Почивка в Канкун, Мексико 2021 Полети всеки понеделник от Януари до Април/7 нощ - Ранни записвания         Почивка в Хавана и Варадеро от Януари до Април 2021 Полети всяка Сряда и Неделя от 03.01 до 21.04.2021/7 нощ - Ранни записвания         Уикенд в Дубай 2021 4 нощувки с включени 3 екскурзии и 2 вечери         

Сиде Лято 2021 от София автобусна почивка

Оферта номер: П64252
Вид транспорт: Автобус Автобус
7 дни/ 5 нощи
Сезон 2021/ 7 дни-5 нощувки
Кампанията „Плати 30 лева при записване и вземи допълнителна отстъпка 30 лева при доплащане“ е валидна за резервации направени до 31.12.2020.
Цена от: 279.92 лв
РЕЗЕРВИРАЙ


Програма
Ден 1

Отпътуване от София, Пазарджик, Пловдив или Димитровград по маршрут ГКПП "Капитан Андреево" - Анталия. Нощен преход.

Ден 2

Пристигане на сутринта в съответния хотел. Настаняване след 14:00 ч. Свободно време.

Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.


Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 6

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 7

Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Нощен преход. Пристигане в България на следващия ден.


ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 30 ЛЕВА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ВЗЕМИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА 30 ЛЕВА“

Кампанията „Плати 30 лева при записване и вземи допълнителна отстъпка 30 лева при доплащане“ е валидна за резервации направени до 31.12.2020.


Цената включва
*Транспорт с автобус по описания маршрут с включени пътни и магистрални такси
*5 нощувки в хотел по избор
*Багаж до 30 кг. на човек, разпределен в максимум 2 куфара
*Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
*Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)
*Представител на ТО по време на пътуването

Цената не включва
*Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
*Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
*Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
*Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

Описание

ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 30 ЛЕВА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ВЗЕМИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА 30 ЛЕВА“

Кампанията „Плати 30 лева при записване и вземи допълнителна отстъпка 30 лева при доплащане“ е валидна за резервации направени до 31.12.2020.


Описание / Транспорт

Условия за пътуване по програмата за Сиде с 5 нощувки:

 • От София, Пазарджик, Пловдив и Димитровград - тръгване за всички обявени дати.

Информация за пътуване:

 • Продължителност на пътуването: от София до Сиде - ...... км.
 • Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TО се потвърждават два дни преди отпътуването.


Информация за туристическия пакет

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.12.2020 от КАМПАНИЯТА „Плати 30 лева при записване и вземи допълнителна отстъпка 30 лева при доплащане на пълната сума“.

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 30 лева на възрастен.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.
1.3 При заплащане на пълната сума депозитът от 30 лева на възрастен, ще бъде приспаднат като допълнителна отстъпка от общата стойност на пътуването.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 30 лева на възрастен.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Емералд Травел България настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПО РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2021 НАПРАВЕНИ ОТ 01.01.2021:

 • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване, с изключение на текущите кампании.
 • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

 • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

 • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
 • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
 • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Място, дата и часове на отпътуване:

 • Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
 • Тръгване от София в приблизителни часове от 09.00 до 13.00 ч.
 • Връщане от Анталия в приблизителни часове от 12.00 до 18.00 ч.
 • Продължителността на пътуването е около 24 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
 • Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

 • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
 • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: [email protected] и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 5 нощувки се ползват 5 закуски, 5 вечери или същия брой обяди и междинни хранения в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално ценитеи условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените за ранно записване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.

 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден международен паспорт.

05/11/02

Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
топ травелс , почивка сиде , turcia ranni zapisvania , лято 2021 , flora garden beach 5* , хит цена , анталия , хотели в анталия , antalia , екскурзии турция , ekskurzii sys samolet , почивка сиде , почивки в турция 2021 , лято в сиде , programi ot top travels , екскурзии ранни записвания , pochivki antalia , toptravels , оферти за ранни записвания , ранни записвания , топ цени , почивка сиде , екскурзия 2021 , почивка в сиде , ранни записвания , почивка в анталия , сиде почивки , оферти , ниски цени , почивка в сиде , почивка в сиде, анталия , kamelya selin hotel 5 * , почивки сиде , варна , pochivka v turcia , diamond beach hotel & spa 5 * , palm world side resort&spa 4*+ , seamelia beach resort & spa 5 * , почивки ранни записвания , ekskurzii antalia , side , екскурзии анталия , ekskurzii antalia , почивки от софия , barut b suites 4 * , pochivka , турция 2021 , екскурзии със самолет , лято в турция , хотели в сиде , почивки и екскурзии 2021 , турция , oferti za ranni zapisvania , сиде , почивка сиде , oferti , von resort golden coast 5* , почивка в сиде, анталия , pochivki side , програми , liato 2021 , pochivki side , pochivki top travels , лято 2021 , почивки лято 2021 , semeini ekskurzii , почивки сиде , море , почивка на море , почивки топ травелс , paloma oceana resort 5* , venus 4* , 2021 , оферти турция , pochivki side antalia , стара загора , ekskurzii , почивка сиде 2021 , ekskurzii side , ниски цени , почивка в сиде, анталия , почивка в сиде , ранни записвания 2021 , оферти , почивки сиде , paloma finesse side 5* , ekskurzii side , side town by zhotels 4* , екскурзии топ травелс , екскурзии анталия , orfeus park 4+* , voyage sorgun 5 * , pochivka na more , почивка в сиде , more , почивка в анталия , hotels , side corolla hotel 4 * , почивка 2021 сиде анталия , анталия , почивки лято 2021 , ранни записвания турция 2021 , самолетна почивка в анталия , лято 2021 в сиде , pochivka 2021 , euphoria palm beach resort hv-1 , pochivki ot sofia , antalia , бургас , екскурзии сиде , почивка 2021 , diamond beach hotel & spa 5 * , почивка сиде , ekskurzii antalia , почивка сиде , ekskurzii side , екскурзии турция , pochivki , side , tui blue barut andiz 4* , ekskurzii side , почивка сиде , екскурзия на ниска цена , pochivki sys samolet , top travel , почивка сиде , pochivka v side ot sofia , почивка в сиде , сиде ранни записвания , почивка сиде , oferti top travels , сиде , toptravels , екскурзии топ травелс , side town by zhotels 4* , почивки турция , сиде ранни записвания , анталия , почивка сиде , лято 2021 в сиде , side ranni zapisvania , pochivki antalia , bosphorus sorgun hotel 5* , почивки в анталия , ekskurzii top travels , ekskurzia , почивка в сиде, анталия 2021 , почивки анталия , seher sun beach hotel 4 * , pochivki side , екскурзии турция , анталия ранни записвания , препоръчан хотел , silence beach resort 5 * , почивка на ниска цена , plazh , top oferti , cesars resort side 5 * , на море , antalia ranni zapisvania , bieno club sunset hotel & spa 5* , лято 2021 сиде , почивка в сиде , pochivki side , bieno club sunset hotel & spa 5* , tui blue barut andiz 4* , почивки сиде , semeini ekskurzii , сиде 2021 , pochivka v side , почивка сиде , топ травелс , препоръчайте ми хотел в сиде , екскурзии от софия , side , paloma oceana resort 5* , ekskurzii liato 2021 , топ травелс , турция , турция , почивки турция , top travels 2021 , bosphorus sorgun hotel 5* , почивка в турция , манавгат , barut hemera 5 * , palm world side resort&spa 4*+ , почивка анталия , топ цени , top travels , почивка сиде , kamelya k club hv-1 , side oferti , лятна почивка в турция , semeini ekskurzii , club hotel turan prince world 5 * , top oferti , ekskurzii ot sofia , club-nena-hv-1/5* , почивка в анталия , анталия , семейни почивки , top travel , top travels , оферти за екскурзии , плаж , j'adore deluxe hotel & spa 5* , почивки турция , turcia , информация от топ травелс , почивки анталия , top travels 2021 , side oferti , kaya side 5* , почивка в сиде , препоръчан хотел , програми , препоръчайте ми хотел в сиде , side ekskurzii , алания , ниски цени , seaden sea planet resort & spa 5 * , von resort elite 5* , ekskurzii top travels , oferti za pochivki , почивка сиде , почивки сиде , diamond premium hotel & spa 5 * , лятна почивка в турция 2021 , самолетна почивка в анталия , turcia 2021 , seaden valentine resort & spa 5 * , side royal luxury hotel & spa 5* , лятна почивка в турция 2021 , ранни записвания 2021 , toptravels , crystal admiral resort suites & spa 5 * , почивка сиде , оферти за екскурзии , top travels , почивка в сиде, анталия , почивка в сиде, анталия 2021 , хотел , почивка на ниска цена , още оферти от топ травелс , toptravels.bg , barut hemera 5 * , j'adore deluxe hotel & spa 5* , анталия , почивка сиде , 2021 pochivka na egeisko more , лято в анталия , самолетна почивка в анталия , ekskurzii , хубав хотел в анталия , турция , почивки в анталия , екскурзии турция , tui magic life jacaranda 5* , 2021 почивка в турция , ekskurzii antalia , ранни записвания турция 2021 , more , почивки сиде , pochivki side , турция , оферти топ травелс , ranni zapisvania , pochivki ranni zapisvania , препоръчайте ми хотел в сиде , хотели в сиде , казанлък , pochivki antalia , хотели в сиде , kamelya fulya hotel 5 * , ekskurzii side , почивки турция , seher resort & spa 5 * , почивка в сиде , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , armas bella sun 4 * , екскурзии сиде , pochivki side , toptravels.bg , side ranni zapisvania , почивка сиде , почивка в анталия , екскурзии анталия , оферти анталия , elysium elite hotel & spa 4* , ekskurzii antalia , екскурзия до турция , почивка в анталия , pochivki turcia , екскурзия 2021 , liato 2021 , voyage sorgun 5 * , почивка турция , турция 2021 , von resort elite 5* , ekskurzii antalia , почивка анталия , antalia ranni zapisvania , почивка в анталия , почивки анталия , анталия , pochivki antalia , 2021 , kamelya fulya hotel 5 * , side pochivki , оферти турция , анталия , оферти , pochivki side , почивки турция , сиде оферти , екскурзии , alva donna beach resort comfort 5 * , ekskurzii i pochivki 2021 , orfeus park 4+* , почивка сиде , all inclusive , турция 2021 , почивки анталия , почивки турция , екскурзии сиде , хотел в сиде , diamond premium hotel & spa 5 * , сиде , почивка на море , екскурзии турция , seher resort & spa 5 * , ниски цени , toptravels , plazh , ekskurzii sys samolet , semeini ekskurzii , информация от топ травелс , почивка 2021 , още оферти от топ травелс , side royal palace 5 * , von resort golden coast 5* , oferti za ekskurzii , pochivka v side ot sofia , почивка сиде , ekskurzii ranni zapisvania , оферти за почивки , сиде , екскурзии турция , сиде , хотел в сиде , почивка в сиде, анталия 2021 , почивка 2021 , лято 2021 в турция , arum barut collection 5* , анталия ранни записвания , екскурзии до анталия , почивка сиде , paloma oceana resort 5* , seaden sea planet resort & spa 5 * , лято в анталия , почивка сиде , ekskurzii i pochivki 2021 , промоция , оферти топ травелс , информация от топ травелс , алания , почивка сиде , turquoise hotel side 5* , club hotel turan prince world 5 * , лято 2021 , почивка сиде , оферти лято 2021 , резервирайте при нас , 2021 , екскурзия в сиде , манавгат , pochivka v antaliya , сиде , почивки анталия , оферти турция 2021 , arum barut collection 5* , kamelya selin hotel 5 * , турция ранни записвания , оферти за почивки , лятна почивка в турция , алания , ekskurzii antalia , ekskurzii side , почивки турция , турция ранни записвания , почивка сиде , ranni zapisvania , почивки турция , flora garden beach 5* , barut sorgun 5 * , габрово , почивка турция , почивки анталия , 2021 pochivka na egeisko more , екскурзии до анталия , pochivki side , сиде оферти , екскурзии турция , лято в турция , turcia 2021 , kaya side 5* , hotels , ekskurzii ranni zapisvania , side ekskurzii , ekskurzii side , antalia , top oferti , лято , екскурзии анталия , почивки сиде , euphoria palm beach resort hv-1 , програми , side aquamarin resort & spa 4* , екскурзии лято 2021 , почивка сиде , турция ранни записвания , анталия , oz hotels side premium 5 * , почивка в сиде, турция 2021 , екскурзии турция , side , екскурзии анталия , екскурзия 2021 , von resort golden beach hv-1 , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , pochivka v antaliya , анталия , самолетна почивка в анталия , почивки турция , cesars resort side 5 * , oferti za ekskurzii , турция , почивки в анталия , turcia ranni zapisvania , top travel , pochivki antalia , топ оферти , екскурзии лято 2021 , 2021 почивка , seaden sea world resort & spa 5 * , почивка сиде , top travels , pochivki antalia , ниски цени , почивка в сиде , самолетна почивка в анталия , pochivka side , pochivki ranni zapisvania , сиде 2021 , ekskurzii side , pochivki ot sofia , сиде почивки , pochivki liato 2021 , екскурзии сиде , почивка в сиде , antalia , hotels , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , crystal palace luxury resort & spa 5 * , oferti za ranni zapisvania , екскурзии сиде , резервирайте при нас , hoteli , екскурзии турция , почивки анталия , ekskurzii antalia , почивки сиде , в. търново , хубав хотел в анталия , pochivka v antaliya , почивка 2021 сиде анталия , pochivka antalia , екскурзии турция , kamelya k club hv-1 , turcia ranni zapisvania , programi ot top travels , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , лято 2021 в турция , barut sorgun 5 * , seamelia beach resort & spa 5 * , лятна почивка в сиде , silence beach resort 5 * , pochivki side , екскурзия в сиде , oferti top travels , почивки със самолет , hoteli , oz hotels side premium 5 * , 2021 почивка в турция , екскурзии анталия , ekskurzii antalia , екскурзии със самолет , club aqua plaza , почивки анталия , почивка на море , оферти за ранни записвания , niski ceni , екскурзии сиде , анталия , crystal palace luxury resort & spa 5 * , манавгат , oferti antalia , ниски цени , pochivki antalia , niski ceni , antalia , ekskurzii side , екскурзии анталия , pochivki , ниски цени , екскурзия на ниска цена , лято 2021 в турция , semeini pochivki , сиде , почивка на ниска цена , пловдив , side pochivki , toptravels , hoteli , екскурзия , софия , турция , почивка в анталия , oferti turcia , екскурзия на ниска цена , екскурзии анталия , екскурзия в сиде , pochivka v side ot sofia , оферти , турция 2021 , top travels , почивки със самолет , ekskurzii antalia , ранни записвания турция , лято 2021 в турция , семейни почивки , oferti antalia , side corolla hotel 4 * , toptravels , von resort golden beach hv-1 , paloma finesse side 5* , royal dragon hotel 5 * , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , лято 2021 сиде , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , почивки турция , nil bahir resort & spa 5 * , почивки в турция 2021 , почивки анталия , анталия , турция , оферти турция 2021 , programi ot top travels , екскурзия до турция , оферти анталия , топ оферти , екскурзии турция , екскурзии от софия , antalia , pochivki antalia , почивка в турция , ekskurzii i pochivki 2021 , seaden sea world resort & spa 5 * , препоръчан хотел , екскурзии ранни записвания , pochivka v side ot sofia , сиде , pochivki liato 2021 , екскурзии анталия , semeini pochivki , pochivka antalia , oferti , почивка в сиде , toptravels , сиде , море , pochivki turcia , oferti turcia , оферти , barut b suites 4 * , анталия , ekskurzii ot sofia , pochivka side , ekskurzia 2021 , почивка в анталия , почивка сиде , автобусна програма , elysium elite hotel & spa 4* , seaden valentine resort & spa 5 * , хубав хотел в анталия , tui magic life jacaranda 5* , почивка в анталия , pochivka v side , top travels , почивки анталия , екскурзии анталия , почивка в сиде , turcia ranni zapisvania , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , екскурзии , почивки от софия , екскурзии сиде , топ травелс , хасково , почивка в сиде , club-nena-hv-1/5* , turquoise hotel side 5* , oferti za pochivki , анталия , niski ceni , лято в сиде , сиде 2021 , почивка в анталия , pochivki side antalia , почивки турция , toptravels.bg , nil bahir resort & spa 5 * , почивка в сиде , сиде екскурзии , турция ранни записвания , venus 4* , анталия , почивки сиде , pochivka v antaliya , почивки турция , сиде 2021 , почивки , side aquamarin resort & spa 4* , хотел в сиде , турция , почивка в сиде, анталия 2021 , анталия , toptravels , top travels , armas bella sun 4 * , почивки анталия , почивка в сиде , екскурзии анталия , pochivka v antaliya , още оферти от топ травелс , хотели в сиде , ekskurzii turcia , екскурзии сиде , оферти анталия 2021 , top travel , pochivki top travels , side royal luxury hotel & spa 5* , лято 2021 в сиде , турция , side royal palace 5 * , 2021 почивка , екскурзии анталия , екскурзии сиде , crystal admiral resort suites & spa 5 * , почивки топ травелс , seher sun beach hotel 4 * , сиде екскурзии , pochivki antalia , почивка сиде 2021 , toptravels , почивки ранни записвания , pochivki antalia , почивка в сиде, анталия 2021 , ранни записвания сиде , почивки , почивка в турция , pochivki antalia , ekskurzii antalia , резервирайте при нас , топ оферти , сиде 2021 , почивки анталия , ekskurzii liato 2021 , почивка в сиде, анталия 2021 , хотели , ekskurzii turcia , топ травелс , екскурзии анталия , лято 2021 в турция , почивки анталия , pochivki sys samolet , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , екскурзия до турция , royal dragon hotel 5 * , плаж , анталия , почивки в турция 2021 , лятна почивка в сиде , почивки турция , alva donna beach resort comfort 5 * , paloma oceana resort 5* , ekskurzia do , ниски цени , pochivka v side ot sofia , turcia , почивка в сиде, анталия , ekskurzia v turciq , toptravels
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах