Екскурзия Дубай – 6 дни + 3 екскурзии и 5 вечери включени в цената Целогодишно заминаване – всеки понеделник, сряда, петък и неделя/          Екскурзия Дубай – 8 дни + 4 екскурзии и 4 вечери включени в цената Целогодишно 2021/7 нощ         Уикенд в Малта 2021 Дати на заминаване всяка събота от 13.02 до 27.03.2021 и всеки петък от 02.04 до 17.12.2021/3 нощ         

Почивка в Анталия, Турция 2021 - 14 нощувки в Сиде от София

Оферта номер: П64225
Вид транспорт: Автобус Автобус
15 дни/ 14 нощи
Полети всеки ПЕТЪК,НЕДЕЛЯ И СРЯДА
Важно! Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.
Цена от: 831.23 лв
РЕЗЕРВИРАЙ


Програма

Всеки ПЕТЪК от 30.04.2021 до 15.10.2021 вкл.

Всяка НЕДЕЛЯ от 16.05.2021 до 20.06.2021 вкл. и от 22.08.2021 до 03.10.2021 вкл.

Всяка СРЯДА от 19.05.2021 до 09.06.2021 вкл. и от 01.09.2021 до 13.10.2021 вкл.

Богато разнообразие от хотелско настаняване в Алания, Белек, Лара, Сиде и Кемер!ПРИМЕРНА ПРОГРАМА за почивка в Анталия с 14 нощувки:


Ден 1:
Директен чартърен полет от София - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-14:
Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други:

Демре-Мира-Кекова
Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия.

Далян Краб тур
С тази екскурзия ще посетите реката Далиян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. Време за къпане също е предвидено при посещението на известния плаж Изтезе. За любителите има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние.

Кападокия за 2 дни
Ще се потопите в магията на долината на Кападокия и да посетите Гьореме - музей под открито небе, трите красавици, крепостта Учхисар, впечатляващата джамия Селимие в град Кония и грънчарска работилница, където може да се сдобиете с уникални сувенири. В цената на тази екскурзия са включени входни билети, обяд и вечеря, нощувка, както и придружаващ екскурзовод. Напитки и полет на балон над Кападокия се заплащат допълнително.

Аквариума Antalya Aquarium
Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер.

Памуккале
Ще имате уникалната възможност да посетите единствените в света снежно бели вкаменени тераси от варовик, напомнящи пухкав памук, пръснат по земята. В обиколката има посещение на античния град Хиераполис, древния Амфитеатър и Некропола. Срещу допълнително заплащане ще може да видите басейна на Клеопатра. В цената на екскурзията има включено изхранване - закуска, обяд и вечеря. При посещението на текстилна фабрика, фабрика за обработка на оникс и винарска изба ще може да се сдобиете със сувенири.

Израел за 1 ден  със самолет
Това приключение започва с отпътуване от Анталия в 06:00 ч. Ще посетите Йерусалим, Витлеем, храма на Господния дом, планината Голгота, старинен град, Стената на плача и, разбира се, Мъртво море. В цената на тази екскурзия е включен полет, придружител от фирмата, обяд, вечеря (поръчка от хотела). Пристигането в Анталия е късно - около 01:00 часа през нощта.

Ден 15:
Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за София.


*Програмата e примерна за настаняване с 14 нощувки.
*Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.


ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
•   Самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);
•   Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек към 22.04.2021);
•   Държавна такса сигурност за летищата в Турция;
•   20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;
•   Трансфери летище - хотел - летище;
•    14 нощувки в избрания хотел на съответния пансион;
•   Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistance).ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
•   Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
•   Задължително се заплаща евентуална горивна такса.**;
•   Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни (попитайте ни за цена при различен престой!);
•   Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора.

*Всички цени са с включени летищни такси.

*Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.


ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ В ДЕН ПЕТЪК:
15:00 София (SOF)  -  16:45 Анталия (AYT)
13:30 Анталия (AYT)  -  15:15 София (SOF)

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ В ДЕН НЕДЕЛЯ:
11:40 София (SOF)  -  13:30 Анталия (AYT)
09:00 Анталия (AYT)  -  10:50 София (SOF)

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ В ДЕН СРЯДА:
09:20 София (SOF)  -  11:00 Анталия (AYT)
06:30 Анталия (AYT)  -  08:20 София (SOF)

*Полетното разписание подлежи на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания: CORENDON AIRLINES
тип самолет: Boeing 737-800
адрес: Guzeloluk Mah. 1879 Sok. No: 148 07200, Antalya
Лиценз : TR-015

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания: ONUR AIR
тип самолет: A319 / A320 / A330
адрес: Atatürk Havalimanı B Door, Teknik Hangar Side 34149
Yeşilköy/İSTANBUL/TÜRKİYE
Лиценз:  ISO9001 Certificate, EN9100:2003 Certificate

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания: SunExpress (www.sunexpress.com)
тип самолет: Boeing 737-800 или друг от предлаганите от АК SunExpress
адрес: TR-07230 Antalya, Türkiye, P.O Box 28, Yenigöl Mah. Nergiz Sok. No: 84 PK
Регистрационен номер: / Tic.Sic. No:12563УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И АНУЛАЦИЯ
/Само за нови резервации, направени след 01.10.2020 вкл./

Плащания:
1. Депозит при записване в размер на 25 евро на човек
2. Доплащане до 30 % от общата цена на пътуването до 22 дни преди датата на отпътуване
3. Доплащане до 100 % от общата цена на пътуването до 8 дни преди датата на отпътуване
- за резервации направени в описаните в т. 2 и 3 срокове се заплаща съответния депозит (22 - 8 дни до датата на отпътуване - 30 % и 8 и по-малко дни - 100 %).

Анулационни срокове:
1.ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
2. След този срок, ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да анулира договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати неустойка в размери, както следва:
2.1 При анулация след изтичане на срока упоменат в т. 1. и до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 25 евро на човек;
2.2.При анулация от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 30 % от общата пакетна цена;
2.3. При анулация от 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване неустойката е в размер на 70 % от общата пакетна цена;
3. В случай, че резервация е направена от 8 и по-малко дни преди датата на отпътуване, ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка, в срок до 24 часа от датата на записване.

 
За хотели от веригата MAXX HOTELS (MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT / MAXX ROYAL KEMER RESORT) и VOYAGE HOTELS (VOYAGE BELEK GOLF&SPA, VOYAGE BODRUM, VOYAGE SORGUN, VOYAGE TORBA, VOYAGE TURKBUKU) важат следните анулационни условия:

Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи такса за прекратяване на договора, е 31 или повече дни преди датата на пътуването, с изключение на посочените типове стаи, за които ще има неустойка в размер на 30% от цената на туристическия пакет: MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT - KING SUITE, OWNER VILLA, PRESIDENTIAL VILLA, MAXX ROYAL KEMER RESORT - PRESIDENTIAL VILLA. При анулация, направена от 30 дни до 0 дни преди датата на пътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на туристическия пакет.


**УТОЧНЕНИЕ: Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 600 долара на тон; Анталия: 700 долара на тон. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса до 10 дни преди пътуването в агенцията, където са записани (за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава).


ЗАБЕЛЕЖКИ:
•    Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 20 дни преди датата на отпътуване.
•    Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Когато валидността е от тип до определен брой дни до полета, важи следното: последният ден на валидност + съответния брой дни по офертата трябва да включва деня преди полета, а не самия ден на полет! Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
•    Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД /асистираща компания: "ЕВРО-ЦЕНТЪР"/.
При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД - "ЕВРО-ЦЕНТЪР", на дежурен телефонен номер, указан в полицата (00420 221 860 651)!
Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
•    В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в документите във Вашия травелпак - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователя не бъде своевременно уведомен, то същия има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.Пътническите листове се оптимизират в съгласие с новите изисквания за използването на Резервационни Данни за Пътниците (PNR) и Предварителна Пътническа Информация (API) за чартърните полети. В България тези промени се регулират от закона за ДАНС, обнародван в ДВ на 23.02.2016г.НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
•    Гражданите на Република България, притежаващи международни паспорти с валидност минимум 60 дни след датата на отпътуване от Турция, могат да влизат, пребивават, преминават транзит и напускат територията на Република Турция без визи за срок до 90 (деветдесет) дни в рамките на 6 (шест) месеца, считано от датата на първото им влизане, през всички гранично-контролни пропускателни пунктове.

09/13


Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
seher resort & spa 5 * , ekskurzia do , турция ранни записвания , antalia , турция 2021 , почивки топ травелс , pochivki liato 2021 , екскурзии турция , топ травелс , сиде ранни записвания , почивки турция , оферти , море , side town by zhotels 4* , почивки анталия , лято 2021 в сиде , почивка сиде , side oferti , royal dragon hotel 5 * , почивка сиде , crystal palace luxury resort & spa 5 * , турция , tui magic life jacaranda 5* , сиде ранни записвания , hotels , анталия , bosphorus sorgun hotel 5* , ekskurzii top travels , pochivka v side ot sofia , flora garden beach 5* , crystal admiral resort suites & spa 5 * , почивки топ травелс , pochivki sys samolet , seaden sea world resort & spa 5 * , почивки със самолет , pochivki antalia , silence beach resort 5 * , oferti za ekskurzii , екскурзии ранни записвания , оферти анталия , oferti za ranni zapisvania , топ оферти , стара загора , оферти топ травелс , side royal luxury hotel & spa 5* , voyage sorgun 5 * , kamelya k club hv-1 , пловдив , paloma oceana resort 5* , още оферти от топ травелс , сиде , ekskurzii antalia , турция , резервирайте при нас , екскурзии топ травелс , екскурзии сиде , хотел в сиде , хубав хотел в анталия , pochivki ranni zapisvania , side aquamarin resort & spa 4* , почивки и екскурзии 2021 , ekskurzii antalia , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , alva donna beach resort comfort 5 * , voyage sorgun 5 * , paloma oceana resort 5* , semeini ekskurzii , почивки в анталия , liato 2021 , von resort elite 5* , ekskurzii antalia , почивка в сиде , kamelya selin hotel 5 * , ekskurzii ranni zapisvania , pochivka v antaliya , лято 2021 , oferti , paloma finesse side 5* , почивка в анталия , side pochivki , tui magic life jacaranda 5* , side royal palace 5 * , side , казанлък , почивки лято 2021 , екскурзии турция , cesars resort side 5 * , оферти за почивки , почивка в сиде , сиде 2021 , von resort elite 5* , ekskurzii top travels , pochivki antalia , екскурзия 2021 , ekskurzii , оферти за екскурзии , екскурзии от софия , ekskurzii side , екскурзии сиде , seher sun beach hotel 4 * , алания , antalia , von resort golden coast 5* , bieno club sunset hotel & spa 5* , почивки турция , почивка сиде , plazh , ranni zapisvania , препоръчан хотел , seaden sea planet resort & spa 5 * , top oferti , palm world side resort&spa 4*+ , ранни записвания , euphoria palm beach resort hv-1 , top travels , pochivka 2021 , antalia , seaden sea world resort & spa 5 * , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , екскурзия на ниска цена , ekskurzii ranni zapisvania , на море , информация от топ травелс , pochivki ot sofia , ekskurzii sys samolet , ekskurzii antalia , kamelya fulya hotel 5 * , side ekskurzii , oferti za pochivki , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , niski ceni , анталия , почивка сиде , top travels , crystal palace luxury resort & spa 5 * , pochivki turcia , turquoise hotel side 5* , club-nena-hv-1/5* , semeini ekskurzii , почивка в сиде, анталия , автобусна програма , turcia , side ranni zapisvania , pochivki ot sofia , semeini ekskurzii , von resort golden beach hv-1 , оферти за почивки , топ травелс , venus 4* , bieno club sunset hotel & spa 5* , лято 2021 , pochivka na more , хасково , turquoise hotel side 5* , почивки в турция 2021 , pochivki , екскурзии топ травелс , club hotel turan prince world 5 * , почивки ранни записвания , почивка на ниска цена , ekskurzii i pochivki 2021 , tui blue barut andiz 4* , анталия ранни записвания , top travels , kamelya k club hv-1 , семейни почивки , почивки анталия , почивки сиде , почивка сиде , barut sorgun 5 * , почивки ранни записвания , оферти топ травелс , arum barut collection 5* , лято 2021 в турция , club-nena-hv-1/5* , сиде почивки , ekskurzii side , bosphorus sorgun hotel 5* , turcia 2021 , почивка сиде , turcia ranni zapisvania , kaya side 5* , екскурзия в сиде , почивка в анталия , почивки със самолет , турция 2021 , лято , oferti za pochivki , софия , екскурзии , анталия ранни записвания , ekskurzii ot sofia , ekskurzii liato 2021 , toptravels.bg , orfeus park 4+* , почивки лято 2021 , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , оферти за ранни записвания , екскурзии със самолет , ekskurzii turcia , turcia 2021 , kaya side 5* , почивка сиде , diamond beach hotel & spa 5 * , pochivki antalia , pochivki side , seher sun beach hotel 4 * , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , oferti antalia , oferti turcia , side ekskurzii , liato 2021 , paloma oceana resort 5* , diamond beach hotel & spa 5 * , pochivki antalia , side town by zhotels 4* , сиде оферти , оферти , royal dragon hotel 5 * , ниски цени , barut sorgun 5 * , programi ot top travels , nil bahir resort & spa 5 * , манавгат , почивки сиде , side pochivki , toptravels , турция , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , ekskurzii antalia , сиде екскурзии , екскурзии от софия , препоръчайте ми хотел в сиде , екскурзии лято 2021 , euphoria palm beach resort hv-1 , бургас , plazh , seaden valentine resort & spa 5 * , barut hemera 5 * , nil bahir resort & spa 5 * , сиде екскурзии , oz hotels side premium 5 * , ekskurzii , oferti turcia , side corolla hotel 4 * , elysium elite hotel & spa 4* , топ травелс , more , semeini ekskurzii , side royal luxury hotel & spa 5* , сиде оферти , pochivki , side royal palace 5 * , pochivki antalia , ekskurzii liato 2021 , top travel , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , kamelya fulya hotel 5 * , оферти , екскурзии сиде , semeini pochivki , лято 2021 , turcia ranni zapisvania , турция ранни записвания , tui blue barut andiz 4* , palm world side resort&spa 4*+ , почивки от софия , turcia ranni zapisvania , почивки анталия , crystal admiral resort suites & spa 5 * , екскурзии ранни записвания , pochivki top travels , екскурзии анталия , cesars resort side 5 * , ekskurzii turcia , турция ранни записвания , oferti top travels , arum barut collection 5* , почивки от софия , side ranni zapisvania , all inclusive , oferti , почивки сиде , pochivki sys samolet , оферти анталия , pochivki top travels , оферти турция , pochivki ranni zapisvania , orfeus park 4+* , габрово , сиде , почивка сиде , ekskurzia , почивки , side , хотел , oferti za ekskurzii , side corolla hotel 4 * , анталия , hoteli , semeini pochivki , ekskurzii sys samolet , в. търново , екскурзии анталия , екскурзия до турция , pochivki side , семейни почивки , ekskurzii ot sofia , side aquamarin resort & spa 4* , venus 4* , оферти за ранни записвания , плаж , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , oz hotels side premium 5 * , armas bella sun 4 * , екскурзии анталия , оферти за екскурзии , екскурзия , екскурзии лято 2021 , side oferti , ranni zapisvania , seher resort & spa 5 * , oferti top travels , самолетна почивка в анталия , екскурзии със самолет , pochivki liato 2021 , хотели в сиде , почивки турция , ekskurzia v turciq , варна , ekskurzia 2021 , плаж , екскурзии , seamelia beach resort & spa 5 * , seaden sea planet resort & spa 5 * , pochivka , j'adore deluxe hotel & spa 5* , diamond premium hotel & spa 5 * , анталия , програми , turcia ranni zapisvania , paloma finesse side 5* , турция , barut b suites 4 * , more , toptravels , почивки турция , paloma oceana resort 5* , ekskurzii side , pochivka v turcia , почивка на море , oferti za ranni zapisvania , toptravels , silence beach resort 5 * , анталия , von resort golden beach hv-1 , seaden valentine resort & spa 5 * , почивка в турция , промоция , pochivki side , екскурзии турция , почивки анталия , екскурзии турция , von resort golden coast 5* , j'adore deluxe hotel & spa 5* , club aqua plaza , flora garden beach 5* , antalia , 2021 , oferti antalia , сиде , турция ранни записвания , море , diamond premium hotel & spa 5 * , почивки , seamelia beach resort & spa 5 * , сиде почивки , почивка в сиде , хотели , armas bella sun 4 * , kamelya selin hotel 5 * , оферти турция , почивки анталия , club hotel turan prince world 5 * , хит цена , turcia , почивки турция , ранни записвания , antalia ranni zapisvania , екскурзии турция , почивка 2021 , barut hemera 5 * , antalia ranni zapisvania , екскурзии анталия , alva donna beach resort comfort 5 * , elysium elite hotel & spa 4* , barut b suites 4 * , анталия , pochivki turcia , екскурзии анталия
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах