Екскурзия Дубай – 6 дни + 3 екскурзии и 5 вечери включени в цената Целогодишно заминаване – всеки понеделник, сряда, петък и неделя/          Екскурзия Дубай – 5 дни + 4 екскурзии и 4 вечери включени в цената Заминаване всеки понеделник през Февруари и Март и всеки вторник през Април и Май 2021         Уикенд в Малта 2021 Дати на заминаване всяка събота от 13.02 до 27.03.2021 и всеки петък от 02.04 до 17.12.2021/3 нощ         

Белек Лято 2021 от София полет в четвъртък

Оферта номер: П64255
Вид транспорт: Самолет Самолет
8 дни/ 7 нощи
Сезон 2021 /8 дни-7 нощувки
Кампанията „Плати 25 евро при записване и вземи допълнителна отстъпка 25 евро при доплащане“ е валидна за резервации направени до 31.12.2020.
Цена от: 607.48 лв
РЕЗЕРВИРАЙ


Програма
Ден 1

Отпътуване с чартърен полет София-Анталия-София. Кацане на летище Анталия и посрещане от представител на фирмата партньор. Групов трансфер до избрания хотел. Настаняване в хотела след 14.00 ч.

Ден 2

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 6

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 7

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 8

Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Анталия в обявения час. Полет за София.


ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 25 ЕВРО ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ВЗЕМИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА 25 ЕВРО“

Кампанията „Плати 25 евро при записване и вземи допълнителна отстъпка 25 евро при доплащане“ е валидна за резервации направени до 31.12.2020.Цената включва
*Чартърен полет София - Анталия - София с включени летищни такси и багаж до 20 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен
*7 нощувки в хотел по избор
*Групов трансфер летище - хотел - летище
*Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
*Изпращане на летището от представител на TO
*Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)

Цената не включва
*Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
*Такса гориво (виж забележката по- долу)
*Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
*Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
*Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

Описание

ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 25 ЕВРО ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ВЗЕМИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА 25 ЕВРО“

Кампанията „Плати 25 евро при записване и вземи допълнителна отстъпка 25 евро при доплащане“ е валидна за резервации направени до 31.12.2020.


Описание / Транспорт


Заминаване VBB4001     София 10:00 – Анталия 11:30
Връщане       VBB4002   Анталия 12:30  - София - 14:00
Тип самолет:    MD-82
Адрес на авиокомпанията:    гр. София 1574, бул. Шипченски проход №63
Авиокомпания:    ALK Airlines

 • Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.

Информация за трансфера:

 • Трансферът е с продължителност около 2 часа в посока, в зависимост от местоположението на хотела.
 • Възможност за доплащане за индивидуален - директен трансфер до хотела, с предварителна заявка към агенцията.


Информация за туристическия пакет

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.12.2020 от КАМПАНИЯТА „Плати 25 евро при записване и вземи допълнителна отстъпка 25 евро при доплащане на пълната сума“.

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 25 евро на възрастен.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.
1.3 При заплащане на пълната сума депозитът от 25 евро на възрастен, ще бъде приспаднат като допълнителна отстъпка от общата стойност на пътуването.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 25 евро на възрастен.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Емералд Травел България настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПО РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2021 НАПРАВЕНИ ОТ 01.01.2021:

 • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване, с изключение на текущите кампании.
 • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

 • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

 • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
 • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
 • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Такса гориво: Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите. Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – София – 600 долара на тон, Анталия – 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София – Анталия, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Анталия - София.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

 • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
 • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените за ранно записване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.

05/11/02


Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
2021 кемер , анталия оферти , po4ivka v antalia , турция бодрум , почивка до бодрум , resort , почивки , antalia pochivki , комбинирани почивки , letni pochivki , antalia , екскурзии , екскурзии , batihan beach resort & spa 4* , записвания , granada luxuryselectum family resort , лара , arsi hotel 3* , belek 2021 , papillon zeugma , belek oferti , ексурзия през май , на почивка на море , susesi luxury resort , aydinbay queens palace , regnum carya golf&spa , voyage belek golf & spa , liato 2021 , белек почивки , екскурзии , семейни почивки , анталия оферти , през май , club asteria belek , calista luxury resort , throne seagate , комбинирана за белек , анталия лято 2020 , crystal family resort , club mega saray , beach resort , belek liato 2020 , самолетна почивка , maritim pine beach resort , tui blue belek , oferti za ranni , oferti , оферти за ранни записвания , анталия с автобус , gloria verde resort , самолетна , top travels , kleopatra ada beach hotel 4* , limak atlantis , ic santai family resort , zapisvania , анталия , throne seagate , самолетна екскурзия до кемер , записвания , antalia letni pochivki , рани записвания 2021 , почивка през великден , сиде , adora golf resort , top travels , & resort , почивка със самолет , семейни екскурзии , през великден в турция , belek pochivki , анталия , pochivki oferti , selectum luxury resort , aydinbay queens palace , ekskurzii , почивки , regnum carya golf&spa , kombinirana programa , belek letni ekskurzii , белек оферти , club mega saray , kirman belazur , екскурзия през великден , lara , adam & eve resort 5* , записвания , sensitive premium , екскурзии с автобус , ranni zapisvania 2021 , belek , antalia liato 2021 , sherwood dreams , antalia letni pochivki , топ травелс , niski ceni , белек оферти , медицинска застраховка , kaya belek , хотели по програма , hotel , belek ot varna , анталия , записвания , 2021 хит , iq hotel belek , курортите на трция , анталия лято 2020 , lqto v turciq 2021 , sensitive premium resort & spa , семейни екскурзии , crystal paraiso , анталия почивки , екскурзия до белек , po4ivka v ku6adasa , pochivki ranni , лвтни почивки , почивка в анталия , оферти , през май в лара , антaлия летни , resort , ниски цени , лято 2021 в белек , почивки от софия , белек с автобус , анталия , лято в турция , granada luxuryselectum family resort , belek sys samolet , antaliq , royal alhambra palace 5* , лято 2020 , самолетна почивка в сиде , анталия ранни , лято 2021 в турция , белек летни екскурзии , анталия летни , екскурзии ранни записвания , resort & spa , titanic deluxe , aydinbey famous , pochivki ranni zapisvania , кушадасъ с автобус , cornelia deluxe resort , liato 2020 , екскурзии , belek oferti , alva donna exclusive , rixos premium belek , екскурзии със самолет , почивка до сиде , po4ivka s avtobus , автобусна почивка 2021 , kaya palazzo golf resort , antalia liato 2020 , ekskurzii ranni zapisvania , po4ivka v belek , sunis efes royal palace resort & spa 5* , великден в сиде , сиде алания , belconti resort , екскурзии от варна , летни почивки , resort , всяка седмица в турция , hotel , crystal boutique , belek pochivki , top , екскурзии оферти , antalia ranni , 2021 май почивка в турция , алания ранни записвания , 2021 na more v belek , почивки оферти , семейни почивки , автобусна почивка , записвания , sunis efes royal palace resort & spa 5* , sirene belek hotel , анталия почивки , antalia letni ekskurzii , белек , лято 2021 в белек , beach resort , sueno golf belek , starlight resort hotel - 5* , gloria serenity resort , отиваш с автобус връщаш се със самолет , ela quality resort , avtobus 2021 , белек от варна , на море в белек , adam & eve resort 5* , оферти , travels 2021 , xanadu resort , top travels , великден 2021 , екскурзия със самолет , екскурзия в кемер , кацане в милас , чартерна програма , почивки ранни записвания , ekskurzii sys samolet , otiva6 s avtobus vra6ta6 se s samolet , почивка в сиде , дайвинг в турция , crystal , maritim pine beach , antalia letni ekskurzii , на екскурзия през лятото , iq hotel belek , resort , antalia , почивки със самолет , belek letni pochivki , crystal waterworld resort & spa , анталия от софия , selectum luxury resort , spice resort & spa , алания ранни , antalia s avtobus , belek ranni zapisvania , adora golf resort , лято 2021 , екскурзии оферти , белек 2021 , промоция цени , комбинирани почивки до турция , kaya palazzo golf resort , limak arcadia golf , почивки , бодрум , kaya belek , белек , port nature luxury resort 5* , resort & spa , море и почивка , belek , слънчева турция , belek s avtobus , belek ot sofia , анталия ранни записвания , на море в белек , белек летни , crystal sunrise queen 5* , belek letni ekskurzii , deluxe hotel , почивки с автобус , почивка в алания , белек летни , rixos the land of legends kingdom , ela quality resort , crystal boutique , организирана екскурзия , antalia ot sofia , antalia pochivki , rixos premium belek , antalia ranni zapisvania , cesars temple , ранни записвания 2021 , ic santai family resort , белек почивки , почивка през май , belek , tui blue belek , zapisvania , ekskurzii ranni , spice resort & spa , j'adore deluxe hotel & spa 5* , белек , празници в турция , port nature luxury resort 5* , kempinski hotel the dome , orange county belek , sueno deluxe belek , pochivki sys samolet , почивки от варна , екскурзии ранни , кемер , ниски цени с автобус , alva donna exclusive , pochivki ot sofia , антaлия летни , belek letni pochivki , deluxe hotel , ekskurzii oferti , белек със самолет , zapisvania , анталия лято 2021 , автобусна програма , cornelia diamond golf resort & spa , лято 2021 , xanadu resort , оферти за ранни , calista luxury resort , gloria verde resort , нискаи цени , susesi luxury resort , alba queen hotel 5* , великден в кушадасъ , анталия летни , екскурзии от софия , sueno deluxe belek , belek , kirman belazur , cornelia deluxe resort , 2021 в курорти в турция , & resort , самолетна почивка в кушадасъ , анталия 2021 , belek ranni , белек от софия , crystal paraiso verde , belek liato 2021 , semeini ekskurzii , ranni zapisvania , gloria golf resort , самолетна почивка 2021 , ekskurzii s avtobus , интересна турция , voyage belek golf & spa , pochivki s avtobus , antalia oferti , lykia world links golf 5* , почивки ранни , кемер , zapisvania , crystal tat beach , innvista hotel , papillon zeugma , crystal tat beach , rixos the land of legends kingdom , sirene belek hotel , oferti , ранни записвания , pochivki ot varna , турция анталия , почивка в бодрум , белек летни почивки , pochivki , club asteria belek , pochivki oferti , verde , po4ivka v side , papillon belville , анталия от варна , екскурзия до лара , ekskurzia do belek , belek , майски празници , belconti resort , white city beach hotel 4* , ниски цени , почивки оферти , zapisvania , resort & spa , нова година в сиде , crystal family , ekskurzii ot varna , почивка в кушадасъ , niski ceni , orange county belek , letni pochivki , cesars temple , papillon belville , semeijni pochivki , gloria serenity resort , 2021 ранни записвания , анталия със самолет , kempinski hotel the dome , нова година в турция , почивка в лара , анталия лято 2021 , лято 2021 , егейска турция , sherwood dreams , belek , рани записванния за турция , топ травелс , limak atlantis , през май в кемер , waterworld , cornelia diamond golf resort & spa , sueno golf belek , titanic deluxe , памук кале , belek , po4ivka s samolet , ниски цени за белек , innvista hotel belek , ekskurzii oferti , кошадасъ , soho beach club , kemer , самолетна екскурзия до лара , почивка през лятото , gloria golf resort , resort & spa , ekskurzii ot sofia , soho beach club , limak arcadia golf , турция 2021 , antalia oferti , antalia ot varna , aydinbey famous , po4ivka v alania , bellis deluxe , bellis deluxe
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах