Екскурзия Дубай – 8 дни + 3 екскурзии и 4 вечери включени в цената Полети всеки вторник и събота от 03.09 до 29.10.2022/7 нощ         Уикенд в Малта 2022 Дати на заминаване всеки петък от 01.04 до 28.10.2022/3 нощ         Септемврийски празници в Малта 2022 Периоди 02.09 - 05.09 / 23.09 - 26.09.2022/3 нощ         

Почивка в Белек, Турция с автобус от Варна

Оферта номер: П64273
Вид транспорт: Автобус Автобус
9 дни/ 7 нощи
9 дни-7 нощувки

Цена от: 469.59 лв
РЕЗЕРВИРАЙ


Програма
Ден 1

Отпътуване от Варна, Обзор, Слънчев бряг, Бургас, Малко Търново по маршрут ГКПП "Малко Търново" - Анталия. Нощен преход.

Ден 2

Пристигане на сутринта в съответния хотел. Настаняване след 14:00 ч. Свободно време.


Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.


Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.


Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.


Ден 6

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.


Ден 7

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.


Ден 8

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.


Ден 9

Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Нощен преход. Пристигане в България на следващия ден.

Цената включва
Транспорт с автобус по описания маршрут с включени пътни и магистрални такси
7 нощувки в хотел по избор
Багаж до 30 кг. на човек, разпределен в максимум 2 куфара
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Представител на ТО по време на пътуването
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)

Цената не включва
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

 

Описание / Транспорт

Условия за пътуване по програмата за Белек със 7 нощувки:

  • От Варна, Обзор, Слънчев бряг, Бургас, Малко Търново - тръгване за всички обявени дати.

Информация за пътуване:

  • Продължителност на пътуването: от Варна до Белек - 1285 км.
  • Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TО се потвърждават два дни преди отпътуването.


УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПО РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2022:

1. Плащания:
• 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване.
• Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.
• Плащането се извършва в лева, в брой или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита при оставащи не по-малко от 25 дни преди датата на отпътуване.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 30 % от пакетната цена.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Туроператорът настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

  • отстъпките за хотелско настаняване, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

  • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
  • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
  • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.
Визов режим: няма изисквания за визи.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

  • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
  • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за хотелско настаняване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
При резервации с отстъпки за хотелско настаняване в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет с отстъпки за хотелско настаняване губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за хотелско настаняване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените по пакети с включени отстъпки за хотелско настаняване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.

 

 
Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
море , cesars temple , оферти , granada luxuryselectum family resort , прекрасни плажове , maritim pine beach resort , ic hotels santai family resort 5 * , club asteria belek , белек 2022 , samoletna ekskurziq , кристална вода , belek ekskurzii , antalia , почивка в егейско море , анталия , susesi luxury resort , почивки от софия , oferti za ekskurzii , belek sys samolet , port nature luxury resort hotel & spa 5 * , niski ceni za turciq s samolet , pochivki , оферти турция , самолетни почивки турция , анталия лято 2022 , семейни екскурзии , adam & eve hotel 5 * , дълги плажове , belek ranni zapisvania , top travels , екскурзии , pqsak , почивка в белек , ekskurziq , екскурзии ранни записвания , tui blue belek , почивка в белек , ela quality resort , белек летни почивки , хит ниски цени , titanic deluxe golf belek 5 * , ekskurzii sys samolet , selectum luxury resort , турция , екскурзии топ травелс , kaya belek 5 * , самолетна почивка , ниски цени , belek , papillon belville , почивка в турция , ekskurzii ranni zapisvania , почивки ранни записвания , sirene belek hotel , throne seagate , more , pochivki ranni zapisvania , sensitive premium resort & spa , belek , limak arcadia golf , & resort , ekskurzii turcia , семейни почивки , оферти за ранни записвания , po4ivka s samolet , турция 2022 , oferti , port nature luxury resort 5* , limak atlantis , oferti top travels , rixos premium belek , belek pochivki , турция ранни записвания , 2021 ниски цени , чартърни полети белек , susesi luxury resort 5 * , crystal tat beach , екскурзии със самолет , deluxe hotel , pochivki sys samolet , белек оферти , beach resort , antalia ot sofia , анталия със самолет , екскурзии ранни записвания , лято 2022 , cornelia deluxe resort , екскурзия , антaлия летни , belek , limak arcadia hotel & resort 5 * , antalia , hoteli , почивка в белек 2022 , ranni zapisvania 2022 , екскурзии , belek , оферти за ранни записвания , gloria verde resort , белек , sirene belek hotel 5 * , more , crystal waterworld resort & spa 5 * , gural premier belek 5* , crystal paraiso verde , club mega saray , oferti za ranni zapisvania , почивки лято 2022 , kirman belazur , granada luxury belek 5 * , belek oferti , crystal waterworld resort & spa , белек от софия , ekskurzii top travels , ниски цени , ekskurzii , почивки със самолет , egeisko more , топ травелс , crystal boutique beach resort 5 * , vera club hotel mare 5 * , gloria serenity resort , ekskurzii liato 2022 , самолетна екскурзия , pochivki ot sofia , plazh , pochivki top travels , белек почивки , bellis deluxe hotel 5* , оферти , papillon zeugma , adora golf resort , 4artarna programa , 2022, crystal paraiso verde resort& spa 5* , belek ranni zapisvania , ранни записвания 2022 , aydinbay queens palace , анталия ранни записвания , top destinacii , ekskurzii ot sofia , авиокомпания , belek, antalia , top po4ivka , почивка , почивка в белек със самолет , rixos premium belek 5* , оферти за почивки , rixos premium belek 5* , самолетни почивки 2022 , турция ранни записвания , белек със самолет , кристално море , antalia ranni zapisvania , alva donna exclusive hotel & spa 5 * , курорти в турция , kaya palazzo golf resort , белек ранни записвания , orange county belek , kaya belek , собствен транспорт , belek liato 2022 , екскурзии от софия , ситен пясък , alva donna exclusive hotel & spa 5 * , екскурзии със самолет , топ травелс , плажове в турция , antalia pochivki , throne seagate belek hotel 5 * , екскурзии лято 2022 , оферти топ травелс , почивки от софия , voyage belek golf & spa , crystal waterworld resort & spa 5 * , собствен , oferti antalia , oferti za pochivki , turcia , bellis deluxe , hotel , почивки турция , екскурзия със самолет , луксозни хотели , resort & spa , турция , травелс , екскурзии от софия , sherwood dreams resort 5 * , плаж в белек , cornelia de luxe resort 5 * , semeini pochivki , cornelia de luxe resort 5 * , relax , анталия оферти , sueno deluxe belek , papillon zeugma relaxury hotel 5 * , белек летни екскурзии , xanadu resort , топ , liato 2022 , екскурзии анталия , alva donna exclusive , adam & eve resort 5* , с кола на море , aydinbey famous , самолетни почивки турция , оферти анталия , crystal family resort & spa 5 * , самолетна почивка , оферти за екскурзии , анталия летни , почивки , semeini ekskurzii , екскурзии турция , innvista hotel belek , pochivki antalia , na more v kemer , titanic deluxe , ekskurzii antalia , pochivki ot sofia , почивка в анталия , почивки със самолет , белек оферти , antalia oferti , почивка в белек , antalia ranni zapisvania , rixos the land of legends kingdom , semeini ekskurzii , анталия 2022 , анталия , белек , voyage belek golf&spa 5 * , maritim pine beach resort 5 * , pochivka v belek , cornelia diamond golf resort & spa , gloria verde resort 5 * , анталия ранни записвания , полети до турция , spice resort & spa , курорти , oferti , belek ot sofia , екскурзии оферти , spice hotel & spa 5 * , белек екскурзии , ekskurzii sys samolet , regnum carya golf&spa , crystal family resort , crystal tat beach golf resort & spa 5 * , gloria golf resort , soho beach club , 2022 , pochivki turcia , letni pochivki , тип самолет: a320 , regnum carya golf & spa resort 5 * , aydinbey famous resort 5 * , belek beach resort hotel 5 * , ic hotels santai family resort 5 * , crystal club world of colours 4 * , kempinski hotel the dome , limak atlantis de luxe hotel & resort 5 * , na mote v turciq , ic santai family resort , с автомобил на море , плаж , belek letni pochivki , анталия почивки , ниски цени в турция , antalia liato 2022 , почивка в турция , samoletna po4ivka , белек , лято 2022 , лято 2022 , oferti turcia , 2022 ниски цену , почивки оферти , niski ceni , liato 2022 , antalia letni pochivki , белек почивки , анталия , niski ceni za kurortite na turciq , pochivki oferti , na more v antaliq , belek oferti , antalia letni ekskurzii , crystal paraiso verde resort 5 * , papillon belvil 5 * , belek pochivki , топ травелс , belconti resort hotel 5 * , ranni zapisvania , анталия от софия , gloria golf resort 5* , анталия лято 2022 , ekskurzii oferti , почивка в курортите на турция , pochivki sys samolet , belek letni ekskurzii , sueno golf belek , лято 2022 в белек , лято 2022 в белек , ранни записвания турция , почивка със самолет , turcia ranni zapisvania , ранни записвания , почивки топ травелс , turcia 2022 , курорти в турция , море плаж , antalia , po4ivka , самолетна почивка белек , 2022 , pochivki ranni zapisvania , ekskurzii ot sofia , почивки ранни записвания , crystal tat beach golf resort & spa 5 * , crystal boutique , курорти , почивки анталия , pochivki liato 2022 , turciq , алания ранни записвания , sherwood dreams , хит цени , турция 2022 , resort , летни почивки , belconti resort , анталия , calista luxury resort , семейни почивки , papillon ayscha 5 * , turcia ranni zapisvania , ekskurzii ranni zapisvania , top travels , iq hotel belek
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах