Септемврийски празници в Малта 2022 Периоди 02.09 - 05.09 / 23.09 - 26.09.2022/3 нощ         Уикенд в Малта 2022 Дати на заминаване всеки петък от 01.04 до 28.10.2022/3 нощ         Екскурзия Дубай – 8 дни + 3 екскурзии и 4 вечери включени в цената Полети всеки вторник и събота от 03.09 до 29.10.2022/7 нощ         

Почивка в Алания, Турция със самолет от София в Петък

Оферта номер: П64251
Вид транспорт: Самолет Самолет
8 дни/ 7 нощи
Сезон 2022/7 нощувки
Почивка в Анталия 2022
Цена от: 609.05 лв
РЕЗЕРВИРАЙ


Програма
Програма
Ден 1

Отпътуване с чартърен полет София-Анталия-София. Кацане на летище Анталия и посрещане от представител на фирмата партньор. Групов трансфер до избрания хотел. Настаняване в хотела след 14.00 ч.Ден 2

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.Ден 6

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.Ден 7

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.Ден 8

Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Анталия в обявения час. Полет за София.

Описание

ЛЯТО 2022 ТУРЦИЯ 

Кампания „ПЛАТИ 30% ДЕПОЗИТ ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ДОПЛАТИ 25 ДНИ ПРЕДИ ОТПЪТУВАНЕ“

Кампанията „Плати 30% депозит при записване и доплати 25 дни преди отпътуване“ е валидна за резервации направени до 15.05.2022.


Описание / Транспорт


Заминаване  VBB5103     София 11:00 – Анталия 13:00
Връщане       VBB5104    Анталия 14:30  - София - 16:30
Тип самолет:    MD-82
Адрес на авиокомпанията:    гр. София 1574, бул. Шипченски проход №63
Авиокомпания:    ALK Airlines

 • Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.

Информация за трансфера:

 • Трансферът е с продължителност около 3 часа в посока, в зависимост от местоположението на хотела.
 • Възможност за доплащане за индивидуален - директен трансфер до хотела, с предварителна заявка към агенцията.

Описание / допълнителни услуги

ЛЯТО 2022, САМОЛЕТНА ПРОГРАМА ОТ СОФИЯ ДО АНТАЛИЯ

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 15.05.2022 по КАМПАНИЯ „Плати 30 % депозит при записване и доплати 25 дни преди отпътуване“:

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 30 % от пакетната цена.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 30 % от пакетната цена.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Туроператорът настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПО РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ от 16.05.2022:

 • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване, с изключение на текущите кампании.
 • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ РЕЗЕРВАЦИИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ,  ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

 • При резервации с включени отстъпки за хотелско настаняване, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

 • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
 • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
 • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.
Визов режим: няма изисквания за визи.

Такса гориво: Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите. Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – София – 600 долара на тон, Анталия– 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София – Анталия, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Анталия- София .

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

 • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
 • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за хотелско настаняване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
При резервации с отстъпки за хотелско настаняване в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет с отстъпки за хотелско настаняване губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за хотелско настаняване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените по пакети с включени отстъпки за хотелско настаняване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.

 

 

Цената включва
Чартърен полет София - Анталия - София с включени летищни такси в размер на 69 евро и багаж до 18 кг. чекиран и до 6 кг. ръчен на човек
7 нощувки в хотел по избор
Трансфер летище - хотел - летище
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Изпращане на летището от представител на TO
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)

Цената не включва
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Такса гориво (виж забележката по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

Основна информация и допълнителни услуги

 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден международен паспорт!

Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
lonicera resort & spa 5* , екскурзии топ травелс , club tess hotel 4 * , pochivki liato 2021 , top travels , почивки , antik hotel & garden 4 * , white city resort hotel 5 * , ekskurzii liato 2021 , turkmen hotel 3 * , alania pochivki , annabella park hotel , turcia , анталия летни почивки , botanik hotel&resort 5 * , delphin deluxe resort 5 * , klas dom hotel , kleopatra muz hotel 3* , botanik platinum 5 * , оферти за екскурзии , alan xafira deluxe resort & spa , оферти , delphin deluxe resort 5 * , incekum beach resort hotel 5 * , saphir hotel , antalia ranni zapisvania , galeri resort hotel , семейни екскурзии , liato 2020 , оферти за почивки , oferti top travels , oferti turcia , liato 2021 , оферти топ травелс , ранни записвания , antalia , oz hotels sui resort 5 * , grand atilla hotel 4* , ранни записвания , ekskurzii top travels , алания ранни записвания , quattro beach spa&resort , kleopatra arsi hotel 4* , club insula resort&spa 5 * , лято 2021 , анталия с автобус и самолет , анталия , kemal bay 5 * , grand santana hotel 4 * , the lumos deluxe resort hotel & spa 5 * , palmeras beach hotel , алания екскурзии , анталия от софия , the lumos deluxe resort hotel & spa 5 * , miarosa incekum beach , ekskurzii top travels , ekskurzii turcia , kleopatra muz hotel 3* , beach club doganay 5 * , monte carlo hotel 4 * , more , club mermaid village 4 * , kleopatra ramira hotel 4* , alania liato 2020 , klas hotel dom 4* , ranni zapisvania , lonicera premiumazura deluxe resort , почивки ранни записвания , топ травелс , семейни почивки , stella beach hotel , sultan sipahi resort 4 * , saphir resort & spa , топ травелс , asrin beach 4 * , почивки турция , pochivki oferti , saphir hotel 4 * , почивки със самолет , sun star beach hotel 4* , екскурзии , grand sunlife 4 * , club hotel caretta beach 4 * , kleopatra azak beach hotel 3* , ekskurzii antalia , екскурзии ранни записвания , justiniano deluxe resort , оферти за екскурзии , алания оферти , ranni zapisvania , litore resort hotel , oferti antalia , oz hotels sui resort , алания ранни записвания , club hotel caretta beach 4 * , alania , hedef resort hotel & spa 5 * , kleopatra ada hotel 4* , екскурзии анталия , hedef kleopatra golden sun , алания оферти , анталия летни екскурзии , plazh , aska bayview resort , екскурзии от софия , alania ranni zapisvania , sultan sipahi resort 4 * , the garden beach hotel , турция 2021 , artemis princess hotel 4 * , lonicera city hotel , letni ekskurzii , timo resort 5* , long beach harmony hotel , orange county resort hotel alanya 5* , почивки анталия , asrin beach 4 * , плаж , kaila beach hotel (ex katya beach) 5* , caretta relax hotel 4 * , club bayar beach hotel 3 * , топ травелс , почивки лято 2021 , алания почивки , летни почивки , mc mahberi beach , antalia oferti , турция ранни записвания , club anjeliq resort & spa , turcia ranni zapisvania , оферти анталия , kleopatra fatih hotel3+* , kaila beach hotel (ex katya beach) 5* , miarosa incekum west , pochivki ranni zapisvania , arsi enfi city beach 4 * , pochivki s avtobus i samolet , kleopatra royal palm 4* , aiania letni pochivki , pochivki turcia , hedef beach resort & spa 5 * , royal garden beach , екскурзии ранни записвания , ranni zapisvania , oferti za pochivki , оферти за ранни записвания , kleopatra golden beach 4* , justiniano club park conti , анталия лято 2020 , club mermaid village 4 * , kleopatra beach hotel 4* , holiday garden resort , artemis princess hotel 4 * , aydinbey gold dream hotel 5 * , turkmen hotel 3 * , ekskurzii sys samolet , armas green fugla beach 4 * , antalia ranni zapisvania , kleopatra sun light hotel 3* , ekskurzii oferti , semeini ekskurzii , анталия ранни записвания , azur resort & spa , ekskurzii ranni zapisvania , pochivki turcia , bora bora butik hotel 3 * , lonicera world 4 * , почивки оферти , monte carlo hotel 4 * , ekskurzii ot sofia , семейни почивки , анталия , плаж , bora bora butik hotel 3 * , kleopatra micador 3 * , white city resort hotel 5 * , ранни записвания , oz hotels sui resort 5 * , екскурзии турция , лято 2021 , alania s avtobus i samolet , azura deluxe resort , почивки ранни записвания , oferti turcia , top travels , antalia , club insula resort&spa 5 * , sun star beach hotel 4* , турция 2021 , ekskurzii turcia , семейни почивки , michell hotel & spa 5* , alania ekskurzii , оферти , galaxy beach 4 * , oferti , екскурзии със самолет , q premium resort 5 * , алания ранни записвания , white city beach 4 * , lonicera world 4 * , orange county resort hotel alanya 5* , екскурзии лято 2021 , smartline numa konaktepe , xoria deluxe hotel , first class hotel alanya , aydinbey gold dreams , perre delta resort & spa 5 * , kleopatra miray hotel 3* , oferti antalia , екскурзии топ травелс , анталия ранни записвания , semeini ekskurzii , турция , antique roman palace , почивки ранни записвания , grand sunlife 4 * , anjeliq house , почивки топ травелс , gold city hotel , timo resort 5* , ekskurzii , noxinn deluxe hotel , алания екскурзии , pochivki sys samolet , море , pochivki , kleopatra micador 3 * , land of paradise hotel 5* , long beach resort , почивки анталия , екскурзии лято 2021 , turcia ranni zapisvania , more , hedef resort hotel & spa 5 * , haydarpasha palace hotel , ekskurzii antalia , club paradiso 5 * , kahya resort aqua spa , екскурзии ранни записвания , pochivki antalia , grand santana hotel 4 * , лвтни почивки , solis beach hotel , vikingen infinity , лято 2020 , екскурзии оферти , arsi enfi city beach 4 * , pochivki ot sofia , анталия почивки , kleopatra fatih hotel3+* , orange county alanya , grand atilla hotel 4* , club aqua plaza 4* , first class hotel 5* , екскурзии от софия , алания , kleopatra miray hotel 3* , mc arancia resort hotel 5 * , hedef beach resort & spa , alania ot sofia , oferti za ranni zapisvania , bayar garden beach 4 * , alania pochivki , alania ranni zapisvania , pochivki ranni zapisvania , alania ekskurzii , алания с автобус и самолет , алания оферти , море , екскурзии , land of paradise hotel 5* , kirman arycanda deluxe resort , galaxy beach hotel , pochivki sys samolet , почивки , kleopatra ramira hotel 4* , kleopatra aydin hotel 3* , ekskurzii , klas more beach hotel 5 * , armas green fugla beach , alania ranni zapisvania , concordia celes hotel 5* , krizantem hotel alanya , sealife buket beach hotel 5 * , екскурзии турция , alania oferti , club titan hotel , pochivki liato 2021 , pochivki , почивки лято 2021 , pochivki antalia , алания почивки , maya world beach alanya , white city beach 4 * , letni pochivki , semeini ekskurzii , анталия оферти , оферти , michell hotel & spa 5* , antalia letni pochivki , турция ранни записвания , granada luxury beach avsallar , top travels , kleopatra azak beach hotel 3* , perre delta resort & spa 5 * , alan xafira deluxe resort & spa 5 * , armas prestige hotel , galaxy beach 4 * , oferti za ekskurzii , xeno hotels alpina 4 * , pochivki top travels , ekskurzii ranni zapisvania , pochivki ot sofia , ekskurzii sys samolet , antalia , aydinbey gold dream hotel 5 * , antalia , alania oferti , kleopatra ada hotel 4* , club bayar beach hotel 3 * , ekskurzii ranni zapisvania , турция ранни записвания , antalia s avtobus i samolet , алания , pochivki , kleopatra beach hotel 4* , ekskurzii liato 2021 , botanik platinum 5 * , турция , екскурзии от софия , kleopatra golden beach 4* , pochivki ranni zapisvania , алания , анталия , q premium resort 5 * , k house hotel , алания летни екскурзии , turcia 2021 , hedef kleopatra golden sun 3 * , oferti za ranni zapisvania , mc arancia hotel , oferti za pochivki , antalia , alania letni ekskurzii , armas green fugla beach 4 * , semeijni pochivki , beach club doganay 5 * , оферти турция , antik hotel & garden 4 * , granada luxury okurcalar , mysea hotels alara , почивки , xeno hotels alpina 4 * , анталия ранни записвания , kolibri hotel 4* , oz incekum beach resort , kleopatra aydin hotel 3* , kemal bay 5 * , mysea hotels incekum , senza garden holiday club , semeini ekskurzii , q premium resort , club mermaid village , oferti za ranni zapisvania , gold island hotel , xperia grand bali 4 * , xperia grand bali 4 * , sun fire beach hotel 4 * , оферти анталия , екскурзии , turcia ranni zapisvania , екскурзии анталия , ganita holiday village , aлания , antalia pochivki , caretta relax hotel 4 * , ekskurzii ot sofia , club aqua plaza 4* , mc arancia resort hotel 5 * , оферти топ травелс , semeini pochivki , оферти за почивки , saphir resort & spa 5 * , club tess hotel 4 * , почивки със самолет , анталия , почивки турция , the lumos deluxe resort hotel , plazh , semeini ekskurzii , saphir hotel 4 * , semeini pochivki , kaila beach 4+*(ex. katya hotel) , antalia ranni zapisvania , white city resort hotel , алания почивки , oferti , justiniano club alanya , klas hotel dom 4* , kleopatra sun light hotel 3* , ниски цени , аlania , botanik hotel&resort 5 *, sunprime numa beach , екскурзии със самолет , ekskurzii , алания от софия , alania oferti , pochivki ot sofia , white city beach hotel , kemal bay , turcia , hedef kleopatra golden sun 3 * , turcia ranni zapisvania , hotel magnolia 4* , оферти за ранни записвания , почивки от софия , holiday park resort , grand kaptan , incekum beach resort hotel 5 * , turcia 2021 , club paradiso 5 * , lonicera resort & spa 5* , klas hotel , hedef resort , delphin deluxe resort , liato 2021 , niski ceni , почивки топ травелс , antalia liato 2020 , oferti za ekskurzii , titan garden hotel , pochivki top travels , оферти турция , анталия , почивки от софия , kleopatra arsi hotel 4* , ekskurzii ot sofia , oferti top travels , kolibri hotel 4* , lonicera world hotel , hedef beach resort & spa 5 * , ekskurzii s avtobus i samolet , first class hotel 5* , oferti , sun fire beach hotel 4 * , анталия лято 2020 , оферти за ранни записвания , почивки с автобус и самолет , почивки от софия , kleopatra royal palm 4* , турция ранни записвания , bayar garden beach 4 * , klas more beach hotel 5 * , sealife buket beach hotel 5 * , alan xafira deluxe resort & spa 5 * , antalia ot sofia , titan select , antalia , alania , alania pochivki , hotel magnolia 4* , екскурзии с автобус и самолет
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах