Уикенд в Малта 2022 Дати на заминаване всеки петък от 01.04 до 28.10.2022/3 нощ         Екскурзия Дубай – 8 дни + 3 екскурзии и 4 вечери включени в цената Полети всеки вторник и събота от 03.09 до 29.10.2022/7 нощ         Септемврийски празници в Малта 2022 Периоди 02.09 - 05.09 / 23.09 - 26.09.2022/3 нощ         

Почивка в Сиде, Турция със самолет от София

Оферта номер: П64271
Вид транспорт: Самолет Самолет
6 дни/ 5 нощи
6 дни-5 нощувки
Почивка в Турция
Цена от: 657.16 лв
РЕЗЕРВИРАЙ


Програма
Програма
Ден 1

Отпътуване с чартърен полет София-Анталия-София. Кацане на летище Анталия и посрещане от представител на фирмата партньор. Групов трансфер до избрания хотел. Настаняване в хотела след 14.00 ч.


Ден 2

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.


Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.


Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.


Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.


Ден 6

Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Анталия в обявения час. Полет за София.

Цената включва
Чартърен полет София - Анталия - София с включени летищни такси в размер на 69 евро и багаж до 18 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен на човек
5 нощувки в хотел по избор
Трансфер летище - хотел - летище
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Изпращане на летището от представител на TO
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)

Цената не включва
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Такса гориво (виж забележката по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

 

Описание / Транспорт

Заминаване XC186  София 13:40 – Анталия 15:15
Тип самолет: Boeing 737
Адрес на авиокомпанията:Guzeloluk Mah. 1879 Sok.№148, Antalya/Turkey
Авиокомпания: CORENDON AIRLINES
Връщане      VBB5104 Анталия 14:30  - София - 16:30
Тип самолет: MD82
Адрес на авиокомпанията: гр. София, 1574, бул."Шипченски проход" №63
Авиокомпания: ALK Airlines

 

  • Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.

Информация за трансфера:

  • Трансферът е с продължителност около 2.5 часа в посока, в зависимост от местоположението на хотела.
  • Възможност за доплащане за индивидуален - директен трансфер до хотела, с предварителна заявка към агенцията.

ЛЯТО 2022, САМОЛЕТНА ПРОГРАМА ОТ СОФИЯ ДО АНТАЛИЯ

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ 

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 30 % от пакетната цена.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита при оставащи не по-малко от 25 дни преди датата на отпътуване.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 30 % от пакетната цена.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Туроператорът настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

 

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ РЕЗЕРВАЦИИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ,  ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

  • При резервации с включени отстъпки за хотелско настаняване, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

  • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
  • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
  • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.
Визов режим: няма изисквания за визи.

Такса гориво: Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите. Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – София – 600 долара на тон, Анталия– 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София – Анталия, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Анталия- София .

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

  • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
  • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за хотелско настаняване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
При резервации с отстъпки за хотелско настаняване в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет с отстъпки за хотелско настаняване губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за хотелско настаняване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените по пакети с включени отстъпки за хотелско настаняване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.Основна информация и допълнителни услуги

 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден задграничен паспорт!

05/06

Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
pochivki liato 2022 , анталия , хотели в сиде , royal dragon hotel 5 * , самолетна почивка в анталия , почивка в сиде, анталия , сиде 2022 , niski ceni , стара загора , kamelya k club hv-1 , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , crystal admiral resort suites & spa 5 * , автобусна програма , анталия , antalia , софия , сиде , tui blue barut andiz 4* , на море , kaya side 5* , tui magic life jacaranda 5* , niski ceni , почивка сиде , seher resort & spa 5 * , екскурзии сиде , турция , анталия , казанлък , turquoise hotel side 5* , екскурзия до турция , barut b suites 4 * , почивки сиде , екскурзии турция , екскурзии турция , arum barut collection 5* , flora garden beach 5* , сиде оферти , pochivka 2022 , hotels , сиде , лято , ekskurzia , почивка сиде , top travels , турция , toptravels.bg , toptravels.bg , екскурзии сиде , анталия , стара загора , почивка сиде , почивки анталия , ekskurzii ranni zapisvania , all inclusive , side ekskurzii , сиде , side town by zhotels 4* , анталия , екскурзия , euphoria palm beach resort hv-1 , екскурзии ранни записвания , екскурзия в сиде , orfeus park 4+* , pochivki antalia , alva donna beach resort comfort 5 * , бургас , venus 4* , side aquamarin resort & spa 4* , ekskurzii antalia , почивки в анталия , club aqua plaza , почивки анталия , хасково , hoteli , топ оферти , oferti antalia , semeini pochivki , seher sun beach hotel 4 * , пловдив , club-nena-hv-1/5* , ekskurzia do , алания , oferti top travels , почивка в сиде , liato 2022 , oferti , лято 2022 в турция , von resort elite 5* , more , почивка сиде , екскурзии турция , екскурзии със самолет , pochivka v turcia , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , cesars resort side 5 * , hoteli , екскурзии от софия , side , хасково , toptravels , bosphorus sorgun hotel 5* , pochivki antalia , pochivka na more , all inclusive , barut sorgun 5 * , хотел в сиде , екскурзия , pochivki top travels , лято 2022 в сиде , ekskurzii ot sofia , почивки сиде , почивки в турция 2022 , pochivki , ekskurzii antalia , сиде , palm world side resort&spa 4*+ , почивки в турция 2022 , pochivka v side ot sofia , club aqua plaza , armas bella sun 4 * , габрово , ekskurzia 2022 , почивки турция , програми , oferti turcia , почивки , barut hemera 5 * , club hotel turan prince world 5 * , топ травелс , pochivki side , antalia , лято , pochivka , екскурзии сиде , почивка в сиде, анталия , оферти , екскурзия на ниска цена , ранни записвания , oferti za ekskurzii , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , почивка сиде , turcia 2022 , промоция , toptravels , хит цена , ниски цени , silence beach resort 5 * , топ травелс , ekskurzii , анталия , почивка в турция , top oferti , nil bahir resort & spa 5 * , още оферти от топ травелс , в. търново , препоръчан хотел , хотели , екскурзии сиде , манавгат , екскурзии турция , оферти , почивка сиде , von resort golden coast 5* , почивки анталия , автобусна програма , ekskurzii antalia , екскурзии анталия , оферти турция , екскурзии анталия , оферти за екскурзии , bieno club sunset hotel & spa 5* , хотели в сиде , plazh , почивка в анталия , oz hotels side premium 5 * , ekskurzii side , pochivka v antaliya , манавгат , почивка 2022 , анталия , екскурзии анталия , ниски цени , сиде 2022 , екскурзии анталия , оферти , paloma finesse side 5* , top travels , бургас , почивка сиде , почивка на море , pochivka 2022 , почивки турция , почивки в анталия , ranni zapisvania , турция , анталия ранни записвания , pochivki side , топ травелс , варна , манавгат , pochivka v antaliya , бургас , оферти анталия , екскурзия до турция , варна , почивки сиде , ekskurzia do , pochivki antalia , казанлък , екскурзии турция , почивка сиде , pochivki antalia , seaden valentine resort & spa 5 * , промоция , 2022 , ekskurzii side , екскурзии анталия , почивка в сиде , ekskurzii side , оферти за ранни записвания , промоция , club aqua plaza , pochivki antalia , почивки ранни записвания , ekskurzii side , toptravels , семейни почивки , pochivki ot sofia , сиде ранни записвания , лято 2022 , почивки и екскурзии 2022 , pochivki side , pochivka v side ot sofia , почивка в сиде, анталия , самолетна почивка в анталия , programi ot top travels , почивка в турция , seamelia beach resort & spa 5 * , топ оферти , ekskurzii antalia , почивка сиде , ekskurzia 2022 , екскурзии турция , semeini ekskurzii , екскурзия 2022 , почивки сиде , turcia , лято 2022 в турция , почивки топ травелс , почивка в анталия , pochivki side , почивка сиде , хубав хотел в анталия , лято 2022 , programi ot top travels , турция , почивка сиде , side oferti , алания , екскурзия на ниска цена , von resort golden beach hv-1 , сиде 2022 , почивка на море , pochivki turcia , почивки и екскурзии 2022 , pochivka , екскурзия 2022 , екскурзии турция , seaden sea planet resort & spa 5 * , oferti za pochivki , пловдив , информация от топ травелс , почивка сиде , турция , екскурзия в сиде , crystal palace luxury resort & spa 5 * , в. търново , хит цена , pochivki side , почивка 2022 , алания , почивки турция , diamond premium hotel & spa 5 * , препоръчайте ми хотел в сиде , all inclusive , варна , ekskurzii sys samolet , ekskurzii antalia , оферти топ травелс , semeini ekskurzii , почивка в сиде , почивки турция , почивка на ниска цена , почивки анталия , габрово , почивка сиде , paloma oceana resort 5* , hotels , почивки турция , лято 2022 в сиде , side royal palace 5 * , лято 2022 , j'adore deluxe hotel & spa 5* , турция 2022 , екскурзии лято 2022 , toptravels , почивки турция , екскурзии , pochivki sys samolet , препоръчайте ми хотел в сиде , ekskurzii antalia , екскурзии сиде , toptravels , pochivka v turcia , ekskurzia , самолетна почивка в анталия , top travels , 2022 , ekskurzia v turciq , екскурзии анталия , на море , pochivki side , екскурзии сиде , почивка сиде , хотел в сиде , ekskurzii turcia , ekskurzii side , ekskurzii i pochivki 2022 , почивки със самолет , ekskurzii liato 2022 , почивки сиде , пловдив , екскурзии топ травелс , сиде почивки , side royal luxury hotel & spa 5* , казанлък , kamelya selin hotel 5 * , почивка в сиде , pochivka v side ot sofia , информация от топ травелс , оферти за почивки , kamelya fulya hotel 5 * , почивка в анталия , почивки анталия , top oferti , хубав хотел в анталия , pochivki antalia , почивки анталия , турция ранни записвания , плаж , turcia ranni zapisvania , почивка сиде , почивка на ниска цена , antalia ranni zapisvania , ekskurzii antalia , ekskurzii i pochivki 2022 , в. търново , ekskurzii top travels , почивка в сиде , почивка в сиде , екскурзии анталия , ниски цени , почивки анталия , turcia ranni zapisvania , софия , анталия , side ranni zapisvania , pochivka na more , ekskurzii side , габрово , резервирайте при нас , ниски цени , почивка в анталия , pochivka v antaliya , paloma oceana resort 5* , почивка в анталия , ekskurzia v turciq , voyage sorgun 5 * , oferti za ranni zapisvania , почивка в сиде , pochivki antalia , ниски цени , резервирайте при нас , турция , toptravels , автобусна програма , почивки турция , seaden sea world resort & spa 5 * , side corolla hotel 4 * , top travel , почивка сиде , хасково , хит цена , хотел , diamond beach hotel & spa 5 * , стара загора , хотели , препоръчан хотел , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , pochivki ranni zapisvania , почивка в сиде , още оферти от топ травелс , почивки сиде , side pochivki , сиде екскурзии , програми , море , хотел , почивки лято 2022 , почивки от софия , top travel , elysium elite hotel & spa 4* , софия , турция ранни записвания
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах