Почивка в Канкун от Май до Октомври 2021 Лято - Есен 2021/9 дни - 7 нощ         Почивка в Малта през Юли 01 - 31.07.2021/3,4 и 7 нощ         Почивка в Малта през Юни 01.06 - 30.06.2021/3,4 и 7 нощ         

Почивка в Анталия, Турция 2021 - 14 нощувки в Лара от София

Оферта номер: П64224
Вид транспорт: Самолет Самолет
15 дни/ 14 нощи
Полети всеки ПЕТЪК,НЕДЕЛЯ И СРЯДА
Важно! Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.
Цена от: 1582.27 лв
РЕЗЕРВИРАЙ


Програма

✈ Полети от София всеки ПЕТЪК от 30.04.2021 до 08.10.2021 вкл.
✈ Полети от София всяка НЕДЕЛЯ от 30.05.2021 до 27.06.2021 вкл. и от 29.08.2021 до 03.10.2021 вкл.
✈ Полети от София всяка СРЯДА от 02.06.2021 до 23.06.2021 вкл. и от 01.09.2021 до 29.09.2021 вкл.


Богато разнообразие от хотелско настаняване в Алания, Белек, Лара, Сиде и Кемер!
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПЪТУВАНЕ ДО ТУРЦИЯ КЪМ 29.12.2020:

От 29 декември 2020 г. до март 2021, всички пътници (включително деца над 6 години), пристигащи в Турция по въздух, трябва да предоставят сертификат на английски език с отрицателен PCR тест за COVID-19, направен не по-рано от 72 часа преди пристигането.

Освен това пътници, които са посетили Великобритания, Дания и Южна Африка, 10 дни преди пътуването до Турция, в допълнение към предоставения сертификат, ще трябва да преминат и 10-дневна карантина по местоживеене в Турция. Деца под 6-годишна възраст не се нуждаят от PCR тест.

ПРИМЕРНА ПРОГРАМА за почивка в Анталия с 14 нощувки:


Ден 1:
Директен чартърен полет от София - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-14:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други:

Демре-Мира-Кекова
Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия.

Далян Краб тур
С тази екскурзия ще посетите реката Далиян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. Време за къпане също е предвидено при посещението на известния плаж Изтезе. За любителите има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние.

Кападокия за 2 дни
Ще се потопите в магията на долината на Кападокия и да посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Кония и грънчарска работилница, където може да се сдобиете с уникални сувенири. В цената на тази екскурзия са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет на балон над Кападокия се заплащат допълнително.

Аквариума Antalya Aquarium
Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер.

Памуккале
Ще имате уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. В обиколката има посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. В цената на екскурзията има включено изхранване - закуска, обяд и вечеря. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири.

Израел за 1 ден  със самолет
Това приключение започва с отпътуване от Анталия в 06:00 ч. Ще посетите Йерусалим, Витлеем, храма на Господния дом, планината Голгота, старинен град, Стената на плача и, разбира се, Мъртво море. В цената на тази екскурзия е включен полет, придружител от фирмата, обяд, вечеря (поръчка от хотела). Пристигането в Анталия е късно - около 01:00 часа през нощта.

Ден 15:
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за София.

*Програмата e примерна за настаняване с 14 нощувки.
*Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:

- Самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);
- Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек към 22.04.2020);
- Държавна такса сигурност за летищата в Турция;
- 20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;
- Трансфери летище - хотел - летище;
- 14 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
- Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:

- Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
- Задължително се заплаща евентуална горивна такса, ако има обявена такава за конкретния полет.**;
- Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни (попитайте ни за цена при различен престой);
- Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме възможност за сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.


*Всички цени са с включени летищни такси.

*Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.


ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ В ДЕН ПЕТЪК:
16:20 София (SOF)  -  18:00 Анталия (AYT)
13:30 Анталия (AYT)  -  15:20 София (SOF)

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ В ДЕН НЕДЕЛЯ:
10:30 София (SOF)  -  12:15 Анталия (AYT)
13:15 Анталия (AYT)  -  15:00 София (SOF)

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ В ДЕН СРЯДА:
10:30 София (SOF)  -  12:15 Анталия (AYT)
13:15 Анталия (AYT)  -  15:00 София (SOF) 

*Полетното разписание подлежи на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане.


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания: CORENDON AIRLINES
тип самолет: Boeing 737-800
адрес: Guzeloluk Mah. 1879 Sok. No: 148 07200, Antalya
Лиценз : TR-015  


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания ALK Airlines („АЛК“ АД)
седалище и адрес: Булевард „Шипченски Проход” 63, София 1574, България
номер на лиценз: BG 1008 – 13


УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И АНУЛАЦИЯ

Плащания:
1. Депозит при записване в размер на 25 евро на човек
2. Доплащане до 30 % от общата цена на пътуването до 22 дни преди датата на отпътуване
3. Доплащане до 100 % от общата цена на пътуването до 8 дни преди датата на отпътуване
- за резервации направени в описаните в т. 2 и 3 срокове се заплаща съответния депозит (22 - 8 дни до датата на отпътуване - 30 % и 8 и по-малко дни - 100 %).


Анулационни срокове:
1.ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
2. След този срок, ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да анулира договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати неустойка в размери, както следва:
2.1 При анулация след изтичане на срока упоменат в т. 1. и до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 25 евро на човек;
2.2.При анулация от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 30 % от общата пакетна цена;
2.3. При анулация от 7 до 4 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70 % от общата пакетна цена;
2.4. При анулация от 3 и по-малко дни преди датата на отпътуване неустойката е в размер на 100 % от общата пакетна цена;
3. В случай, че резервация е направена от 8 и по-малко дни преди датата на отпътуване, ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка, в срок до 24 часа от датата на записване.


За хотели от веригата MAXX HOTELS (MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT / MAXX ROYAL KEMER RESORT) и VOYAGE HOTELS (VOYAGE BELEK GOLF & SPA, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM, VOYAGE BODRUM VOYAGE SORGUN, VOYAGE TORBA, VOYAGE TURKBUKU) важат следните анулационни условия за резервации, направени по време на ранните записвания за сезон 2021:
Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи такса за прекратяване на договора, е до 3 дни от датата на записване и заплащане на депозит. След този срок и до 31 дни преди датата на пътуването неустойката е в размер на 25 евро на човек, с изключение на посочените типове стаи, за които ще има неустойка в размер на 30% от цената на туристическия пакет: MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT - KING SUITE, OWNER VILLA, PRESIDENTIAL VILLA, MAXX ROYAL KEMER RESORT - PRESIDENTIAL VILLA. При анулация, направена от 30 дни до 0 дни преди датата на пътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на туристическия пакет.

**УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 600 долара на тон; Анталия: 700 долара на тон. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса до 10 дни преди пътуването в агенцията, където са записани (за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава).ЗАБЕЛЕЖКИ:
•   Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
•   Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
•    Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД /асистираща компания: "ЕВРО-ЦЕНТЪР"/.
При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД - "ЕВРО-ЦЕНТЪР", на дежурен телефонен номер, указан в полицата (00420 221 860 651)!
Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
•   В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в документите във Вашия травелпак - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователя не бъде своевременно уведомен, то същия има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
•   Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.

 НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
•    Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.

09/03


Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
baia lara hotel 5 * , oferti za ekskurzii , почивки , ранни записвания , лара , plazh , оферти за почивки , лара , pochivki lara , pochivki lara , ranni zapisvania 2021 , ekskurzii ranni zapisvania , semeini ekskurzii , почивки ранни записвания , ekskurzii turcia , топ травелс , анталия 2021 , оферти за екскурзии , sherwood suites resort 5* , почивки от софия , pochivki turcia , pochivki sys samolet , анталия ранни записвания , oferti top travels , lara oferti , royal seginus 5* , turkey 2021 , екскурзии със самолет , лара екскурзии , почивки от софия , лятна почивка в анталия , почивка анталия , pochivki , toptravels , grand park lara 5 * , turcia ranni zapisvania , oferti turcia , кападокия , почивка, оферти турция 2021 , ic hotels residence 5 * , lara , лято 2021 в анталия , ранни записвания , оферти за ранни записвания , почивки анталия , more , pochivki antalia , more , pochivki antalia , анталия , semeini ekskurzii , ниски цени , concorde deluxe resort 5 * , екскурзии от софия , sherwood suites resort 5* , плаж , turcia ranni zapisvania , oferti turcia , delphin palace 5 * , екскурзии анталия , ekskurzii liato 2021 , turcia , екскурзия до кападокия , турция , анталия , турция , semeini pochivki , club hotel sera 5 * , titanic beach lara 5 * , pochivki ranni zapisvania , barut lara 5 * , екскурзии топ травелс , oferti za pochivki , hotel su 5 * , турция , почивка в турция , оферти , лара оферти , почивка в лара , liato 2021 , antalia , ekskurzii , oferti za ekskurzii , wind-of-lara-hotel-&-spa-5-* , ekskurzii ranni zapisvania , лара почивки , ранни записвания , oferti top travels , почивка в анталия , оферти турция , анталия ранни записвания , titanic beach lara 5 * , самолетна почивка в анталия , lara , pochivki turcia , pochivki ot sofia , pochivki ranni zapisvania , pochivka 2021 lara , oferti za ranni zapisvania , ниски цени , swandor hotels & resort topkapi palace 5 * , sherwood exclusive lara 5 * , почивки анталия , оферти топ травелс , turcia 2021 , turcia 2021 , pochivki , sherwood suites resort 5* , royal holiday palace 5 * , semeini ekskurzii , почивки анталия , почивка лара , lara ranni zapisvania , antalia ranni zapisvania , royal holiday palace 5 * , оферти за ранни записвания , ранни записвания 2021 , lara ekskurzii , екскурзии със самолет , pochivka 2021 lara , lara ranni zapisvania , pochivki ot sofia , delphin palace 5 * , екскурзии , почивка в лара кунду , royal seginus 5* , почивки анталия , турция 2021 , лято в турция , ekskurzii sys samolet , concorde deluxe resort 5 * , antalia , ekskurzii top travels , оферти турция , екскурзии ранни записвания , turcia , delphin be grand resort 5 * , liato 2021 , почивки лара , delphin be grand resort 5 * , оферти за екскурзии , royal wings hotel 5 * , pochivki top travels , почивки топ травелс , лято 2021 , limak lara de luxe hotel & resort 5 * , лара почивки , ranni zapisvania , лято в турция , limak lara de luxe hotel & resort 5 * , top travel , pochivki liato 2021 , почивка в турция , lara , анталия , турция 2021 , почивки , semeini ekskurzii , turcia , почивка анталия , екскурзия , pochivki turcia , top travels , почивки лято 2021 , лара ранни записвания , оферти анталия , ranni zapisvania , antalia , barut lara 5 * , miracle resort hotel 5 * , лято 2021 анталия , почивки турция , семейни почивки , почивка в лара , анталия , почивки ранни записвания , turkey 2021 , море , ekskurzii top travels , ic hotels green palace 5 * , лято 2021 в анталия , турция ранни записвания , демре-мира-кекова , аквариума antalya aquarium , почивки топ травелс , pochivki antalia , екскурзии анталия , pochivka turcia , wind-of-lara-hotel-&-spa-5-* , лара оферти , turcia ranni zapisvania , лара ранни записвания , oferti 2021 , ic hotels residence 5 * , antalia , турция ранни записвания , лара кунду , турция ранни записвания , оферти анталия , porto bello hotel resort & spa 5 * , sherwood suites resort 5* , анталия 2021 , turcia ranni zapisvania , почивка в лара анталия , ранни записвания , semeini pochivki , lara oferti , pochivki turcia , почивки лято 2021 , екскурзии лято 2021 , pochivki sys samolet , delphin diva 5 * , екскурзии турция , почивки анталия , анталия , почивка в анталия , почивки турция , ekskurzii antalia , top travels , почивки със самолет , почивки със самолет , ekskurzii turcia , ekskurzii ot sofia , лара кунду , екскурзии лято 2021 , pochivki liato 2021 , плаж , lara , turcia , antalia ranni zapisvania , pochivka turcia , топ травелс , oferti antalia , baia lara hotel 5 * , далян краб тур , grand park lara 5 * , почивка в лара анталия , delphin imperial 5 * , ic hotels green palace 5 * , почивки турция , oferti za ranni zapisvania , pochivki antalia , delphin diva 5 * , екскурзии ранни записвания , club hotel sera 5 * , miracle resort hotel 5 * , sherwood exclusive lara 5 * , почивка лара , pochivki top travels , oferti za pochivki , анталия , oferti , ekskurzii liato 2021 , antalia , amara centro resort 5 * , delphin imperial 5 * , оферти топ травелс , екскурзии от софия , лятна почивка в анталия , турция ранни записвания , oferti antalia , екскурзии , amara centro resort 5 * , море , лято 2021 , почивки анталия , екскурзии турция , plazh , лара екскурзии , почивки турция , почивка в лара , семейни почивки , porto bello hotel resort & spa 5 * , lara , royal wings hotel 5 * , pochvika v lara kundu , lara kundu , lara pochivki , лято 2021 анталия , pochvika v lara kundu , swandor hotels & resort topkapi palace 5 * , турция , оферти , почивки лара , oferti , турция , lara pochivki , оферти за почивки , ekskurzii , antalia , топ травелс , почивка в анталия , hotel su 5 * , ekskurzii sys samolet , ekskurzii antalia , lara ekskurzii , ekskurzii ot sofia , екскурзии топ травелс
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах