Почивка в Малта през Юли 01 - 31.07.2021/3,4 и 7 нощ         Екскурзия Дубай – 6 дни + 3 екскурзии и 5 вечери включени в цената Целогодишно заминаване – всеки понеделник, сряда, петък и неделя/          Почивка в Канкун от Май до Октомври 2021 Лято - Есен 2021/9 дни - 7 нощ         

Почивка в Анталия, Турция 2021 - 12 нощувки в Лара от София

Оферта номер: П64212
Вид транспорт: Самолет Самолет
13 дни/ 12 нощи
Полети всеки Петък и Неделя
Важно! Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.
Цена от: 1420.91 лв
РЕЗЕРВИРАЙ


Програма

Полети от София 

Всеки ПЕТЪК от 14.05.2021 до 11.06.2021 вкл. и от 20.08.2021 до 15.10.2021 вкл.
Всяка НЕДЕЛЯ от 16.05.2021 до 27.06.2021 вкл. и от 22.08.2021 до 10.10.2021 вкл.Богато разнообразие от хотелско настаняване в Алания, Белек, Лара, Сиде и Кемер!
 

ПРОГРАМА:


Ден 1:
Директен чартърен полет от София - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-12:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други:

Демре-Мира-Кекова
Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия.

Далян Краб тур
С тази екскурзия ще посетите реката Далиян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. Време за къпане също е предвидено при посещението на известния плаж Изтезе. За любителите има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние.

Кападокия за 2 дни
Ще се потопите в магията на долината на Кападокия и да посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Кония и грънчарска работилница, където може да се сдобиете с уникални сувенири. В цената на тази екскурзия са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет на балон над Кападокия се заплащат допълнително.

Аквариума Antalya Aquarium
Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер.

Памуккале
Ще имате уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. В обиколката има посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. В цената на екскурзията има включено изхранване - закуска, обяд и вечеря. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири.

Израел за 1 ден  със самолет
Това приключение започва с отпътуване от Анталия в 06:00 ч. Ще посетите Йерусалим, Витлеем, храма на Господния дом, планината Голгота, старинен град, Стената на плача и, разбира се, Мъртво море. В цената на тази екскурзия е включен полет, придружител от фирмата, обяд, вечеря (поръчка от хотела). Пристигането в Анталия е късно - около 01:00 часа през нощта.

Ден 13:
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за София.

*Програмата e примерна за настаняване с 12 нощувки.
*Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.


ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
•   Самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);
•   Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек към 22.04.2021);
•   Държавна такса сигурност за летищата в Турция;
•   20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;
•   Трансфери летище - хотел - летище;
•    12 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
•   Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistance).


ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
•   Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
•   Задължително се заплаща евентуална горивна такса.**;
•   Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
•   Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора.*Всички цени са с включени летищни такси.

*Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.


ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ В ДЕН ПЕТЪК:
15:00 София (SOF)  -  16:45 Анталия (AYT)
13:30 Анталия (AYT)  -  15:15 София (SOF)

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ В ДЕН НЕДЕЛЯ:
11:40 София (SOF)  -  13:30 Анталия (AYT)
09:00 Анталия (AYT)  -  10:50 София (SOF)


*Полетното разписание подлежи на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания: CORENDON AIRLINES
тип самолет: Boeing 737-800
адрес: Guzeloluk Mah. 1879 Sok. No: 148 07200, Antalya
Лиценз : TR-015

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания: ONUR AIR
тип самолет: A319 / A320 / A330
адрес: Atatürk Havalimanı B Door, Teknik Hangar Side 34149
Yeşilköy/İSTANBUL/TÜRKİYE
Лиценз:  ISO9001 Certificate, EN9100:2003 Certificate 

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И АНУЛАЦИЯ
/Само за нови резервации, направени след 01.10.2020 вкл./

Плащания:

1. Депозит при записване в размер на 25 евро на човек
2. Доплащане до 30 % от общата цена на пътуването до 22 дни преди датата на отпътуване
3. Доплащане до 100 % от общата цена на пътуването до 8 дни преди датата на отпътуване
- за резервации направени в описаните в т. 2 и 3 срокове се заплаща съответния депозит (22 - 8 дни до датата на отпътуване - 30 % и 8 и по-малко дни - 100 %).

Анулационни срокове:

1.ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
2. След този срок, ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да анулира договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати неустойка в размери, както следва:
2.1 При анулация след изтичане на срока упоменат в т. 1. и до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 25 евро на човек;
2.2.При анулация от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 30 % от общата пакетна цена;
2.3. При анулация от 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване неустойката е в размер на 70 % от общата пакетна цена;
3. В случай, че резервация е направена от 8 и по-малко дни преди датата на отпътуване, ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка, в срок до 24 часа от датата на записване.

За хотели от веригата MAXX HOTELS (MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT / MAXX ROYAL KEMER RESORT) и VOYAGE HOTELS (VOYAGE BELEK GOLF&SPA, VOYAGE BODRUM, VOYAGE SORGUN, VOYAGE TORBA, VOYAGE TURKBUKU) важат следните анулационни условия:

Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи такса за прекратяване на договора, е 31 или повече дни преди датата на пътуването, с изключение на посочените типове стаи, за които ще има неустойка в размер на 30% от цената на туристическия пакет: MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT - KING SUITE, OWNER VILLA, PRESIDENTIAL VILLA, MAXX ROYAL KEMER RESORT - PRESIDENTIAL VILLA. При анулация, направена от 30 дни до 0 дни преди датата на пътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на туристическия пакет.

**УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 600 долара на тон; Анталия: 700 долара на тон. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.

Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса до 10 дни преди пътуването в агенцията, където са записани (за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава).


ЗАБЕЛЕЖКИ:
•   Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
•   Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
•    Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД /асистираща компания: "ЕВРО-ЦЕНТЪР"/.
При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД - "ЕВРО-ЦЕНТЪР", на дежурен телефонен номер, указан в полицата (00420 221 860 651)!
Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.

•   В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в документите във Вашия травелпак - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователя не бъде своевременно уведомен, то същия има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.

Пътническите листове се оптимизират в съгласие с новите изисквания за използването на Резервационни Данни за Пътниците (PNR) и Предварителна Пътническа Информация (API) за чартърните полети. В България тези промени се регулират от закона за ДАНС, обнародван в ДВ на 23.02.2016г НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
•    Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.

09/11/02


Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
оферти за екскурзии , grand park lara 5 * , pochviki ot varna , почивки анталия , semeini ekskurzii , ниски цени , ранни записвания , ekskurzii , плаж , barut lara 5 * , limak lara de luxe hotel & resort 5 * , samoletni pochivki , почивка в лара кунду , почивка в лара , swandor topkapi palace , wind of lara hotel & spa , ramada resort lara , turcia , екскурзии топ травелс , почивки , pochivki top travels , лято 2021 анталия , турция с полет от варна , лара от софия , antalia pochivki , лара със самолет от варна , turkey 2021 , почивки анталия , niski ceni , oferti za ranni zapisvania , club hotel sera , почивки със самолет , лара летни почивки , ekskurzii lara , sherwood suites resort 5* , hotel su 5 * , почивки ранни записвания , почивка в анталия , ранни записвания анталия , royal seginus hotel , titanic beach resort , екскурзии , turcia s polet ot varna , анталия , ранни записвания турция , aska lara resort&spa , оферти за екскурзии , sherwood exclusive lara , екскурзии със самолет , lara letni ekskurzii , почивки топ травелс , pochivki oferti , pochivki ranni zapisvania , лято в турция , анталия , samoletni pochivki turcia , почивка в анталия , pochivki ranni zapisvania , лара оферти , самолетни почивки анталия , antalia ot sofia , анталия с полет от варна , turcia ranni zapisvania , amara nirvana cosmopolitan , pochivki turcia , turcia 2021 , oferti za ranni zapisvania , екскурзии ранни записвания , ic green palace , лятна почивка в анталия , oferti za ekskurzii , почивки ранни записвания , топ травелс , titanic mardan palace , анталия , top travel , почивка анталия , полети всеки петък , delphin imperial 5 * , antalia , почивка в турция , lara , pochivki lara , почивка в турция , турция 2021 , pochivki antalia , baia lara hotel , adalya elite lara , limak lara , лвтни почивки , полети всяка неделя , pochivki turcia , ranni zapisvania ekskurzii , турция , анталия със самолет , lara , pochivki ot sofia , samoletni ekskurzii , ранни записвания , почивки от софия , liato 2021 , анталия лято 2021 , antalia , antalia s polet ot varna , лара кунду , ranni zapisvania antalia , анталия лято 2021 , ваканция , top travels , чартър българия ер анталия , oferti lara , обзорна обиколкна на алания; , semeini pochivki , хотел 5 * , turcia , почивка в анталия , анталия от софия , lara sys samolet , charter bulgaria air antalia , лара почивки , лара със самолет , почивка в лара анталия , wind-of-lara-hotel-&-spa-5-* , ranni zapisvania ekskurzii , ekskurzii ranni zapisvania , saturn palace resort , почивки турция , antalia ranni zapisvania , оферти турция , grand park lara , семейни екскурзии , pochivki lara , лято 2021 , ekskurzii turcia , ранни записвания , самолетна почивка в анталия , more , oferti , antalia ranni zapisvania , оферти , ranni zapisvania , ранни записвания турция , barut lara collection , екскурзии лято 2021 , анталия , pochivki , antalia letni ekskurzii , lara oferti , turkey 2021 , оферти за почивки , самолетни екскурзии анталия , antalia oferti , toptravels , oferti top travels , lara ranni zapisvania , хотел topkapı palace 5 * , delphin diva 5 * , лятна почивка в анталия , ekskurzii oferti , екскурзии от cофия , самолетни екскурзии , antalia letni pochivki , почивка в лара , почивки оферти , delphin be grand resort , ekskurzii , hadrianus hotel lara , оферти анталия , оферти за почивки , samoletni ekskurzii antalia , ekskurzii antalia , sherwood suite resort , ekskurzii sys samolet , лято 2021 , ekskurzia antalia , оферти лара , целодневна екскурзия „рафтинг“ , оферти , plazh , royal holiday palace , oferti za pochivki , lara , оферти , целодневна екскурзия до анталия , лара ранни записвания , royal wings hotel 5 * , ic hotels residence 5 * , почивки турция , екскурзии , 12 нощувки в лара от софия , екскурзии ранни записвания , pochivka turcia , екскурзии турция , ekskurzii , fame residence lara , letni pochivki , ekskurzii top travels , оферти турция , oferti za pochivki , hotel 5 * , lara ranni zapisvania , concorde deluxe resort 5 * , delphin palace 5 * , почивки лара , целодневна екскурзия „гмуркане“ , lara oferti , почивка , samoletni pochivki antalia , топ травелс , antalia , самолетни почивки , турция , лара , turcia , турция ранни записвания , asteria kremlin palace , почивки лара , pochivka 2021 lara , лара , самолетни оферти , oferti za ekskurzii , лара почивки , lara family club , ekskurzii sys samolet , турция , полудневна екскурзия „джип сафари“ , samoletni oferti , почивка в анталия , море , oferti 20201 , royal holiday palace 5 * , antalia liato 2021 , liato 2021 , екскурзии анталия , antalia sys samolet , екскурзии със самолет , оферти турция 2021 , лято 2021 в анталия , оферти за ранни записвания , почивки анталия , лара , ranni zapisvania turcia , pochivki sys samolet , анталия 2021 , lara kundu , почивки анталия , почивки лара , лято 2021 анталия , ранни записвания 2021 , pochivki , анталия 2021 , ранни записвания , почивки от софия , antalia , oferti za ranni zapisvania , top travels , ранни записвания екскурзии , delphin be grand resort 5 * , porto bello hotel resort & spa 5 * , почивка в лара анталия , delphin palace deluxe , lara , club hotel sera 5 * , oferti antalia , royal wings , ниски цени , niski ceni , trendy lara hotel , оферти за ранни записвания , concorde deluxe resort , oferti , titanic beach lara 5 * , ranni zapisvania 2021 , pochvika v lara kundu , почивки от варна , лара екскурзии , lara ot sofia , semeini ekskurzii , ranni zapisvania , анталия , лара летни екскурзии , delphin diva hotel , ekskurzii ot sofia , почивки анталия , antalia , top travels , pochivki , lara liato 2021 , semeijni pochivki , baia lara hotel 5 * , pochivki turcia , целодневна екскурзия до памуккале , pochivka turcia , lara , екскурзии , почивки , почивки лято 2021 , анталия , ekskurzii liato 2021 , почивка в анталия , почивка лара , ekskurzii ranni zapisvania , екскурзия анталия , лара кунду , pochivki ot sofia , топ травелс , самолетни екскурзии турция , почивка анталия , lara pochivki , екскурзии от варна , анталия оферти , turcia , турция 2021 , почивки със самолет , amara centro resort 5 * , amara centro resort , почивки анталия , oferti turcia , лято 2021 в анталия , pochivki antalia , lara sys samolet ot sofiq , lara ekskurzii , анталия летни почивки , pochivki antalia , sherwood suites resort 5* , лято в турция , ниски цени , lara sys samolet , оферти за ранни записвания , swandor hotels & resort topkapi palace 5 * , ekskurzii ot varna , miracle resort hotel 5 * , turcia ranni zapisvania , анталия ранни записвания , екскурзии лара , самолетни почивки турция , lara letni pochivki , лара оферти , екскурзии от софия , ic hotels green palace 5 * , почивки , oferti turcia , sherwood exclusive lara 5 * , анталия летни екскурзии , pochivki sys samolet , турция , ranni zapisvania pochivki , venezia palace deluxe resort , екскурзии оферти , ic residence , почивки турция , pochvika v lara kundu , lara , почивка в лара , оферти топ травелс , lara pochivki , delphin imperial , семейни почивки , полети всяка седмица , ranni zapisvania , анталия почивки , pochivki liato 2021 , semeini ekskurzii , лара ранни записвания , почивка лара , antalia , pochivki lara , лара със самолет , семейни почивки , турция ранни записвания , samoletni ekskurzii turcia , royal seginus 5* , ekskurzii ot sofia , pochivka 2021 lara , ранни записвания почивки , pochivki antalia , анталия ранни записвания
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах