Почивка в Хавана и Варадеро от Януари до Април 2021 Полети всяка Сряда и Неделя от 03.01 до 21.04.2021/7 нощ - Ранни записвания         Екскурзия Дубай – 8 дни + 4 екскурзии и 4 вечери включени в цената Целогодишно 2021/7 нощ         Уикенд в Дубай 2021 4 нощувки с включени 3 екскурзии и 2 вечери         

Белек Лято 2021 автобус от Варна

Оферта номер: П64273
Вид транспорт: Автобус Автобус
9 дни/ 7 нощи
Сезон 2021 /9 дни-7 нощувки
Кампанията „Плати 30 лева при записване и вземи допълнителна отстъпка 30 лева при доплащане“ е валидна за резервации направени до 31.12.2020.
Цена от: 444.50 лв
РЕЗЕРВИРАЙ


Програма
Ден 1
Отпътуване от Варна и Бургас по маршрут ГКПП "Малко Търново" - Анталия. Нощен преход.

Ден 2
Пристигане на сутринта в съответния хотел. Настаняване след 14:00 ч. Свободно време.

Ден 3
Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 4
Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 5
Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 6
Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 7
Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 8
Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 9
Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Нощен преход. Пристигане в България на следващия ден.

ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 30 ЛЕВА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ВЗЕМИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА 30 ЛЕВА“

Кампанията „Плати 30 лева при записване и вземи допълнителна отстъпка 30 лева при доплащане“ е валидна за резервации направени до 31.12.2020.Цената включва
-Транспорт с автобус по описания маршрут с включени пътни и магистрални такси
7 нощувки в хотел по избор
-Багаж до 30 кг. на човек, разпределен в максимум 2 куфара
-Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
-Представител на ТО по време на пътуването
-Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)

Цената не включва
-Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
-Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
-Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
-Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

Описание

ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 30 ЛЕВА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ВЗЕМИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА 30 ЛЕВА“

Кампанията „Плати 30 лева при записване и вземи допълнителна отстъпка 30 лева при доплащане“ е валидна за резервации направени до 31.12.2020.


Описание / Транспорт

Условия за пътуване по програмата за Белек със 7 нощувки:

 • От Варна и Бургас - тръгване за всички обявени дати.

Информация за пътуване:

 • Продължителност на пътуването: от Варна до Белек - 1285 км.
 • Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TО се потвърждават два дни преди отпътуването.


Информация за туристическия пакет

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.12.2020 от КАМПАНИЯТА „Плати 30 лева при записване и вземи допълнителна отстъпка 30 лева при доплащане на пълната сума“.

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 30 лева на възрастен.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.
1.3 При заплащане на пълната сума депозитът от 30 лева на възрастен, ще бъде приспаднат като допълнителна отстъпка от общата стойност на пътуването.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 30 лева на възрастен.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Емералд Травел България настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПО РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2021 НАПРАВЕНИ ОТ 01.01.2021:

 • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване, с изключение на текущите кампании.
 • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

 • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

 • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
 • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
 • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Място, дата и часове на отпътуване:

 • Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
 • Тръгване от Варна в приблизителни часове от 09.00 до 13.00 ч.
 • Връщане от Анталия в приблизителни часове от 12.00 до 18.00 ч.
 • Продължителността на пътуването е около 24 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
 • Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 работни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

 • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
 • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
-Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
-При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
-Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
-При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
-Резервацията се счита за валидна само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
-Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: [email protected] и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
-Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
-При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
-При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
-Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
-Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
-Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
-Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
-Всеки хотел определя индивидуално ценитеи условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
-Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
-Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
-Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
-При несъвпадащи фамилии на децата и родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
-Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
-Поради динамиката на ценообразуване, цените за ранно записване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.

05/11/02


Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
турция , alva donna exclusive hotel & spa 5 * , ekskurzii liato 2021 , собствен транспорт , alva donna exclusive hotel & spa 5 * , papillon belville , екскурзии анталия , турция ранни записвания , 4artarna programa , самолетни почивки турция , анталия със самолет , море , оферти , kaya belek 5 * , pochivki ot sofia , оферти анталия , hoteli , курорти , плаж в белек , почивка в курортите на турция , pochivki liato 2021 , топ травелс , почивка със самолет , топ травелс , more , antalia liato 2021 , antalia oferti , pochivka v belek , turcia ranni zapisvania , pochivki sys samolet , club mega saray , top travels , екскурзии , hotel , почивка в белек , прекрасни плажове , soho beach club , top travels , belek ot sofia , оферти , crystal tat beach , белек екскурзии , sirene belek hotel 5 * , aydinbey famous , почивки със самолет , 2021 , ниски цени , оферти топ травелс , плаж , gloria verde resort , antalia ranni zapisvania , turcia 2021 , oferti antalia , почивки лято 2021 , белек почивки , ranni zapisvania , semeini pochivki , море плаж , ekskurzii ranni zapisvania , papillon ayscha 5 * , sueno golf belek , 2021 ниски цену , тип самолет: a320 , екскурзии оферти , crystal club world of colours 4 * , throne seagate , самолетна почивка , belek letni ekskurzii , екскурзия , belek ekskurzii , oferti top travels , bellis deluxe hotel 5* , liato 2021 , ekskurzii turcia , belek oferti , турция 2021 , belek ranni zapisvania , самолетна екскурзия , екскурзии със самолет , белек , луксозни хотели , crystal paraiso verde resort& spa 5* , оферти за почивки , анталия почивки , maritim pine beach resort , почивки топ травелс , beach resort , belconti resort , pochivki ranni zapisvania , antalia ot sofia , ekskurzii ot sofia , kempinski hotel the dome , belek sys samolet , samoletna ekskurziq , с кола на море , кристална вода , екскурзии топ травелс , почивки от софия , na more v kemer , екскурзия със самолет , лято 2021 , екскурзии ранни записвания , semeini ekskurzii , adam & eve hotel 5 * , анталия 2021 , sensitive premium resort & spa , kaya palazzo golf resort , resort & spa , belek, antalia , лято 2021 , белек летни почивки , antalia , оферти за ранни записвания , oferti , оферти за ранни записвания , more , турция , курорти , турция ранни записвания , ranni zapisvania 2021 , papillon zeugma , adora golf resort , pochivki ot sofia , regnum carya golf & spa resort 5 * , crystal tat beach golf resort & spa 5 * , ic santai family resort , niski ceni za turciq s samolet , pochivki sys samolet , почивка в анталия , aydinbey famous resort 5 * , летни почивки , семейни почивки , pochivki antalia , белек летни екскурзии , belek pochivki , екскурзии ранни записвания , na mote v turciq , ранни записвания , cornelia de luxe resort 5 * , antalia letni ekskurzii , ранни записвания турция , чартърни полети белек , самолетна почивка , оферти турция , iq hotel belek , crystal paraiso verde resort 5 * , crystal boutique , bellis deluxe , екскурзии от софия , belek oferti , turcia , хит ниски цени , crystal boutique beach resort 5 * , cornelia deluxe resort , анталия оферти , ситен пясък , calista luxury resort , ic hotels santai family resort 5 * , почивка в белек със самолет , почивка в белек 2021 , екскурзии , pqsak , почивка , susesi luxury resort , port nature luxury resort 5* , белек почивки , pochivki turcia , belek letni pochivki , adam & eve resort 5* , egeisko more , gloria golf resort , ekskurzii ot sofia , самолетни почивки 2021 , belek , топ , crystal family resort & spa 5 * , ниски цени в турция , ela quality resort , анталия лято 2021 , собствен , crystal waterworld resort & spa , kaya belek , ekskurzii sys samolet , granada luxuryselectum family resort , crystal waterworld resort & spa 5 * , 2021 ниски цени , samoletna po4ivka , po4ivka s samolet , belek liato 2021 , самолетна почивка белек , ekskurzii ranni zapisvania , port nature luxury resort hotel & spa 5 * , ниски цени , ekskurzii sys samolet , top destinacii , antalia pochivki , анталия , na more v antaliq , почивка в турция , limak atlantis , топ травелс , belek , crystal tat beach golf resort & spa 5 * , курорти в турция , почивки ранни записвания , cornelia de luxe resort 5 * , gloria serenity resort , травелс , белек оферти , pochivki , susesi luxury resort 5 * , belek , club asteria belek , почивки оферти , анталия , ранни записвания 2021 , spice hotel & spa 5 * , crystal waterworld resort & spa 5 * , innvista hotel belek , ic hotels santai family resort 5 * , turcia ranni zapisvania , oferti turcia , дълги плажове , turciq , плажове в турция , niski ceni , selectum luxury resort , лято 2021 в белек , турция 2021 , xanadu resort , ekskurzii top travels , vera club hotel mare 5 * , regnum carya golf&spa , екскурзии лято 2021 , tui blue belek , pochivki ranni zapisvania , почивка в егейско море , курорти в турция , почивки , titanic deluxe , анталия от софия , rixos the land of legends kingdom , belek pochivki , voyage belek golf & spa , rixos premium belek 5* , ekskurzii , relax , екскурзии турция , белек , liato 2021 , почивка в турция , deluxe hotel , хит цени , maritim pine beach resort 5 * , антaлия летни , gloria verde resort 5 * , белек със самолет , ekskurzii oferti , crystal family resort , самолетни почивки турция , семейни почивки , 2021 , niski ceni za kurortite na turciq , belconti resort hotel 5 * , sirene belek hotel , полети до турция , papillon zeugma relaxury hotel 5 * , gural premier belek 5* , rixos premium belek 5* , cesars temple , анталия ранни записвания , почивка в белек , екскурзии със самолет , белек ранни записвания , оферти за екскурзии , titanic deluxe golf belek 5 * , alva donna exclusive , oferti za ekskurzii , po4ivka , екскурзии от софия , oferti , белек , алания ранни записвания , antalia letni pochivki , spice resort & spa , анталия лято 2021 , limak arcadia golf , кристално море , limak arcadia hotel & resort 5 * , top po4ivka , почивки със самолет , rixos premium belek , sherwood dreams , gloria golf resort 5* , & resort , белек от софия , анталия ранни записвания , почивки от софия , pochivki oferti , antalia , авиокомпания , pochivki top travels , ekskurzii antalia , анталия , почивки турция , белек 2021 , sueno deluxe belek , resort , semeini ekskurzii , анталия , throne seagate belek hotel 5 * , plazh , antalia , sherwood dreams resort 5 * , белек оферти , почивки анталия , почивки ранни записвания , oferti za pochivki , cornelia diamond golf resort & spa , с автомобил на море , aydinbay queens palace , limak atlantis de luxe hotel & resort 5 * , antalia ranni zapisvania , семейни екскурзии , voyage belek golf&spa 5 * , ekskurziq , belek ranni zapisvania , letni pochivki , kirman belazur , анталия летни , papillon belvil 5 * , лято 2021 , granada luxury belek 5 * , belek beach resort hotel 5 * , почивка в белек , oferti za ranni zapisvania , crystal paraiso verde , orange county belek , belek , лято 2021 в белек , 2021
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах