Почивка в Хавана и Варадеро от Януари до Април 2021 Полети всяка Сряда и Неделя от 03.01 до 21.04.2021/7 нощ - Ранни записвания         Екскурзия Дубай – 5 дни + 4 екскурзии и 4 вечери включени в цената Заминаване всеки понеделник през Февруари и Март и всеки вторник през Април 2021         Уикенд в Дубай 2021 4 нощувки с включени 3 екскурзии и 2 вечери         

Белек Лято 2021 от София автобусна почивка

Оферта номер: П64254
Вид транспорт: Автобус Автобус
7 дни/ 5 нощи
Сезон 2021 / 7 дни-5 нощувки
Кампанията „Плати 30 лева при записване и вземи допълнителна отстъпка 30 лева при доплащане“ е валидна за резервации направени до 31.12.2020.
Цена от: 374.97 лв
РЕЗЕРВИРАЙ


Програма
Ден 1

Отпътуване от София, Пазарджик, Пловдив или Димитровград по маршрут ГКПП "Капитан Андреево" - Анталия. Нощен преход.

Ден 2

Пристигане на сутринта в съответния хотел. Настаняване след 14:00 ч. Свободно време.

Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 6

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 7

Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Нощен преход. Пристигане в България на следващия ден.


ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 30 ЛЕВА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ВЗЕМИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА 30 ЛЕВА“

Кампанията „Плати 30 лева при записване и вземи допълнителна отстъпка 30 лева при доплащане“ е валидна за резервации направени до 31.12.2020.


Цената включва
*Транспорт с автобус по описания маршрут с включени пътни и магистрални такси
*5 нощувки в хотел по избор
*Багаж до 30 кг. на човек, разпределен в максимум 2 куфара
*Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
*Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)
*Представител на ТО по време на пътуването

Цената не включва
*Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
*Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
*Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
*Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

Описание

ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 30 ЛЕВА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ВЗЕМИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА 30 ЛЕВА“

Кампанията „Плати 30 лева при записване и вземи допълнителна отстъпка 30 лева при доплащане“ е валидна за резервации направени до 31.12.2020.


Описание / Транспорт

Условия за пътуване по програмата за Белек с 5 нощувки:

 • От София, Пазарджик, Пловдив и Димитровград - тръгване за всички обявени дати.

Информация за пътуване:

 • Продължителност на пътуването: от София до Белек - 1275 км.
 • Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TО се потвърждават два дни преди отпътуването.


Информация за туристическия пакет

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.12.2020 от КАМПАНИЯТА „Плати 30 лева при записване и вземи допълнителна отстъпка 30 лева при доплащане на пълната сума“.

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 30 лева на възрастен.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.
1.3 При заплащане на пълната сума депозитът от 30 лева на възрастен, ще бъде приспаднат като допълнителна отстъпка от общата стойност на пътуването.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 30 лева на възрастен.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Емералд Травел България настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПО РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2021 НАПРАВЕНИ ОТ 01.01.2021:

 • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване, с изключение на текущите кампании.
 • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

 • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

 • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
 • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
 • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Място, дата и часове на отпътуване:

 • Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
 • Тръгване от София в приблизителни часове от 09.00 до 13.00 ч.
 • Връщане от Анталия в приблизителни часове от 12.00 до 18.00 ч.
 • Продължителността на пътуването е около 24 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
 • Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

 • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
 • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: [email protected] и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 5 нощувки се ползват 5 закуски, 5 вечери или същия брой обяди и междинни хранения в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално ценитеи условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените за ранно записване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.

05/11/02

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
 Валиден международен паспорт.

Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
oferti za ranni zapisvania , антaлия летни , belek beach resort hotel 5 * , ekskurzii , семейни почивки , alva donna exclusive , belconti resort hotel 5 * , adam & eve hotel 5 * , ниски цени , antalia , белек екскурзии , crystal waterworld resort & spa 5 * , niski ceni za turciq s samolet , granada luxury belek 5 * , vera club hotel mare 5 * , resort , почивка в белек , екскурзия , плаж в белек , belek ranni zapisvania , pqsak , belek, antalia , екскурзии турция , crystal tat beach golf resort & spa 5 * , почивки топ травелс , екскурзии , семейни почивки , турция 2021 , почивки , limak arcadia hotel & resort 5 * , турция ранни записвания , liato 2021 , crystal boutique beach resort 5 * , ранни записвания 2021 , белек ранни записвания , ekskurzii sys samolet , gloria serenity resort , ic santai family resort , kirman belazur , na more v kemer , ranni zapisvania 2021 , antalia , почивки със самолет , курорти , belek pochivki , antalia liato 2021 , самолетна почивка , pochivki liato 2021 , aydinbay queens palace , cornelia deluxe resort , innvista hotel belek , po4ivka , ekskurzii ot sofia , анталия лято 2021 , port nature luxury resort hotel & spa 5 * , bellis deluxe , оферти за ранни записвания , turcia , 2021 ниски цени , екскурзии лято 2021 , оферти , кристална вода , ekskurzii sys samolet , semeini ekskurzii , екскурзии ранни записвания , собствен транспорт , почивка в белек , лято 2021 , antalia ot sofia , spice hotel & spa 5 * , чартърни полети белек , почивки анталия , турция ранни записвания , sherwood dreams , 2021 , belek ot sofia , ekskurzii liato 2021 , crystal boutique , ekskurzii ranni zapisvania , почивки със самолет , почивки от софия , pochivki oferti , niski ceni za kurortite na turciq , екскурзия със самолет , лято 2021 в белек , adam & eve resort 5* , хит цени , почивка , selectum luxury resort , kaya belek 5 * , анталия , resort & spa , liato 2021 , самолетни почивки 2021 , почивка в белек 2021 , белек летни екскурзии , почивка в курортите на турция , почивка в белек , оферти турция , анталия ранни записвания , pochivki ot sofia , море плаж , ситен пясък , port nature luxury resort 5* , gloria golf resort , ic hotels santai family resort 5 * , belek , pochivki sys samolet , belek sys samolet , limak atlantis , почивка със самолет , самолетна екскурзия , pochivki sys samolet , turcia ranni zapisvania , почивка в анталия , antalia oferti , belek pochivki , турция , oferti , pochivki ranni zapisvania , crystal waterworld resort & spa 5 * , анталия , oferti antalia , pochivki ranni zapisvania , почивки оферти , aydinbey famous resort 5 * , turcia ranni zapisvania , семейни екскурзии , хит ниски цени , deluxe hotel , belek letni ekskurzii , crystal paraiso verde , throne seagate , екскурзии , белек летни почивки , semeini pochivki , letni pochivki , turcia 2021 , белек 2021 , papillon belville , ниски цени в турция , ela quality resort , bellis deluxe hotel 5* , оферти топ травелс , crystal tat beach golf resort & spa 5 * , белек , sirene belek hotel 5 * , почивка в турция , belek , анталия оферти , лято 2021 , ранни записвания , ekskurzii ot sofia , белек оферти , авиокомпания , почивки от софия , анталия , тип самолет: a320 , анталия , hotel , gural premier belek 5* , sherwood dreams resort 5 * , екскурзии от софия , прекрасни плажове , oferti top travels , aydinbey famous , белек почивки , beach resort , топ травелс , pochivki top travels , limak atlantis de luxe hotel & resort 5 * , belek oferti , top travels , почивки ранни записвания , оферти за почивки , papillon zeugma , собствен , voyage belek golf&spa 5 * , pochivki antalia , titanic deluxe , ekskurzii ranni zapisvania , turciq , самолетна почивка , 2021 ниски цену , cornelia diamond golf resort & spa , club mega saray , crystal waterworld resort & spa , белек със самолет , белек оферти , calista luxury resort , maritim pine beach resort 5 * , pochivka v belek , rixos premium belek 5* , cornelia de luxe resort 5 * , екскурзии със самолет , club asteria belek , анталия със самолет , турция 2021 , voyage belek golf & spa , crystal family resort , egeisko more , cesars temple , екскурзии оферти , топ травелс , ic hotels santai family resort 5 * , regnum carya golf & spa resort 5 * , antalia ranni zapisvania , алания ранни записвания , belek , semeini ekskurzii , niski ceni , crystal club world of colours 4 * , самолетни почивки турция , antalia letni ekskurzii , pochivki ot sofia , травелс , луксозни хотели , belek ekskurzii , ranni zapisvania , sueno deluxe belek , relax , 2021 , летни почивки , regnum carya golf&spa , throne seagate belek hotel 5 * , titanic deluxe golf belek 5 * , tui blue belek , екскурзии със самолет , дълги плажове , & resort , ekskurzii turcia , belek letni pochivki , more , почивка в егейско море , самолетни почивки турция , белек почивки , iq hotel belek , kaya palazzo golf resort , plazh , почивки турция , плаж , belconti resort , почивки ранни записвания , sueno golf belek , na mote v turciq , crystal paraiso verde resort& spa 5* , екскурзии анталия , лято 2021 в белек , kempinski hotel the dome , топ травелс , ekskurziq , екскурзии топ травелс , xanadu resort , ekskurzii top travels , турция , курорти в турция , papillon zeugma relaxury hotel 5 * , crystal paraiso verde resort 5 * , oferti , ниски цени , kaya belek , belek ranni zapisvania , antalia ranni zapisvania , crystal tat beach , курорти в турция , полети до турция , samoletna po4ivka , top po4ivka , анталия летни , na more v antaliq , самолетна почивка белек , екскурзии ранни записвания , 2021 , почивка в турция , pochivki turcia , susesi luxury resort , spice resort & spa , hoteli , с автомобил на море , crystal family resort & spa 5 * , оферти за ранни записвания , gloria verde resort , adora golf resort , анталия лято 2021 , анталия 2021 , more , belek , sirene belek hotel , 4artarna programa , ранни записвания турция , antalia pochivki , oferti turcia , екскурзии от софия , анталия от софия , оферти за екскурзии , alva donna exclusive hotel & spa 5 * , почивки лято 2021 , курорти , soho beach club , море , maritim pine beach resort , belek oferti , белек , белек от софия , alva donna exclusive hotel & spa 5 * , белек , rixos premium belek , кристално море , анталия почивки , почивка в белек със самолет , cornelia de luxe resort 5 * , top travels , sensitive premium resort & spa , papillon belvil 5 * , ekskurzii antalia , belek liato 2021 , лято 2021 , оферти , плажове в турция , ekskurzii oferti , antalia letni pochivki , rixos the land of legends kingdom , top destinacii , oferti za ekskurzii , papillon ayscha 5 * , pochivki , po4ivka s samolet , orange county belek , gloria verde resort 5 * , оферти анталия , gloria golf resort 5* , rixos premium belek 5* , limak arcadia golf , antalia , oferti za pochivki , с кола на море , топ , susesi luxury resort 5 * , granada luxuryselectum family resort , анталия ранни записвания , samoletna ekskurziq
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах