Уикенд в Малта 2021 Дати на заминаване всяка събота от 13.02 до 27.03.2021 и всеки петък от 02.04 до 17.12.2021/3 нощ         Почивка в Канкун, Мексико 2021 Полети всеки понеделник от Януари до Април/7 нощ - Ранни записвания         Екскурзия Дубай – 8 дни + 4 екскурзии и 4 вечери включени в цената Целогодишно 2021/7 нощ         

Мармарис Лято 2021 самолет от София в събота

Оферта номер: П64272
Вид транспорт: Самолет Самолет
8 дни/ 7 нощи
Чартърен полет /8 дни-7 нощувки
Кампанията „Плати 25 евро при записване и вземи допълнителна отстъпка 25 евро при доплащане“ е валидна за резервации направени до 31.12.2020.
Цена от: 426.37 лв
РЕЗЕРВИРАЙ


Програма
Описание

ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 25 ЕВРО ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ВЗЕМИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА 25 ЕВРО“

Кампанията „Плати 25 евро при записване и вземи допълнителна отстъпка 25 евро при доплащане“ е валидна за резервации направени до 31.12.2020.


Описание / Транспорт

Заминаване  VBB 6001   09:00 София - 10:30 Милас
Връщане      VBB 6002   11:30 Милас -  13:00 София

Тип самолет:    MD 82
Адрес на авиокомпанията:    гр. София,  бул. "Шипченски проход"  № 63
Авиокомпания: ALK Airlines

 • Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.

Информация за трансфера:

 • Трансферът е с продължителност межд 2 ч. до 2.30 ч в посока, в зависимост от местоположението на хотела.
 • Възможност за доплащане за индивидуален - директен трансфер до хотела, с предварителна заявка към агенцията.


ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 25 ЕВРО ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ВЗЕМИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА 25 ЕВРО“

Кампанията „Плати 25 евро при записване и вземи допълнителна отстъпка 25 евро при доплащане“ е валидна за резервации направени до 31.12.2020.


Цената включва
-Чартърен полет София - Бодрум - София с включени летищни такси и багаж до 20 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен
-7 нощувки в хотел по избор
-Групов трансфер летище - хотел - летище
-Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
-Изпращане на летището от представител на TO
-Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)

Цената не включва
-Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
-Такса гориво (виж забележката по- долу)
-Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
-Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
-Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

Информация за туристическия пакет

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.12.2020 от КАМПАНИЯТА  „Плати 25 евро при записване и вземи допълнителна отстъпка 25 евро при доплащане на пълната сума“.

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 25 евро на възрастен.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.
1.3 При заплащане на пълната сума депозитът от 25 евро на възрастен, ще бъде приспаднат като допълнителна отстъпка от общата стойност на пътуването.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 30 лева на възрастен.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Емералд Травел България настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПО РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2021 НАПРАВЕНИ ОТ 01.01.2021:

 • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване, с изключение на текущите кампании.
 • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

 • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

 • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
 • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
 • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Място, дата и часове на отпътуване:

 • Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
 • Тръгване от Варна в приблизителни часове от 12.00 до 16.00 ч.
 • Връщане от Кушадасъ в приблизителни часове от 15.00 до 18.30 ч
 • Продължителността на пътуването е около 16-18 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.·        
 • В пътуването е включен транспорт с ферибот на Дарданелите, като качването на същия е в съответствие с техническата възможност и работните часове на плавателното средство.
 • Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

 • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
 • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
-Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
-При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
-Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
-При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
-Резервацията се счита за валидна само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
-Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: [email protected] и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
-Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
-При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
-При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
-Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
-Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
-Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 5 нощувки се ползват 5 закуски, 5 вечери или същия брой обяди и междинни хранения в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
-Всеки хотел определя индивидуално ценитеи условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
-Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
-Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
-При несъвпадащи фамилии на децата и родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
-Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
-Поради динамиката на ценообразуване, цените за ранно записване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.

05/11/02
Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
екскурзия през великден , турция 2021 , турция почивки , turunc resort hotel 5* , 2021 хит , почивка 7 нощ. , top travels , почивка седем нощувки , samoletni pochivki , marmaris pochivki , турция 2021 , почивки мармарис , avtobusna pochivka , автобусна почивка турция , хотел 5 звезди мармарис , на море в мармарис , лято 2021 в турция , автобусни почивки 2021 , golden rock beach 5* , великден 2021 , почивки турция мармарис , мармарис автобус 2021 , медицинска застраховка , мармарис екскурзии , sesin hotel 4* , class beach 2*+ , turcia pochivki , почивки турция мармарис , ранни записвания , курорти турция , комбинирана за мармарис , kleopatra ada beach hotel 4* , лято 2021 в мармарис , diana hotel 3* , po4ivka v turcia , ekskurzii ot sofia , 7 нощувки в мармарис , егейска турция , курорт мармарис , begonville 3* , 2021 ранни записвания , автобусни почивки мармарис 2021 , marmaris , ранни записвания лято 2021 турция , kombinirana programa , мармарис , ranni zapisvania , ранни записвания , почивка през великден , екскурзии от софия , мармарис лято 2021 , памук кале , мармарис 2021 , почивки от софия , мармарис ранни записвания 2021 , cihanturk hotel 3* , почивки мармарис , почивка в мармарис , ексурзия през май , екскурзии , avtobus 2021 , турция екскурзии , самолетни почивки , turunc premium 5* , интересна турция , sentido orka lotus beach 5* , grand pasa hotel 5* , hotel tropical hotel 4*, standard , po4ivka v marmaris , ideal pearl 4* , marmaris park 4* , хотели 3 звезди мармарис , почивки мармарис лято 2021 , автобусни почивки турция , turcia , ранни записвания , през великден в турция , автобусна почивка 2021 , top travels , lqto v turciq 2021 , мармарис почивки , комбинирани почивки до турция , автобусна почивка мармарис , хотел 3 звезди мармарис , екскурзия до мармарис , отиваш с автобус връщаш се със самолет , turcia ekskurzii , мармарис , emre hotel 4* , оферти за ранни запивания , мармарис лято 2021 , pochivki marmaris , мармарис с автобус , club turban 5* , почивки турция , hotel labranda loryma resort 5*, standard , лято 2021 в мармарис , hotel labranda loryma resort 5*, standard , top , екскурзии , почивка през май , курортите на трция , ниски цени , tropical beach hotel 4* , лято 2021 , хотел 4 звезди мармарис , оферти , промоции мармарис 2021 , 2021 в курорти в турция , празници в турция , hotel grand pasa hotel 5*, premium , лято в турция , почивки лято 2021 турция , mirage world hotel 4* , oferti , pochivki ot sofia , ranni zapisvania , почивки мармарис , почивки мармарис , оферти , club marmaris palace hv1 * , ranni zasisavqniq 2021 marmaris , hotel sesin hotel 4*, standard , автобусна почивка , почивка в мармарис , топ травелс , почивки , munamar beach resort 4* , автобус мармарис от варна , marmaris ot varna avtobus , orka nergis beach 3* , avtobusna pochivka , green nature resort & spa 5* , турция , почивки от софия , hotel grand yazıcı club marmaris palace 5* , почивка до , море и почивка , лято 2021 , emre beach 5* , ниски цени , самолетни почивки , турция , turcia pochivki , hotel кaya maris hotel 4* standart , marmaris turciq po4ivka 2021 , pochivka marmaris , почивка в мармарис , marmaris 2021 , почивка до мармарис , hotel grand pasa hotel 5*, premium , почивки мармарис , слънчева турция , pochivka marmaris , marmaris , po4ivka v marmaris , pochivki ot sofia , майски празници , begonville beach 3* , samoletni ekskurzii , turcia ekskurzii , рани записвания 2021 , мармарис лято , лято 2021 в мармарис , samoletni ekskurzii , изгодни цени , почивки турция , автобус мармарис 2021 , почивки мармарис лято , почивка в турция , ideal piccolo hotel 4* , hotel grand yazıcı club marmaris palace 5* , hotel elegance hotels international 5*, premium , автобусна почивка , ekskurzii , pochivka marmaris , мармарис , почивка мармарис , организирана екскурзия , hoteli v turcia , top travels , почивка в турция , почивка в мармарис , автобусна почивка в турция , pasa beach hotel 4* , cosmopolitan resort hotel 4* , мармарис почивки , marmaris ekskurzii , ekskurzii ot sofia , honeymoon hotel marmaris 3* , почивка в мармарис , pochivka marmaris , хотели в турция , pochivki , мармарис почивки , travels 2021 , deal prime beach 5* , hotel maris beach hotel 3*, standard , почивка в турция , hotel tropical hotel 4*, standard, автобусна почивка мармарис , промоция цени , екскурзии от софия , комбинирани почивки , niski ceni , marmaris , samoletni pochivki , ранни записвания лято 2021 мармарис , всяка седмица в турция , самолетни екскурзии , почивки , автобусни почивки , marmaris ekskurzii , автобусна програма , pochivki , 2021 май почивка в турция , white city beach hotel 4* , турция екскурзии , рани записванния за турция , casa blanca beach 4* , почивка лято 2021 в мармарис автобус , мармарис екскурзии , лято 2021 в турция , отстъпки лято 2021 мармарис , хотели 4 звезди мармарис , турция лято 2021 , хотели 5 звезди мармарис , oferti za ranni zapisvania , hotel elegance hotels international 5*, premium , marmaris pochivki , почивка със 7 нощувки , почивка през юни , на екскурзия през лятото , 2021 na more v marmaris , letoile 4* , ideal panorama hv (4*) , почивка с 7 нощувки , pochivki turcia , ниски цени с автобус , почивки 2021 , lqto 2021 turciq , почивки турция , hotel sesin hotel 4*, standard , ниски цени , ekskurzii , oferti za ranni zapisvania , екскурзия с автобус , turcia , ниски цени за мармарис , turcia , po4ivka s avtobus , оферти за ранни запивания , hotel maris beach hotel 3*, standard , ekskurzia do marmaris , самолетни екскурзии , почивка в мармарис с автобус , почивка в турция , дайвинг в турция , oferti , хотели по програмата , poseidon 4* , турция почивки , на море в мармарис , po4ivka v ku6adasa , почивки мармарис лятo 2021 , на почивка на море , niski ceni , почивка мармарис , мармарис автобус 2021 , топ травелс , почивки мармарис , мармарис почивки , hotel кaya maris hotel 4* standart , почивка през лятото
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах