Екскурзия Дубай – 6 дни + 3 екскурзии и 5 вечери включени в цената Целогодишно заминаване – всеки понеделник, сряда, петък и неделя/          Екскурзия Дубай – 5 дни + 4 екскурзии и 4 вечери включени в цената Заминаване всеки понеделник през Февруари и Март и всеки вторник през Април и Май 2021         Уикенд в Малта 2021 Дати на заминаване всяка събота от 13.02 до 27.03.2021 и всеки петък от 02.04 до 17.12.2021/3 нощ         

Сиде, Анталия Лято 2021 автобус от София

Оферта номер: П64252
Вид транспорт: Автобус Автобус
7 дни/ 5 нощи

Почивка в Турция
Цена от: 317.21 лв
РЕЗЕРВИРАЙ


Програма
Описание

ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 50 ЛЕВА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ДОПЛАТИ 25 ДНИ ПРЕДИ ОТПЪТУВАНЕ“

Кампанията е валидна за резервации направени до 15.03.2021.

Програма
Ден 1

Отпътуване от София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив или Димитровград по маршрут ГКПП "Капитан Андреево" - Анталия. Нощен преход.

Ден 2

Пристигане на сутринта в съответния хотел. Настаняване след 14:00 ч. Свободно време.

Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 6

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 7

Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Нощен преход. Пристигане в България на следващия ден.


В цената се включва
Транспорт с автобус по описания маршрут с включени пътни и магистрални такси
5 нощувки в хотел по избор
Багаж до 30 кг. на човек, разпределен в максимум 2 куфара
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)
Представител на ТО по време на пътуването

В цената не се включва
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

Описание / Транспорт

Условия за пътуване по програмата за Сиде с 5 нощувки:

 • От София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив и Димитровград - тръгване за всички обявени дати.

Информация за пътуване:

 • Продължителност на пътуването: от София до Сиде - 1310 км.
 • Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TО се потвърждават два дни преди отпътуването.

Основна информация и допълнителни услуги

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 15.03.2021 от КАМПАНИЯТА „Плати 50 лева при записване и доплати 25 дни преди отпътуване“.

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 50 лева на възрастен.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 50 лева на възрастен.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Емералд Травел България настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПО РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2021 НАПРАВЕНИ ОТ 16.03.2021:

 • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване, с изключение на текущите кампании.
 • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

 • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

 • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
 • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
 • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Място, дата и часове на отпътуване:

 • Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
 • Тръгване от София в приблизителни часове от 09.00 до 13.00 ч.
 • Връщане от Анталия в приблизителни часове от 12.00 до 18.00 ч.
 • Продължителността на пътуването е около 24 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
 • Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

 • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
 • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 5 нощувки се ползват 5 закуски, 5 вечери или същия брой обяди и междинни хранения в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално ценитеи условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените за ранно записване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден международен паспорт.

05/3

Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
crystal palace luxury resort & spa 5 * , pochivka 2021 , оферти анталия , ekskurzii liato 2021 , почивки в анталия , почивка сиде , екскурзия 2021 , pochivki antalia , резервирайте при нас , екскурзии топ травелс , почивки в анталия , топ оферти , kamelya k club hv-1 , bieno club sunset hotel & spa 5* , pochivka v side ot sofia , хубав хотел в анталия , лято 2021 в турция , алания , pochivki liato 2021 , 2021 почивка в турция , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , kamelya fulya hotel 5 * , семейни почивки , почивка в сиде , сиде , почивка в турция , почивка сиде , лято 2021 сиде , оферти за ранни записвания , екскурзии от софия , турция 2021 , екскурзии анталия , екскурзии турция , niski ceni , pochivka v side ot sofia , екскурзии от софия , море , почивки в турция 2021 , seher resort & spa 5 * , top travels 2021 , top travels , ekskurzii turcia , почивки анталия , paloma oceana resort 5* , почивка сиде , pochivka v side , почивка сиде , hotels , cesars resort side 5 * , pochivki antalia , оферти за ранни записвания , екскурзии анталия , turcia ranni zapisvania , почивка сиде , club-nena-hv-1/5* , side ranni zapisvania , анталия , почивки в турция 2021 , почивка сиде , казанлък , von resort golden coast 5* , оферти , оферти , препоръчан хотел , pochivki antalia , екскурзии до анталия , турция 2021 , seaden sea planet resort & spa 5 * , топ цени , почивки и екскурзии 2021 , ниски цени , semeini ekskurzii , екскурзии турция , почивки сиде , почивка в сиде , почивки турция , почивка в анталия , почивка сиде , резервирайте при нас , море , сиде ранни записвания , side , paloma finesse side 5* , pochivka antalia , екскурзия до турция , paloma oceana resort 5* , venus 4* , почивка в сиде , турция , почивка 2021 , seaden sea world resort & spa 5 * , j'adore deluxe hotel & spa 5* , екскурзия в сиде , почивка в сиде , turcia 2021 , почивка на ниска цена , препоръчан хотел , оферти турция , seher resort & spa 5 * , pochivka v antaliya , kamelya selin hotel 5 * , почивка на море , сиде 2021 , pochivka v side , semeini ekskurzii , hoteli , 2021 почивка в турция , екскурзии сиде , почивка в турция , pochivka v side ot sofia , почивка сиде , варна , екскурзии анталия , лято 2021 в турция , почивка в сиде, анталия 2021 , почивки лято 2021 , oferti , почивка в сиде , turcia 2021 , ekskurzii top travels , oz hotels side premium 5 * , почивки , топ оферти , oferti top travels , pochivki side antalia , pochivki antalia , antalia , pochivki side , плаж , оферти , почивка в сиде, анталия 2021 , toptravels.bg , информация от топ травелс , oferti turcia , сиде , von resort golden beach hv-1 , анталия , екскурзии анталия , niski ceni , почивка сиде , oferti top travels , programi ot top travels , euphoria palm beach resort hv-1 , почивки турция , side pochivki , ekskurzii antalia , ekskurzii i pochivki 2021 , antalia ranni zapisvania , оферти топ травелс , почивки топ травелс , toptravels , оферти за почивки , почивка сиде 2021 , royal dragon hotel 5 * , сиде 2021 , euphoria palm beach resort hv-1 , лятна почивка в турция , почивка в турция , сиде оферти , ekskurzii turcia , хотел в сиде , toptravels , почивка в сиде, анталия , side aquamarin resort & spa 4* , екскурзии сиде , почивки турция , pochivki side , top travels , royal dragon hotel 5 * , софия , хасково , почивка в анталия , почивка турция , ekskurzii , екскурзия на ниска цена , почивки анталия , бургас , лятна почивка в турция 2021 , oferti za ranni zapisvania , ekskurzii side , почивки , анталия , toptravels , club hotel turan prince world 5 * , antalia , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , plazh , flora garden beach 5* , почивка в сиде, анталия , почивка на ниска цена , почивка сиде , top travel , ekskurzii side , почивка сиде , ekskurzii antalia , 2021 почивка , сиде , хубав хотел в анталия , ekskurzii , почивка сиде , анталия , екскурзии сиде , side town by zhotels 4* , ниски цени , почивки ранни записвания , more , почивка сиде , pochivka v antaliya , side royal luxury hotel & spa 5* , ekskurzii antalia , екскурзии , pochivka antalia , почивки сиде , почивка в сиде, анталия 2021 , турция ранни записвания , barut hemera 5 * , top travels , анталия ранни записвания , toptravels.bg , kaya side 5* , ранни записвания сиде , ekskurzii i pochivki 2021 , екскурзии анталия , топ цени , почивка 2021 , почивка сиде , почивки със самолет , сиде 2021 , самолетна почивка в анталия , почивки анталия , oferti za pochivki , side royal palace 5 * , почивка в анталия , хубав хотел в анталия , плаж , анталия , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , crystal palace luxury resort & spa 5 * , лято в сиде , seamelia beach resort & spa 5 * , екскурзии , екскурзии турция , pochivki antalia , ranni zapisvania , оферти лято 2021 , екскурзии топ травелс , top oferti , екскурзии сиде , pochivki antalia , сиде 2021 , tui blue barut andiz 4* , ранни записвания 2021 , екскурзия до турция , turcia ranni zapisvania , oferti za ekskurzii , турция , palm world side resort&spa 4*+ , barut sorgun 5 * , екскурзии анталия , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , ekskurzii ranni zapisvania , antalia , почивки анталия , почивка в анталия , pochivki side , turcia ranni zapisvania , екскурзии със самолет , почивка в анталия , топ травелс , arum barut collection 5* , ekskurzii sys samolet , ekskurzii side , semeini pochivki , barut b suites 4 * , екскурзии турция , turcia , oferti za pochivki , самолетна почивка в анталия , лятна почивка в сиде , programi ot top travels , diamond premium hotel & spa 5 * , сиде оферти , анталия , почивка в анталия , voyage sorgun 5 * , nil bahir resort & spa 5 * , почивка в сиде, анталия , манавгат , von resort golden beach hv-1 , ekskurzii top travels , cesars resort side 5 * , екскурзии анталия , анталия , екскурзии със самолет , екскурзии ранни записвания , семейни почивки , почивки турция , alva donna beach resort comfort 5 * , хотели в сиде , лято 2021 в турция , почивки турция , почивка 2021 сиде анталия , екскурзии анталия , side oferti , ekskurzii liato 2021 , ранни записвания , почивка сиде , хит цена , анталия , tui magic life jacaranda 5* , оферти за почивки , промоция , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , all inclusive , pochivki turcia , hoteli , почивки анталия , екскурзии лято 2021 , pochivki side , oferti antalia , ekskurzii antalia , почивки анталия , top oferti , j'adore deluxe hotel & spa 5* , oz hotels side premium 5 * , turcia , турция 2021 , oferti turcia , armas bella sun 4 * , ekskurzii i pochivki 2021 , почивки анталия , ranni zapisvania , почивка на ниска цена , анталия , paloma oceana resort 5* , турция , pochivki ot sofia , top travels , pochivki top travels , лято в сиде , екскурзии лято 2021 , екскурзии анталия , самолетна почивка в анталия , turquoise hotel side 5* , orfeus park 4+* , почивки сиде , seher sun beach hotel 4 * , почивки сиде , почивка сиде , резервирайте при нас , още оферти от топ травелс , ekskurzii ot sofia , почивки турция , оферти за екскурзии , почивка в сиде , bosphorus sorgun hotel 5* , orfeus park 4+* , сиде , 2021 , pochivka na more , пловдив , ekskurzii antalia , barut b suites 4 * , pochivki sys samolet , pochivki antalia , оферти топ травелс , лято в анталия , препоръчан хотел , ниски цени , ekskurzia 2021 , турция , ekskurzii antalia , ниски цени , сиде ранни записвания , екскурзии турция , оферти , на море , liato 2021 , liato 2021 , лято 2021 сиде , лятна почивка в сиде , ekskurzii side , почивка на море , екскурзии турция , сиде почивки , почивка сиде , 2021 , сиде , side , barut hemera 5 * , top travel , pochivki top travels , екскурзии турция , почивка в сиде , почивка сиде , екскурзии турция , pochivka side , почивки турция , препоръчайте ми хотел в сиде , екскурзии анталия , pochivka side , почивки сиде , анталия , antalia , почивки в анталия , 2021 , antalia , tui magic life jacaranda 5* , crystal admiral resort suites & spa 5 * , програми , ekskurzii side , почивка в сиде , semeini ekskurzii , хотели в сиде , програми , seaden sea world resort & spa 5 * , анталия , club aqua plaza , сиде екскурзии , сиде почивки , 2021 pochivka na egeisko more , side aquamarin resort & spa 4* , анталия , почивка в сиде, анталия , armas bella sun 4 * , препоръчайте ми хотел в сиде , лято 2021 , pochivka v antaliya , екскурзии ранни записвания , pochivki side , сиде , почивка в анталия , pochivka v turcia , хотели в сиде , анталия , програми , antalia , почивки турция , side town by zhotels 4* , ekskurzia , pochivka , анталия , почивки турция , bosphorus sorgun hotel 5* , лято 2021 в турция , сиде екскурзии , екскурзия на ниска цена , манавгат , top travels , лятна почивка в турция 2021 , почивка в сиде , seaden sea planet resort & spa 5 * , турция , лято в турция , pochivka v antaliya , diamond premium hotel & spa 5 * , more , почивки турция , екскурзия до турция , seher sun beach hotel 4 * , elysium elite hotel & spa 4* , turcia ranni zapisvania , хотели в сиде , top travel , алания , турция , почивки сиде , топ травелс , оферти турция , почивка анталия , ниски цени , toptravels , почивки сиде , hoteli , почивки ранни записвания , почивки анталия , side , toptravels , лятна почивка в турция , ранни записвания , сиде 2021 , ekskurzii antalia , почивка турция , toptravels.bg , oferti , екскурзии анталия , elysium elite hotel & spa 4* , почивка в сиде, анталия 2021 , toptravels , pochivki side , анталия ранни записвания , лято 2021 в сиде , почивка сиде , pochivki , екскурзии сиде , diamond beach hotel & spa 5 * , екскурзия в сиде , сиде , почивка в сиде , ekskurzii ot sofia , оферти турция 2021 , информация от топ травелс , екскурзии турция , oferti za ranni zapisvania , paloma finesse side 5* , seamelia beach resort & spa 5 * , екскурзии турция , club-nena-hv-1/5* , почивка в сиде, анталия 2021 , почивки анталия , ниски цени , seaden valentine resort & spa 5 * , екскурзии сиде , ekskurzii antalia , информация от топ травелс , екскурзии анталия , pochivki side , toptravels , arum barut collection 5* , самолетна почивка в анталия , турция , nil bahir resort & spa 5 * , silence beach resort 5 * , оферти анталия 2021 , semeini pochivki , лято 2021 в сиде , почивки анталия , екскурзии анталия , хотел в сиде , side ranni zapisvania , diamond beach hotel & spa 5 * , почивки анталия , toptravels , екскурзия 2021 , екскурзии до анталия , почивки сиде , почивка в сиде , tui blue barut andiz 4* , top travels 2021 , side corolla hotel 4 * , препоръчайте ми хотел в сиде , хотел , ekskurzii antalia , ekskurzii side , почивки в турция 2021 , seaden valentine resort & spa 5 * , почивка 2021 , почивка сиде , турция , hotels , ранни записвания турция , 2021 pochivka na egeisko more , почивки анталия , pochivki sys samolet , почивка сиде , сиде , pochivki side antalia , antalia ranni zapisvania , почивка сиде , почивки сиде , почивки със самолет , лято 2021 , ekskurzii side , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , почивка сиде , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , pochivki liato 2021 , side ekskurzii , оферти турция 2021 , почивки топ травелс , kamelya fulya hotel 5 * , ранни записвания турция 2021 , ekskurzii sys samolet , лято 2021 , side , почивка в сиде, турция 2021 , ekskurzii side , club hotel turan prince world 5 * , почивка в анталия , топ оферти , pochivki antalia , турция ранни записвания , side pochivki , хотели в анталия , ниски цени , лято в анталия , 2021 почивка , alva donna beach resort comfort 5 * , почивки турция , toptravels , ekskurzii antalia , почивка в сиде , почивка сиде 2021 , турция , почивки турция , лято , оферти за екскурзии , pochivki , турция , лято 2021 в сиде , почивка сиде , оферти , топ травелс , турция 2021 , pochivka v antaliya , pochivka v side ot sofia , top travel , toptravels , екскурзия на ниска цена , venus 4* , топ травелс , почивка в анталия , почивка сиде , top oferti , хотели , von resort golden coast 5* , hotels , top travels , почивки от софия , почивки лято 2021 , paloma oceana resort 5* , екскурзии сиде , plazh , kamelya selin hotel 5 * , side corolla hotel 4 * , pochivki ot sofia , pochivki antalia , още оферти от топ травелс , почивка в анталия , semeini ekskurzii , niski ceni , von resort elite 5* , почивка на море , side royal luxury hotel & spa 5* , barut sorgun 5 * , екскурзии сиде , pochivki side , ниски цени , ekskurzia v turciq , turquoise hotel side 5* , почивка в сиде, анталия 2021 , анталия , pochivki antalia , ранни записвания 2021 , pochivka v side ot sofia , лято 2021 в турция , von resort elite 5* , oferti za ekskurzii , габрово , алания , сиде , почивка в сиде , екскурзии турция , почивка в сиде , самолетна почивка в анталия , екскурзия 2021 , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , почивка в сиде , voyage sorgun 5 * , турция ранни записвания , топ травелс , pochivki ranni zapisvania , анталия , oferti antalia , почивка сиде , почивки от софия , почивки турция , ранни записвания турция 2021 , ekskurzii side , почивка анталия , programi ot top travels , crystal admiral resort suites & spa 5 * , почивка 2021 сиде анталия , турция ранни записвания , още оферти от топ травелс , pochivki antalia , palm world side resort&spa 4*+ , почивка в сиде, анталия , ekskurzii ranni zapisvania , автобусна програма , side royal palace 5 * , стара загора , kamelya k club hv-1 , екскурзии сиде , лято в турция , flora garden beach 5* , ekskurzia do , pochivki turcia , ekskurzii antalia , почивки анталия , манавгат , silence beach resort 5 * , екскурзия в сиде , pochivki side , в. търново , хотел в сиде , side oferti , оферти анталия , екскурзия , top travels , kaya side 5* , pochivki ranni zapisvania , bieno club sunset hotel & spa 5* , side ekskurzii
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах