Екскурзия Дубай – 5 дни + 4 екскурзии и 4 вечери включени в цената Заминаване всеки понеделник през Февруари и Март и всеки вторник през Април и Май 2021         Уикенд в Малта 2021 Дати на заминаване всяка събота от 13.02 до 27.03.2021 и всеки петък от 02.04 до 17.12.2021/3 нощ         Екскурзия Дубай – 6 дни + 3 екскурзии и 5 вечери включени в цената Целогодишно заминаване – всеки понеделник, сряда, петък и неделя/          

Белек Лято 2021 от София автобусна почивка

Оферта номер: П64254
Вид транспорт: Автобус Автобус
7 дни/ 5 нощи
Сезон 2021 / 7 дни-5 нощувки
Кампанията „Плати 30 лева при записване и вземи допълнителна отстъпка 30 лева при доплащане“ е валидна за резервации направени до 31.12.2020.
Цена от: 429.00 лв
РЕЗЕРВИРАЙ


Програма
Ден 1

Отпътуване от София, Пазарджик, Пловдив или Димитровград по маршрут ГКПП "Капитан Андреево" - Анталия. Нощен преход.

Ден 2

Пристигане на сутринта в съответния хотел. Настаняване след 14:00 ч. Свободно време.

Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 6

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 7

Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Нощен преход. Пристигане в България на следващия ден.


ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 30 ЛЕВА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ВЗЕМИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА 30 ЛЕВА“

Кампанията „Плати 30 лева при записване и вземи допълнителна отстъпка 30 лева при доплащане“ е валидна за резервации направени до 31.12.2020.


Цената включва
*Транспорт с автобус по описания маршрут с включени пътни и магистрални такси
*5 нощувки в хотел по избор
*Багаж до 30 кг. на човек, разпределен в максимум 2 куфара
*Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
*Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)
*Представител на ТО по време на пътуването

Цената не включва
*Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
*Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
*Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
*Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

Описание

ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 30 ЛЕВА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ВЗЕМИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА 30 ЛЕВА“

Кампанията „Плати 30 лева при записване и вземи допълнителна отстъпка 30 лева при доплащане“ е валидна за резервации направени до 31.12.2020.


Описание / Транспорт

Условия за пътуване по програмата за Белек с 5 нощувки:

 • От София, Пазарджик, Пловдив и Димитровград - тръгване за всички обявени дати.

Информация за пътуване:

 • Продължителност на пътуването: от София до Белек - 1275 км.
 • Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TО се потвърждават два дни преди отпътуването.


Информация за туристическия пакет

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.12.2020 от КАМПАНИЯТА „Плати 30 лева при записване и вземи допълнителна отстъпка 30 лева при доплащане на пълната сума“.

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 30 лева на възрастен.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.
1.3 При заплащане на пълната сума депозитът от 30 лева на възрастен, ще бъде приспаднат като допълнителна отстъпка от общата стойност на пътуването.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 30 лева на възрастен.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Емералд Травел България настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПО РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2021 НАПРАВЕНИ ОТ 01.01.2021:

 • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване, с изключение на текущите кампании.
 • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

 • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

 • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
 • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
 • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Място, дата и часове на отпътуване:

 • Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
 • Тръгване от София в приблизителни часове от 09.00 до 13.00 ч.
 • Връщане от Анталия в приблизителни часове от 12.00 до 18.00 ч.
 • Продължителността на пътуването е около 24 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
 • Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

 • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
 • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 5 нощувки се ползват 5 закуски, 5 вечери или същия брой обяди и междинни хранения в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално ценитеи условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените за ранно записване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.

05/11/02

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
 Валиден международен паспорт.

Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
pochivki ranni zapisvania , собствен , spice resort & spa , po4ivka s samolet , belek ekskurzii , лято 2021 в белек , почивки от софия , почивки анталия , екскурзии ранни записвания , na more v kemer , belek oferti , анталия , почивка в белек със самолет , 2021 ниски цену , анталия лято 2021 , ekskurziq , почивка в турция , belek letni pochivki , calista luxury resort , турция , pochivki sys samolet , & resort , ekskurzii , оферти за екскурзии , semeini ekskurzii , crystal waterworld resort & spa 5 * , анталия , pochivki , crystal paraiso verde , pochivki antalia , почивки ранни записвания , belek , хит цени , почивки топ травелс , belek pochivki , ekskurzii ranni zapisvania , ниски цени в турция , na more v antaliq , sherwood dreams resort 5 * , gloria golf resort 5* , kaya palazzo golf resort , kempinski hotel the dome , белек от софия , топ травелс , почивки , белек екскурзии , анталия от софия , ниски цени , resort , port nature luxury resort 5* , turcia , belek , belek, antalia , belek ranni zapisvania , titanic deluxe , анталия със самолет , throne seagate belek hotel 5 * , turcia 2021 , po4ivka , курорти в турция , rixos premium belek 5* , belconti resort hotel 5 * , sherwood dreams , почивка , почивка в курортите на турция , плаж , crystal tat beach golf resort & spa 5 * , дълги плажове , belek pochivki , niski ceni za turciq s samolet , regnum carya golf & spa resort 5 * , белек летни почивки , limak atlantis , кристална вода , екскурзии анталия , papillon zeugma relaxury hotel 5 * , alva donna exclusive hotel & spa 5 * , belek ot sofia , прекрасни плажове , papillon belville , antalia , ekskurzii turcia , семейни екскурзии , cornelia deluxe resort , pochivki sys samolet , луксозни хотели , белек , sirene belek hotel , травелс , crystal tat beach golf resort & spa 5 * , turciq , oferti , maritim pine beach resort , hoteli , belek , crystal family resort & spa 5 * , с кола на море , pochivki ot sofia , innvista hotel belek , adora golf resort , топ травелс , antalia , ekskurzii ranni zapisvania , тип самолет: a320 , crystal waterworld resort & spa , resort & spa , crystal tat beach , екскурзии лято 2021 , белек оферти , самолетна почивка белек , iq hotel belek , белек оферти , анталия , екскурзия , почивка със самолет , екскурзии , pochivki turcia , почивки от софия , crystal club world of colours 4 * , турция 2021 , белек летни екскурзии , spice hotel & spa 5 * , cesars temple , оферти анталия , собствен транспорт , gloria serenity resort , rixos premium belek 5* , more , belek ranni zapisvania , турция 2021 , limak arcadia hotel & resort 5 * , alva donna exclusive , pochivki oferti , почивки ранни записвания , antalia ranni zapisvania , анталия 2021 , оферти турция , с автомобил на море , aydinbay queens palace , semeini ekskurzii , beach resort , rixos the land of legends kingdom , antalia ot sofia , aydinbey famous resort 5 * , antalia liato 2021 , titanic deluxe golf belek 5 * , турция ранни записвания , belek sys samolet , samoletna ekskurziq , turcia ranni zapisvania , ekskurzii antalia , оферти , ela quality resort , more , crystal waterworld resort & spa 5 * , летни почивки , самолетни почивки турция , kirman belazur , ic hotels santai family resort 5 * , samoletna po4ivka , почивка в анталия , кристално море , екскурзии турция , лято 2021 в белек , regnum carya golf&spa , gural premier belek 5* , хит ниски цени , papillon ayscha 5 * , adam & eve resort 5* , антaлия летни , crystal boutique beach resort 5 * , оферти за ранни записвания , pochivki liato 2021 , crystal boutique , cornelia de luxe resort 5 * , granada luxury belek 5 * , самолетна почивка , белек почивки , bellis deluxe , cornelia diamond golf resort & spa , belek oferti , анталия лято 2021 , papillon zeugma , gloria golf resort , почивки със самолет , почивка в белек , kaya belek , почивки турция , sueno golf belek , семейни почивки , ранни записвания , antalia oferti , antalia letni ekskurzii , maritim pine beach resort 5 * , екскурзии със самолет , семейни почивки , belek letni ekskurzii , ekskurzii ot sofia , 4artarna programa , egeisko more , почивка в егейско море , port nature luxury resort hotel & spa 5 * , oferti za ranni zapisvania , susesi luxury resort 5 * , antalia , авиокомпания , курорти , antalia pochivki , оферти за почивки , liato 2021 , voyage belek golf&spa 5 * , почивка в белек , екскурзии оферти , top travels , semeini pochivki , екскурзии със самолет , pochivki ranni zapisvania , анталия ранни записвания , ranni zapisvania , aydinbey famous , kaya belek 5 * , ekskurzii top travels , оферти , vera club hotel mare 5 * , анталия почивки , alva donna exclusive hotel & spa 5 * , оферти за ранни записвания , чартърни полети белек , oferti za pochivki , oferti , pochivki ot sofia , gloria verde resort 5 * , top destinacii , самолетна почивка , белек 2021 , bellis deluxe hotel 5* , анталия оферти , crystal paraiso verde resort 5 * , ekskurzii sys samolet , pqsak , лято 2021 , екскурзии , adam & eve hotel 5 * , лято 2021 , relax , белек със самолет , rixos premium belek , белек почивки , почивки оферти , топ , throne seagate , ситен пясък , белек , самолетни почивки турция , ekskurzii liato 2021 , belconti resort , papillon belvil 5 * , deluxe hotel , почивка в белек , 2021 ниски цени , antalia letni pochivki , oferti turcia , море плаж , екскурзии от софия , belek beach resort hotel 5 * , ranni zapisvania 2021 , top travels , selectum luxury resort , 2021 , crystal paraiso verde resort& spa 5* , почивки със самолет , hotel , ранни записвания турция , belek liato 2021 , плаж в белек , oferti antalia , алания ранни записвания , ic santai family resort , екскурзия със самолет , sueno deluxe belek , xanadu resort , почивка в белек 2021 , limak atlantis de luxe hotel & resort 5 * , белек , турция ранни записвания , ekskurzii ot sofia , самолетна екскурзия , tui blue belek , antalia ranni zapisvania , niski ceni , полети до турция , ранни записвания 2021 , анталия ранни записвания , belek , sirene belek hotel 5 * , na mote v turciq , club mega saray , orange county belek , niski ceni za kurortite na turciq , ic hotels santai family resort 5 * , море , турция , soho beach club , ниски цени , курорти , плажове в турция , oferti za ekskurzii , самолетни почивки 2021 , ekskurzii sys samolet , почивка в турция , курорти в турция , оферти топ травелс , susesi luxury resort , liato 2021 , pochivka v belek , cornelia de luxe resort 5 * , granada luxuryselectum family resort , белек ранни записвания , екскурзии топ травелс , top po4ivka , sensitive premium resort & spa , 2021 , 2021 , letni pochivki , plazh , топ травелс , turcia ranni zapisvania , анталия летни , екскурзии от софия , екскурзии ранни записвания , ekskurzii oferti , pochivki top travels , limak arcadia golf , анталия , voyage belek golf & spa , лято 2021 , почивки лято 2021 , crystal family resort , gloria verde resort , oferti top travels , club asteria belek
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах