Уикенд в Малта 2021 Дати на заминаване всяка събота от 13.02 до 27.03.2021 и всеки петък от 02.04 до 17.12.2021/3 нощ         Почивка в Канкун, Мексико 2021 Полети всеки понеделник от Януари до Април/7 нощ - Ранни записвания         Почивка в Хавана и Варадеро от Януари до Април 2021 Полети всяка Сряда и Неделя от 03.01 до 21.04.2021/7 нощ - Ранни записвания         

Почивка в Анталия, Турция 2021 - 12 нощувки в Лара от София

Оферта номер: П64212
Вид транспорт: Самолет Самолет
13 дни/ 12 нощи
Полети всеки Петък и Неделя
Важно! Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.
Цена от: 1567.60 лв
РЕЗЕРВИРАЙ


Програма

Полети от София 

Всеки ПЕТЪК от 14.05.2021 до 11.06.2021 вкл. и от 20.08.2021 до 15.10.2021 вкл.
Всяка НЕДЕЛЯ от 16.05.2021 до 27.06.2021 вкл. и от 22.08.2021 до 10.10.2021 вкл.Богато разнообразие от хотелско настаняване в Алания, Белек, Лара, Сиде и Кемер!
 

ПРОГРАМА:


Ден 1:
Директен чартърен полет от София - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-12:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други:

Демре-Мира-Кекова
Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия.

Далян Краб тур
С тази екскурзия ще посетите реката Далиян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. Време за къпане също е предвидено при посещението на известния плаж Изтезе. За любителите има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние.

Кападокия за 2 дни
Ще се потопите в магията на долината на Кападокия и да посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Кония и грънчарска работилница, където може да се сдобиете с уникални сувенири. В цената на тази екскурзия са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет на балон над Кападокия се заплащат допълнително.

Аквариума Antalya Aquarium
Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер.

Памуккале
Ще имате уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. В обиколката има посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. В цената на екскурзията има включено изхранване - закуска, обяд и вечеря. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири.

Израел за 1 ден  със самолет
Това приключение започва с отпътуване от Анталия в 06:00 ч. Ще посетите Йерусалим, Витлеем, храма на Господния дом, планината Голгота, старинен град, Стената на плача и, разбира се, Мъртво море. В цената на тази екскурзия е включен полет, придружител от фирмата, обяд, вечеря (поръчка от хотела). Пристигането в Анталия е късно - около 01:00 часа през нощта.

Ден 13:
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за София.

*Програмата e примерна за настаняване с 12 нощувки.
*Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.


ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
•   Самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);
•   Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек към 22.04.2021);
•   Държавна такса сигурност за летищата в Турция;
•   20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;
•   Трансфери летище - хотел - летище;
•    12 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
•   Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistance).


ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
•   Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
•   Задължително се заплаща евентуална горивна такса.**;
•   Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
•   Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора.*Всички цени са с включени летищни такси.

*Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.


ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ В ДЕН ПЕТЪК:
15:00 София (SOF)  -  16:45 Анталия (AYT)
13:30 Анталия (AYT)  -  15:15 София (SOF)

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ В ДЕН НЕДЕЛЯ:
11:40 София (SOF)  -  13:30 Анталия (AYT)
09:00 Анталия (AYT)  -  10:50 София (SOF)


*Полетното разписание подлежи на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания: CORENDON AIRLINES
тип самолет: Boeing 737-800
адрес: Guzeloluk Mah. 1879 Sok. No: 148 07200, Antalya
Лиценз : TR-015

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания: ONUR AIR
тип самолет: A319 / A320 / A330
адрес: Atatürk Havalimanı B Door, Teknik Hangar Side 34149
Yeşilköy/İSTANBUL/TÜRKİYE
Лиценз:  ISO9001 Certificate, EN9100:2003 Certificate 

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И АНУЛАЦИЯ
/Само за нови резервации, направени след 01.10.2020 вкл./

Плащания:

1. Депозит при записване в размер на 25 евро на човек
2. Доплащане до 30 % от общата цена на пътуването до 22 дни преди датата на отпътуване
3. Доплащане до 100 % от общата цена на пътуването до 8 дни преди датата на отпътуване
- за резервации направени в описаните в т. 2 и 3 срокове се заплаща съответния депозит (22 - 8 дни до датата на отпътуване - 30 % и 8 и по-малко дни - 100 %).

Анулационни срокове:

1.ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
2. След този срок, ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да анулира договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати неустойка в размери, както следва:
2.1 При анулация след изтичане на срока упоменат в т. 1. и до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 25 евро на човек;
2.2.При анулация от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 30 % от общата пакетна цена;
2.3. При анулация от 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване неустойката е в размер на 70 % от общата пакетна цена;
3. В случай, че резервация е направена от 8 и по-малко дни преди датата на отпътуване, ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка, в срок до 24 часа от датата на записване.

За хотели от веригата MAXX HOTELS (MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT / MAXX ROYAL KEMER RESORT) и VOYAGE HOTELS (VOYAGE BELEK GOLF&SPA, VOYAGE BODRUM, VOYAGE SORGUN, VOYAGE TORBA, VOYAGE TURKBUKU) важат следните анулационни условия:

Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи такса за прекратяване на договора, е 31 или повече дни преди датата на пътуването, с изключение на посочените типове стаи, за които ще има неустойка в размер на 30% от цената на туристическия пакет: MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT - KING SUITE, OWNER VILLA, PRESIDENTIAL VILLA, MAXX ROYAL KEMER RESORT - PRESIDENTIAL VILLA. При анулация, направена от 30 дни до 0 дни преди датата на пътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на туристическия пакет.

**УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 600 долара на тон; Анталия: 700 долара на тон. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.

Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса до 10 дни преди пътуването в агенцията, където са записани (за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава).


ЗАБЕЛЕЖКИ:
•   Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
•   Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
•    Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД /асистираща компания: "ЕВРО-ЦЕНТЪР"/.
При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД - "ЕВРО-ЦЕНТЪР", на дежурен телефонен номер, указан в полицата (00420 221 860 651)!
Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.

•   В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в документите във Вашия травелпак - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователя не бъде своевременно уведомен, то същия има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.

Пътническите листове се оптимизират в съгласие с новите изисквания за използването на Резервационни Данни за Пътниците (PNR) и Предварителна Пътническа Информация (API) за чартърните полети. В България тези промени се регулират от закона за ДАНС, обнародван в ДВ на 23.02.2016г НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
•    Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.

09/11/02


Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
лара екскурзии , оферти за ранни записвания , хотел topkapı palace 5 * , почивка в лара , lara , ranni zapisvania , екскурзии турция , lara family club , самолетни екскурзии анталия , lara , oferti za ranni zapisvania , турция с полет от варна , целодневна екскурзия „рафтинг“ , oferti za ekskurzii , plazh , анталия със самолет , оферти лара , екскурзии лято 2021 , семейни почивки , lara kundu , barut lara 5 * , porto bello hotel resort & spa 5 * , samoletni pochivki , екскурзии , ic hotels residence 5 * , lara pochivki , limak lara de luxe hotel & resort 5 * , ranni zapisvania 2021 , limak lara , pochivki lara , oferti 20201 , самолетни почивки турция , royal holiday palace 5 * , pochivki ranni zapisvania , lara letni ekskurzii , royal holiday palace , почивка в лара , оферти анталия , ekskurzii top travels , ekskurzii sys samolet , antalia , анталия лято 2021 , лара летни почивки , екскурзии ранни записвания , oferti top travels , niski ceni , екскурзии оферти , pochivki liato 2021 , grand park lara , лвтни почивки , lara , fame residence lara , royal seginus hotel , почивки , лара летни екскурзии , оферти топ травелс , ранни записвания 2021 , почивки анталия , ic residence , ekskurzii ranni zapisvania , ранни записвания екскурзии , saturn palace resort , top travels , antalia liato 2021 , анталия , плаж , ранни записвания турция , toptravels , почивки анталия , анталия летни почивки , wind of lara hotel & spa , delphin imperial , antalia , лара от софия , pochivka turcia , анталия оферти , море , почивка лара , ниски цени , оферти , почивки топ травелс , ранни записвания , oferti lara , pochivki lara , ranni zapisvania ekskurzii , ekskurzii oferti , почивки от варна , pochivki turcia , amara centro resort , лара почивки , delphin diva hotel , екскурзии , royal wings , екскурзии топ травелс , оферти турция , titanic mardan palace , delphin imperial 5 * , samoletni pochivki antalia , grand park lara 5 * , top travel , оферти за ранни записвания , venezia palace deluxe resort , целодневна екскурзия до анталия , pochivki top travels , анталия , pochivki , почивка в анталия , ваканция , самолетни почивки , oferti antalia , лара кунду , 12 нощувки в лара от софия , почивки турция , turcia 2021 , ranni zapisvania antalia , sherwood exclusive lara 5 * , лято 2021 , ranni zapisvania turcia , turcia s polet ot varna , анталия ранни записвания , екскурзии , анталия летни екскурзии , pochivki ot sofia , почивки със самолет , club hotel sera 5 * , почивка в анталия , antalia ranni zapisvania , pochivki antalia , екскурзии от cофия , семейни екскурзии , oferti , charter bulgaria air antalia , ekskurzia antalia , почивки , letni pochivki , oferti , pochivki antalia , целодневна екскурзия до памуккале , почивка в лара анталия , анталия лято 2021 , lara ranni zapisvania , топ травелс , хотел 5 * , antalia oferti , анталия от софия , semeijni pochivki , оферти , почивка в турция , pochivka turcia , лара със самолет , oferti za pochivki , анталия , лара ранни записвания , почивки от софия , lara , ранни записвания , почивки лара , samoletni ekskurzii , ниски цени , лято 2021 в анталия , antalia sys samolet , ekskurzii antalia , liato 2021 , sherwood suites resort 5* , оферти турция 2021 , antalia , оферти за екскурзии , оферти за почивки , oferti za pochivki , полудневна екскурзия „джип сафари“ , екскурзия анталия , oferti za ekskurzii , antalia pochivki , почивки със самолет , samoletni oferti , лара ранни записвания , почивки лара , turcia , топ травелс , turcia , лара почивки , delphin diva 5 * , semeini ekskurzii , почивки турция , анталия , antalia letni pochivki , ranni zapisvania , почивки анталия , оферти за екскурзии , ekskurzii turcia , miracle resort hotel 5 * , concorde deluxe resort , baia lara hotel , ekskurzii liato 2021 , почивки анталия , турция ранни записвания , турция ранни записвания , почивки оферти , лято 2021 анталия , ekskurzii , почивки ранни записвания , lara sys samolet , анталия с полет от варна , лара , sherwood exclusive lara , pochivki , почивки анталия , pochvika v lara kundu , почивка в турция , pochivki turcia , ниски цени , lara letni pochivki , pochivka 2021 lara , lara , ранни записвания анталия , полети всяка седмица , turcia , ekskurzii ot sofia , lara ot sofia , pochivki sys samolet , antalia letni ekskurzii , почивка в лара кунду , почивки анталия , swandor topkapi palace , лятна почивка в анталия , лара със самолет , самолетни почивки анталия , ekskurzii , sherwood suite resort , turcia , pochivki sys samolet , полети всяка неделя , чартър българия ер анталия , lara oferti , royal seginus 5* , почивка анталия , ramada resort lara , турция , турция , оферти , niski ceni , ic hotels green palace 5 * , ekskurzii , club hotel sera , pochivki lara , amara centro resort 5 * , baia lara hotel 5 * , почивки ранни записвания , ranni zapisvania pochivki , почивка лара , самолетни екскурзии турция , лято 2021 , топ травелс , antalia ot sofia , оферти за ранни записвания , почивки от софия , delphin be grand resort , ekskurzii ranni zapisvania , лара кунду , oferti turcia , lara sys samolet , trendy lara hotel , турция 2021 , лара , delphin palace deluxe , самолетни екскурзии , оферти турция , анталия 2021 , оферти за почивки , ранни записвания турция , pochivki ranni zapisvania , lara oferti , почивки лара , lara ranni zapisvania , antalia ranni zapisvania , oferti za ranni zapisvania , hotel 5 * , top travels , лара със самолет от варна , samoletni ekskurzii antalia , турция , antalia , обзорна обиколкна на алания; , hadrianus hotel lara , delphin be grand resort 5 * , почивка , почивки лято 2021 , titanic beach resort , lara sys samolet ot sofiq , hotel su 5 * , лято 2021 анталия , turcia ranni zapisvania , ранни записвания почивки , ранни записвания , turcia ranni zapisvania , ranni zapisvania , екскурзии от варна , delphin palace 5 * , екскурзии анталия , pochivki turcia , asteria kremlin palace , liato 2021 , lara liato 2021 , почивка в лара анталия , samoletni pochivki turcia , turkey 2021 , lara pochivki , ranni zapisvania ekskurzii , лара оферти , екскурзии със самолет , semeini ekskurzii , pochivki oferti , oferti za ranni zapisvania , анталия почивки , ранни записвания , oferti turcia , swandor hotels & resort topkapi palace 5 * , wind-of-lara-hotel-&-spa-5-* , почивка анталия , titanic beach lara 5 * , анталия , ekskurzii ot sofia , почивки турция , екскурзии със самолет , почивка в анталия , лара , samoletni ekskurzii turcia , lara , more , adalya elite lara , pochviki ot varna , почивка в анталия , почивка в анталия , лято 2021 в анталия , amara nirvana cosmopolitan , pochivki antalia , antalia , barut lara collection , самолетни оферти , екскурзии лара , самолетна почивка в анталия , pochivki antalia , ic green palace , ekskurzii sys samolet , анталия 2021 , лято в турция , семейни почивки , ekskurzii lara , целодневна екскурзия „гмуркане“ , лара оферти , екскурзии ранни записвания , pochivki ot sofia , анталия ранни записвания , antalia , pochivka 2021 lara , почивки , почивка в лара , pochvika v lara kundu , antalia s polet ot varna , полети всеки петък , лятна почивка в анталия , semeini pochivki , aska lara resort&spa , лято в турция , екскурзии от софия , sherwood suites resort 5* , concorde deluxe resort 5 * , turkey 2021 , турция , top travels , semeini ekskurzii , lara ekskurzii , royal wings hotel 5 * , pochivki , турция 2021 , ekskurzii ot varna , анталия
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах