Екскурзия Дубай – 6 дни + 3 екскурзии и 5 вечери включени в цената Целогодишно заминаване – всеки понеделник, сряда, петък и неделя/          Екскурзия Дубай – 5 дни + 4 екскурзии и 4 вечери включени в цената Заминаване всеки понеделник през Февруари и Март и всеки вторник през Април и Май 2021         Екскурзия Дубай – 8 дни + 4 екскурзии и 4 вечери включени в цената Целогодишно 2021/7 нощ         

Сиде, Анталия Лято 2021 самолет от София в събота

Оферта номер: П64265
Вид транспорт: Самолет Самолет
7 дни/ 5 нощи
7 дни-5 нощувки
Полет всяка Събота
Цена от: 578.93 лв
РЕЗЕРВИРАЙ


Програма
Описание

ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 50 ЛЕВА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ДОПЛАТИ 25 ДНИ ПРЕДИ ОТПЪТУВАНЕ“

Кампанията е валидна за резервации направени до 15.03.2021.

Програма
Ден 1

Отпътуване с чартърен полет София-Анталия-София. Кацане на летище Анталия и посрещане от представител на фирмата партньор. Групов трансфер до избрания хотел. Настаняване в хотела след 14.00 ч.

Ден 2

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 6

Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Анталия в обявения час. Полет за София.

В цената се включва

Чартърен полет София - Анталия - София с включени летищни такси и багаж до 20 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен
5 нощувки в хотел по избор
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Изпращане на летището от представител на TO
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)

В цената не се включва
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Такса гориво (виж забележката по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

 


Описание / Транспорт

Заминаване VBB6003    София 14:00 – Анталия 15:30
Връщане      VBB4002   Анталия 12:30  - София - 14:00
Тип самолет:    MD-82
Адрес на авиокомпанията:    гр. София 1574, бул. Шипченски проход №63
Авиокомпания:    ALK Airlines

 • Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.

Информация за трансфера:

 • Трансферът е с продължителност около 2.5 часа в посока, в зависимост от местоположението на хотела.
 • Възможност за доплащане за индивидуален - директен трансфер до хотела, с предварителна заявка към агенцията.

Основна информация и допълнителни услуги

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 15.03.2021 от КАМПАНИЯТА „Плати 50 лева при записване и доплати 25 дни преди отпътуване“.

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 50 лева на възрастен.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 50 лева на възрастен.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Емералд Травел България настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПО РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2021 НАПРАВЕНИ ОТ 16.03.2021:

 • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване, с изключение на текущите кампании.
 • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

 • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

 • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
 • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
 • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Такса гориво: Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите. Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – София – 600 долара на тон, Анталия – 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София – Анталия, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Анталия - София.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

 • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
 • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 5 нощувки се ползват 5 закуски, 5 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените за ранно записване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Няма изисквания за визи.

05/03

Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
nil bahir resort & spa 5 * , ekskurzii side , море , diamond beach hotel & spa 5 * , turcia 2021 , лятна почивка в турция 2021 , pochivki ot sofia , автобусна програма , оферти , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , почивки турция , seher sun beach hotel 4 * , оферти топ травелс , хотели в анталия , топ травелс , pochivki turcia , почивка сиде , почивки в анталия , почивки турция , почивка турция , екскурзия , почивка сиде , paloma oceana resort 5* , варна , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , side ekskurzii , von resort golden coast 5* , pochivka v antaliya , side , почивки турция , barut b suites 4 * , почивки ранни записвания , оферти за ранни записвания , pochivki side , crystal admiral resort suites & spa 5 * , препоръчайте ми хотел в сиде , лято 2021 , bosphorus sorgun hotel 5* , tui blue barut andiz 4* , seaden valentine resort & spa 5 * , ekskurzii ot sofia , информация от топ травелс , екскурзии сиде , лято 2021 в сиде , ekskurzii , алания , манавгат , турция , pochivki antalia , екскурзия в сиде , side aquamarin resort & spa 4* , side oferti , tui blue barut andiz 4* , почивки от софия , seaden sea world resort & spa 5 * , elysium elite hotel & spa 4* , side royal palace 5 * , seamelia beach resort & spa 5 * , анталия ранни записвания , pochivki side , почивка в сиде , ekskurzii top travels , barut hemera 5 * , бургас , лято 2021 в турция , club-nena-hv-1/5* , почивки анталия , лятна почивка в сиде , почивка сиде , semeini ekskurzii , почивки анталия , pochivki liato 2021 , silence beach resort 5 * , екскурзии ранни записвания , pochivka antalia , ekskurzii sys samolet , seaden sea world resort & spa 5 * , ниски цени , toptravels , почивка в сиде, анталия 2021 , oferti za ekskurzii , лято в сиде , турция ранни записвания , palm world side resort&spa 4*+ , pochivki antalia , почивки анталия , more , pochivki top travels , екскурзии от софия , анталия , почивки сиде , почивки от софия , турция ранни записвания , top travels , royal dragon hotel 5 * , ekskurzii ranni zapisvania , pochivka 2021 , toptravels.bg , armas bella sun 4 * , ранни записвания 2021 , pochivki ranni zapisvania , ekskurzii i pochivki 2021 , elysium elite hotel & spa 4* , лято 2021 в турция , оферти лято 2021 , ekskurzia 2021 , side corolla hotel 4 * , екскурзия до турция , топ оферти , почивка сиде , лято 2021 , анталия , antalia , лято в сиде , почивки анталия , side corolla hotel 4 * , j'adore deluxe hotel & spa 5* , turcia ranni zapisvania , оферти за почивки , лято в турция , софия , von resort elite 5* , kamelya k club hv-1 , ekskurzii turcia , почивка сиде , почивка сиде , лятна почивка в сиде , екскурзии турция , почивки турция , ekskurzii antalia , екскурзии със самолет , seher resort & spa 5 * , royal dragon hotel 5 * , pochivka v antaliya , programi ot top travels , semeini ekskurzii , сиде почивки , почивка сиде , kaya side 5* , сиде екскурзии , antalia , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , почивка в сиде , почивки , ekskurzii antalia , ранни записвания сиде , екскурзии анталия , ниски цени , лято 2021 в сиде , лято 2021 , venus 4* , екскурзия на ниска цена , turcia ranni zapisvania , side , euphoria palm beach resort hv-1 , ранни записвания , почивка в анталия , ekskurzii top travels , ekskurzii antalia , pochivka v side ot sofia , pochivka v side , ekskurzii liato 2021 , oferti , top travels , side pochivki , diamond beach hotel & spa 5 * , nil bahir resort & spa 5 * , palm world side resort&spa 4*+ , екскурзии анталия , екскурзии сиде , hotels , почивки топ травелс , seaden valentine resort & spa 5 * , хотел в сиде , лято , анталия , side royal palace 5 * , почивка в сиде , екскурзии турция , side town by zhotels 4* , хубав хотел в анталия , почивка в анталия , von resort golden beach hv-1 , хотели , silence beach resort 5 * , почивка в сиде, анталия 2021 , почивка в анталия , топ травелс , diamond premium hotel & spa 5 * , side royal luxury hotel & spa 5* , plazh , още оферти от топ травелс , oz hotels side premium 5 * , екскурзии сиде , анталия , оферти анталия 2021 , oferti za ranni zapisvania , почивки сиде , ranni zapisvania , почивка в сиде , екскурзии турция , cesars resort side 5 * , лятна почивка в турция , габрово , оферти турция 2021 , турция , екскурзии анталия , екскурзии топ травелс , оферти топ травелс , top travels 2021 , сиде ранни записвания , crystal palace luxury resort & spa 5 * , tui magic life jacaranda 5* , турция 2021 , kamelya selin hotel 5 * , oferti turcia , oferti antalia , оферти , oz hotels side premium 5 * , toptravels , топ оферти , bosphorus sorgun hotel 5* , oferti za pochivki , хит цена , alva donna beach resort comfort 5 * , antalia ranni zapisvania , резервирайте при нас , почивка в сиде, анталия 2021 , niski ceni , манавгат , море , екскурзии сиде , екскурзия 2021 , почивка в сиде , barut hemera 5 * , flora garden beach 5* , казанлък , почивка в сиде, турция 2021, почивка на ниска цена , seher sun beach hotel 4 * , alva donna beach resort comfort 5 * , oferti za ekskurzii , сиде екскурзии , voyage sorgun 5 * , сиде , toptravels.bg , сиде , top travel , ekskurzia do , top travels , ekskurzii antalia , почивка в сиде , почивка сиде , почивка в анталия , самолетна почивка в анталия , екскурзия 2021 , почивка в сиде, анталия , екскурзии до анталия , почивки лято 2021 , euphoria palm beach resort hv-1 , hotels , препоръчан хотел , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , plazh , pochivki antalia , хотел в сиде , seamelia beach resort & spa 5 * , почивка в турция , von resort elite 5* , анталия , side , turquoise hotel side 5* , turcia , ekskurzii side , pochivki antalia , paloma finesse side 5* , pochivki , сиде , почивки в турция 2021 , на море , оферти за екскурзии , pochivki antalia , препоръчан хотел , toptravels , pochivki liato 2021 , почивки сиде , side oferti , почивки анталия , pochivki ot sofia , екскурзии ранни записвания , почивка в сиде , antalia ranni zapisvania , лято в анталия , pochivki side , oferti turcia , турция 2021 , почивка сиде , cesars resort side 5 * , antalia , алания , side ranni zapisvania , 2021 , плаж , pochivki side antalia , екскурзии анталия , paloma oceana resort 5* , лятна почивка в турция , почивки сиде , pochivki antalia , почивки със самолет , ekskurzia , оферти анталия , почивка на море , оферти , kamelya selin hotel 5 * , ekskurzii side , paloma oceana resort 5* , сиде 2021 , оферти за ранни записвания , почивки турция , турция , екскурзии лято 2021 , екскурзии , niski ceni , ранни записвания , екскурзии , сиде 2021 , pochivki side antalia , почивки в анталия , анталия , почивка анталия , side aquamarin resort & spa 4* , топ цени , екскурзии до анталия , хасково , toptravels , почивка в турция , самолетна почивка в анталия , orfeus park 4+* , почивка 2021 сиде анталия , paloma oceana resort 5* , сиде ранни записвания , екскурзии сиде , pochivki sys samolet , почивка сиде , diamond premium hotel & spa 5 * , top oferti , top travel , arum barut collection 5* , pochivki , barut sorgun 5 * , почивки турция , оферти анталия , почивки турция , ekskurzii liato 2021 , почивка на море , seher resort & spa 5 * , arum barut collection 5* , екскурзии анталия , ekskurzii ot sofia , почивка сиде , tui magic life jacaranda 5* , почивки анталия , all inclusive , antalia , сиде , екскурзии анталия , почивки анталия , почивка 2021 сиде анталия , сиде оферти , toptravels , почивки сиде , препоръчайте ми хотел в сиде , ekskurzii antalia , flora garden beach 5* , хотели в сиде , side pochivki , pochivka na more , почивка в сиде , pochivka antalia , turcia ranni zapisvania , liato 2021 , сиде оферти , почивка сиде , pochivki turcia , почивка в сиде, анталия , анталия , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , pochivka v side ot sofia , hoteli , side ranni zapisvania , турция , оферти турция , почивка в сиде , programi ot top travels , оферти , анталия , програми , почивки и екскурзии 2021 , kamelya fulya hotel 5 * , почивка сиде , venus 4* , почивки анталия , почивка сиде 2021 , hoteli , анталия , екскурзии сиде , семейни почивки , почивка сиде , турция 2021 , анталия , екскурзии анталия , pochivki side , side town by zhotels 4* , top travels , почивка турция , crystal admiral resort suites & spa 5 * , почивка на ниска цена , почивка сиде , toptravels , toptravels , kamelya fulya hotel 5 * , ekskurzii sys samolet , oferti za ranni zapisvania , pochivki side , пловдив , лято 2021 в турция , ekskurzii side , сиде 2021 , екскурзии турция , турция ранни записвания , почивки турция , top travel , j'adore deluxe hotel & spa 5* , pochivka side , топ травелс , ekskurzii antalia , лято 2021 сиде , почивки сиде , почивки , oferti za pochivki , самолетна почивка в анталия , турция , семейни почивки , pochivka v side ot sofia , почивка в анталия , pochivka v antaliya , турция , оферти турция , barut b suites 4 * , екскурзии анталия , анталия ранни записвания , semeini pochivki , анталия , pochivka v side , промоция , турция ранни записвания , ekskurzia v turciq , почивка 2021 , ekskurzii ranni zapisvania , pochivki antalia , лято в турция , почивка в сиде , turcia ranni zapisvania , ранни записвания турция 2021 , ниски цени , хубав хотел в анталия , екскурзии от софия , още оферти от топ травелс , сиде , pochivki top travels , ekskurzii turcia , почивка в анталия , плаж , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , seaden sea planet resort & spa 5 * , хотели в сиде , semeini ekskurzii , лято в анталия , paloma finesse side 5* , pochivka , side , club hotel turan prince world 5 * , more , bieno club sunset hotel & spa 5* , лято 2021 сиде , екскурзии анталия , екскурзии турция , екскурзии турция , ekskurzii antalia , турция , crystal palace luxury resort & spa 5 * , turcia 2021 , von resort golden coast 5* , 2021 почивка , екскурзия на ниска цена , почивка в анталия , pochivki side , von resort golden beach hv-1 , екскурзии анталия , информация от топ травелс , в. търново , semeini ekskurzii , pochivki sys samolet , pochivka side , почивки лято 2021 , екскурзия до турция , екскурзия в сиде , почивки турция , програми , voyage sorgun 5 * , екскурзии със самолет , екскурзии лято 2021 , ранни записвания турция , antalia , oferti top travels , почивка сиде , ekskurzii side , seaden sea planet resort & spa 5 * , top oferti , анталия , оферти за екскурзии , turcia , ranni zapisvania , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , почивка сиде , резервирайте при нас , oferti top travels , почивка 2021 , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , antalia , side ekskurzii , оферти за почивки , стара загора , ekskurzii side , pochivki antalia , почивки турция , turquoise hotel side 5* , почивка сиде , orfeus park 4+* , екскурзии турция , ekskurzii , armas bella sun 4 * , почивка анталия , liato 2021 , почивки анталия , bieno club sunset hotel & spa 5* , club-nena-hv-1/5* , kamelya k club hv-1 , 2021 почивка в турция , топ травелс , хотел , сиде , екскурзии топ травелс , 2021 , top travels , хотели в сиде , ekskurzii i pochivki 2021 , barut sorgun 5 * , 2021 pochivka na egeisko more , oferti , сиде , ниски цени , почивка в сиде, анталия , club hotel turan prince world 5 * , почивки ранни записвания , екскурзии турция , почивки в турция 2021 , pochivka v turcia , oferti antalia , ниски цени , side royal luxury hotel & spa 5* , club aqua plaza , ekskurzii antalia , почивки анталия , почивки със самолет , почивки топ травелс , semeini pochivki , pochivki ranni zapisvania , сиде почивки , kaya side 5* , ранни записвания турция 2021
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах