Почивка в Хавана и Варадеро от Януари до Април 2021 Полети всяка Сряда и Неделя от 03.01 до 21.04.2021/7 нощ - Ранни записвания         Екскурзия Дубай – 8 дни + 4 екскурзии и 4 вечери включени в цената Целогодишно 2021/7 нощ         Почивка в Малта през Февруари 2021 02 - 27.02.2021/3, 4, 5 или 7 нощ         

Сиде Лято 2021 от София автобусна почивка

Оферта номер: П64236
Вид транспорт: Автобус Автобус
9 дни/ 7 нощи
Лято в Сиде /9 дни-7 нощ

Цена от: 337.80 лв
РЕЗЕРВИРАЙ


Програма
Описание

ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 30 ЛЕВА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ВЗЕМИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА 30 ЛЕВА“

Кампанията „Плати 30 лева при записване и вземи допълнителна отстъпка 30 лева при доплащане“ е валидна за резервации направени до 31.12.2020.

Програма
Ден 1

Отпътуване от София, Пазарджик, Пловдив или Димитровград по маршрут ГКПП "Капитан Андреево" - Анталия. Нощен преход.

Ден 2

Пристигане на сутринта в съответния хотел. Настаняване след 14:00 ч. Свободно време.

Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 6

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 7

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 8

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 9

Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Нощен преход. Пристигане в България на следващия ден.


Цената включва
*Транспорт с автобус по описания маршрут с включени пътни и магистрални такси
*7 нощувки в хотел по избор
*Багаж до 30 кг. на човек, разпределен в максимум 2 куфара
*Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
*Представител на ТО по време на пътуването
*Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)

Цената не включва
*Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
*Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
*Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
*Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

Описание / Транспорт

Условия за пътуване по програмата за Сиде със 7 нощувки:

 • От София, Пазарджик, Пловдив и Димитровград - тръгване за всички обявени дати.

Информация за пътуване:

 • Продължителност на пътуването: от София до Сиде - ........ км.
 • Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TО се потвърждават два дни преди отпътуването.


Информация за туристическия пакет

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.12.2020 от КАМПАНИЯТА „Плати 30 лева при записване и вземи допълнителна отстъпка 30 лева при доплащане на пълната сума“.

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 30 лева на възрастен.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.
1.3 При заплащане на пълната сума депозитът от 30 лева на възрастен, ще бъде приспаднат като допълнителна отстъпка от общата стойност на пътуването.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 30 лева на възрастен.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Емералд Травел България настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПО РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2021 НАПРАВЕНИ ОТ 01.01.2021:

 • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване, с изключение на текущите кампании.
 • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

 • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

 • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
 • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
 • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Място, дата и часове на отпътуване:

 • Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
 • Тръгване от София в приблизителни часове от 09.00 до 13.00 ч.
 • Връщане от Анталия в приблизителни часове от 12.00 до 18.00 ч.
 • Продължителността на пътуването е около 24 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
 • Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

 • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
 • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: [email protected] и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално ценитеи условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените за ранно записване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.

05/11/02


Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
още оферти от топ травелс , bosphorus sorgun hotel 5* , оферти за почивки , екскурзии ранни записвания , оферти турция 2021 , ekskurzii side , почивка в сиде , top travel , почивки анталия , ekskurzii antalia , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , pochivka v antaliya , сиде , flora garden beach 5* , почивка турция , von resort elite 5* , екскурзии турция , почивка в сиде , ekskurzii top travels , почивка в сиде , почивки турция , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , toptravels.bg , алания , side corolla hotel 4 * , анталия , kaya side 5* , ekskurzii liato 2021 , pochivki liato 2021 , seher resort & spa 5 * , oferti za ranni zapisvania , pochivki side , почивка сиде , side aquamarin resort & spa 4* , топ оферти , резервирайте при нас , seaden valentine resort & spa 5 * , анталия , турция , semeini ekskurzii , почивки анталия , 2021 pochivka na egeisko more , почивка в сиде , plazh , лятна почивка в турция , екскурзии анталия , екскурзия на ниска цена , оферти топ травелс , paloma oceana resort 5* , side royal palace 5 * , лято 2021 в турция , почивка 2021 , почивки , сиде 2021 , ниски цени , pochivka antalia , crystal palace luxury resort & spa 5 * , анталия , pochivki , venus 4* , екскурзия до турция , оферти за ранни записвания , лято в сиде , топ травелс , pochivka side , почивка в анталия , programi ot top travels , nil bahir resort & spa 5 * , почивки в турция 2021 , екскурзии топ травелс , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , екскурзии анталия , pochivki turcia , paloma finesse side 5* , почивки сиде , oferti za pochivki , лятна почивка в турция , side , лято в турция , pochivki side antalia , почивки лято 2021 , лято в анталия , оферти , alva donna beach resort comfort 5 * , side ranni zapisvania , анталия , почивки анталия , почивка в сиде, анталия 2021 , турция , почивки анталия , самолетна почивка в анталия , pochivka antalia , von resort golden coast 5* , kamelya k club hv-1 , оферти анталия , antalia ranni zapisvania , pochivki antalia , топ цени , почивка 2021 сиде анталия , turcia 2021 , antalia , liato 2021 , информация от топ травелс , side , програми , анталия , почивки от софия , почивка сиде , niski ceni , почивка сиде , pochivka v side , von resort golden beach hv-1 , j'adore deluxe hotel & spa 5* , ekskurzii , почивки турция , препоръчан хотел , почивка в турция , екскурзии , почивки ранни записвания , voyage sorgun 5 * , почивка в сиде, анталия , bieno club sunset hotel & spa 5* , toptravels , pochivka v antaliya , ранни записвания турция 2021 , турция , лято 2021 в сиде , семейни почивки , tui blue barut andiz 4* , antalia , kamelya selin hotel 5 * , лято 2021 в турция , armas bella sun 4 * , pochivki antalia , ранни записвания турция 2021 , хотел в сиде , почивки сиде , ekskurzii side , kamelya fulya hotel 5 * , топ травелс , сиде ранни записвания , екскурзии до анталия , ekskurzii antalia , club hotel turan prince world 5 * , турция 2021 , oferti turcia , турция ранни записвания , екскурзии със самолет , почивка в сиде , cesars resort side 5 * , хотели в сиде , semeini pochivki , сиде , лято в сиде , хубав хотел в анталия , oferti za ekskurzii , diamond premium hotel & spa 5 * , хотели в анталия , ekskurzii sys samolet , почивки в анталия , сиде оферти , oz hotels side premium 5 * , анталия , ranni zapisvania , diamond beach hotel & spa 5 * , оферти лято 2021 , barut sorgun 5 * , екскурзии турция , ранни записвания , toptravels , лято в анталия , почивка на море , 2021 почивка в турция , ekskurzii side , почивки сиде , tui magic life jacaranda 5* , екскурзии анталия , pochivki sys samolet , оферти за екскурзии , top travels , сиде , pochivka v side ot sofia , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , ekskurzii antalia , почивка сиде , palm world side resort&spa 4*+ , сиде , почивка в сиде , лято 2021 , ниски цени , pochivki antalia , екскурзии от софия , elysium elite hotel & spa 4* , почивка в сиде , barut hemera 5 * , почивка сиде , ekskurzii i pochivki 2021 , top travels , почивки турция , ранни записвания 2021 , почивки топ травелс , анталия , лято 2021 сиде , pochivki side antalia , почивка в анталия , club-nena-hv-1/5* , paloma oceana resort 5* , почивка в анталия , pochivki top travels , pochivki ot sofia , сиде екскурзии , лятна почивка в сиде , top travel , сиде , оферти турция , почивка сиде 2021 , екскурзии до анталия , royal dragon hotel 5 * , екскурзия в сиде , лято 2021 сиде , почивка сиде , лято в турция , анталия , екскурзии сиде , 2021 почивка , екскурзии анталия , pochivka v side ot sofia , анталия ранни записвания , почивка сиде , лятна почивка в турция 2021 , почивки анталия , side , ранни записвания турция , antalia , hoteli , hotels , antalia , оферти анталия 2021 , почивка анталия , pochivki side , pochivka side , препоръчайте ми хотел в сиде , ekskurzii ot sofia , почивка турция , сиде почивки , почивки турция , сиде 2021 , екскурзия 2021 , oferti , плаж , seaden sea world resort & spa 5 * , orfeus park 4+* , arum barut collection 5* , turcia ranni zapisvania , side town by zhotels 4* , oferti top travels , pochivki ranni zapisvania , side royal luxury hotel & spa 5* , почивка сиде , seamelia beach resort & spa 5 * , почивки турция , екскурзии лято 2021 , top travels , море , ekskurzii ranni zapisvania , почивка сиде , екскурзии турция , почивка в анталия , манавгат , silence beach resort 5 * , side oferti , самолетна почивка в анталия , toptravels , почивка анталия , почивка 2021 сиде анталия , side ekskurzii , seher sun beach hotel 4 * , seaden sea planet resort & spa 5 * , екскурзии турция , екскурзии анталия , turcia ranni zapisvania , турция , лятна почивка в сиде , почивка в сиде, анталия , почивки анталия , turquoise hotel side 5* , turcia , oferti antalia , екскурзии сиде , почивки със самолет , pochivki side , оферти , почивка в анталия , екскурзии анталия , почивка в сиде, анталия 2021 , top oferti , barut b suites 4 * , ниски цени , ekskurzii turcia , почивки турция , more , top travels 2021 , почивка в сиде, анталия 2021 , турция ранни записвания , ранни записвания сиде , екскурзии сиде , semeini ekskurzii , почивка в сиде, турция 2021 , toptravels , 2021 , side pochivki , ekskurzii antalia , pochivka v side , почивка на ниска цена , euphoria palm beach resort hv-1 , pochivki antalia , crystal admiral resort suites & spa 5 * , хотели в сиде , турция 2021 , почивка сиде
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах