Екскурзия Дубай – 5 дни + 4 екскурзии и 4 вечери включени в цената Заминаване всеки понеделник през Февруари и Март и всеки вторник през Април и Май 2021         Екскурзия Дубай – 8 дни + 4 екскурзии и 4 вечери включени в цената Целогодишно 2021/7 нощ         Екскурзия Дубай – 6 дни + 3 екскурзии и 5 вечери включени в цената Целогодишно заминаване – всеки понеделник, сряда, петък и неделя/          

Сиде, Анталия Лято 2021 автобус от София

Оферта номер: П64243
Вид транспорт: Автобус Автобус
11 дни/ 9 нощи
11 дни-9 нощувки
Почивка в Турция
Цена от: 528.04 лв
РЕЗЕРВИРАЙ


Програма
Описание

ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 50 ЛЕВА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ДОПЛАТИ 25 ДНИ ПРЕДИ ОТПЪТУВАНЕ“

Кампанията е валидна за резервации направени до 28.02.2021.

Програма

Ден 1

Отпътуване от София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив или Димитровград по маршрут ГКПП "Капитан Андреево" - Анталия. Нощен преход.

Ден 2

Пристигане на сутринта в съответния хотел. Настаняване след 14:00 ч. Свободно време.

Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 6

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 7

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 8

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 9

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 10

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 11

Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Нощен преход. Пристигане в България на следващия ден.

В цената се включва

Транспорт с автобус по описания маршрут с включени пътни и магистрални такси
9 нощувки в хотел по избор
Багаж до 30 кг. на човек, разпределен в максимум 2 куфара
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Представител на ТО по време на пътуването
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)

В цената не се включва
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 15 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 25 лв
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

 


Описание / Транспорт

Условия за пътуване по програмата за Сиде с 9 нощувки:

 • От София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив и Димитровград - тръгване за всички обявени дати.

Информация за пътуване:

 • Продължителност на пътуването: от София до Сиде -  1310 км.
 • Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TО се потвърждават два дни преди отпътуването.

Основна информация и допълнителни услуги

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 28.02.2021 от КАМПАНИЯТА „Плати 50 лева при записване и доплати 25 дни преди отпътуване“.

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 50 лева на възрастен.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 50 лева на възрастен.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Емералд Травел България настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПО РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2021 НАПРАВЕНИ ОТ 01.03.2021:

 • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване, с изключение на текущите кампании.
 • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

 • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

 • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
 • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
 • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Място, дата и часове на отпътуване:

 • Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
 • Тръгване от София в приблизителни часове от 09.00 до 13.00 ч.
 • Връщане от Анталия в приблизителни часове от 12.00 до 18.00 ч.
 • Продължителността на пътуването е около 24 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
 • Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

 • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
 • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 9 нощувки се ползват 9 закуски, 9 вечери или същия брой обяди и междинни хранения в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално ценитеи условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените за ранно записване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден задграничен паспорт!
05/03

Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
toptravels , почивки сиде , оферти за почивки , почивка турция , екскурзия на ниска цена , antalia ranni zapisvania , лятна почивка в турция 2021 , почивка в анталия , екскурзии анталия , турция 2021 , toptravels , почивки сиде , ekskurzii side , pochivki ot sofia , почивка в сиде, анталия , почивка на море , турция ранни записвания , оферти , antalia , лято 2021 сиде , топ травелс , seaden valentine resort & spa 5 * , сиде ранни записвания , ранни записвания сиде , pochivka v side ot sofia , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , почивка сиде , хотели в сиде , pochivki antalia , side , турция ранни записвания , cesars resort side 5 * , лято в турция , top travels , почивка в сиде , оферти топ травелс , arum barut collection 5* , pochivki liato 2021 , paloma oceana resort 5* , лято в сиде , екскурзии ранни записвания , оферти лято 2021 , почивки анталия , почивки анталия , оферти анталия 2021 , barut hemera 5 * , euphoria palm beach resort hv-1 , оферти , екскурзии турция , pochivki side , анталия , оферти за ранни записвания , pochivki side antalia , екскурзии анталия , kamelya k club hv-1 , почивка в анталия , oferti turcia , side royal luxury hotel & spa 5* , почивки турция , сиде почивки , ekskurzii ranni zapisvania , препоръчайте ми хотел в сиде , лято в анталия , почивка на ниска цена , още оферти от топ травелс , екскурзии анталия , pochivka v side , почивка сиде , лятна почивка в турция , oz hotels side premium 5 * , почивка сиде , лято в сиде , tui magic life jacaranda 5* , почивка анталия , резервирайте при нас , почивка в сиде , почивка в сиде, турция 2021 , почивка в анталия , топ цени , почивки , почивка сиде 2021 , oferti za pochivki , почивки турция , j'adore deluxe hotel & spa 5* , diamond premium hotel & spa 5 * , почивка в турция , turcia ranni zapisvania , barut b suites 4 * , почивки турция , pochivka v antaliya , плаж , silence beach resort 5 * , анталия ранни записвания , лято в турция , hotels , programi ot top travels , antalia , side ekskurzii , oferti za ranni zapisvania , екскурзии със самолет , почивка в анталия , antalia , анталия , почивки от софия , pochivka v side ot sofia , toptravels.bg , liato 2021 , pochivki , alva donna beach resort comfort 5 * , почивка турция , семейни почивки , анталия , турция , екскурзии анталия , екскурзии сиде , side town by zhotels 4* , paloma finesse side 5* , сиде , ранни записвания турция 2021 , barut sorgun 5 * , екскурзии анталия , почивка 2021 сиде анталия , почивки лято 2021 , почивка сиде , pochivki side , почивки турция , почивка в сиде , pochivka antalia , ekskurzii top travels , почивка 2021 сиде анталия , more , von resort golden coast 5* , топ оферти , ekskurzii antalia , turquoise hotel side 5* , почивка в сиде , самолетна почивка в анталия , почивка сиде , ранни записвания турция , оферти турция , pochivka side , ниски цени , почивки турция , oferti top travels , почивки сиде , турция , анталия , лятна почивка в турция , лято 2021 в турция , почивка в сиде , ekskurzii antalia , top travels , orfeus park 4+* , side , ekskurzii liato 2021 , kaya side 5* , seaden sea world resort & spa 5 * , von resort golden beach hv-1 , oferti za ekskurzii , top travels 2021 , club hotel turan prince world 5 * , armas bella sun 4 * , препоръчан хотел , pochivka v antaliya , ekskurzii ot sofia , semeini ekskurzii , ekskurzii sys samolet , сиде , сиде , екскурзии от софия , pochivki antalia , екскурзии турция , информация от топ травелс , seaden sea planet resort & spa 5 * , ekskurzii antalia , самолетна почивка в анталия , club-nena-hv-1/5* , сиде 2021 , oferti antalia , side corolla hotel 4 * , турция 2021 , ранни записвания турция 2021 , oferti , ekskurzii side , pochivka v side , elysium elite hotel & spa 4* , почивка в сиде, анталия 2021 , side aquamarin resort & spa 4* , ранни записвания , side ranni zapisvania , crystal admiral resort suites & spa 5 * , топ травелс , ranni zapisvania , екскурзии сиде , сиде оферти , top oferti , хотел в сиде , side oferti , програми , хотели в анталия , оферти турция 2021 , екскурзии турция , royal dragon hotel 5 * , pochivki side antalia , почивка в анталия , лято 2021 сиде , antalia , оферти за екскурзии , анталия , pochivka side , seher sun beach hotel 4 * , hoteli , pochivki top travels , pochivki ranni zapisvania , turcia , море , ekskurzii antalia , лято 2021 в сиде , хубав хотел в анталия , алания , почивка в сиде , toptravels , почивка сиде , почивки в анталия , екскурзия в сиде , ниски цени , side , top travel , манавгат , екскурзии сиде , почивки със самолет , top travels , nil bahir resort & spa 5 * , анталия , diamond beach hotel & spa 5 * , ekskurzii i pochivki 2021 , kamelya selin hotel 5 * , pochivki turcia , почивка в сиде , екскурзии анталия , анталия , почивки ранни записвания , почивка в сиде, анталия , лятна почивка в сиде , почивки анталия , почивка в сиде, анталия 2021 , pochivki sys samolet , лятна почивка в сиде , турция , flora garden beach 5* , екскурзии до анталия , почивки анталия , почивка сиде , bosphorus sorgun hotel 5* , pochivki side , 2021 pochivka na egeisko more , ekskurzii turcia , venus 4* , почивка сиде , екскурзия до турция , почивки в турция 2021 , екскурзии турция , 2021 почивка в турция , екскурзии лято 2021 , почивка в сиде, анталия 2021 , 2021 , tui blue barut andiz 4* , лято в анталия , почивка сиде , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , seher resort & spa 5 * , почивки турция , ekskurzii side , почивки анталия , лято 2021 , сиде , palm world side resort&spa 4*+ , turcia ranni zapisvania , semeini ekskurzii , ранни записвания 2021 , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , екскурзии , voyage sorgun 5 * , pochivki antalia , niski ceni , semeini pochivki , екскурзии до анталия , оферти анталия , ekskurzii , crystal palace luxury resort & spa 5 * , side pochivki , seamelia beach resort & spa 5 * , von resort elite 5* , pochivki antalia , turcia 2021 , сиде екскурзии , почивка сиде , почивка 2021 , почивка анталия , сиде 2021 , сиде , paloma oceana resort 5* , top travel , анталия , toptravels , kamelya fulya hotel 5 * , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , 2021 почивка , side royal palace 5 * , хотели в сиде , plazh , почивки анталия , турция , лято 2021 в турция , ниски цени , почивки топ травелс , екскурзия 2021 , екскурзии топ травелс , pochivka antalia , bieno club sunset hotel & spa 5*
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах