Екскурзия Дубай – 5 дни + 4 екскурзии и 4 вечери включени в цената Заминаване всеки понеделник през Февруари и Март и всеки вторник през Април и Май 2021         Екскурзия Дубай – 6 дни + 3 екскурзии и 5 вечери включени в цената Целогодишно заминаване – всеки понеделник, сряда, петък и неделя/          Уикенд в Малта 2021 Дати на заминаване всяка събота от 13.02 до 27.03.2021 и всеки петък от 02.04 до 17.12.2021/3 нощ         

Сиде, Анталия Лято 2021 автобус от София

Оферта номер: П64236
Вид транспорт: Автобус Автобус
9 дни/ 7 нощи
9 дни-7 нощувки
Почивка в Турция
Цена от: 360.51 лв
РЕЗЕРВИРАЙ


Програма
Описание

ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 50 ЛЕВА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ДОПЛАТИ 25 ДНИ ПРЕДИ ОТПЪТУВАНЕ“

Кампанията е валидна за резервации направени до 15.03.2021.

Програма

Ден 1

Отпътуване от София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив или Димитровград по маршрут ГКПП "Капитан Андреево" - Анталия. Нощен преход.

Ден 2

Пристигане на сутринта в съответния хотел. Настаняване след 14:00 ч. Свободно време.

Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 6

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 7

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 8

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 9

Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Нощен преход. Пристигане в България на следващия ден.


В цената се включва

Транспорт с автобус по описания маршрут с включени пътни и магистрални такси
Свързана туристическа услуга - 7 нощувки в хотел по избор
Багаж до 30 кг. на човек, разпределен в максимум 2 куфара
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Представител на ТО по време на пътуването
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)

В цената не се включва
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси 

Описание / Транспорт

Условия за пътуване по програмата за Сиде със 7 нощувки:

 • От София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив и Димитровград - тръгване за всички обявени дати.

Информация за пътуване:

 • Продължителност на пътуването: от София до Сиде - 1310 км.
 • Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TО се потвърждават два дни преди отпътуването.

Основна информация и допълнителни услуги

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 15.03.2021 от КАМПАНИЯТА „Плати 50 лева при записване и доплати 25 зни преди отпътуване“.

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 50 лева на възрастен.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 50 лева на възрастен.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Емералд Травел България настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПО РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2021 НАПРАВЕНИ ОТ 16.03.2021:

 • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване, с изключение на текущите кампании.
 • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

 • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

 • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
 • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
 • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Място, дата и часове на отпътуване:

 • Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
 • Тръгване от София в приблизителни часове от 09.00 до 13.00 ч.
 • Връщане от Анталия в приблизителни часове от 12.00 до 18.00 ч.
 • Продължителността на пътуването е около 24 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
 • Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

 • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
 • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално ценитеи условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените за ранно записване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.


05/03

Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
pochivki liato 2021 , почивка в сиде, турция 2021 , почивки ранни записвания , почивка сиде , paloma oceana resort 5* , лятна почивка в турция 2021 , анталия , toptravels.bg , лятна почивка в турция , pochivki antalia , semeini ekskurzii , ekskurzii sys samolet , екскурзия на ниска цена , екскурзии анталия , лято в турция , екскурзии сиде , оферти топ травелс , barut hemera 5 * , екскурзии анталия , top travels , почивки анталия , почивка в сиде , екскурзии анталия , почивка сиде , ekskurzii antalia , екскурзии до анталия , pochivki side , сиде , more , top oferti , barut sorgun 5 * , оферти анталия , сиде 2021 , оферти за екскурзии , почивки топ травелс , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , почивка 2021 сиде анталия , почивки анталия , лято 2021 сиде , анталия , voyage sorgun 5 * , kaya side 5* , топ травелс , екскурзии ранни записвания , side corolla hotel 4 * , топ цени , tui magic life jacaranda 5* , ekskurzii side , екскурзии топ травелс , toptravels , почивка сиде , анталия , почивка в анталия , почивка 2021 , top travel , самолетна почивка в анталия , oferti , antalia , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , seaden sea world resort & spa 5 * , 2021 , euphoria palm beach resort hv-1 , сиде 2021 , почивка в сиде , tui blue barut andiz 4* , почивка в анталия , liato 2021 , лято в сиде , сиде почивки , pochivka v side ot sofia , ekskurzii side , лято 2021 в турция , crystal palace luxury resort & spa 5 * , почивка 2021 сиде анталия , pochivka side , почивка в анталия , лято в сиде , почивка сиде , pochivki antalia , екскурзии турция , хотел в сиде , анталия , side royal luxury hotel & spa 5* , сиде , flora garden beach 5* , seher resort & spa 5 * , side , side town by zhotels 4* , лято в турция , оферти за почивки , 2021 pochivka na egeisko more , сиде оферти , von resort golden beach hv-1 , почивки турция , почивки анталия , side , екскурзии турция , ранни записвания , почивки анталия , oferti top travels , лятна почивка в сиде , почивки със самолет , ниски цени , екскурзии сиде , почивки турция , plazh , оферти , екскурзии турция , сиде , ekskurzii ranni zapisvania , pochivki sys samolet , nil bahir resort & spa 5 * , анталия , oferti za pochivki , pochivki turcia , toptravels , програми , antalia ranni zapisvania , diamond premium hotel & spa 5 * , почивки турция , оферти , ранни записвания сиде , turquoise hotel side 5* , ekskurzii turcia , pochivka v side ot sofia , екскурзии до анталия , ekskurzii ot sofia , препоръчайте ми хотел в сиде , лято в анталия , още оферти от топ травелс , алания , екскурзия 2021 , почивка анталия , почивки от софия , seamelia beach resort & spa 5 * , информация от топ травелс , j'adore deluxe hotel & spa 5* , club hotel turan prince world 5 * , почивки анталия , semeini pochivki , ekskurzii liato 2021 , pochivka v side , анталия , oferti antalia , лято в анталия , почивка на ниска цена , side oferti , оферти анталия 2021 , turcia ranni zapisvania , почивка сиде , ekskurzii side , von resort elite 5* , екскурзии турция , programi ot top travels , екскурзии анталия , почивки турция , почивка на море , pochivki side , side ranni zapisvania , ниски цени , top travels , турция , почивка в сиде , почивка сиде 2021 , почивка в сиде, анталия , почивка в сиде, анталия , pochivki ot sofia , самолетна почивка в анталия , почивка в сиде, анталия 2021 , von resort golden coast 5* , oferti turcia , pochivka side , резервирайте при нас , почивка в анталия , side ekskurzii , ранни записвания 2021 , hotels , почивка в сиде, анталия 2021 , venus 4* , почивки , oferti za ranni zapisvania , топ травелс , анталия ранни записвания , лято 2021 в турция , хотели в сиде , екскурзии сиде , side pochivki , top travels 2021 , ekskurzii top travels , турция 2021 , turcia 2021 , хотели в сиде , хубав хотел в анталия , toptravels , cesars resort side 5 * , pochivka antalia , pochivki antalia , silence beach resort 5 * , турция ранни записвания , seaden valentine resort & spa 5 * , paloma finesse side 5* , почивки анталия , ранни записвания турция 2021 , diamond beach hotel & spa 5 * , екскурзия в сиде , почивки в анталия , почивка сиде , хотели в анталия , сиде екскурзии , pochivka v side , niski ceni , почивки турция , pochivki side antalia , toptravels , почивка сиде , оферти за ранни записвания , ekskurzii i pochivki 2021 , oferti za ekskurzii , antalia , side , elysium elite hotel & spa 4* , екскурзия до турция , почивка турция , почивка сиде , почивки сиде , лято 2021 , почивка турция , 2021 почивка в турция , ekskurzii , turcia , почивка в сиде , почивка в анталия , оферти лято 2021 , pochivki , почивки лято 2021 , турция 2021 , море , лято 2021 в сиде , palm world side resort&spa 4*+ , ekskurzii antalia , почивка анталия , side royal palace 5 * , оферти турция 2021 , турция ранни записвания , ниски цени , kamelya selin hotel 5 * , 2021 почивка , orfeus park 4+* , turcia ranni zapisvania , bieno club sunset hotel & spa 5* , почивка в турция , barut b suites 4 * , seher sun beach hotel 4 * , топ оферти , сиде ранни записвания , armas bella sun 4 * , antalia , pochivki ranni zapisvania , сиде , pochivka v antaliya , екскурзии анталия , сиде , semeini ekskurzii , лятна почивка в сиде , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , ekskurzii antalia , екскурзии от софия , лятна почивка в турция , top travel , arum barut collection 5* , kamelya k club hv-1 , почивки турция , екскурзии лято 2021 , екскурзии със самолет , манавгат , pochivki top travels , почивки сиде , турция , side aquamarin resort & spa 4* , alva donna beach resort comfort 5 * , турция , анталия , почивка сиде , pochivka v antaliya , hoteli , top travels , bosphorus sorgun hotel 5* , antalia , pochivki antalia , препоръчан хотел , oz hotels side premium 5 * , ранни записвания турция , анталия , pochivki side , екскурзии , плаж , почивка в сиде , ekskurzii antalia , семейни почивки , почивка в сиде , ranni zapisvania , почивки в турция 2021 , лято 2021 сиде , pochivka antalia , турция , crystal admiral resort suites & spa 5 * , почивка в сиде , почивка в сиде, анталия 2021 , екскурзии анталия , club-nena-hv-1/5* , kamelya fulya hotel 5 * , pochivki side antalia , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , royal dragon hotel 5 * , почивки сиде , оферти турция , ранни записвания турция 2021 , seaden sea planet resort & spa 5 * , paloma oceana resort 5* , почивка сиде
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах