Екскурзия Дубай – 8 дни + 4 екскурзии и 4 вечери включени в цената Целогодишно 2021/7 нощ         Уикенд в Малта 2021 Дати на заминаване всяка събота от 13.02 до 27.03.2021 и всеки петък от 02.04 до 17.12.2021/3 нощ         Уикенд в Дубай 2021 4 нощувки с включени 3 екскурзии и 2 вечери         

Мармарис от София автобусна програма

Оферта номер: П64241
Вид транспорт: Автобус Автобус
11 дни/ 9 нощи
Сезон 2021/11 дни-9 нощ.
Кампанията „Плати 30 лева при записване и вземи допълнителна отстъпка 30 лева при доплащане“ е валидна за резервации направени до 31.12.2020.
Цена от: 291.00 лв
РЕЗЕРВИРАЙ


Програма
Описание

ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 30 ЛЕВА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ВЗЕМИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА 30 ЛЕВА“

Кампанията „Плати 30 лева при записване и вземи допълнителна отстъпка 30 лева при доплащане“ е валидна за резервации направени до 31.12.2020.


Описание / Транспорт

Условия за пътуване по програмата за Мармарис с 9 нощувки:

От София, Пазарджик, Пловдив и Димитровград - тръгване за всички обявени дати.

 

ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 30 ЛЕВА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ВЗЕМИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА 30 ЛЕВА“

Кампанията „Плати 30 лева при записване и вземи допълнителна отстъпка 30 лева при доплащане“ е валидна за резервации направени до 31.12.2020.Цената включва
*Транспорт с автобус по описания маршрут с включени пътни и магистрални такси
*9 нощувки в хотел по избор
*Багаж до 30 кг. на човек, разпределен в максимум 2 куфара
*Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
*Представител на ТО по време на пътуването
*Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)

Цената не включва
*Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
*Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 15 лв
*Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 25 лв
*Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

Информация за туристическия пакет

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.12.2020 от КАМПАНИЯТА „Плати 30 лева при записване и вземи допълнителна отстъпка 30 лева при доплащане на пълната сума“.

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 30 лева на възрастен.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.
1.3 При заплащане на пълната сума депозитът от 30 лева на възрастен, ще бъде приспаднат като допълнителна отстъпка от общата стойност на пътуването.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 30 лева на възрастен.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Емералд Травел България настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПО РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2021 НАПРАВЕНИ ОТ 01.01.2021:

 • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване, с изключение на текущите кампании.
 • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

 • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

 • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
 • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
 • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Място, дата и часове на отпътуване:

 • Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
 • Тръгване от София в приблизителни часове от 12.00 до 16.00 ч.
 • Връщане от Мармарис в приблизителни часове от 15.00 до 18.30 ч
 • Продължителността на пътуването е около 18-20 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.·        
 • В пътуването е включен транспорт с ферибот на Дарданелите, като качването на същия е в съответствие с техническата възможност и работните часове на плавателното средство.
 • Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

 • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
 • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: [email protected] и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 5 нощувки се ползват 5 закуски, 5 вечери или същия брой обяди и междинни хранения в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално ценитеи условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените за ранно записване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.

05/11/02

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валидна лична карта!

Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
pochivka marmaris , ekskurzii ot sofia , marmaris ekskurzii , на море в мармарис , turunc premium 5* , emre beach 5* , курортите на трция , почивка лято 2021 в мармарис автобус , екскурзия през великден , po4ivka v marmaris , топ травелс , top travels , на почивка на море , club turban 5* , хотели 5 звезди мармарис , комбинирана за мармарис , почивки , почивки мармарис , почивки 2021 , почивки от софия , автобусна почивка мармарис , почивка до мармарис , лято 2021 , travels 2021 , ideal piccolo hotel 4* , avtobus 2021 , ранни записвания лято 2021 мармарис , автобусна почивка мармарис , автобусна почивка 2021 , турция , хотели 3 звезди мармарис , diana hotel 3* , turcia ekskurzii , мармарис почивки , промоция цени , мармарис автобус 2021 , мармарис автобус 2021 , рани записванния за турция , почивки лято 2021 турция , avtobusna pochivka , мармарис 2021 , почивки турция мармарис , почивка през май , екскурзии от софия , turunc resort hotel 5* , хотели 4 звезди мармарис , през великден в турция , почивка в мармарис , po4ivka s avtobus , hotel maris beach hotel 3*, standard , почивка през великден , turcia pochivki , автобус мармарис от варна , golden rock beach 5* , marmaris turciq po4ivka 2021 , marmaris pochivki , po4ivka v marmaris , почивка седем нощувки , samoletni pochivki , turcia , tropical beach hotel 4* , лято 2021 в турция , pochivka marmaris , организирана екскурзия , хотели по програмата , white city beach hotel 4* , pochivki marmaris , мармарис екскурзии , ниски цени , мармарис лято , kombinirana programa , club marmaris palace hv1 * , автобусна почивка , почивка в турция , ниски цени , почивки турция , turcia , ранни записвания , ранни записвания , автобус мармарис 2021 , top travels , hotel elegance hotels international 5*, premium , хотели в турция , pasa beach hotel 4* , турция лято 2021 , honeymoon hotel marmaris 3* , на море в мармарис , 2021 хит , почивки мармарис , мармарис лято 2021 , почивка със 7 нощувки , оферти , мармарис почивки , orka nergis beach 3* , class beach 2*+ , почивки турция , автобусна програма , 2021 май почивка в турция , лято в турция , автобусна почивка , marmaris 2021 , празници в турция , letoile 4* , lqto v turciq 2021 , оферти за ранни запивания , po4ivka v ku6adasa , отстъпки лято 2021 мармарис , екскурзия с автобус , турция 2021 , почивки мармарис , почивки мармарис лятo 2021 , автобусни почивки мармарис 2021 , почивка мармарис , почивки мармарис лято , мармарис с автобус , лято 2021 в мармарис , po4ivka v turcia , grand pasa hotel 5* , турция почивки , курорт мармарис , мармарис лято 2021 , мармарис , хотел 5 звезди мармарис , oferti , 2021 ранни записвания , ekskurzii , hotel labranda loryma resort 5*, standard , почивка в мармарис , ekskurzia do marmaris , casa blanca beach 4* , 7 нощувки в мармарис , hotel sesin hotel 4*, standard , курорти турция , почивка в турция , avtobusna pochivka , pochivka marmaris , егейска турция , mirage world hotel 4* , cosmopolitan resort hotel 4* , hotel tropical hotel 4*, standard , ranni zapisvania , pochivki turcia , почивка 7 нощ. , почивка през лятото , хотел 4 звезди мармарис , ranni zasisavqniq 2021 marmaris , lqto 2021 turciq , почивка в мармарис , самолетни почивки , pochivki , дайвинг в турция , pochivka marmaris , munamar beach resort 4* , интересна турция , sentido orka lotus beach 5* , автобусни почивки , samoletni ekskurzii , лято 2021 в мармарис , почивка в мармарис , почивка мармарис , почивка през юни , kleopatra ada beach hotel 4* , промоции мармарис 2021 , marmaris , всяка седмица в турция , top , 2021 в курорти в турция , екскурзия до мармарис , мармарис , ideal pearl 4* , автобусна почивка в турция , автобусна почивка турция , хотел 3 звезди мармарис , marmaris ot varna avtobus , турция 2021 , почивки мармарис , begonville 3* , почивка в мармарис , турция екскурзии , oferti za ranni zapisvania , изгодни цени , почивка в турция , памук кале , sesin hotel 4* , green nature resort & spa 5* , почивки турция мармарис , почивка в мармарис с автобус , cihanturk hotel 3* , begonville beach 3* , ниски цени с автобус , автобусни почивки турция , почивка с 7 нощувки , hoteli v turcia , самолетни екскурзии , hotel кaya maris hotel 4* standart , emre hotel 4* , море и почивка , ексурзия през май , почивки турция , почивка до , hotel grand pasa hotel 5*, premium , почивки мармарис , deal prime beach 5* , лято 2021 в турция , комбинирани почивки , ранни записвания лято 2021 турция , майски празници , великден 2021 , на екскурзия през лятото , мармарис ранни записвания 2021 , комбинирани почивки до турция , отиваш с автобус връщаш се със самолет , hotel grand yazıcı club marmaris palace 5* , рани записвания 2021 , poseidon 4* , почивки мармарис , 2021 na more v marmaris , marmaris , ideal panorama hv (4*) , почивки мармарис лято 2021 , автобусни почивки 2021 , екскурзии , niski ceni , лято 2021 , мармарис почивки , marmaris park 4* , медицинска застраховка , pochivki ot sofia , лято 2021 в мармарис , слънчева турция , ниски цени за мармарис , почивка в турция
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах