Почивка в Ривиера Мая, Мексико от Май до Октомври 2021 Май - Октомври 2021/7 нощ         Почивка в Малта през Юни 01.06 - 30.06.2021/3,4 и 7 нощ         Почивка в Малта през Юли 01 - 31.07.2021/3,4 и 7 нощ         

Белек Лято 2021 автобус от Варна

Оферта номер: П64273
Вид транспорт: Автобус Автобус
9 дни/ 7 нощи
Сезон 2021 /9 дни-7 нощувки
Кампанията „Плати 30 лева при записване и вземи допълнителна отстъпка 30 лева при доплащане“ е валидна за резервации направени до 31.12.2020.
Цена от: 502.00 лв
РЕЗЕРВИРАЙ


Програма
Ден 1
Отпътуване от Варна и Бургас по маршрут ГКПП "Малко Търново" - Анталия. Нощен преход.

Ден 2
Пристигане на сутринта в съответния хотел. Настаняване след 14:00 ч. Свободно време.

Ден 3
Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 4
Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 5
Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 6
Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 7
Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 8
Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 9
Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Нощен преход. Пристигане в България на следващия ден.

ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 30 ЛЕВА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ВЗЕМИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА 30 ЛЕВА“

Кампанията „Плати 30 лева при записване и вземи допълнителна отстъпка 30 лева при доплащане“ е валидна за резервации направени до 31.12.2020.Цената включва
-Транспорт с автобус по описания маршрут с включени пътни и магистрални такси
7 нощувки в хотел по избор
-Багаж до 30 кг. на човек, разпределен в максимум 2 куфара
-Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
-Представител на ТО по време на пътуването
-Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)

Цената не включва
-Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
-Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
-Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
-Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

Описание

ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 30 ЛЕВА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ВЗЕМИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА 30 ЛЕВА“

Кампанията „Плати 30 лева при записване и вземи допълнителна отстъпка 30 лева при доплащане“ е валидна за резервации направени до 31.12.2020.


Описание / Транспорт

Условия за пътуване по програмата за Белек със 7 нощувки:

 • От Варна и Бургас - тръгване за всички обявени дати.

Информация за пътуване:

 • Продължителност на пътуването: от Варна до Белек - 1285 км.
 • Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TО се потвърждават два дни преди отпътуването.


Информация за туристическия пакет

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.12.2020 от КАМПАНИЯТА „Плати 30 лева при записване и вземи допълнителна отстъпка 30 лева при доплащане на пълната сума“.

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 30 лева на възрастен.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.
1.3 При заплащане на пълната сума депозитът от 30 лева на възрастен, ще бъде приспаднат като допълнителна отстъпка от общата стойност на пътуването.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 30 лева на възрастен.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Емералд Травел България настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПО РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2021 НАПРАВЕНИ ОТ 01.01.2021:

 • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване, с изключение на текущите кампании.
 • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

 • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

 • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
 • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
 • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Място, дата и часове на отпътуване:

 • Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
 • Тръгване от Варна в приблизителни часове от 09.00 до 13.00 ч.
 • Връщане от Анталия в приблизителни часове от 12.00 до 18.00 ч.
 • Продължителността на пътуването е около 24 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
 • Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

 • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
 • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
-Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
-При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
-Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
-При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
-Резервацията се счита за валидна само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
-Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
-Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
-При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
-При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
-Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
-Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
-Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
-Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
-Всеки хотел определя индивидуално ценитеи условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
-Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
-Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
-Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
-При несъвпадащи фамилии на децата и родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
-Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
-Поради динамиката на ценообразуване, цените за ранно записване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.

05/11/02


Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
limak arcadia hotel & resort 5 * , aydinbey famous , papillon ayscha 5 * , белек със самолет , 2021, papillon belvil 5 * , liato 2021 , oferti , regnum carya golf & spa resort 5 * , oferti top travels , semeini ekskurzii , pochivki , sueno deluxe belek , kaya belek , ранни записвания , limak atlantis , почивка в белек , egeisko more , maritim pine beach resort , оферти за почивки , bellis deluxe hotel 5* , crystal waterworld resort & spa 5 * , na more v antaliq , resort , ниски цени , оферти за екскурзии , papillon belville , ela quality resort , почивка в белек 2021 , собствен транспорт , adam & eve resort 5* , resort & spa , gloria golf resort 5* , pochivki sys samolet , aydinbay queens palace , cesars temple , sueno golf belek , turciq , semeini ekskurzii , na mote v turciq , pochivki ot sofia , почивки лято 2021 , почивка в белек , белек , почивки от софия , белек от софия , почивки анталия , belconti resort hotel 5 * , rixos premium belek , samoletna ekskurziq , pqsak , ekskurzii liato 2021 , курорти в турция , orange county belek , po4ivka , belek ekskurzii , kaya belek 5 * , белек оферти , анталия летни , почивка , plazh , turcia ranni zapisvania , екскурзии оферти , семейни почивки , плаж в белек , alva donna exclusive hotel & spa 5 * , oferti za ekskurzii , kaya palazzo golf resort , ekskurzii , ekskurzii antalia , regnum carya golf&spa , турция , кристално море , лято 2021 в белек , лято 2021 , почивки със самолет , полети до турция , belek ranni zapisvania , ekskurzii ranni zapisvania , belek pochivki , hotel , ekskurzii top travels , antalia , voyage belek golf&spa 5 * , ic santai family resort , vera club hotel mare 5 * , анталия лято 2021 , белек , белек екскурзии , voyage belek golf & spa , liato 2021 , throne seagate belek hotel 5 * , ekskurziq , antalia liato 2021 , топ травелс , почивки ранни записвания , ekskurzii ot sofia , море , ic hotels santai family resort 5 * , crystal waterworld resort & spa , белек почивки , анталия 2021 , анталия ранни записвания , cornelia deluxe resort , top travels , niski ceni za kurortite na turciq , maritim pine beach resort 5 * , samoletna po4ivka , belek sys samolet , antalia ot sofia , ranni zapisvania 2021 , spice resort & spa , sirene belek hotel 5 * , тип самолет: a320 , papillon zeugma relaxury hotel 5 * , cornelia de luxe resort 5 * , crystal paraiso verde resort& spa 5* , белек 2021 , crystal boutique , прекрасни плажове , crystal paraiso verde , белек почивки , gural premier belek 5* , почивки турция , оферти турция , belek , плажове в турция , с автомобил на море , почивки , limak arcadia golf , spice hotel & spa 5 * , pochivki oferti , rixos premium belek 5* , antalia , po4ivka s samolet , belek ot sofia , топ , crystal paraiso verde resort 5 * , анталия , belek , оферти за ранни записвания , belek oferti , gloria verde resort 5 * , iq hotel belek , titanic deluxe golf belek 5 * , почивка в анталия , турция , gloria verde resort , почивка в турция , почивка в егейско море , hoteli , gloria serenity resort , pochivki top travels , rixos premium belek 5* , antalia pochivki , турция 2021 , авиокомпания , kempinski hotel the dome , 2021 ниски цену , екскурзии анталия , почивка в белек със самолет , pochivki ranni zapisvania , deluxe hotel , belek liato 2021 , niski ceni za turciq s samolet , belek beach resort hotel 5 * , alva donna exclusive , granada luxuryselectum family resort , ниски цени , курорти , белек , почивка в турция , throne seagate , cornelia de luxe resort 5 * , самолетна почивка , cornelia diamond golf resort & spa , adam & eve hotel 5 * , niski ceni , soho beach club , море плаж , oferti za ranni zapisvania , топ травелс , oferti antalia , pochivka v belek , почивки оферти , crystal club world of colours 4 * , rixos the land of legends kingdom , дълги плажове , crystal tat beach golf resort & spa 5 * , sirene belek hotel , belek , papillon zeugma , belconti resort , & resort , анталия , antalia letni pochivki , оферти , relax , sherwood dreams , belek ranni zapisvania , belek letni ekskurzii , анталия със самолет , pochivki ot sofia , курорти , aydinbey famous resort 5 * , port nature luxury resort hotel & spa 5 * , белек летни екскурзии , tui blue belek , alva donna exclusive hotel & spa 5 * , top travels , почивки със самолет , crystal tat beach , анталия от софия , самолетна екскурзия , antalia ranni zapisvania , екскурзии , crystal boutique beach resort 5 * , sherwood dreams resort 5 * , екскурзии топ травелс , турция 2021 , анталия оферти , more , самолетна почивка , ekskurzii oferti , limak atlantis de luxe hotel & resort 5 * , оферти топ травелс , 2021 ниски цени , почивка в курортите на турция , antalia ranni zapisvania , семейни екскурзии , turcia , самолетни почивки турция , pochivki sys samolet , crystal waterworld resort & spa 5 * , почивки топ травелс , club mega saray , луксозни хотели , белек летни почивки , crystal family resort , белек ранни записвания , ранни записвания турция , анталия , антaлия летни , pochivki liato 2021 , susesi luxury resort 5 * , екскурзии ранни записвания , семейни почивки , xanadu resort , с кола на море , turcia ranni zapisvania , турция ранни записвания , letni pochivki , екскурзия със самолет , granada luxury belek 5 * , belek oferti , gloria golf resort , titanic deluxe , курорти в турция , ekskurzii turcia , oferti za pochivki , 2021 , анталия почивки , antalia letni ekskurzii , лято 2021 в белек , oferti turcia , летни почивки , ekskurzii sys samolet , самолетни почивки 2021 , травелс , оферти анталия , belek , екскурзии лято 2021 , екскурзии от софия , belek pochivki , екскурзии ранни записвания , екскурзии , екскурзии от софия , crystal tat beach golf resort & spa 5 * , анталия ранни записвания , екскурзии със самолет , kirman belazur , belek letni pochivki , хит цени , innvista hotel belek , хит ниски цени , club asteria belek , ic hotels santai family resort 5 * , кристална вода , ekskurzii ranni zapisvania , ranni zapisvania , 4artarna programa , ниски цени в турция , анталия лято 2021 , алания ранни записвания , анталия , calista luxury resort , почивка със самолет , собствен , top destinacii , лято 2021 , bellis deluxe , ekskurzii sys samolet , ранни записвания 2021 , лято 2021 , екскурзии със самолет , плаж , belek, antalia , beach resort , oferti , белек оферти , екскурзии турция , pochivki ranni zapisvania , crystal family resort & spa 5 * , na more v kemer , почивки ранни записвания , sensitive premium resort & spa , port nature luxury resort 5* , antalia , pochivki turcia , susesi luxury resort , top po4ivka , ситен пясък , топ травелс , ekskurzii ot sofia , more , оферти за ранни записвания , pochivki antalia , оферти , самолетни почивки турция , турция ранни записвания , самолетна почивка белек , 2021 , почивки от софия , adora golf resort , чартърни полети белек , turcia 2021 , antalia oferti , semeini pochivki , selectum luxury resort , екскурзия , почивка в белек
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах