Почивка в Хавана и Варадеро от Януари до Април 2021 Полети всяка Сряда и Неделя от 03.01 до 21.04.2021/7 нощ - Ранни записвания         Уикенд в Малта 2021 Дати на заминаване всяка събота от 13.02 до 27.03.2021 и всеки петък от 02.04 до 17.12.2021/3 нощ         Екскурзия Дубай – 8 дни + 4 екскурзии и 4 вечери включени в цената Целогодишно 2021/7 нощ         

Сиде Лято 2021 самолет от София в събота

Оферта номер: П64265
Вид транспорт: Самолет Самолет
8 дни/ 7 нощи
Почивка в Турция-Сиде /8 дни-7 нощувки
Полет всяка Събота
Цена от: 538.83 лв
РЕЗЕРВИРАЙ


Програма
Програма
Ден 1
Отпътуване с чартърен полет София-Анталия-София. Кацане на летище Анталия и посрещане от представител на фирмата партньор. Групов трансфер до избрания хотел. Настаняване в хотела след 14.00 ч.

Ден 2
Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 3
Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 4
Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 5
Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 6
Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 7
Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 8
Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Анталия в обявения час. Полет за София.
 

ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 25 ЕВРО ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ВЗЕМИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА 25 ЕВРО“

Кампанията „Плати 25 евро при записване и вземи допълнителна отстъпка 25 евро при доплащане“ е валидна за резервации направени до 31.12.2020.

 
Цената включва
*Чартърен полет София - Анталия - София с включени летищни такси и багаж до 20 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен
*7 нощувки в хотел по избор
*Групов трансфер летище - хотел - летище
*Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
*Изпращане на летището от представител на TO
*Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)

Цената не включва
*Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
*Такса гориво (виж забележката по- долу)
*Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
*Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
*Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

Описание

ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 25 ЕВРО ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ВЗЕМИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА 25 ЕВРО“

Кампанията „Плати 25 евро при записване и вземи допълнителна отстъпка 25 евро при доплащане“ е валидна за резервации направени до 31.12.2020.


Описание / Транспорт


Заминаване VBB6003    София 14:00 – Анталия 15:30
Връщане       VBB6004    Анталия 16:30  - София - 18:00
Тип самолет:    MD-82
Адрес на авиокомпанията:    гр. София 1574, бул. Шипченски проход №63
Авиокомпания:    ALK Airlines

 • Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.

Информация за трансфера:

 • Трансферът е с продължителност около 2.5 часа в посока, в зависимост от местоположението на хотела.
 • Възможност за доплащане за индивидуален - директен трансфер до хотела, с предварителна заявка към агенцията.


Информация за туристическия пакет

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.12.2020 от КАМПАНИЯТА „Плати 25 евро при записване и вземи допълнителна отстъпка 25 евро при доплащане на пълната сума“.

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 25 евро на възрастен.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.
1.3 При заплащане на пълната сума депозитът от 25 евро на възрастен, ще бъде приспаднат като допълнителна отстъпка от общата стойност на пътуването.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 25 евро на възрастен.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Емералд Травел България настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПО РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2021 НАПРАВЕНИ ОТ 01.01.2021:

 • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване, с изключение на текущите кампании.
 • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

 • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

 • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
 • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
 • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Такса гориво: Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите. Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – София – 600 долара на тон, Анталия – 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София – Анталия, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Анталия - София.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

 • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
 • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: [email protected] и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените за ранно записване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.

05/11/02НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Няма изисквания за визи.

Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
pochivki side , von resort golden coast 5* , barut sorgun 5 * , side ranni zapisvania , pochivka v antaliya , турция , хотели в сиде , екскурзии анталия , самолетна почивка в анталия , kamelya selin hotel 5 * , ranni zapisvania , nil bahir resort & spa 5 * , pochivki , почивки турция , top travels , armas bella sun 4 * , екскурзии анталия , 2021 , почивка 2021 , казанлък , pochivka 2021 , почивка в сиде , kamelya selin hotel 5 * , топ травелс , side , почивка в анталия , club hotel turan prince world 5 * , оферти за екскурзии , информация от топ травелс , почивка в сиде, анталия , oferti za ekskurzii , плаж , cesars resort side 5 * , екскурзии турция , pochivki side , side , промоция , почивка сиде , почивки анталия , почивка в сиде , екскурзии със самолет , bosphorus sorgun hotel 5* , ниски цени , toptravels , анталия , ранни записвания сиде , ekskurzii side , почивки от софия , сиде оферти , почивка анталия , pochivki top travels , seaden valentine resort & spa 5 * , all inclusive , paloma oceana resort 5* , лято в турция , манавгат , pochivki antalia , euphoria palm beach resort hv-1 , екскурзии от софия , екскурзии анталия , pochivki ot sofia , море , почивка в сиде , hoteli , seaden sea world resort & spa 5 * , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , royal dragon hotel 5 * , габрово , екскурзии топ травелс , екскурзии анталия , анталия , топ цени , анталия , more , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , почивка в анталия , почивка в сиде, анталия 2021 , programi ot top travels , von resort elite 5* , oz hotels side premium 5 * , топ травелс , side ranni zapisvania , ekskurzii ot sofia , elysium elite hotel & spa 4* , почивка на ниска цена , екскурзии анталия , barut sorgun 5 * , почивка в турция , pochivka v side ot sofia , plazh , ekskurzii side , оферти лято 2021 , diamond premium hotel & spa 5 * , екскурзия 2021 , почивка в сиде, анталия , сиде оферти , алания , хасково , turcia , side oferti , екскурзии сиде , почивки анталия , toptravels , почивки анталия , royal dragon hotel 5 * , toptravels , почивки от софия , oz hotels side premium 5 * , сиде 2021 , екскурзии до анталия , семейни почивки , почивка сиде , оферти за почивки , оферти , лято 2021 сиде , препоръчайте ми хотел в сиде , сиде екскурзии , crystal palace luxury resort & spa 5 * , алания , semeini pochivki , toptravels , почивка сиде , хотел в сиде , semeini ekskurzii , оферти турция , oferti za ekskurzii , лято , niski ceni , voyage sorgun 5 * , екскурзии турция , почивки сиде , pochivki side , анталия , ekskurzii side , почивки турция , club aqua plaza , оферти топ травелс , оферти турция 2021 , toptravels.bg , pochivka antalia , seamelia beach resort & spa 5 * , programi ot top travels , pochivki antalia , side pochivki , tui blue barut andiz 4* , barut b suites 4 * , почивка сиде , pochivki side , сиде , 2021 почивка в турция , екскурзии турция , pochivki antalia , почивка на море , почивка сиде , kamelya k club hv-1 , почивка 2021 сиде анталия , toptravels.bg , хубав хотел в анталия , side aquamarin resort & spa 4* , почивки , почивки със самолет , side ekskurzii , ekskurzii side , hoteli , екскурзия в сиде , оферти топ травелс , лято в турция , ранни записвания турция 2021 , хотели , екскурзии анталия , turcia , екскурзия в сиде , почивка в анталия , препоръчан хотел , side town by zhotels 4* , още оферти от топ травелс , kamelya k club hv-1 , самолетна почивка в анталия , екскурзия до турция , почивка в сиде , почивки сиде , почивки турция , pochivka v side ot sofia , почивка на ниска цена , почивка в турция , top travels 2021 , турция 2021 , pochivka v antaliya , почивки лято 2021 , oferti antalia , почивка в сиде, анталия 2021 , почивка сиде , ekskurzii , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , турция ранни записвания , почивка сиде , oferti za pochivki , bosphorus sorgun hotel 5* , турция ранни записвания , ekskurzii , pochivka v side , оферти за ранни записвания , почивка сиде 2021 , side ekskurzii , turquoise hotel side 5* , side , почивка в сиде , ранни записвания 2021 , хотели в анталия , екскурзии турция , ekskurzii liato 2021 , top travels , оферти за екскурзии , екскурзии лято 2021 , oferti top travels , antalia , pochivka , oferti , ранни записвания , почивки анталия , niski ceni , хотел в сиде , почивка сиде , лято 2021 , diamond beach hotel & spa 5 * , von resort golden beach hv-1 , ekskurzii side , турция , почивки ранни записвания , екскурзия на ниска цена , oferti za ranni zapisvania , екскурзии със самолет , top travel , toptravels , pochivka na more , ekskurzii antalia , von resort elite 5* , ekskurzii top travels , оферти , ниски цени , почивки сиде , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , сиде почивки , екскурзии турция , antalia , semeini ekskurzii , turcia 2021 , лято 2021 , pochivki sys samolet , toptravels , почивка 2021 , cesars resort side 5 * , почивки сиде , silence beach resort 5 * , euphoria palm beach resort hv-1 , почивка в анталия , турция , pochivka v turcia , бургас , palm world side resort&spa 4*+ , почивки топ травелс , antalia , почивка в сиде , почивки анталия , плаж , pochivka side , турция ранни записвания , екскурзии анталия , elysium elite hotel & spa 4* , екскурзии сиде , почивки анталия , сиде ранни записвания , почивки със самолет , voyage sorgun 5 * , oferti turcia , лято 2021 , оферти анталия , side , hotels , екскурзии турция , bieno club sunset hotel & spa 5* , semeini ekskurzii , почивка сиде , лятна почивка в сиде , сиде , ekskurzii turcia , crystal admiral resort suites & spa 5 * , bieno club sunset hotel & spa 5* , pochivki , club hotel turan prince world 5 * , turcia ranni zapisvania , top travel , turcia ranni zapisvania , oferti za ranni zapisvania , оферти анталия , antalia ranni zapisvania , почивка в сиде , pochivki turcia , club-nena-hv-1/5* , ekskurzii antalia , почивки турция , ekskurzia do , von resort golden beach hv-1 , лято 2021 в сиде , liato 2021 , side corolla hotel 4 * , сиде , турция , почивки топ травелс , хотели в сиде , ниски цени , резервирайте при нас , препоръчан хотел , ekskurzii antalia , автобусна програма , ekskurzii top travels , kaya side 5* , oferti za pochivki , лято в сиде , сиде 2021 , ekskurzia 2021 , hotels , почивки , 2021 почивка , ekskurzii sys samolet , kamelya fulya hotel 5 * , екскурзия на ниска цена , seher sun beach hotel 4 * , antalia ranni zapisvania , pochivki top travels , diamond beach hotel & spa 5 * , почивка на море , турция 2021 , екскурзии , pochivki side antalia , barut hemera 5 * , paloma oceana resort 5* , seher sun beach hotel 4 * , анталия , сиде ранни записвания , pochivki side , pochivki antalia , екскурзии сиде , почивка в анталия , von resort golden coast 5* , почивка сиде , pochivki ot sofia , почивки сиде , club-nena-hv-1/5* , oferti top travels , side royal palace 5 * , екскурзии турция , почивка в сиде , екскурзии анталия , в. търново , seher resort & spa 5 * , ekskurzii ranni zapisvania , arum barut collection 5* , лятна почивка в турция , seaden sea planet resort & spa 5 * , ekskurzii i pochivki 2021 , почивки турция , почивка сиде , ekskurzii ot sofia , seaden sea planet resort & spa 5 * , pochivki liato 2021 , почивка в сиде, анталия 2021 , ekskurzia , seamelia beach resort & spa 5 * , пловдив , турция , програми , почивка сиде , почивки анталия , plazh , почивка в сиде, анталия , почивка в сиде , почивки в анталия , почивки анталия , side pochivki , paloma finesse side 5* , ekskurzia v turciq , резервирайте при нас , ekskurzii turcia , почивки турция , alva donna beach resort comfort 5 * , 2021 pochivka na egeisko more , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , турция , paloma oceana resort 5* , orfeus park 4+* , топ оферти , orfeus park 4+* , оферти турция , pochivki antalia , екскурзии топ травелс , програми , почивка в сиде , pochivka antalia , почивки турция , лятна почивка в турция 2021 , почивка анталия , ниски цени , ekskurzii liato 2021 , почивки турция , сиде почивки , екскурзии сиде , екскурзии до анталия , почивки сиде , oferti , top travel , armas bella sun 4 * , tui blue barut andiz 4* , flora garden beach 5* , турция 2021 , почивка турция , top oferti , more , почивки турция , почивки в анталия , сиде , почивки в турция 2021 , почивки в турция 2021 , почивки анталия , alva donna beach resort comfort 5 * , pochivki ranni zapisvania , екскурзии , почивка турция , semeini pochivki , почивка сиде , antalia , arum barut collection 5* , топ травелс , лято 2021 в сиде , crystal admiral resort suites & spa 5 * , turquoise hotel side 5* , pochivki antalia , ekskurzii ranni zapisvania , почивка сиде , анталия , top travels , топ оферти , оферти за ранни записвания , ekskurzii antalia , лятна почивка в турция , екскурзия до турция , лято 2021 в турция , екскурзии лято 2021 , лято в анталия , turcia ranni zapisvania , ekskurzii antalia , екскурзии анталия , анталия , semeini ekskurzii , почивка в сиде, турция 2021, още оферти от топ травелс , анталия , side royal luxury hotel & spa 5* , tui magic life jacaranda 5* , barut b suites 4 * , ranni zapisvania , seaden valentine resort & spa 5 * , venus 4* , сиде 2021 , side town by zhotels 4* , почивки и екскурзии 2021 , pochivki antalia , почивки ранни записвания , venus 4* , екскурзии анталия , paloma oceana resort 5* , лято 2021 в турция , оферти за почивки , ekskurzii antalia , екскурзии турция , silence beach resort 5 * , анталия , pochivka v side , анталия , лятна почивка в сиде , crystal palace luxury resort & spa 5 * , информация от топ травелс , j'adore deluxe hotel & spa 5* , оферти анталия 2021 , antalia , стара загора , оферти , 2021 , j'adore deluxe hotel & spa 5* , почивка в анталия , turcia ranni zapisvania , side royal luxury hotel & spa 5* , турция , pochivki side , ekskurzii sys samolet , препоръчайте ми хотел в сиде , tui magic life jacaranda 5* , лято в анталия , flora garden beach 5* , ранни записвания , top travels , семейни почивки , екскурзии от софия , pochivki liato 2021 , oferti turcia , diamond premium hotel & spa 5 * , хубав хотел в анталия , turcia 2021 , palm world side resort&spa 4*+ , liato 2021 , софия , pochivki side antalia , pochivki ranni zapisvania , seaden sea world resort & spa 5 * , хотел , почивки лято 2021 , варна , екскурзия , ekskurzii side , pochivka side , почивка в анталия , pochivka v side ot sofia , ekskurzii antalia , seher resort & spa 5 * , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , сиде , море , сиде , antalia , ниски цени , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , сиде екскурзии , side royal palace 5 * , ekskurzii antalia , ekskurzii i pochivki 2021 , почивка сиде , хит цена , анталия , турция ранни записвания , анталия , лято в сиде , екскурзии сиде , лято 2021 в турция , самолетна почивка в анталия , side corolla hotel 4 * , манавгат , топ травелс , екскурзия 2021 , toptravels , почивка 2021 сиде анталия , side aquamarin resort & spa 4* , на море , екскурзии ранни записвания , анталия ранни записвания , pochivki antalia , лято 2021 сиде , ранни записвания турция 2021 , oferti antalia , почивка сиде , хотели в сиде , top oferti , почивки анталия , pochivka v antaliya , kamelya fulya hotel 5 * , side oferti , kaya side 5* , ранни записвания турция , анталия ранни записвания , pochivki turcia , pochivki sys samolet , сиде , почивка сиде , top travels , почивки турция , nil bahir resort & spa 5 * , barut hemera 5 * , paloma finesse side 5* , екскурзии сиде , оферти , почивка сиде , екскурзии ранни записвания
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах