Уикенд в Малта 2021 Дати на заминаване всяка събота от 13.02 до 27.03.2021 и всеки петък от 02.04 до 17.12.2021/3 нощ         Екскурзия Дубай – 6 дни + 3 екскурзии и 5 вечери включени в цената Целогодишно заминаване – всеки понеделник, сряда, петък и неделя/          Екскурзия Дубай – 8 дни + 4 екскурзии и 4 вечери включени в цената Целогодишно 2021/7 нощ         

Почивка в Анталия, Турция 2021 - 14 нощувки в Белек от София

Оферта номер: П64222
Вид транспорт: Самолет Самолет
15 дни/ 14 нощи
Полети всеки ПЕТЪК,НЕДЕЛЯ И СРЯДА
Важно! Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.
Цена от: 1206.75 лв
РЕЗЕРВИРАЙ


Програма

Всеки ПЕТЪК от 30.04.2021 до 15.10.2021 вкл.

Всяка НЕДЕЛЯ от 16.05.2021 до 20.06.2021 вкл. и от 22.08.2021 до 03.10.2021 вкл.

Всяка СРЯДА от 19.05.2021 до 09.06.2021 вкл. и от 01.09.2021 до 13.10.2021 вкл.


Богато разнообразие от хотелско настаняване в Алания, Белек, Лара, Сиде и Кемер!

 

ПРИМЕРНА ПРОГРАМА за почивка в Анталия с 14 нощувки:


Ден 1:
Директен чартърен полет от София - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-14:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други:

Демре-Мира-Кекова
Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия.

Далян Краб тур
С тази екскурзия ще посетите реката Далиян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. Време за къпане също е предвидено при посещението на известния плаж Изтезе. За любителите има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние.

Кападокия за 2 дни
Ще се потопите в магията на долината на Кападокия и да посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Кония и грънчарска работилница, където може да се сдобиете с уникални сувенири. В цената на тази екскурзия са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет на балон над Кападокия се заплащат допълнително.

Аквариума Antalya Aquarium
Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер.

Памуккале
Ще имате уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. В обиколката има посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. В цената на екскурзията има включено изхранване - закуска, обяд и вечеря. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири.

Израел за 1 ден  със самолет
Това приключение започва с отпътуване от Анталия в 06:00 ч. Ще посетите Йерусалим, Витлеем, храма на Господния дом, планината Голгота, старинен град, Стената на плача и, разбира се, Мъртво море. В цената на тази екскурзия е включен полет, придружител от фирмата, обяд, вечеря (поръчка от хотела). Пристигането в Анталия е късно - около 01:00 часа през нощта.

Ден 15:
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за София.


*Програмата e примерна за настаняване с 14 нощувки.
*Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.


ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
•   Самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);
•   Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек към 22.04.2021);
•   Държавна такса сигурност за летищата в Турция;
•   20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;
•   Трансфери летище - хотел - летище;
•    14 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
•   Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistance).ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
•   Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
•   Задължително се заплаща евентуална горивна такса.**;
•   Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни (попитайте ни за цена при различен престой!);
•   Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора.


*Всички цени са с включени летищни такси.

*Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ В ДЕН ПЕТЪК:
15:00 София (SOF)  -  16:45 Анталия (AYT)
13:30 Анталия (AYT)  -  15:15 София (SOF)

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ В ДЕН НЕДЕЛЯ:
11:40 София (SOF)  -  13:30 Анталия (AYT)
09:00 Анталия (AYT)  -  10:50 София (SOF)

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ В ДЕН СРЯДА:
09:20 София (SOF)  -  11:00 Анталия (AYT)
06:30 Анталия (AYT)  -  08:20 София (SOF)

*Полетното разписание подлежи на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания: CORENDON AIRLINES
тип самолет: Boeing 737-800
адрес: Guzeloluk Mah. 1879 Sok. No: 148 07200, Antalya
Лиценз : TR-015

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания: ONUR AIR
тип самолет: A319 / A320 / A330
адрес: Atatürk Havalimanı B Door, Teknik Hangar Side 34149
Yeşilköy/İSTANBUL/TÜRKİYE
Лиценз:  ISO9001 Certificate, EN9100:2003 Certificate

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания: SunExpress (www.sunexpress.com)
тип самолет: Boeing 737-800 или друг от предлаганите от АК SunExpress
адрес: TR-07230 Antalya, Türkiye, P.O Box 28, Yenigöl Mah. Nergiz Sok. No: 84 PK
Регистрационен номер: / Tic.Sic. No:12563
УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И АНУЛАЦИЯ
/Само за нови резервации, направени след 01.10.2020 вкл./

Плащания:
1. Депозит при записване в размер на 25 евро на човек
2. Доплащане до 30 % от общата цена на пътуването до 22 дни преди датата на отпътуване
3. Доплащане до 100 % от общата цена на пътуването до 8 дни преди датата на отпътуване
- за резервации направени в описаните в т. 2 и 3 срокове се заплаща съответния депозит (22 - 8 дни до датата на отпътуване - 30 % и 8 и по-малко дни - 100 %).

Анулационни срокове:
1.ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
2. След този срок, ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да анулира договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати неустойка в размери, както следва:
2.1 При анулация след изтичане на срока упоменат в т. 1. и до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 25 евро на човек;
2.2.При анулация от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 30 % от общата пакетна цена;
2.3. При анулация от 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване неустойката е в размер на 70 % от общата пакетна цена;
3. В случай, че резервация е направена от 8 и по-малко дни преди датата на отпътуване, ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка, в срок до 24 часа от датата на записване.

 
За хотели от веригата MAXX HOTELS (MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT / MAXX ROYAL KEMER RESORT) и VOYAGE HOTELS (VOYAGE BELEK GOLF&SPA, VOYAGE BODRUM, VOYAGE SORGUN, VOYAGE TORBA, VOYAGE TURKBUKU) важат следните анулационни условия:

Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи такса за прекратяване на договора, е 31 или повече дни преди датата на пътуването, с изключение на посочените типове стаи, за които ще има неустойка в размер на 30% от цената на туристическия пакет: MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT - KING SUITE, OWNER VILLA, PRESIDENTIAL VILLA, MAXX ROYAL KEMER RESORT - PRESIDENTIAL VILLA. При анулация, направена от 30 дни до 0 дни преди датата на пътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на туристическия пакет.


**УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 600 долара на тон; Анталия: 700 долара на тон. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса до 10 дни преди пътуването в агенцията, където са записани (за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава).


ЗАБЕЛЕЖКИ:
•    Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
•    Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
•    Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД /асистираща компания: "ЕВРО-ЦЕНТЪР"/.
При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД - "ЕВРО-ЦЕНТЪР", на дежурен телефонен номер, указан в полицата (00420 221 860 651)!
Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
•    В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в документите във Вашия травелпак - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователя не бъде своевременно уведомен, то същия има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.


Пътническите листове се оптимизират в съгласие с новите изисквания за използването на Резервационни Данни за Пътниците (PNR) и Предварителна Пътническа Информация (API) за чартърните полети. В България тези промени се регулират от закона за ДАНС, обнародван в ДВ на 23.02.2016гНЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
•    Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.

09/11/02


Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
maritim pine beach resort , kemer , aydinbey famous , почивка със самолет , oferti , letni pochivki , alba queen hotel 5* , лято 2021 в белек , spice resort & spa , оферти за ранни , анталия от варна , crystal boutique , papillon zeugma , belek oferti , pochivki ot varna , antalia , po4ivka v alania , почивка през май , почивка в анталия , pochivki oferti , белек с автобус , j'adore deluxe hotel & spa 5* , titanic deluxe , чартерна програма , семейни екскурзии , crystal family , gloria verde resort , ekskurzii ranni , titanic deluxe , waterworld , оферти , ексурзия през май , spice resort & spa , pochivki s avtobus , crystal tat beach , анталия лято 2021 , gloria golf resort , антaлия летни , кемер , top , po4ivka v side , слънчева турция , po4ivka v belek , kirman belazur , автобусна почивка , belconti resort , aydinbey famous , sunis efes royal palace resort & spa 5* , кемер , antalia pochivki , ekskurzii ot varna , летни почивки , pochivki ot sofia , почивки от софия , kirman belazur , limak atlantis , анталия с автобус , throne seagate , susesi luxury resort , letni pochivki , ic santai family resort , белек 2021 , анталия ранни записвания , antalia , почивки оферти , gloria serenity resort , оферти , анталия летни , adora golf resort , самолетна екскурзия до кемер , iq hotel belek , calista luxury resort , почивки оферти , belek , промоция цени , ranni zapisvania , анталия , hotel , анталия лято 2021 , анталия почивки , zapisvania , pochivki ranni zapisvania , екскурзия до лара , на море в белек , почивка в лара , starlight resort hotel - 5* , club asteria belek , crystal paraiso , ekskurzii oferti , top travels , екскурзия в кемер , 2021 ранни записвания , почивка до бодрум , belek ot sofia , deluxe hotel , великден в сиде , antalia liato 2021 , po4ivka v antalia , zapisvania , aydinbay queens palace , kombinirana programa , самолетна екскурзия до лара , лято 2021 , ниски цени с автобус , beach resort , анталия оферти , bellis deluxe , lqto v turciq 2021 , top travels , selectum luxury resort , rixos the land of legends kingdom , antalia oferti , antalia ot varna , комбинирани почивки до турция , belek letni ekskurzii , майски празници , regnum carya golf&spa , papillon zeugma , през май , antalia letni pochivki , resort , crystal , pochivki , анталия оферти , лара , екскурзии с автобус , semeini ekskurzii , pochivki ranni , нова година в сиде , лято 2021 в белек , почивки ранни записвания , ela quality resort , limak atlantis , алания ранни записвания , top travels , & resort , resort , club mega saray , oferti , calista luxury resort , всяка седмица в турция , belek liato 2020 , кушадасъ с автобус , belek ot varna , port nature luxury resort 5* , tui blue belek , ранни записвания 2021 , записвания , cornelia deluxe resort , медицинска застраховка , soho beach club , лято 2021 в турция , сиде , selectum luxury resort , почивки , throne seagate , alva donna exclusive , топ травелс , resort & spa , port nature luxury resort 5* , анталия почивки , записвания , екскурзии , оферти за ранни записвания , liato 2021 , belek letni pochivki , gloria verde resort , екскурзия през великден , почивка през великден , лято 2020 , анталия 2021 , почивка в бодрум , hotel , на море в белек , нискаи цени , oferti za ranni , club mega saray , ранни записвания , belek pochivki , kaya belek , sirene belek hotel , анталия ранни , antalia ranni , празници в турция , royal alhambra palace 5* , интересна турция , regnum carya golf&spa , антaлия летни , kempinski hotel the dome , pochivki oferti , записвания , организирана екскурзия , рани записванния за турция , лято 2021 , белек летни екскурзии , ekskurzii , почивки ранни , екскурзии , limak arcadia golf , sirene belek hotel , iq hotel belek , belek oferti , екскурзии , cesars temple , adam & eve resort 5* , комбинирани почивки , анталия летни , batihan beach resort & spa 4* , белек , почивки със самолет , belek letni ekskurzii , лято в турция , innvista hotel belek , 2021 кемер , crystal family resort , orange county belek , ekskurzia do belek , анталия лято 2020 , почивка през лятото , susesi luxury resort , на почивка на море , granada luxuryselectum family resort , otiva6 s avtobus vra6ta6 se s samolet , bellis deluxe , crystal waterworld resort & spa , ниски цени , sensitive premium resort & spa , автобусна програма , ranni zapisvania 2021 , sunis efes royal palace resort & spa 5* , белек , белек почивки , sensitive premium , великден в кушадасъ , lykia world links golf 5* , ic santai family resort , pochivki sys samolet , belek 2021 , white city beach hotel 4* , ниски цени , belek , maritim pine beach , granada luxuryselectum family resort , ниски цени за белек , sueno deluxe belek , xanadu resort , arsi hotel 3* , белек летни , алания ранни , po4ivka s samolet , ekskurzii s avtobus , анталия със самолет , belek , самолетна почивка 2021 , почивка до сиде , ekskurzii sys samolet , екскурзии ранни , памук кале , niski ceni , отиваш с автобус връщаш се със самолет , семейни почивки , кацане в милас , antalia ot sofia , през май в кемер , лято 2021 , antaliq , записвания , екскурзия със самолет , турция 2021 , tui blue belek , zapisvania , po4ivka v ku6adasa , belek liato 2021 , adam & eve resort 5* , турция анталия , resort & spa , белек почивки , белек оферти , белек със самолет , почивки , rixos premium belek , papillon belville , егейска турция , belconti resort , belek ranni , belek pochivki , екскурзии оферти , adora golf resort , кошадасъ , kleopatra ada beach hotel 4* , почивки от варна , самолетна почивка в кушадасъ , екскурзии от варна , анталия , курортите на трция , автобусна почивка 2021 , rixos premium belek , po4ivka s avtobus , niski ceni , crystal boutique , белек летни , antalia oferti , kaya palazzo golf resort , през май в лара , sherwood dreams , resort , antalia letni ekskurzii , crystal sunrise queen 5* , antalia letni pochivki , orange county belek , alva donna exclusive , belek sys samolet , самолетна , самолетна почивка , antalia letni ekskurzii , турция бодрум , нова година в турция , през великден в турция , белек от софия , лвтни почивки , zapisvania , анталия , 2021 хит , cornelia diamond golf resort & spa , travels 2021 , belek letni pochivki , resort & spa , анталия от софия , почивка в сиде , cornelia diamond golf resort & spa , на екскурзия през лятото , екскурзии оферти , belek , antalia ranni zapisvania , записвания , ekskurzii ot sofia , екскурзии от софия , рани записвания 2021 , ela quality resort , 2021 май почивка в турция , belek ranni zapisvania , 2021 в курорти в турция , екскурзия до белек , voyage belek golf & spa , екскурзии ранни записвания , sueno golf belek , belek , топ травелс , limak arcadia golf , белек летни почивки , belek s avtobus , avtobus 2021 , sueno deluxe belek , kaya belek , sherwood dreams , liato 2020 , papillon belville , почивка в алания , deluxe hotel , семейни почивки , antalia pochivki , xanadu resort , сиде алания , resort , ekskurzii oferti , crystal tat beach , sueno golf belek , verde , club asteria belek , semeijni pochivki , zapisvania , voyage belek golf & spa , почивка в кушадасъ , belek , belek , beach resort , lara , анталия лято 2020 , хотели по програма , екскурзии със самолет , самолетна почивка в сиде , cornelia deluxe resort , комбинирана за белек , дайвинг в турция , белек от варна , бодрум , 2021 na more v belek , aydinbay queens palace , kaya palazzo golf resort , antalia s avtobus , resort & spa , gloria golf resort , gloria serenity resort , soho beach club , белек оферти , семейни екскурзии , kempinski hotel the dome , белек , почивки с автобус , cesars temple , великден 2021 , & resort , crystal paraiso verde , почивки , innvista hotel , море и почивка , ekskurzii ranni zapisvania , rixos the land of legends kingdom , antalia liato 2020 , екскурзии , анталия
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах