Екскурзия Дубай – 5 дни + 4 екскурзии и 4 вечери включени в цената Заминаване всеки понеделник през Февруари и Март и всеки вторник през Април и Май 2021         Екскурзия Дубай – 6 дни + 3 екскурзии и 5 вечери включени в цената Целогодишно заминаване – всеки понеделник, сряда, петък и неделя/          Уикенд в Малта 2021 Дати на заминаване всяка събота от 13.02 до 27.03.2021 и всеки петък от 02.04 до 17.12.2021/3 нощ         

Почивка в Анталия, Турция 2021 - 12 нощувки в Сиде от София

Оферта номер: П64213
Вид транспорт: Самолет Самолет
13 дни/ 12 нощи
Полети от София всеки Петък и Неделя
Важно! Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.
Цена от: 752.02 лв
РЕЗЕРВИРАЙ


Програма

Полети от София 

Всеки ПЕТЪК от 14.05.2021 до 11.06.2021 вкл. и от 20.08.2021 до 15.10.2021 вкл.
Всяка НЕДЕЛЯ от 16.05.2021 до 27.06.2021 вкл. и от 22.08.2021 до 10.10.2021 вкл.

Богато разнообразие от хотелско настаняване в Алания, Белек, Лара, Сиде и Кемер!

ПРОГРАМА:


Ден 1:
Директен чартърен полет от София - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-12:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други:

Демре-Мира-Кекова
Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия.

Далян Краб тур
С тази екскурзия ще посетите реката Далиян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. Време за къпане също е предвидено при посещението на известния плаж Изтезе. За любителите има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние.

Кападокия за 2 дни
Ще се потопите в магията на долината на Кападокия и да посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Кония и грънчарска работилница, където може да се сдобиете с уникални сувенири. В цената на тази екскурзия са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет на балон над Кападокия се заплащат допълнително.

Аквариума Antalya Aquarium
Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер.

Памуккале
Ще имате уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. В обиколката има посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. В цената на екскурзията има включено изхранване - закуска, обяд и вечеря. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири.

Израел за 1 ден  със самолет
Това приключение започва с отпътуване от Анталия в 06:00 ч. Ще посетите Йерусалим, Витлеем, храма на Господния дом, планината Голгота, старинен град, Стената на плача и, разбира се, Мъртво море. В цената на тази екскурзия е включен полет, придружител от фирмата, обяд, вечеря (поръчка от хотела). Пристигането в Анталия е късно - около 01:00 часа през нощта.

Ден 13:
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за София.

*Програмата e примерна за настаняване с 12 нощувки.
*Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
•   Самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);
•   Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек към 22.04.2021);
•   Държавна такса сигурност за летищата в Турция;
•   20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;
•   Трансфери летище - хотел - летище;
•    12 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
•   Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistance).


ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
•   Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
•   Задължително се заплаща евентуална горивна такса.**;
•   Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
•   Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора.

*Всички цени са с включени летищни такси.

*Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ В ДЕН ПЕТЪК:
15:00 София (SOF)  -  16:45 Анталия (AYT)
13:30 Анталия (AYT)  -  15:15 София (SOF)

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ В ДЕН НЕДЕЛЯ:
11:40 София (SOF)  -  13:30 Анталия (AYT)
09:00 Анталия (AYT)  -  10:50 София (SOF)

*Полетното разписание подлежи на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания: CORENDON AIRLINES
тип самолет: Boeing 737-800
адрес: Guzeloluk Mah. 1879 Sok. No: 148 07200, Antalya
Лиценз : TR-015

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания: ONUR AIR
тип самолет: A319 / A320 / A330
адрес: Atatürk Havalimanı B Door, Teknik Hangar Side 34149
Yeşilköy/İSTANBUL/TÜRKİYE
Лиценз:  ISO9001 Certificate, EN9100:2003 CertificateУСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И АНУЛАЦИЯ

/Само за нови резервации, направени след 01.10.2020 вкл./

Плащания:
1. Депозит при записване в размер на 25 евро на човек
2. Доплащане до 30 % от общата цена на пътуването до 22 дни преди датата на отпътуване
3. Доплащане до 100 % от общата цена на пътуването до 8 дни преди датата на отпътуване
- за резервации направени в описаните в т. 2 и 3 срокове се заплаща съответния депозит (22 - 8 дни до датата на отпътуване - 30 % и 8 и по-малко дни - 100 %).

Анулационни срокове:
1.ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
2. След този срок, ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да анулира договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати неустойка в размери, както следва:
2.1 При анулация след изтичане на срока упоменат в т. 1. и до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 25 евро на човек;
2.2.При анулация от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 30 % от общата пакетна цена;
2.3. При анулация от 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване неустойката е в размер на 70 % от общата пакетна цена;
3. В случай, че резервация е направена от 8 и по-малко дни преди датата на отпътуване, ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка, в срок до 24 часа от датата на записване.

 
За хотели от веригата MAXX HOTELS (MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT / MAXX ROYAL KEMER RESORT) и VOYAGE HOTELS (VOYAGE BELEK GOLF&SPA, VOYAGE BODRUM, VOYAGE SORGUN, VOYAGE TORBA, VOYAGE TURKBUKU) важат следните анулационни условия:

Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи такса за прекратяване на договора, е 31 или повече дни преди датата на пътуването, с изключение на посочените типове стаи, за които ще има неустойка в размер на 30% от цената на туристическия пакет: MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT - KING SUITE, OWNER VILLA, PRESIDENTIAL VILLA, MAXX ROYAL KEMER RESORT - PRESIDENTIAL VILLA. При анулация, направена от 30 дни до 0 дни преди датата на пътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на туристическия пакет.


**УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 600 долара на тон; Анталия: 700 долара на тон. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса до 10 дни преди пътуването в агенцията, където са записани (за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава).


ЗАБЕЛЕЖКИ:
•    Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
•    Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
•    Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД /асистираща компания: "ЕВРО-ЦЕНТЪР"/.
При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД - "ЕВРО-ЦЕНТЪР", на дежурен телефонен номер, указан в полицата (00420 221 860 651)!
Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
•    В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в документите във Вашия травелпак - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователя не бъде своевременно уведомен, то същия има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.

Пътническите листове се оптимизират в съгласие с новите изисквания за използването на Резервационни Данни за Пътниците (PNR) и Предварителна Пътническа Информация (API) за чартърните полети. В България тези промени се регулират от закона за ДАНС, обнародван в ДВ на 23.02.2016г  


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
•    Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.

09/11/02


Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
ekskurzia , почивки турция , pochivka v side ot sofia , хотели в сиде , pochivki side , ekskurzii antalia , екскурзия на ниска цена , programi ot top travels , манавгат , препоръчан хотел , pochivka v side ot sofia , почивки в турция 2020 , хотели в сиде , pochivki side , почивка на ниска цена , манавгат , почивка 2020 , top travels , ниски цени , стара загора , самолетна екскурзия , почивка в сиде, анталия 2021 , манавгат , top travels , лято 2021 в турция , още оферти от топ травелс , почивка сиде , почивка на море , хотел в сиде , почивка сиде , ekskurzii antalia , почивка сиде 2021 , почивки анталия , казанлък , бургас , резервирайте при нас , 2021 почивка , top oferti , pochivka v antaliya , стара загора , екскурзии турция , почивка в сиде , ekskurzii side , ekskurzii antalia , почивки анталия , почивка в сиде , софия , pochivki antalia , почивка сиде , турция , почивки в анталия , почивка на море , top travels 2021 , ekskurzii i pochivki 2021 , почивка сиде , ekskurzii antalia , турция , сиде 2020 , почивки сиде , почивка в сиде , препоръчайте ми хотел в сиде , club aqua plaza , оферти , самолетна почивка в анталия , почивка сиде , екскурзии анталия , лято 2020 в турция , турция , анталия , почивка в сиде, анталия , още оферти от топ травелс , почивка в турция , анталия , хубав хотел в анталия , стара загора , травелс , екскурзии анталия , почивка 2021 , екскурзии турция , почивка в сиде , pochivka na more , 2021 почивка , екскурзии анталия , сиде 2021 , почивка в сиде, анталия 2021 , турция 2021 , top travels , топ оферти , хотел , почивка в сиде, анталия , почивка сиде , pochivki side , почивка в сиде, анталия 2021 , all inclusive , почивки сиде , сиде , hotels , почивка в сиде , programi ot top travels , top , алания , hoteli , почивка в анталия , top travel , екскурзии анталия , варна , top travels , самолетна почивка в анталия , почивка в сиде, анталия , почивка в сиде , самолетна почивка в анталия , екскурзия на ниска цена , почивки анталия , анталия , лято 2021 в турция , хотел в сиде , лято 2021 в сиде , всяка стяда на море , хасково , pochivka v side ot sofia , информация от топ травелс , почивка сиде , екскурзия 2020 , анталия , pochivka v turcia , pochivki antalia , pochivki antalia , ekskurzia v turciq , почивки сиде , екскурзии анталия , pochivki antalia , почивка в сиде, анталия 2021 , лято 2021 в турция , почивка сиде , самолетна почивка в анталия , анталия , екскурзия 2020 , ниски цени , all inclusive , ekskurzia v turciq , почивка в сиде , ниски цени , анталия , екскурзии сиде , лято , топ оферти , top oferti , pochivki antalia , почивки в турция 2021 , сиде , почивки сиде , сиде 2020 , почивки в турция 2021 , почивка в сиде , почивка в сиде, анталия , екскурзии сиде , на море , почивки и екскурзии 2021 , pochivki antalia , почивки в турция 2021 , pochivka v turcia , почивка в сиде , екскурзии сиде , почивки анталия , екскурзии сиде , топ цени , почивка в турция , програми , toptravels , хотели в сиде , почивка сиде , hoteli , all inclusive , почивка в анталия , резервирайте при нас , габрово , екскурзия в сиде , pochivka v antaliya , почивка сиде , алания , почивка сиде , ekskurzii i pochivki 2021 , софия , pochivki antalia , сиде , hoteli , ekskurzii side , почивки сиде , ekskurzii side , почивки сиде , пловдив , топ травелс , toptravels.bg , сиде , pochivka v antaliya , екскурзии анталия , top travels 2021 , почивка в анталия , почивка сиде , почивка 2021 , ekskurzii side , полети всяка сряда , ekskurzii side , pochivka v antaliya , стара загора , препоръчайте ми хотел в сиде , още оферти от топ травелс , екскурзия в сиде , pochivki side , габрово , алания , автобусна програма , почивка в турция , почивки турция , hotels , екскурзии анталия , почивки сиде , информация от топ травелс , niski ceni , почивка на море , pochivki side , niski ceni , toptravels , анталия , софия , топ оферти , all inclusive , турция , pochivki antalia , варна , 2021 почивка , toptravels.bg , хубав хотел в анталия , хотел в сиде , pochivka na more , екскурзии сиде , pochivki side , автобусна програма , pochivki side , в. търново , екскурзия до турция , лято 2020 , хубав хотел в анталия , хит цена , ekskurzia , почивка в анталия , почивка сиде , ниски цени , почивка в сиде , почивки турция , екскурзия 2021 , почивка в сиде , почивка сиде , почивка сиде , манавгат , турция , почивка сиде , почивка сиде , сиде , сиде 2021 , всяка сряда на почивка , турция , екскурзия в сиде , ekskurzia do , почивки турция , top travel , екскурзии турция , ниски цени , ekskurzii antalia , programi ot top travels , pochivka v side ot sofia , почивка сиде , програми , club aqua plaza , почивки сиде , pochivki side , почивка сиде , екскурзии турция , казанлък , hotels , екскурзия , промоция , манавгат , ниски цени , ekskurzii antalia , pochivki side , top travel , toptravels , pochivka v antaliya , toptravels , почивка сиде , pochivka v side ot sofia , хотели , почивки турция , екскурзия в сиде , топ оферти , pochivki antalia , бургас , оферти турция 2021 , анталия , почивка сиде , почивка сиде , почивка сиде , екскурзия до турция , сиде 2021 , toptravels , екскурзии анталия , 2021 почивка в турция , pochivka v antaliya , почивка сиде , почивка в сиде, анталия 2021 , toptravels.bg , почивки анталия , препоръчайте ми хотел в сиде , сиде 2021 , почивки анталия , промоция , 2021 pochivka na egeisko more , екскурзии сиде , ekskurzii i pochivki 2020 , промоция , ниски цени , почивка в анталия , почивка в анталия , топ цени , pochivka v side ot sofia , почивка в анталия , хотели , лятна почивка в турция 2021 , почивка в анталия , почивка сиде , казанлък , екскурзии турция , 2021 pochivka na egeisko more , почивки анталия , хотели в сиде , pochivka 2020 , турция 2021 , toptravels , пловдив , топ , ekskurzia 2020 , екскурзии сиде , турция , почивка в сиде, анталия , турция , pochivki side , лятна почивка в турция 2021 , в. търново , анталия , почивки сиде , почивка в анталия , информация от топ травелс , лято 2021 в сиде , габрово , почивка в сиде , pochivka , 2020 , топ цени , почивка в сиде , софия , почивка сиде , ниски цени , toptravels , toptravels , екскурзия на ниска цена , ниски цени , хит цена , екскурзии турция , почивка в анталия , pochivki antalia , pochivki side , pochivka v side ot sofia , почивка сиде 2021 , препоръчан хотел , резервирайте при нас , промоция , самолетна почивка в анталия , оферти турция 2021 , top travels , варна , top travels , самолетна почивка в анталия , 2021 почивка в туеция , почивка сиде , анталия , ekskurzii side , турция , почивка сиде , почивки в анталия , екскурзии сиде , екскурзии турция , топ травелс , автобусна програма , почивка в сиде , на море , лято 2021 в турция , ekskurzii i pochivki 2021 , почивка на ниска цена , ниски цени , алания , pochivka v antaliya , пловдив , почивки турция , почивка сиде , ниски цени , почивка 2020 , автобусна програма , ekskurzii antalia , ekskurzii antalia , анталия , хотел в сиде , пловдив , почивки турция , 2021 почивка в турция , лято 2021 в турция , в. търново , турция , почивка в сиде, анталия 2021 , алания , почивки в анталия , ekskurzii side , сиде 2021 , почивка на ниска цена , анталия , почивка в сиде, анталия , почивки анталия , niski ceni , екскурзии сиде , ekskurzii antalia , pochivki antalia , pochivka v side ot sofia , самолетна почивка в анталия , екскурзия до турция , екскурзии турция , екскурзия на ниска цена , 2021 , екскурзии анталия , сиде , информация от топ травелс , екскурзии турция , почивки турция , ekskurzii side , казанлък , хит цена , екскурзии турция , почивка в сиде, анталия , почивка в турция , pochivki antalia , хасково , в. търново , niski ceni , турция 2021 , почивки турция , екскурзия 2021 , алания , почивки сиде , почивки анталия , турция , почивки анталия , 2020 , почивки сиде , top travel , ekskurzii side , екскурзия , почивка в анталия , топ травелс , ekskurzia do , toptravels , анталия , варна , турция , лято 2020 в сиде , 2021 , ekskurzii antalia , анталия , почивка в сиде , почивка сиде , екскурзии анталия , топ травелс , лято 2021 в сиде , club aqua plaza , сиде , резервирайте при нас , топ травелс , кемер , pochivka v antaliya , почивка сиде , анталия , почивки сиде , hoteli , 2021 pochivka na egeisko more , top travels , хасково , почивки в анталия , почивка в анталия , програми , манавгат , габрово , почивки турция , бургас , ранни записвания 2021 , екскурзии сиде , pochivka , сиде , ниски цени , ниски цени , почивки турция , pochivki side , екскурзии сиде , турция , programi ot top travels , сиде 2021 , лято 2020 , ранни записвания 2021 , препоръчан хотел , екскурзии турция , екскурзии анталия , анталия , почивка на ниска цена , почивка в сиде , почивка сиде , почивка в сиде , hotels , почивка в сиде , сиде , бургас , почивка в сиде, анталия , почивка в сиде , анталия , top oferti , ниски цени , pochivka 2020 , toptravels , екскурзия до турция , top travels 2020 , екскурзии сиде , препоръчан хотел , хит цена , самолетна почивка в анталия , ekskurzii side , оферти , екскурзии анталия , toptravels , club aqua plaza , хотел , ekskurzia 2020 , хубав хотел в анталия , почивки турция , toptravels , програми , почивки и екскурзии 2020 , почивки анталия , почивка на море , екскурзии турция , почивки анталия , ekskurzii antalia , top oferti , ekskurzii side , оферти , още оферти от топ травелс , лято , ekskurzii side , препоръчайте ми хотел в сиде , 2021 , хасково , оферти , toptravels.bg , почивка в сиде , ekskurzii antalia , ниски цени
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах