Уикенд в Дубай 2021 4 нощувки с включени 3 екскурзии и 2 вечери         Уикенд в Малта 2021 Дати на заминаване всяка събота от 13.02 до 27.03.2021 и всеки петък от 02.04 до 17.12.2021/3 нощ         Почивка в Канкун, Мексико 2021 Полети всеки понеделник от Януари до Април/7 нощ - Ранни записвания         

Белек Лято 2021 от София полет в четвъртък

Оферта номер: П64255
Вид транспорт: Самолет Самолет
8 дни/ 7 нощи
Сезон 2021 /8 дни-7 нощувки
Кампанията „Плати 25 евро при записване и вземи допълнителна отстъпка 25 евро при доплащане“ е валидна за резервации направени до 31.12.2020.
Цена от: 729.52 лв
РЕЗЕРВИРАЙ


Програма
Ден 1

Отпътуване с чартърен полет София-Анталия-София. Кацане на летище Анталия и посрещане от представител на фирмата партньор. Групов трансфер до избрания хотел. Настаняване в хотела след 14.00 ч.

Ден 2

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 6

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 7

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 8

Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Анталия в обявения час. Полет за София.


ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 25 ЕВРО ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ВЗЕМИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА 25 ЕВРО“

Кампанията „Плати 25 евро при записване и вземи допълнителна отстъпка 25 евро при доплащане“ е валидна за резервации направени до 31.12.2020.Цената включва
*Чартърен полет София - Анталия - София с включени летищни такси и багаж до 20 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен
*7 нощувки в хотел по избор
*Групов трансфер летище - хотел - летище
*Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
*Изпращане на летището от представител на TO
*Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)

Цената не включва
*Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
*Такса гориво (виж забележката по- долу)
*Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
*Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
*Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

Описание

ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 25 ЕВРО ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ВЗЕМИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА 25 ЕВРО“

Кампанията „Плати 25 евро при записване и вземи допълнителна отстъпка 25 евро при доплащане“ е валидна за резервации направени до 31.12.2020.


Описание / Транспорт


Заминаване VBB4001     София 10:00 – Анталия 11:30
Връщане       VBB4002   Анталия 12:30  - София - 14:00
Тип самолет:    MD-82
Адрес на авиокомпанията:    гр. София 1574, бул. Шипченски проход №63
Авиокомпания:    ALK Airlines

 • Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.

Информация за трансфера:

 • Трансферът е с продължителност около 2 часа в посока, в зависимост от местоположението на хотела.
 • Възможност за доплащане за индивидуален - директен трансфер до хотела, с предварителна заявка към агенцията.


Информация за туристическия пакет

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.12.2020 от КАМПАНИЯТА „Плати 25 евро при записване и вземи допълнителна отстъпка 25 евро при доплащане на пълната сума“.

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 25 евро на възрастен.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.
1.3 При заплащане на пълната сума депозитът от 25 евро на възрастен, ще бъде приспаднат като допълнителна отстъпка от общата стойност на пътуването.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 25 евро на възрастен.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Емералд Травел България настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПО РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2021 НАПРАВЕНИ ОТ 01.01.2021:

 • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване, с изключение на текущите кампании.
 • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

 • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

 • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
 • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
 • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Такса гориво: Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите. Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – София – 600 долара на тон, Анталия – 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София – Анталия, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Анталия - София.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

 • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
 • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: [email protected] и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените за ранно записване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.

05/11/02


Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
комбинирана за белек , antalia ranni zapisvania , top travels , pochivki ranni , лято 2021 , екскурзия до лара , resort & spa , самолетна , анталия от варна , анталия лято 2020 , iq hotel belek , почивки , belek letni pochivki , rixos premium belek , почивки оферти , бодрум , почивка през май , 2021 май почивка в турция , orange county belek , adora golf resort , анталия със самолет , белек със самолет , ekskurzii s avtobus , belek , топ травелс , po4ivka v belek , екскурзии , антaлия летни , & resort , турция анталия , rixos premium belek , екскурзии ранни записвания , sirene belek hotel , orange county belek , анталия , belek ot sofia , voyage belek golf & spa , avtobus 2021 , belek oferti , zapisvania , otiva6 s avtobus vra6ta6 se s samolet , всяка седмица в турция , белек летни екскурзии , papillon zeugma , нискаи цени , ekskurzii oferti , antalia oferti , sueno deluxe belek , cornelia diamond golf resort & spa , 2021 ранни записвания , zapisvania , анталия лято 2020 , белек с автобус , ranni zapisvania , belek ot varna , xanadu resort , belconti resort , записвания , po4ivka v antalia , анталия ранни записвания , sirene belek hotel , белек почивки , на море в белек , crystal paraiso , white city beach hotel 4* , ela quality resort , почивка през лятото , po4ivka s samolet , granada luxuryselectum family resort , kaya belek , belek ranni , топ травелс , belek pochivki , lqto v turciq 2021 , лято 2020 , belek 2021 , pochivki oferti , ниски цени с автобус , ниски цени , crystal sunrise queen 5* , оферти , записвания , innvista hotel , adam & eve resort 5* , kirman belazur , семейни екскурзии , kombinirana programa , rixos the land of legends kingdom , kaya palazzo golf resort , памук кале , cornelia deluxe resort , ранни записвания 2021 , regnum carya golf&spa , gloria serenity resort , resort , deluxe hotel , самолетна екскурзия до кемер , adam & eve resort 5* , belek , белек , 2021 хит , granada luxuryselectum family resort , анталия , semeini ekskurzii , sherwood dreams , club asteria belek , почивка в сиде , нова година в турция , limak atlantis , crystal tat beach , po4ivka v side , почивки от софия , cornelia deluxe resort , aydinbay queens palace , liato 2020 , kirman belazur , белек почивки , екскурзии , maritim pine beach , белек летни почивки , лято 2021 , titanic deluxe , ekskurzii sys samolet , po4ivka v ku6adasa , комбинирани почивки , pochivki ranni zapisvania , crystal boutique , екскурзии с автобус , titanic deluxe , kempinski hotel the dome , crystal family , оферти , alva donna exclusive , selectum luxury resort , автобусна почивка , adora golf resort , sherwood dreams , екскурзии от варна , cesars temple , ranni zapisvania 2021 , алания ранни записвания , belconti resort , gloria golf resort , belek letni ekskurzii , crystal paraiso verde , егейска турция , kleopatra ada beach hotel 4* , rixos the land of legends kingdom , анталия , самолетна екскурзия до лара , семейни почивки , kaya belek , почивка в анталия , belek , самолетна почивка 2021 , oferti , iq hotel belek , club asteria belek , ekskurzii ranni zapisvania , анталия почивки , sueno golf belek , belek s avtobus , курортите на трция , самолетна почивка в сиде , antalia s avtobus , belek sys samolet , почивка до бодрум , zapisvania , crystal family resort , belek liato 2021 , оферти за ранни записвания , кемер , j'adore deluxe hotel & spa 5* , анталия оферти , limak arcadia golf , промоция цени , sueno deluxe belek , почивки оферти , starlight resort hotel - 5* , белек 2021 , почивка до сиде , антaлия летни , spice resort & spa , белек оферти , club mega saray , организирана екскурзия , belek , автобусна почивка 2021 , kemer , почивка в лара , чартерна програма , анталия летни , kempinski hotel the dome , maritim pine beach resort , sensitive premium , pochivki ot varna , отиваш с автобус връщаш се със самолет , почивка в алания , почивка през великден , zapisvania , beach resort , екскурзии оферти , throne seagate , записвания , ранни записвания , pochivki oferti , почивки , gloria verde resort , белек , aydinbey famous , медицинска застраховка , semeijni pochivki , antalia letni pochivki , club mega saray , aydinbey famous , дайвинг в турция , resort & spa , комбинирани почивки до турция , ekskurzii ot varna , resort , antalia pochivki , soho beach club , cesars temple , sueno golf belek , gloria golf resort , почивки , лято 2021 в белек , през май в лара , ексурзия през май , алания ранни , сиде алания , xanadu resort , limak atlantis , интересна турция , празници в турция , pochivki sys samolet , великден в сиде , soho beach club , susesi luxury resort , слънчева турция , турция 2021 , оферти за ранни , анталия от софия , waterworld , calista luxury resort , letni pochivki , записвания , sensitive premium resort & spa , top travels , ekskurzii oferti , екскурзии със самолет , belek , ela quality resort , calista luxury resort , анталия ранни , рани записвания 2021 , port nature luxury resort 5* , 2021 na more v belek , анталия лято 2021 , lara , belek , niski ceni , crystal waterworld resort & spa , innvista hotel belek , 2021 кемер , beach resort , почивки с автобус , екскурзия в кемер , анталия лято 2021 , & resort , belek oferti , regnum carya golf&spa , crystal tat beach , екскурзия със самолет , deluxe hotel , hotel , екскурзии оферти , niski ceni , belek letni pochivki , royal alhambra palace 5* , crystal boutique , самолетна почивка в кушадасъ , kaya palazzo golf resort , анталия летни , liato 2021 , sunis efes royal palace resort & spa 5* , sunis efes royal palace resort & spa 5* , ниски цени за белек , екскурзии , antalia pochivki , antalia letni ekskurzii , antalia , lykia world links golf 5* , ic santai family resort , хотели по програма , cornelia diamond golf resort & spa , antalia letni pochivki , анталия с автобус , papillon belville , oferti , 2021 в курорти в турция , top travels , hotel , antalia ranni , почивки от варна , port nature luxury resort 5* , лято 2021 , ekskurzii ot sofia , po4ivka s avtobus , antalia ot varna , анталия 2021 , семейни почивки , екскурзии ранни , gloria verde resort , pochivki s avtobus , crystal , bellis deluxe , анталия , antalia liato 2020 , през май , почивки със самолет , papillon zeugma , ниски цени , белек летни , лара , alba queen hotel 5* , летни почивки , resort & spa , belek , великден 2021 , море и почивка , voyage belek golf & spa , кемер , автобусна програма , белек , почивки ранни , antalia letni ekskurzii , екскурзии , екскурзии от софия , записвания , antalia ot sofia , през май в кемер , belek pochivki , papillon belville , семейни екскурзии , ekskurzii ranni , pochivki ot sofia , antalia liato 2021 , великден в кушадасъ , bellis deluxe , belek letni ekskurzii , ekskurzii , resort , zapisvania , белек от варна , antaliq , spice resort & spa , сиде , antalia , gloria serenity resort , почивка в кушадасъ , travels 2021 , кошадасъ , лято 2021 в белек , ic santai family resort , анталия оферти , oferti za ranni , resort , resort & spa , майски празници , турция бодрум , pochivki , почивки ранни записвания , анталия почивки , tui blue belek , letni pochivki , кушадасъ с автобус , top , verde , белек летни , лято в турция , почивка в бодрум , на море в белек , белек от софия , самолетна почивка , белек оферти , кацане в милас , екскурзия през великден , tui blue belek , po4ivka v alania , batihan beach resort & spa 4* , belek liato 2020 , selectum luxury resort , limak arcadia golf , antalia oferti , на почивка на море , лвтни почивки , aydinbay queens palace , екскурзия до белек , през великден в турция , почивка със самолет , нова година в сиде , belek ranni zapisvania , susesi luxury resort , на екскурзия през лятото , ekskurzia do belek , лято 2021 в турция , alva donna exclusive , throne seagate , arsi hotel 3* , рани записванния за турция
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах