delphin deluxe resort 5 * , анталия оферти , ekskurzii ranni zapisvania , aydinbey gold dreams , алания екскурзии , holiday park resort , monte carlo hotel 4 * , hotel magnolia 4* , bayar garden beach 4 * , xperia grand bali 4 * , oferti , oz hotels sui resort , oferti za pochivki , екскурзии , azura deluxe resort , лято 2020 , екскурзии с автобус и самолет , antalia oferti , sultan sipahi resort 4 * , turcia ranni zapisvania , more , hedef resort , antik hotel & garden 4 * , почивки турция , galeri resort hotel , armas green fugla beach 4 * , plazh , top travels , oferti za ekskurzii , alania ekskurzii , pochivki antalia , kaila beach hotel (ex katya beach) 5* , maya world beach alanya , quattro beach spa&resort , почивки топ травелс , granada luxury okurcalar , antalia s avtobus i samolet , lonicera resort & spa 5* , first class hotel 5* , azur resort & spa , почивки лято 2021 , semeini ekskurzii , turcia 2021 , alan xafira deluxe resort & spa , алания оферти , анталия от софия , krizantem hotel alanya , armas green fugla beach , galaxy beach 4 * , kirman arycanda deluxe resort , haydarpasha palace hotel , kleopatra beach hotel 4* , оферти анталия , club aqua plaza 4* , miarosa incekum west , oferti antalia , niski ceni , alania ranni zapisvania , alan xafira deluxe resort & spa 5 * , hedef kleopatra golden sun , alania oferti , ранни записвания , kemal bay 5 * , turcia , alania liato 2020 , antalia liato 2020 , arsi enfi city beach 4 * , lonicera world 4 * , алания ранни записвания , q premium resort , анталия , аlania , анталия почивки , club mermaid village 4 * , kleopatra golden beach 4* , kleopatra muz hotel 3* , botanik hotel&resort 5 * , почивки , ekskurzii ranni zapisvania , antalia , long beach resort , алания ранни записвания , ekskurzii ot sofia , white city beach hotel , incekum beach resort hotel 5 * , анталия летни екскурзии , aska bayview resort , saphir resort & spa , mc mahberi beach , почивки , gold island hotel , ranni zapisvania , semeini pochivki , gold city hotel , турция ранни записвания , club anjeliq resort & spa , palmeras beach hotel , pochivki liato 2021 , beach club doganay 5 * , turkmen hotel 3 * , море , perre delta resort & spa 5 * , concordia celes hotel 5* , granada luxury beach avsallar , турция , екскурзии ранни записвания , анталия летни почивки , ekskurzii sys samolet , pochivki ranni zapisvania , delphin deluxe resort , kahya resort aqua spa , kemal bay , senza garden holiday club , анталия ранни записвания , the garden beach hotel , mysea hotels alara , liato 2021 , oferti top travels , lonicera city hotel , liato 2020 , оферти за екскурзии , the lumos deluxe resort hotel & spa 5 * , pochivki top travels , aydinbey gold dream hotel 5 * , titan select , lonicera premiumazura deluxe resort , club hotel caretta beach 4 * , the lumos deluxe resort hotel , hedef resort hotel & spa 5 * , alania s avtobus i samolet , alania ranni zapisvania , alania ot sofia , екскурзии лято 2021 , анталия с автобус и самолет , antalia , white city resort hotel 5 * , ниски цени , ekskurzii s avtobus i samolet , alania letni ekskurzii , hedef beach resort & spa , xoria deluxe hotel , ekskurzii oferti , holiday garden resort , ganita holiday village , orange county alanya , екскурзии ранни записвания , annabella park hotel , miarosa incekum beach , justiniano club park conti , timo resort 5* , ekskurzii top travels , titan garden hotel , orange county resort hotel alanya 5* , оферти за ранни записвания , oferti , saphir resort & spa 5 *
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах