Екскурзия Дубай – 8 дни + 4 екскурзии и 4 вечери включени в цената Целогодишно 2021/7 нощ         Екскурзия Дубай – 5 дни + 4 екскурзии и 4 вечери включени в цената Заминаване всеки понеделник през Февруари и Март и всеки вторник през Април и Май 2021         Уикенд в Малта 2021 Дати на заминаване всяка събота от 13.02 до 27.03.2021 и всеки петък от 02.04 до 17.12.2021/3 нощ         

Сиде, Анталия Лято 2021 самолет от София в събота

Оферта номер: П64271
Вид транспорт: Самолет Самолет
7 дни/ 5 нощи
7 дни-5 нощувки
Почивка в Турция
Цена от: 578.93 лв
РЕЗЕРВИРАЙ


Програма
Описание

ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 50 ЛЕВА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ДОПЛАТИ 25 ДНИ ПРЕДИ ОТПЪТУВАНЕ“

Кампанията е валидна за резервации направени до 15.03.2021.

Програма
Ден 1

Отпътуване с чартърен полет София-Анталия-София. Кацане на летище Анталия и посрещане от представител на фирмата партньор. Групов трансфер до избрания хотел. Настаняване в хотела след 14.00 ч.


Ден 2

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.


Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.


Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.


Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.


Ден 6

Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Анталия в обявения час. Полет за София.

В цената се включва

Чартърен полет София - Анталия - София с включени летищни такси и багаж до 20 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен
5 нощувки в хотел по избор
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Изпращане на летището от представител на TO
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)

В цената не се включва
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Такса гориво (виж забележката по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

 


Описание / Транспорт

Заминаване VBB6003    София 14:00 – Анталия 15:30
Връщане      VBB4002   Анталия 12:30  - София - 14:00
Тип самолет:    MD-82
Адрес на авиокомпанията:    гр. София 1574, бул. Шипченски проход №63
Авиокомпания:    ALK Airlines

 • Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.

Информация за трансфера:

 • Трансферът е с продължителност около 2.5 часа в посока, в зависимост от местоположението на хотела.
 • Възможност за доплащане за индивидуален - директен трансфер до хотела, с предварителна заявка към агенцията.

Основна информация и допълнителни услуги

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 15.03.2021 от КАМПАНИЯТА „Плати 50 лева при записване и доплати 25 дни преди отпътуване“.

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 50 лева на възрастен.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 50 лева на възрастен.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Емералд Травел България настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПО РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2021 НАПРАВЕНИ ОТ 16.03.2021:

 • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване, с изключение на текущите кампании.
 • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

 • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

 • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
 • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
 • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Такса гориво: Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите. Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – София – 600 долара на тон, Анталия – 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София – Анталия, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Анталия - София.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

 • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
 • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 5 нощувки се ползват 5 закуски, 5 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените за ранно записване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.

 НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден задграничен паспорт!

05/03

Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
ниски цени , анталия , лято 2021 в сиде , хасково , почивка сиде , ekskurzii sys samolet , оферти топ травелс , pochivki side , seaden sea world resort & spa 5 * , pochivki side , pochivki ranni zapisvania , turcia ranni zapisvania , анталия , море , почивки сиде , semeini pochivki , лято , pochivki antalia , kaya side 5* , хасково , бургас , манавгат , ekskurzia v turciq , екскурзии анталия , анталия , още оферти от топ травелс , antalia ranni zapisvania , почивка в сиде , екскурзия , side royal luxury hotel & spa 5* , лято , voyage sorgun 5 * , почивки в турция 2021 , казанлък , seaden valentine resort & spa 5 * , хотели в сиде , silence beach resort 5 * , оферти анталия , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , алания , лято 2021 в турция , more , лято 2021 , анталия , ekskurzii antalia , почивка сиде , club-nena-hv-1/5* , почивки турция , екскурзия 2021 , препоръчан хотел , самолетна почивка в анталия , oz hotels side premium 5 * , почивка сиде , анталия , екскурзия 2021 , oferti , хотел , pochivki antalia , автобусна програма , ниски цени , почивка в анталия , информация от топ травелс , турция , почивка на ниска цена , програми , екскурзии турция , топ оферти , почивки турция , pochivki antalia , venus 4* , почивки топ травелс , пловдив , анталия , diamond beach hotel & spa 5 * , oferti za pochivki , екскурзия в сиде , ekskurzia do , промоция , почивки анталия , semeini ekskurzii , в. търново , почивка в анталия , турция , pochivka 2021 , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , почивки сиде , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , софия , von resort golden beach hv-1 , top oferti , препоръчайте ми хотел в сиде , почивки ранни записвания , pochivki side , почивка сиде , palm world side resort&spa 4*+ , tui blue barut andiz 4* , топ оферти , toptravels , почивка сиде , хит цена , side royal palace 5 * , екскурзии топ травелс , club aqua plaza , diamond premium hotel & spa 5 * , почивка в сиде , сиде 2021 , ekskurzii ranni zapisvania , pochivka , ekskurzii top travels , pochivka v turcia , екскурзии ранни записвания , екскурзии , alva donna beach resort comfort 5 * , манавгат , toptravels , екскурзии анталия , екскурзии турция , софия , programi ot top travels , ekskurzii i pochivki 2021 , toptravels , почивка в сиде , ekskurzii side , all inclusive , екскурзия до турция , екскурзия , почивка на море , почивки турция , почивки анталия , екскурзии турция , pochivki antalia , pochivka v side ot sofia , ekskurzii side , сиде , габрово , турция ранни записвания , почивка сиде , препоръчайте ми хотел в сиде , ekskurzii side , габрово , oferti antalia , почивка в сиде , плаж , сиде оферти , pochivka , екскурзия до турция , екскурзии анталия , pochivki antalia , лято 2021 , pochivka v antaliya , почивка сиде , почивки сиде , почивка в анталия , почивка в сиде, анталия , почивка сиде , 2021 , почивка сиде , paloma finesse side 5* , стара загора , orfeus park 4+* , още оферти от топ травелс , ekskurzia do , екскурзии анталия , сиде 2021 , side , ниски цени , ekskurzii antalia , турция 2021 , софия , oferti turcia , ниски цени , hoteli , почивки в анталия , почивки от софия , pochivki antalia , kamelya k club hv-1 , semeini ekskurzii , почивка сиде , hoteli , почивки в анталия , почивка в сиде, анталия , top travels , side ranni zapisvania , оферти , pochivki top travels , оферти за ранни записвания , royal dragon hotel 5 * , казанлък , ekskurzii turcia , топ травелс , side ekskurzii , хубав хотел в анталия , програми , cesars resort side 5 * , turcia ranni zapisvania , antalia , all inclusive , top oferti , на море , оферти за почивки , antalia , оферти , манавгат , информация от топ травелс , ranni zapisvania , почивки турция , хит цена , екскурзии анталия , топ травелс , в. търново , почивка на море , почивки сиде , tui magic life jacaranda 5* , pochivki turcia , почивка в сиде , резервирайте при нас , почивка в турция , ekskurzia , 2021 , екскурзия на ниска цена , seher resort & spa 5 * , programi ot top travels , ekskurzia v turciq , в. търново , почивка сиде , ekskurzii ot sofia , seher sun beach hotel 4 * , ekskurzii antalia , сиде , почивка в сиде , стара загора , екскурзии турция , почивки турция , екскурзии със самолет , автобусна програма , side pochivki , варна , side town by zhotels 4* , ekskurzii i pochivki 2021 , liato 2021 , варна , екскурзии турция , почивка сиде , почивка в сиде , турция ранни записвания , почивки анталия , почивка в турция , oferti top travels , barut hemera 5 * , екскурзия на ниска цена , почивка 2021 , екскурзии турция , хубав хотел в анталия , kamelya selin hotel 5 * , лято 2021 в турция , автобусна програма , toptravels , бургас , хотели , ekskurzii antalia , почивка 2021 , лято 2021 в сиде , екскурзии сиде , pochivki sys samolet , ekskurzia 2021 , почивка в сиде , pochivki side , pochivki liato 2021 , турция , сиде 2021 , ранни записвания , сиде , toptravels.bg , почивки сиде , ekskurzii antalia , turcia , екскурзии от софия , резервирайте при нас , barut sorgun 5 * , ekskurzii , side corolla hotel 4 * , top travel , ekskurzii side , казанлък , сиде ранни записвания , почивки турция , екскурзии сиде , pochivka 2021 , екскурзии сиде , ekskurzii side , екскурзии анталия , j'adore deluxe hotel & spa 5* , top travels , анталия ранни записвания , сиде екскурзии , оферти турция , von resort golden coast 5* , почивки турция , pochivki , pochivki side , niski ceni , почивки анталия , хит цена , почивки сиде , paloma oceana resort 5* , хотел в сиде , pochivka v side ot sofia , почивки анталия , на море , пловдив , side aquamarin resort & spa 4* , стара загора , elysium elite hotel & spa 4* , самолетна почивка в анталия , екскурзии сиде , почивка в анталия , turquoise hotel side 5* , самолетна почивка в анталия , екскурзии лято 2021 , топ травелс , toptravels , бургас , семейни почивки , crystal palace luxury resort & spa 5 * , алания , ekskurzii antalia , турция , flora garden beach 5* , анталия , почивка сиде , crystal admiral resort suites & spa 5 * , pochivka v antaliya , pochivka na more , oferti za ranni zapisvania , side oferti , оферти за екскурзии , club aqua plaza , габрово , euphoria palm beach resort hv-1 , хотел , turcia 2021 , kamelya fulya hotel 5 * , top travel , pochivka v side ot sofia , хасково , почивки анталия , armas bella sun 4 * , oferti za ekskurzii , pochivka na more , pochivki ot sofia , екскурзии сиде , екскурзии сиде , лято 2021 , почивка на ниска цена , ekskurzii liato 2021 , hotels , почивки и екскурзии 2021 , pochivka v antaliya , почивка в анталия , pochivka v turcia , all inclusive , екскурзия в сиде , ekskurzia , почивки лято 2021 , von resort elite 5* , hotels , почивка сиде , paloma oceana resort 5* , почивка в сиде, анталия , почивка сиде , toptravels , хотели в сиде , plazh , турция , екскурзии анталия , toptravels.bg , почивка сиде , промоция , ekskurzia 2021 , nil bahir resort & spa 5 * , ekskurzii side , club hotel turan prince world 5 * , промоция , сиде почивки , почивки в турция 2021 , почивки със самолет , оферти , top travels , екскурзии турция , barut b suites 4 * , варна , почивки анталия , почивки , seamelia beach resort & spa 5 * , ниски цени , сиде , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , анталия , хотел в сиде , препоръчан хотел , pochivki side , pochivki antalia , club aqua plaza , arum barut collection 5* , seaden sea planet resort & spa 5 * , bieno club sunset hotel & spa 5* , почивки и екскурзии 2021 , хотели , алания , bosphorus sorgun hotel 5* , niski ceni , турция , пловдив , ekskurzii antalia
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах